Нови сблъсъци с мигранти в Германия и Франция

Няколко човека бяха ранени при сблъсъци между местни жители и мигранти в три града в Източна Германия. Сблъсъци имаше и край лагера при френския град Кале.

Обратно в новината

Коментари - Нови сблъсъци с мигранти в Германия и Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баба Меркел още ли държи на думата си да кани орките в Европа!Не съм чул мигранти - орки да бият руски полицаи.

Останаха 3 месеца до Нова година. Дерзайте.

И кво? Във Франция полицията бие имигрантите, в Германия бие германците!

ОТ 10000 МЪЖЕ ВЪВ БЕЖАНСКИ ЦЕНТЪР?ТРЯБВА ДА ИМА ПОНЕ 1000 ПОЛИЦАЙ ЗА ДА ГИ ЗАВАПТЯТ.ВМЕСТО АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ ДА ПАЗИ ГРАНИЦИТЕ ЩЕ БЪДА ВЪВ ЦЕНТРОВЕТЕ.ВКАРВАМЕ СИ НАРОЧНО ТАРАЛЕЖИ ВЪВ ГАЩИТЕ.

да знае че правителството има задачата/и я изпълнява/ по заповед на Меркел да се напълнят бежанските центрове колкото по бързо и повече по добре.това е армия от млади мъже които няма да седят мирно.Те са дошли тук със цел да ни изнудват.Ще искат ще настояват и акооо не им угодим се стида да брутални сблъсаци и насилие.Те носят агресията и омразата със себе си.За тях няма друг начин за разбирателство.

Тия французи и германци са слаба ракия, ако така наречените мигранти се държат така в Полша, Унгария, Чехия, България, Русия и Словакия ще имат нужда от бърза помощ!

Франсоато да вземе да ги пуска на брекзитците, а не да им прави водни бани!

Докато ГЕРБ са на власт тези хора ще множат и в БГ. Не ме интересува кой ще дойде на власт но тази политика на заселване на мигранти трябва да спре.

Престанете да наричате тези нашественици "бежанци".

просто ни подменят но от тези огради няма да можем да избягаме и ще бъдем бежанци в нашите страни а ще трябва и да ги храним защото те нямат намерение да работят

Дир-а, много съмнително липсва новината, че оня ден 50-на "кандидати за убежище" нападнаха охраната в берлински център за настаняване, потрошиха охранителните и самия център. И не само тук липсва новинта, ами и в останалите родни медии, които обаче веднага пишете ако някой нападне брадатите "майки с деца".

и как нема се бунтуват кат не им строят джамии и назначават имами от Саудитска арабия?!:) Иде пак нова година и ще има обарани фраута:)

Гражданската война в Европа е неизбежна, ако не забавно не започне извеждането на мюсюлманите извън границите на континента.

Ха така дойдохме си на думата.Европа докато не се обедини ще загине .Интересно защо не ходят в Щатите или Израел.

Така ще бъде и в България , но за момента управляват тъпи и крадливи Гербери ! А после ще има шутове и камъни срещу управляващите !

А ти искаш да управляват тъпи и крадливи социалисти

То пък бандата на бойко не са крадци а? за съжаления всички управляващи са крадци в тази държава и за това няма управия

Не на него ми беше най-добре когато го управляваха Доган,Местан и сега иска да е на власт Мустафа Карадайъ.

Е в момента ни управлява тъп и крадлив комунист. Толкова тъп че и за милиционер не ставаше по Татово време, въпреки че родата са му кой от кой по виден комунист.

За тези които се интересуват кой организара това безумие и каква е целта на този грозен театър и изкуствено създаван хаос в света, могат да прегледат филма " ИДИЛ, ЦРУ и връзката с Ватикана".

