Коментари - Бежанците вдигат имиграцията в Германия до рекордно ниво | Днес.dir.bg

Бежанците вдигат имиграцията в Германия до рекордно ниво

Рекордните 2,14 милиона души са се преместили в Германия миналата година - с 46 процента повече в сравнение с предходната 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Бежанците вдигат имиграцията в Германия до рекордно ниво | Днес.dir.bg

Коментари

Хич не ме интересува. Да си ги прибират скъпите мигранти и да не ни занимават . Доста дълги години ще са необходими на това нещо да се интегрира. Я ми кажете колко от тия жени работят ? И защо не драснете по колко пари им се отпускат на месец като помощ а ? Нещо на никой не му изнася да каже. Баба ми не може да мечтае за такъв размер на пенсия , колкото получава в кеш и натура едно такова същество .

В България бабите реват, вият и оплакват умрялите. В политиката българите ПЛАЧАТ НА ЧУЖД ГРОБ! Хей, гледайте първо себе си!

Интересно е дали германците си задават въпроса на какво ще прилича германия след 10-20г? Колко ще им вдигнат данъците за да може да изхранват тези паразити и колко от тях ще успеят да се интегрират? Сложете само 5% потенциални терористи от тези 2 милиона влезли в Германия и ще получите ужасяваща цифра. Меркел изобщо не осъзнава какво прави а немците спят.

от 1925г. , когато гръмнаха храм СВ. Неделя в софия и избиха 220 души, та и до днес в ница , не се спират тия терористи!

Пълни идиоти са тези, които приемат охотно ислямските термити. Това са изроди, които никога няма да се интегрират, нито ще се трудят или учат. Как това не го разбра Танте Меркел и защо, дявол да го вземе, ни натресе тези получовеци. Да не говорим, че с тях в Европа навлязоха хиляди терористи, повечето от които ще се кротнат като "спящи" клетки и ще чакат заповед за действия, подобни на това ужасяващо клане в Ница. Нима този изверг, който е роден във Франция, но си е продукт на ислямизма, се е ингегрирал? Нима Меркел чака тези няколко милиона, които е поканила, да станат част от германското общество? Това са номади, от които нищо добро не чакай!

На тия германци не им дойде акъла в главата. Нека ни питат нас, каква интеграция, целта им е дезинтеграция и избиване на християни. Европа е християнска и това трябва да се запише в нейната конституция. Интеграция може да има само след покръстване. Всичко друго вън от ЕС. Това не са хора а изверги - какво направиха в Ница. Незабавно експулсиране на всички бежанци. Ние ще ги приемаме а те избиват децата ни. Вън от ЕС на всички мюсулмани. Ако не го направи ЕК ще има саморазправа.

Вън и то в рамките на 24 часа на цялата циганска сган !!!

няма по-тъпо нещо от бг рубладжия, дори руснаците бягат от русия, а за обезценени рубли да си продаваш държавата и задника и да строиш хотели е лудост нали Гоце, вярно че иначе щеше да пасете овце, но за това ви стига акъла

Това племе да се връща от където си е дошло или да се изтребва, на европа не и трябват такива мангуси! Има си достатъчно !

Цъфти Дойчланда, цъфти. Скоро и ще върже. Ще връзва чалми. Все едно се наливаш с водка и разправяш, че всичко е под контрол - накрая, когато осъзнаеш, че си пиян е твърде късно и си заприличал на парцал. Другите признаци ги знаете - повръщане, буйстване, нашоркване и т.н. Който не знае е щастлив човек, както германците. Гледам картата на Европа и си мисля каква ще е тя, когато над Германия се развее полумесеца. Няма да има нито външни, нито вътрешни граници и за всякакъв отпор ще е късно. Добре са го замислили чалмосаните с Дойчланда.

МмдА целият свят осъждаше Хитлер...Сега искат да се върне !

Комсомолката Меркел ще довърши Германия.Тези дни излязоха наяве и други нелицеприятни страни от нейната дейност. Оказа се че немската служба за сигурност BND е подслушвала да края на 2013 г-/и 2014!?/ както по поръчка на американските" партньори",така и за свои нужди най-различни политически ,държавни и обществени деятели от страни от ЕС!?Скандалът тепърва ще набира сила и Меркел може да се окаже в пълна изолация-BND и е пряко подчинена и тя носи главната отговорност за неправомерните действия!Кой може да вярва повече на тази отвратителна лицемерка... вероятно само нашите пудели ще продължат да и лижат подметките подметките...

Нека не забравяме че това е официална статистика. Истинския брой на мигрантите не се знае. Може и да двойно по-голям. Честито на баба Меркел и на англичаните. Да видим кой ще излезе по-голям тарикат. За нас е ясно че винаги сме от е.ания край.

E ние оправихме България и се загрижихме за Германия:) Изобщо не трябва да ги мислим немците те си имат опита с управление на големи маси "човеци-хора". Много се пише за депортацията на евреи през ВСВ, но и досега не се казва точната бройка на депортираните за работа в Третия райх, подозирам, че е доста повече от сегашните мигранти. На никой ли не му прави впечатление, че в немско не стават атентати и там основните усилия на властите са насочени как да защитят арабите от характерната немска обич и толерантност.

Германия е ''виновна'', че е богата и уредена държава и всякакви се мъкнат там..Е, какво да направят германците?Да си изринат магистралите, че да заприличат на руски дароги?Да си сринат сградите и да си направят заплатите по 200 евро?Тогава никой няма да се влачат там

могат да си сложат бурки на жените, за да не ги опипват горкичките невинни бежанци. вчера четох, че арестували 62 германци, които говорели против чалмите по интернет. а за над хилядата опипани жени в Кьолн има 2 осъдени на по един месец условно. толкова за германския 'гений'.

Това можеше да си го пльоснеш като отделен коментар.Не виждам с нещо да оборваш моето дрънкане..Факт е, че всички се мъкнат там заради богатството на държавата....Глупаците си мислят, че то им е паднало на германците от небето...Като опънат някой талибан 8 часа на конвейера и ще забрави да прави бели

не забравяй, че в Германия още след ВСВ черната работа и "уредеността" се върши не от германци, та така и до днес. И Европа тотално сбърка като не изпълни забраната за сливане на двете Германии - няма отърване от сбърканата им мания за величие. Свидетели сме на това и може би англичаните не искат да търпят точно командорският им тон, с който се разпореждат с другите в Съюза. Може да са богати и уредени, но нещо не им е читаво, дори и с тези имигранти.

Абсолютно е така, ЗАЩО НЕ СЕ ВЛАЧАТ В ХУБАВАТА РУСИЯ-ДИКТАТУРА И СТРАХ ОТ ПУТИН ИММА ТАМ! ВСИЧКО ТОВА СЕ ДИКТУВА ОТ ПУТИННННН! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОУМЕЕ!

"Хора" не е точна дума за случая

Човека е скромен юсюлманин! Той е ЕВРО-ИНТЕГРИРАН и така ПОЗДРАВИ ПАРАДА..... Всичко е НАРЕД приемат ги, хранят ги поят ги... А ПЕРАТА, ДИНКОВЩИНАТА и пр. са НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА И ПРЕСТЪПНИЦИ които пречат на МЮСЮЛМАНИТЕ ДА ГАЗЯТ, ВЗРИВЯВАТ, ИЗНАСИЛВАТ, РАЗСТРЕЛВАТ хора по празниците!

Вчера един циганин ми каза: - бате вече Германия си я кръстихме Германдь и ела да видиш как чок си живеем :)

Европа отиде на кино с тази евро толерастия. Сама си го вкара четвъртит арабски. Скоро ще изезнем, а континентът ще бъде опостушен от мюслитата

прибирайте тая измет, прибирайте! тепърва има да теглите.

Моделът ще се промени неимоверно, ако в Развития свят за всяко следващо след второ дете започнат да се НАМАЛЯВАТ социалните придобивки, вместо да се увеличават. Най-вече за безработните.

someone

и още ще има, това не е края.

МЕРКЕЛ ще им осигури камиони и самолети за да СЕ РАЗВИХРЯТ ПО-ТВОРЧЕСКИ КЪМ ЕВРОГЕЙСКИТЕ ПОЛИТИКИ..

Бундестаг, Райхстаг - няма оправия с тази държава. Защо след ВСВ трябваше да им правят план "Маршал", а не ги оставиха да сърбат каквото са си надробили! И да ги съдерат от репарации! Да нямат време да измислят глупости, самите те да бачкат като роби, а не да си търсят слуги по цял свят.

И тия ли си имат ДПС? Или ДОСТа?