искам да напиша какво мисля но се страхувам от тези които подменят и дискриминират европейците и фаворизират псевдобежанци

Mного, от коментарите тук, са написани от хора които без да се замислят плюят и злословят по имигрантите, без да се замислят!!?? Tези хора/имигрантите/, от векове си живееха мирно и тихо, макар и бедно, по техните земи и държави!! Kой, им разби държавите и бомбардира домовете?? Kой, им разруши всичко?? Hикой, не бяга от държавата си, ако не избиват семейството и децата му и не бомбардират дома му!! Tези, които плюят по тези хора, нека се замислят, какво биха направили, ако на тях им се бяха случили тези зверства?? Mоже би, камъните които хвърлят, трябва да ги хвърлят по истинските виновници!!?? Mислете хора,... тогава пишете цинични обвинения!! ;))

бежанците са нищожен процент от тези хора, но всички до един са завоеватели затова влачат със себе си и деца често купени за да станат скоро повече от нас но ще бъде късно зоро да се осъзнае ще бъдем роби защото някой трябва да ги храни

А как ще бъде обяснено, че бежанците са ОСНОВНО млади, здрави, лошо гледащи мъже? За справка - разходка на Лъвов мост. Не е ли нормалното да бягат от война жени, деца, старци, а младите мъже да си пазят земите?

Прочети отговорите към твоя коментар. Защо над 70% от тези мигранти са здрави и прави момчета, гледащи лошо, добре облечени, с нови мобилни телефони и всякакви други екстри (но интересно защо са си забравили личните документи!), и отнасящи се с презрение към хората, които са ги приели. Защо? Има си и обяснение, и то е, че следват Мохамед- фалшивия пророк-терорист от Арабия, 7 век, чийто живот, пример и учение казва, че исляма трябва да завладее целия свят, а всички, които не са мюсюлмани, са неверници, подлежащи на ислямизиране или ако се съпротивляват- на изтребване. Да, много от мюсюлманите не вярват и не приемат, че Мохамед е заповядал това (затова са и обикновени, кротки хора, които знаят как да живеят в мир с другите- справка- нашите помаци в Родопите например). Но много от тези, които идват от Близкия Изток, имат точно това мислене. Така че не самите хора са проблема, а болестта която носят- исляма в първичния му вид. А оттам нататък другия проблем е, че самите европейци не знаят как да реагират на това. Що се отнася до САЩ и някои други- те само се опитват да се възползват от всичко това, но не те са го създали (въпреки масово разпространеното схващане)- това учение си е съществувало още отпреди 14 века, много преди да съществуват САЩ.

Hа всичките Bи, отговарям с въпроса: дори и да е така, всички да са млади и здрави и да "гледали лошо"???, ...K,ой все пак, им разби държавите, кой ги натири по пътищата???? Kой, създаде този пъклен план?? T,е ли?? Mисля, че HE!! 3ащото, по вашите определения, те са "прости", гледали "лошо", и биле, облечени добре и с нови мобилни!!??? Hякой даже пише, че били "завоеватели", щели да му завземат земите????? Tези ли,... с новите мобилни, и с новите дрехи??, че те българите избягаха от земите ни, 3ащо ли??? Oт много хубав живот ли?? без воини напуснаха бг-то!! Oще малко помислете и ще схванете от къде и защо е създаден този сценарии!!;))

Помисли малко и ти, и прочети история: такива сценарии с разбити мюсюлмански държави не са нещо ново, не са от днес. Такива бедствия е имало още от древността. Подбудители все е имало. Разруха все е имало- много преди да съществуват САЩ, и който и да е там друг, за когото днес е модерно да се твърди, че е първо-причинителя на проблема. Разруха например е имало във Виетнам през 60 години. Защо света не е залят от виетнамци-бежанци? Имало е и в Лаос, и в Камбоджа, и в немюсюлманските райони на Африка... но от там такива явления не започват. Все започват от ислямските територии! Да, че САЩ и ЕС твърдят глупости и вършат безумия, е факт. Но основния корен не са те.

В България наскоро имаше новина за едно момиче от Иран, което наистина е бежанка. Истинска. Избягала от Иран, станала християнка. Много умно, добро и съвестно момиче, уважаващо България и хората тук. А някои от нашите, поставени на власт хора, решиха, че не е бежанка, и искаха да я връщат в Иран. Сега, не е трудно да си представи човек какво би й се случило, ако я бяха върнали. А също така, ако тя попадне в ръцете на "нещастните мигранти"...!

NE E LI PUTIN ?

Само трепане, нищо друго не помага с тая сган.

Бойко какво прави с България като връща арабелите опитващи се да напуснат България и прибира от границата с Турция всеки опитал се да премине в България."Заловиха 56 на гарата в Свиленград" ами товари ги обратно и ги пускай на турците. Утре могат да ти пуснат 100 000 хиляди и какво правим.

Така наречените бежанци са в същност воини на исляма, които организирано и безпрепятствено проникват в Европа, концентрират се в най-силните Европейски държави и чакат масата им да нарасне достатъчно за да превземат цяла Европа, а най-малкото да я сринат икономически и да спрат развитието й.Явно както социалистическия лагер беше сринат на върха на своята икономическа мощ ( с много милиарди финансиране за тази цел по признание на американски политици), така и ЕС ще бъде сринат в разцвета на своята икономическа мощ. Колкото и да е трудно България трябва да се огради добре, да не допуска нарастването на масата на ислямските нашественици у нас и когато намеренията на силите, които финансират ислямското нашествие станат очевидни и се започне сриването на големите европейски държави, е необходимо да се опрем на здрави сили, като се потърсят подходящите съюзници.

Сталинака дава БЪлгария курбан ИДИЛ Там някъде, на граничната бразда, има хора добри, сърцати, пазят ТЕБЕ, без автомати! Пазят и дома ти и дацата, пазят още и жена ТИ и гъза ТИ! Ти обаче спи спокойно, а когато се събудиш изпърди ни се доволно, после се напий и във Фейса се развий, че голям си мъж- корав и ги чакаш на тепсия, само някой да ти плати за безбройните масрафи! После пак НИ питай: " ВИЕ, кви сте? Ко напрайхте, за България?" Ние, българино "скъп", си мълчим и си работим! Всеки ден, сме на браздата, пазим си децата! От неволя, пазим ний и твойта кожа, че и на жена ти и на рода ти! Тази седмица децата, пак не ще се радват на бащата, ама мойте, защото АЗ, съм пак в гората- на браздата! Тебе пак ТЕ няма, ясно ще съм дълга смяна! Утре пак съм тука и дано да е наслука, че ако не ги хвана тука, няма да ми пука! Споделяни мисли, от всички мои и ваши братя опълченци, които денонощно охраняват границите на България! link https://link

Няма нормален човек, на който варварите да му завземат жизненото пространство, да му налагат на сила своите правила и да не се съпротивлява.

Както се казва,днес в Германия и Франция , а утре в България.Нека последваме неолибералните призиви за по широко отваряне на границите /те и без това са разградени/,нека ги приютим в домовете си ,за да могат утре да ни натирят на улицата.Те са страдалци,нека да храним и да късаме от мизерния си демократичен залък, за да можем тях да нахраним.Нека се почуствуват по -добре и от тяхните страни.Нека им съдестваме в духа на Сорос и Меркел да им съдействуваме тук да си построят една нова ,средновековна държава, в която ние ще ги храним ,като , че ли си нямаме едни ,които храним от десетилетия , а те се размножават ли размножават

Как, ще ги изгоним? С фейсбул ли? link

Меркел, и Оланд , НЕОБЕЛОВИ лаорати, за подмиана на Европееискиа,статус в ИслиамоФЕОДАЛЕН, ЕУРОконтинент.ЕКСПЕРИМЕНТА,с европеииците ве4е е в ХОД.

Може ли, ако обичате, малко по-членоразделно да се изкажете?

Ми аз съм снощен бе. Ела да си допием.

Трябва си трепане. Меркел да не се мотае ами да пуска газовите инсталции. Арабски поток...