Това е някакво безумие, обзело Германия, Франция и Европа. Британците се опомниха и напуснаха клуба на идиотите самоубийци. А ние какво чакаме, да станем също халифат ли? Незабавно напускане на СЕС-СЪЮЗ НА ЕВРОГЕЙСКИТЕ САМОУБИЙЦИ

как да не се наместят, нали бабата-комсомолка викаше - хайде идвайте, чакаме ви, колкото и да сте, наши сте. Ще ви запишем, храним, обличаме, даваме пари и дори ще ви обслужваме, щото сте без жени.

Германия е единственото място на света където гърците работят, даже и евреите са работили, с изключение на самите германци които са нещо като кочияши всички останали трябва да бъдат впрегнати по някакъв начин, затова на тях постоянно им трябват орки , това е от векове на това им се крепи икономиката, тука е друго, тука всеки е орка за другия.

someone

има германци чистачи, готвачи, келнери, магазинери - не знам защо мислиш всички германци са ходили в университет/работят директори/мениджъри - не е така.

Тези получовеци няма как да се интегрират.Те не идват в Германия за да работят.Виж в България преди 26г.се бяха интегрирали,защото икономиката я имаше и работа имаше за всички ,а сега ще им се наложи след като ни унишожиха с техните директиви и наште мангали да изхранват.Всички са се юрнали на там с подменени имена и раждат ли раждат.Меркел, май кукувица ти е изпила акъла ,ако въоще си имала.

В Германия са вече повече от 200.000 от България. Около 80.000 имат работа а другите са ПАРАЗИТИ. А сега продължавайте да пишите.

Ти лично ли ги брои?

да четя. Отвори си интернета! Глупчо патриот!

един паразит е сложил минус.

ПОКАНЕНИ ОТ МЕРКЕЛ - ЗАПОВЯДАЙТЕ !!! НА КАКВО СЕ ЧУДЯТ СЕГА ?!?! ДА СИ ГИ ХРАНЯТ И ОТГЛЕЖДАТ !

е съучастник на терористи !!!!

2030-а година, полицаи спират кола на аутобана в Германия, единия взима книжката и вика "Ей, Осман, я виж к'во странно име - Мюлер! --------------------------- А ние си мислехме в наивността си,че това е виц;-).

Че за разлика отпреди 600 г. исляма този път ще дойде от Запад ли?

Танте, вече и на врабчетата стана ясно, че количествените натрупвания не водят до качествени изменения от типа, който ти се иска - с две думи пет тъпанара не правят един умник! Та, спри да ги прибираш вече, за да не изпаднеш в незавидното положение на Оланд!

На баба Меркел и трябват черноработници за икономиката. След време немците ще разберат какъв таралеж са си вкарали в гащите с тези бежанци, но ще е късно. Алчността ще ги закопае.

В момента в Германия масово се строят джамии. При пътуването ми тази година видях много нови джамии, които миналата година не съществуваха. Май вече в Германия джамиите са повече, отколкото в България...

от 45% европейци ли са построени или от 12% мюсюлмани..

И въобще в Мюнхен бежанците са значително по-малко от тези в София например!

Около 45 процента от пристигналите в Германия 2,14 млн. имигранти през 2015 г. са били граждани на други страни от ЕС, 13 процента на държави извън съюза, а 30 процента са били от Азия, главно от Сирия, Афганистан и Ирак Хитлер не само се обръща в гроба,ами вече и подскача, като очаквам скоро и да "излезе" от там.

Вчера слушах едни такъв бежанец как се хвалеше на една инфантилна германка на средна възраст как докато пресичал Гърция и Сърбия се правил че няамл документи и лъгал че не говори никаквъв език за да си няма проблеми. Направо ми идеше да ...А германката клепаше и се хилеше ау колко лошо ау колко си умен ??!!!Но те ще си научат урока много скоро. Такива със сигурност не са тук за да работят и за да се интегрират.

Е, ние няма да бъдем лоши и черногледи. Пожелаваме голяяяяям успех на германците с новодошлите. Приятно прекарване ;)

Те германците си ги поканиха, няма кво да ги мислим, щот търпят оная дърта кукувица да ги управлява значи им харесва.

Само че тая "кукувица" както я нарече за съжаление управлява една от най силните икономики в Европа и влияе на всички решения ЗА Европа,а ние сме там!Каквото за германците в случая от простотиите които натвори тая умница,такова и за нас! В момента съм в центъра на един наш курорт и ако имаше микрофон щеше да чуеш около мен само турски и цигански,да видиш бради и хора които не могат и не искат да говорят български въпреки,че имат български лични карти!Какво им е в главите...един бог,пардон аллах знае!

а в магучая са отишли 20 031 човека! 13% от чечня, 7%от украина и 80% от китай.

45% от ес. 13% от русия. 30% от ирак афганистан и сирия. путин, садам, карзай и асад

Да много мангусти се изнесоха от булгаристан,и единственото което правят там са деца.Деца, социални и добре си живеят с пари немъчени.До кога времето ще покаже?

най-големият цивилизационен скок в историята на човечеството. За някакви си 70 години от третия райх премина в първия халифат.

а в руската федерация само 40 % мюсюлмани!

комплексите някъде другаде! Тук става въпрос за Германия. Ако някой руснак е онождал жена ти, това си е твой проблем!

Може да се приемат навлеци до определено време, после нещата стават необратими и Германия ще изчезне и ще стане вилает на халифата. Засега още са далече от това, но ме плашат темповете , с които се приближават .....

Един ден германците ще разберат , че най-голямото престъпление в историята на държавата е политиката на Меркел

Германия не е най-богата страна в Европа, но определено се живее много добре, спокойно, което отдавна липсва в България. Единственото условие за да успееш там е да научиш езика, предложенията идват едно след друго.

като статистиката показва друго? Хиляди престъпления от т.нар. бежанци, изнасилени и малтретирани жени и момичета. Наистина е забранено на полицията да дава такива данни, в пресата има невиждана цензура по отношение на тези престъпления, ама това не означава, че не съществуват. Самият факт, че в държавата са влезли 1 милион без документи, неизвестно какви и от къде, е повод за дълбоко безпокойство. За какво спокойствие става дума? Поредноите лицемерие, лъжи и манипулации. Не мога да си обясня само каква полза имат самите германци от това. ЕС се управляван от лицемери, некадърници, простаци и престъпници - американски мекерета. А много добре знаем, че където командват американците, спокойствие няма, то може да е само привидно.

Говорим за мигрантската инвазия нали? Само не разбирам защо се наричат хора тези които изнасилват деца и не виждат нищо нередно в това...

Робите ще се вдигнат на въстание и край с четвъртия райх.

Германия, а? След 20 години основна религия ще е исляма, а основния цвят ще е черния.

Германия в момента е като клоака. В който и германски град да отидете бурки и забрадки са повече, отколкото в циганските гета у нас - Столипиново, Филиповци, Максуда. Тази година бях там и се отвратих ! В България толкова забрадени и брадати и в циганските гета няма да видите ! Германците са се "омързеливили" напълно и разчитат мързеливите мигранти да им работят. Да, ама не става ... Само идиот може да се чувства добре в този момент в Германия !

Доста идиоти се установиха там....и си взехаа и семействата от БГ при себе си. Не съм чул някой да каже : зле ми е! Обратното се чува доста често обаче.

Значи още в началото на демокрацията, бая млади избягаха в Германия и Англия, и това бяха реално талантливи и умни младежи. Вземаха ги без проблем на работа. Това е голяма загуба за България. За щастие обаче, и поне половината цигани от северозапада (а вероятно и от цяла България) се пренесоха там, след като влязохме в ЕС. Жива и здрава да е Меркел, иначе тук ептен нямаше да може да се живее.

Бях в Германия за месец два пред 80-те. Прекрасна страна, дори и източната половина, макар и по-бедна. След това за година 1993 г. също. Имаше известна неприязън към чужденците, но както да се прави. Бях и миналата година за неколко седмици. И се чудех -- това ли остана от Германия след Меркел? Не ме интересуват имигрантите, самите германци са други. Подтиснати и говорят със страх да не би да кажат нещо неправилно. И това дори и в най-традиционните германски лендери. Няма сравнение дори и със предпазливостта при ЩАЗИ. В ГДР-то не се говореше срещу висшите партийци, но хората не се страхуваха да кажат какво мислят за решенията на управляващите. А сега всички само свеждат глава и е по-вероятно да открият какво мислят пред чужденец, отколкото помежду си.

интересно защо този закон за интеграция е критикуван от "бежански" организации?!... а рабира се , всеки коитo иска да не се интегрира може и трябва да се върне там откъдето е дошъл...