а защо фашизма не се нарича тероризъм а ислямизма се определя само като тероризъм -трябва да се назове ислямски тероризъм а не само тероризъм -така смисъла се размива -така както е забранен фашизма със закон така трябва да се забрани и исляма със закон -сее само смрад терор и мракобесие

Това между другото е до голяма степен вярно. Ако човек се разрови безпристрастно в историята, ще открие много удивителни прилики между нацизма и исляма, и между Хитлер и Мохамед. В Арабия, края на 6 век, цари хаос. Мохамед се издига, със своя идеология, обединява арабските племена и започва джихад, подобен на блицкриг, срещу целия свят, създавайки Арабския халифат (райх). Всички, които са мюсюлмани, са "по-висши" от другите. Другите, наречени "неверници", или е трябвало да приемат исляма, или да бъдат поробени като "низши", или ако се съпротивляват- да бъдат избити. По-късно, през 20 век, в Германия, всичко това се повтаря. Хаос, идва Хитлер, обединява германците, започва блицкриг (джихад), издига арийската раса, с цел да пороби или да избие останалите. Все пак исляма, бидейки основан на религията, а не на националността, е една идея по-добър- дава възможност на "низшите" да станат "висши", докато при нацизма това е изключено- няма как "не-арийската кръв" да стане "арийска". И при исляма, както и при нацизма, далеч не всички мюсюлмани, както и далеч не всички германци, са "лоши"- повечето просто са заслепени от техните фюрери и основатели на тези системи, смятайки ги за идеални и безгрешни, и не виждайки тъмните им страни. Затова- когато се правят сравнения между исляма и християнството, между исляма и нацизма и т.н., трябва да се сравняват ученията и основателите им, а не отделните групи последователи (които могат да бъдат много различни).

Всъщност, това е ислямо-фашизъм! Този термин се появява още през 1990г. под перото на английския академик и писател Малис Рутвен. В нета може да се намери доста за т.нар. ислямо-фашизъм, а който се замисли сам може да направи връзката и със събитията в Украйна, и с масовата инвазия на ислямисти (не други, а ислямисти) в Европа, и с някогашния фашизъм и нацизъм, а тя се състои в иницииранвто, организацията и провеждането на тези събития, парите за което са от един и същ източник.

"В Кале през последните две годни се струпаха хиляди мигранти, избягали от войните и нищетата в Афганистан и Сирия. " Защо продължавате да пишете глупости? Колко сирийци има в "джунглата" в Кале? Каква война има в Афганистан - нали ги "умиротворихме"? Кабул е доста опасен град, но там война няма! За сравнение - столиците на Хондурас, Ямайка и Салвадор, както и Йоханесбург, са по-опасни от Кабул. Че гетата в Чикаго, Балтимор и Детройт са също много опасни - и на тях ли трябва да даваме убежище? В "джунглата" са основно афганистанци, пакистанци, иранци, иракчани и африканци. От тях не повече от 5-10% могат да претендират за убежище! Но европейските ръководители са толкова безпомощни, че им е трудно да осъзнаят проблема, да не говорим за решение...

Това са преди всичко хора и към тях отношението трябва да е човешко! Но зомбираните от 45 години комунизъм българи трудно могат да осъзнаят това...

снайпера намаза парче пица от тях...на далавера е

ти германец с фес ли си?

Да, те са хора за нас, а ние хора ли сме за тях. "Те" казват така: "Вие сте ни роби, защото сте друговерци и ще ни работите за нас, а ние ще се молим по 15 пъти на ден".

Виж си минусите, урод.

Онзи ден се заговорих с двама пакистанци-емигранти. Единия владееше перфектно английски и се заговорихме. Дори почерпиха пица за моя голяма изненада. Разговора беше интересен! Харесва им България, но са им казвали предварително, че те трябва да стигнат до Германия. Пича каза: и да не искам да ходя в Германия така са ми наредили! Та на мен лошо не са ми сторили и не мога да кажа нищо, но думите им сами по себе си говорят, че не са просто мигранти, а някой ги организира, ръководи, нарежда. Не казаха, кой им нарежда за което съжалявам, че не разбрах. Много яд ме хвана!