Коментари - Бежанците вдигат имиграцията в Германия до рекордно ниво | Днес.dir.bg

Бежанците вдигат имиграцията в Германия до рекордно ниво

Рекордните 2,14 милиона души са се преместили в Германия миналата година - с 46 процента повече в сравнение с предходната 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Бежанците вдигат имиграцията в Германия до рекордно ниво | Днес.dir.bg

Коментари

Хич не ме интересува. Да си ги прибират скъпите мигранти и да не ни занимават . Доста дълги години ще са необходими на това нещо да се интегрира. Я ми кажете колко от тия жени работят ? И защо не драснете по колко пари им се отпускат на месец като помощ а ? Нещо на никой не му изнася да каже. Баба ми не може да мечтае за такъв размер на пенсия , колкото получава в кеш и натура едно такова същество .

В България бабите реват, вият и оплакват умрялите. В политиката българите ПЛАЧАТ НА ЧУЖД ГРОБ! Хей, гледайте първо себе си!

Интересно е дали германците си задават въпроса на какво ще прилича германия след 10-20г? Колко ще им вдигнат данъците за да може да изхранват тези паразити и колко от тях ще успеят да се интегрират? Сложете само 5% потенциални терористи от тези 2 милиона влезли в Германия и ще получите ужасяваща цифра. Меркел изобщо не осъзнава какво прави а немците спят.

от 1925г. , когато гръмнаха храм СВ. Неделя в софия и избиха 220 души, та и до днес в ница , не се спират тия терористи!

Пълни идиоти са тези, които приемат охотно ислямските термити. Това са изроди, които никога няма да се интегрират, нито ще се трудят или учат. Как това не го разбра Танте Меркел и защо, дявол да го вземе, ни натресе тези получовеци. Да не говорим, че с тях в Европа навлязоха хиляди терористи, повечето от които ще се кротнат като "спящи" клетки и ще чакат заповед за действия, подобни на това ужасяващо клане в Ница. Нима този изверг, който е роден във Франция, но си е продукт на ислямизма, се е ингегрирал? Нима Меркел чака тези няколко милиона, които е поканила, да станат част от германското общество? Това са номади, от които нищо добро не чакай!

На тия германци не им дойде акъла в главата. Нека ни питат нас, каква интеграция, целта им е дезинтеграция и избиване на християни. Европа е християнска и това трябва да се запише в нейната конституция. Интеграция може да има само след покръстване. Всичко друго вън от ЕС. Това не са хора а изверги - какво направиха в Ница. Незабавно експулсиране на всички бежанци. Ние ще ги приемаме а те избиват децата ни. Вън от ЕС на всички мюсулмани. Ако не го направи ЕК ще има саморазправа.

Вън и то в рамките на 24 часа на цялата циганска сган !!!

няма по-тъпо нещо от бг рубладжия, дори руснаците бягат от русия, а за обезценени рубли да си продаваш държавата и задника и да строиш хотели е лудост нали Гоце, вярно че иначе щеше да пасете овце, но за това ви стига акъла

Това племе да се връща от където си е дошло или да се изтребва, на европа не и трябват такива мангуси! Има си достатъчно !

Цъфти Дойчланда, цъфти. Скоро и ще върже. Ще връзва чалми. Все едно се наливаш с водка и разправяш, че всичко е под контрол - накрая, когато осъзнаеш, че си пиян е твърде късно и си заприличал на парцал. Другите признаци ги знаете - повръщане, буйстване, нашоркване и т.н. Който не знае е щастлив човек, както германците. Гледам картата на Европа и си мисля каква ще е тя, когато над Германия се развее полумесеца. Няма да има нито външни, нито вътрешни граници и за всякакъв отпор ще е късно. Добре са го замислили чалмосаните с Дойчланда.

МмдА целият свят осъждаше Хитлер...Сега искат да се върне !

Комсомолката Меркел ще довърши Германия.Тези дни излязоха наяве и други нелицеприятни страни от нейната дейност. Оказа се че немската служба за сигурност BND е подслушвала да края на 2013 г-/и 2014!?/ както по поръчка на американските" партньори",така и за свои нужди най-различни политически ,държавни и обществени деятели от страни от ЕС!?Скандалът тепърва ще набира сила и Меркел може да се окаже в пълна изолация-BND и е пряко подчинена и тя носи главната отговорност за неправомерните действия!Кой може да вярва повече на тази отвратителна лицемерка... вероятно само нашите пудели ще продължат да и лижат подметките подметките...

Нека не забравяме че това е официална статистика. Истинския брой на мигрантите не се знае. Може и да двойно по-голям. Честито на баба Меркел и на англичаните. Да видим кой ще излезе по-голям тарикат. За нас е ясно че винаги сме от е.ания край.

E ние оправихме България и се загрижихме за Германия:) Изобщо не трябва да ги мислим немците те си имат опита с управление на големи маси "човеци-хора". Много се пише за депортацията на евреи през ВСВ, но и досега не се казва точната бройка на депортираните за работа в Третия райх, подозирам, че е доста повече от сегашните мигранти. На никой ли не му прави впечатление, че в немско не стават атентати и там основните усилия на властите са насочени как да защитят арабите от характерната немска обич и толерантност.

Германия е ''виновна'', че е богата и уредена държава и всякакви се мъкнат там..Е, какво да направят германците?Да си изринат магистралите, че да заприличат на руски дароги?Да си сринат сградите и да си направят заплатите по 200 евро?Тогава никой няма да се влачат там

могат да си сложат бурки на жените, за да не ги опипват горкичките невинни бежанци. вчера четох, че арестували 62 германци, които говорели против чалмите по интернет. а за над хилядата опипани жени в Кьолн има 2 осъдени на по един месец условно. толкова за германския 'гений'.

Това можеше да си го пльоснеш като отделен коментар.Не виждам с нещо да оборваш моето дрънкане..Факт е, че всички се мъкнат там заради богатството на държавата....Глупаците си мислят, че то им е паднало на германците от небето...Като опънат някой талибан 8 часа на конвейера и ще забрави да прави бели

не забравяй, че в Германия още след ВСВ черната работа и "уредеността" се върши не от германци, та така и до днес. И Европа тотално сбърка като не изпълни забраната за сливане на двете Германии - няма отърване от сбърканата им мания за величие. Свидетели сме на това и може би англичаните не искат да търпят точно командорският им тон, с който се разпореждат с другите в Съюза. Може да са богати и уредени, но нещо не им е читаво, дори и с тези имигранти.

Абсолютно е така, ЗАЩО НЕ СЕ ВЛАЧАТ В ХУБАВАТА РУСИЯ-ДИКТАТУРА И СТРАХ ОТ ПУТИН ИММА ТАМ! ВСИЧКО ТОВА СЕ ДИКТУВА ОТ ПУТИННННН! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОУМЕЕ!

"Хора" не е точна дума за случая

Човека е скромен юсюлманин! Той е ЕВРО-ИНТЕГРИРАН и така ПОЗДРАВИ ПАРАДА..... Всичко е НАРЕД приемат ги, хранят ги поят ги... А ПЕРАТА, ДИНКОВЩИНАТА и пр. са НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА И ПРЕСТЪПНИЦИ които пречат на МЮСЮЛМАНИТЕ ДА ГАЗЯТ, ВЗРИВЯВАТ, ИЗНАСИЛВАТ, РАЗСТРЕЛВАТ хора по празниците!

Вчера един циганин ми каза: - бате вече Германия си я кръстихме Германдь и ела да видиш как чок си живеем :)

Европа отиде на кино с тази евро толерастия. Сама си го вкара четвъртит арабски. Скоро ще изезнем, а континентът ще бъде опостушен от мюслитата

прибирайте тая измет, прибирайте! тепърва има да теглите.

Моделът ще се промени неимоверно, ако в Развития свят за всяко следващо след второ дете започнат да се НАМАЛЯВАТ социалните придобивки, вместо да се увеличават. Най-вече за безработните.

someone

и още ще има, това не е края.

МЕРКЕЛ ще им осигури камиони и самолети за да СЕ РАЗВИХРЯТ ПО-ТВОРЧЕСКИ КЪМ ЕВРОГЕЙСКИТЕ ПОЛИТИКИ..

Бундестаг, Райхстаг - няма оправия с тази държава. Защо след ВСВ трябваше да им правят план "Маршал", а не ги оставиха да сърбат каквото са си надробили! И да ги съдерат от репарации! Да нямат време да измислят глупости, самите те да бачкат като роби, а не да си търсят слуги по цял свят.

И тия ли си имат ДПС? Или ДОСТа?