почерпиха пица казваш ....и ти си един пълен нещастник

black_mask79@abv.bg

Що? Предложиха най-добронамерено! Какъв е проблема?! Трябваше да съм посредствен и да им налетя ли?! Да насаждам омраза в хора, който не са ми сторили нищо лошо? Един жест и аз да се направя на обиден, скромен?! Дори враговете могат да разговарят на една маса стига да има доза интелигентност! Аз го приемам като приятелски жест и ще го върна по същия начин, а ти си седи в злобата!

Това върви за пред бабите на пейката пред блока или дядките в хоремага. Смешник.

black_mask79@abv.bg

Омразата води до повече омраза, а агресията до повече агресия. България им е дала право на престой 3 месеца! Не виждам защо трябва да се бият хора, който не са сторили на никой нищо лошо ?! Бях сам, а те 4! Ако са били агресивни да са ме помлели от бой, а българина щеше да седи и да гледа!

нарежда им този,които прави атентатите в USA.

Ай да видим. Пакистан е мощна държава, има много силна армия, има ядрено оръжие (ядрени са само 8 държави в света). Икономиката й е силна, война няма, населението 170 милиона. С две думи пакистанците не могат да бъдат бежанци, а само завоеватели.

И ти трябва да бъдеш изселен, стига си сял пропаганда! Заминавай в майка си Азия!

Не се пише Хан Тукту, а Хан Т'О'кту прост тъпако.

Браво, само боя ще ги оправи еврогейовете! Що не ги каните сега извратеняци!

Какво пририткват тия юнаци? -баба Меркел вече ги увътри. Сега остава да запрятат ръкави и да започват да ги хрантутят

Какво пририткват тия юнаци? -баба Меркел вече ги увътри. Сега остава да запрятат ръкави и да започват да ги хрантутят

Ще ти събере потуряците на коленете бе кухия хан тъпокту!!

хане путку. И няма един, който да не е тъпак. Правилно те поправих, нали?

Източно-германците още 100 години няма да се разделят с наследството на 45 години комунистическо управление...

Къв германец си ти бе, селски.?

Къв германец си ти бе сральо.

Като то видя ника ми ставаш ясен... За голяма част от българите животът е ракия и бира...

Германец с чалма...

три щата:канзас,тексас и ню джърси отказват да приемат от 110 хиляди сирийци,които обама реши да приеме тази година ...

Умно и пекано момче си ти! Сигурно и хубави м.инети правиш!?

Шило

"Ще се справим!" Думите са на Меркел. Дали?

Надали.

истина ви казвам когато всичко свърши няма да има нито мюсюлмани нито ислям !

много скоро ще са с автомати

Ами така ще е, от западна Европа тръгват кръстоносците, от източна войводите и нещата ще се оправят. Вън исляма от Европа.

Долна, мюсюлманска СГАН!

От мигрантите едни са сунити, други шиити, трети подкрепя ИД, четвърти правителството, а пети опозицията. Изобщо носят войната със себе си. Всички мюсюлмани трябва да бъдат изселени от Европа.

пуснете си Hugh Laurie - Let Them Talk: A Celebration of New Orleans Blues (all musics), за да се отървете от омразата и да изпитате това, което чувства и забавлява Западния Човек.

Какъв ти е проблемът бе, келеш? Сподели. Ако от чекиите ти е останал поне малко мозък...

Я смени дилъра бе, боклук! Тоя те цака с кофти трева.

Ти явно си нямаш представа какво изтктва западния човек. 80% са против имигрантите, по модерно му "мигрантите".

Западният чвек, както виждаш, ви ненавижда вас маймуните!

Товаренето на военно транспортен самолет е малко скъпичко. Но пък разтоварването в движение спестява разходи. Целта оправдава средствата.

Проблемът се решава много елегантно. Германия плаща на правителството на Афганистан хх евро на всеки върнат амуджа. Диктаторчето там ще е радостно. Германците също. И самолетните компании ще намажат. Итс а уин-уин ситюейшън!

Има още по-елегантно и евтино решение. Просто германците палят пещите на Аушвиц, Бухенвалд и другите лагери и те "бежанците" сами ще си отидат. ;)

А, тя Меркел ще се справи.