Това е някакво безумие, обзело Германия, Франция и Европа. Британците се опомниха и напуснаха клуба на идиотите самоубийци. А ние какво чакаме, да станем също халифат ли? Незабавно напускане на СЕС-СЪЮЗ НА ЕВРОГЕЙСКИТЕ САМОУБИЙЦИ

как да не се наместят, нали бабата-комсомолка викаше - хайде идвайте, чакаме ви, колкото и да сте, наши сте. Ще ви запишем, храним, обличаме, даваме пари и дори ще ви обслужваме, щото сте без жени.

Германия е единственото място на света където гърците работят, даже и евреите са работили, с изключение на самите германци които са нещо като кочияши всички останали трябва да бъдат впрегнати по някакъв начин, затова на тях постоянно им трябват орки , това е от векове на това им се крепи икономиката, тука е друго, тука всеки е орка за другия.

someone

има германци чистачи, готвачи, келнери, магазинери - не знам защо мислиш всички германци са ходили в университет/работят директори/мениджъри - не е така.

Тези получовеци няма как да се интегрират.Те не идват в Германия за да работят.Виж в България преди 26г.се бяха интегрирали,защото икономиката я имаше и работа имаше за всички ,а сега ще им се наложи след като ни унишожиха с техните директиви и наште мангали да изхранват.Всички са се юрнали на там с подменени имена и раждат ли раждат.Меркел, май кукувица ти е изпила акъла ,ако въоще си имала.

В Германия са вече повече от 200.000 от България. Около 80.000 имат работа а другите са ПАРАЗИТИ. А сега продължавайте да пишите.

Ти лично ли ги брои?

да четя. Отвори си интернета! Глупчо патриот!

един паразит е сложил минус.

ПОКАНЕНИ ОТ МЕРКЕЛ - ЗАПОВЯДАЙТЕ !!! НА КАКВО СЕ ЧУДЯТ СЕГА ?!?! ДА СИ ГИ ХРАНЯТ И ОТГЛЕЖДАТ !

е съучастник на терористи !!!!

2030-а година, полицаи спират кола на аутобана в Германия, единия взима книжката и вика "Ей, Осман, я виж к'во странно име - Мюлер! --------------------------- А ние си мислехме в наивността си,че това е виц;-).

Че за разлика отпреди 600 г. исляма този път ще дойде от Запад ли?

Танте, вече и на врабчетата стана ясно, че количествените натрупвания не водят до качествени изменения от типа, който ти се иска - с две думи пет тъпанара не правят един умник! Та, спри да ги прибираш вече, за да не изпаднеш в незавидното положение на Оланд!

На баба Меркел и трябват черноработници за икономиката. След време немците ще разберат какъв таралеж са си вкарали в гащите с тези бежанци, но ще е късно. Алчността ще ги закопае.

В момента в Германия масово се строят джамии. При пътуването ми тази година видях много нови джамии, които миналата година не съществуваха. Май вече в Германия джамиите са повече, отколкото в България...

от 45% европейци ли са построени или от 12% мюсюлмани..

И въобще в Мюнхен бежанците са значително по-малко от тези в София например!

Около 45 процента от пристигналите в Германия 2,14 млн. имигранти през 2015 г. са били граждани на други страни от ЕС, 13 процента на държави извън съюза, а 30 процента са били от Азия, главно от Сирия, Афганистан и Ирак Хитлер не само се обръща в гроба,ами вече и подскача, като очаквам скоро и да "излезе" от там.

Вчера слушах едни такъв бежанец как се хвалеше на една инфантилна германка на средна възраст как докато пресичал Гърция и Сърбия се правил че няамл документи и лъгал че не говори никаквъв език за да си няма проблеми. Направо ми идеше да ...А германката клепаше и се хилеше ау колко лошо ау колко си умен ??!!!Но те ще си научат урока много скоро. Такива със сигурност не са тук за да работят и за да се интегрират.

Е, ние няма да бъдем лоши и черногледи. Пожелаваме голяяяяям успех на германците с новодошлите. Приятно прекарване ;)

Те германците си ги поканиха, няма кво да ги мислим, щот търпят оная дърта кукувица да ги управлява значи им харесва.

Само че тая "кукувица" както я нарече за съжаление управлява една от най силните икономики в Европа и влияе на всички решения ЗА Европа,а ние сме там!Каквото за германците в случая от простотиите които натвори тая умница,такова и за нас! В момента съм в центъра на един наш курорт и ако имаше микрофон щеше да чуеш около мен само турски и цигански,да видиш бради и хора които не могат и не искат да говорят български въпреки,че имат български лични карти!Какво им е в главите...един бог,пардон аллах знае!

а в магучая са отишли 20 031 човека! 13% от чечня, 7%от украина и 80% от китай.

45% от ес. 13% от русия. 30% от ирак афганистан и сирия. путин, садам, карзай и асад

Да много мангусти се изнесоха от булгаристан,и единственото което правят там са деца.Деца, социални и добре си живеят с пари немъчени.До кога времето ще покаже?

най-големият цивилизационен скок в историята на човечеството. За някакви си 70 години от третия райх премина в първия халифат.

а в руската федерация само 40 % мюсюлмани!

комплексите някъде другаде! Тук става въпрос за Германия. Ако някой руснак е онождал жена ти, това си е твой проблем!

Може да се приемат навлеци до определено време, после нещата стават необратими и Германия ще изчезне и ще стане вилает на халифата. Засега още са далече от това, но ме плашат темповете , с които се приближават .....

Един ден германците ще разберат , че най-голямото престъпление в историята на държавата е политиката на Меркел

Германия не е най-богата страна в Европа, но определено се живее много добре, спокойно, което отдавна липсва в България. Единственото условие за да успееш там е да научиш езика, предложенията идват едно след друго.

като статистиката показва друго? Хиляди престъпления от т.нар. бежанци, изнасилени и малтретирани жени и момичета. Наистина е забранено на полицията да дава такива данни, в пресата има невиждана цензура по отношение на тези престъпления, ама това не означава, че не съществуват. Самият факт, че в държавата са влезли 1 милион без документи, неизвестно какви и от къде, е повод за дълбоко безпокойство. За какво спокойствие става дума? Поредноите лицемерие, лъжи и манипулации. Не мога да си обясня само каква полза имат самите германци от това. ЕС се управляван от лицемери, некадърници, простаци и престъпници - американски мекерета. А много добре знаем, че където командват американците, спокойствие няма, то може да е само привидно.

Говорим за мигрантската инвазия нали? Само не разбирам защо се наричат хора тези които изнасилват деца и не виждат нищо нередно в това...

Робите ще се вдигнат на въстание и край с четвъртия райх.

Германия, а? След 20 години основна религия ще е исляма, а основния цвят ще е черния.

Германия в момента е като клоака. В който и германски град да отидете бурки и забрадки са повече, отколкото в циганските гета у нас - Столипиново, Филиповци, Максуда. Тази година бях там и се отвратих ! В България толкова забрадени и брадати и в циганските гета няма да видите ! Германците са се "омързеливили" напълно и разчитат мързеливите мигранти да им работят. Да, ама не става ... Само идиот може да се чувства добре в този момент в Германия !

Доста идиоти се установиха там....и си взехаа и семействата от БГ при себе си. Не съм чул някой да каже : зле ми е! Обратното се чува доста често обаче.

Значи още в началото на демокрацията, бая млади избягаха в Германия и Англия, и това бяха реално талантливи и умни младежи. Вземаха ги без проблем на работа. Това е голяма загуба за България. За щастие обаче, и поне половината цигани от северозапада (а вероятно и от цяла България) се пренесоха там, след като влязохме в ЕС. Жива и здрава да е Меркел, иначе тук ептен нямаше да може да се живее.

Бях в Германия за месец два пред 80-те. Прекрасна страна, дори и източната половина, макар и по-бедна. След това за година 1993 г. също. Имаше известна неприязън към чужденците, но както да се прави. Бях и миналата година за неколко седмици. И се чудех -- това ли остана от Германия след Меркел? Не ме интересуват имигрантите, самите германци са други. Подтиснати и говорят със страх да не би да кажат нещо неправилно. И това дори и в най-традиционните германски лендери. Няма сравнение дори и със предпазливостта при ЩАЗИ. В ГДР-то не се говореше срещу висшите партийци, но хората не се страхуваха да кажат какво мислят за решенията на управляващите. А сега всички само свеждат глава и е по-вероятно да открият какво мислят пред чужденец, отколкото помежду си.

интересно защо този закон за интеграция е критикуван от "бежански" организации?!... а рабира се , всеки коитo иска да не се интегрира може и трябва да се върне там откъдето е дошъл...