Осем нацистки престъпници били издирени в Германия

Най-малко осем души, заподозрени като нацистки военнопрестъпници, все още живеят в Германия, съобщиха вчера властите в страната, цитирани от ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Осем нацистки престъпници били издирени в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на 200 да станат, да влизат в камерите! Единственият път за бягство да е през комина и....дим да ги няма!

ТЕЗИ ХОРА ТРЯБВА ДА СА БИЛИ МАЛОЛЕТНИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА!!! СТИГА ПРАХ В ОЧИТЕ,ИМА ПО-ВАЖНИ ПРОБЛЕМИ ПРЕД СВЕТА!!!

В "Непознатата история на българите", автор Вал. Вътов, в сторе.бг. (на латиница) на първа страница, е оипсано, че ние българит трябва да ес жалваме най-много. Нашата история е от 15000 г. пр.н.е. На нас ни е задължен цял свят, най-много евреите, всички ни унищожават и мачкат до днешното положение да се наврем 4-5 милиона в 110 хил. к.м. А са ни плащали дан целят стар свят от Испания до Аляска при великия император Атила.

1. В миналото ли живееш или в настоящето? 2. От къде прихвана тези типични македонски черти? 3. Защо реши, че прехранващите се по наша територия въобще помнят историята си? Не виждаш ли каква омраза и тъпотия блика към и от ближния? Особено по пътища, курорти, празници. Аз вече не хващам на тези промивки!

Дайте им властта на тия хора.

Нашите комуняги ги разкрихме отдавна, но не им се търси отговорност за престъпленията !!

брей, големи денацификатори, това германците! единият го 'хванали' на 100 години. сега докато се точи процеса, той ще си умре от старост. според фондацията Шимон Вайзентал, над 150 000 нацистки веннопрестъпници са избегнали разследване, много от които са били прикривани от федералните служби и техните натовски господари. а за нгуен лоан от Южен Виетнам, който го има на снимки как собственоръчно разстрелва Виет Конг пленници, няма да говорим. той си живя до старини като съдържател на ресторант в сащ.

Аз

Владимир Катрюк, украинският военнопрестъпник, избивал деца и жени в Беларус и Украйна, станал най-известен с масовите убийства в Хатин, спокойно си умря миналата година в Канада, която отказа да го екстрадира в Русия, за да бъде съден.

Нещо за безбройните руски престъпления не можеш ли да кажеш?

Моше, много знаеш ти за чуждите престъпници, ама я кажи за вашите. Защо не ни разкажеш за Барух Голдщайн, а ? Кажи как му се радвате. Все много знаете вие, ама само това което ви е угодно.

Журналистът-Изследовател Уилям Блум (бивш служител на Дължавния департамант на САЩ) има 300 страници изложение в пътеводителя си за единствената световна суперсила факти и свидетелства за огромното страдание, жертви, лишения, съсипана природа, изпепелени култури от империята САЩ чрез използване на пряка и косвена сила, открита /Пентагона/ и прикрита /ЦРУ/, Цитираната книга на Блум представя само от 1945 г до 2000 г пълен списък на: Интервенциите на империята САЩ, представящ 67 случая Бомбардировки на 25 суверенни държави. Намеса в изборите или провалени избори в 23 суверенни държави. Политически убийства /или опити/ в 35 държави. Прилагани изтезания в 11 държави. Според статистиката на Блум това прави общо 167 случая на тежко политическо насилие, извършено от империята по света, след Втората световна война. САЩ е убила между 13 и 15 милиона души. Само в арабските страни за последните 8-10 години са избити 2-3 милиона невинни... Ужасяващ световен рекорд!

Хубаво че са ги открили, че скоро ще ги търсят да ги преназначат като хора с опит...

Това е ценен обучен персонал, особено този от концлагерите, ЗАЩОТО СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ТРЯБВА ПАК ДА ГИ ОТВОРЯТ, ТОЗИ ПЪТ ЗА РЯЗАНАТА СГАН, НЕ ЗА ЕВРЕИ!!ГЕРМАНЦИ, ПАЗЕТЕ СИ ОБУЧЕНИТЕ КАДРИ!

А тези ,които наредиха и пуснаха атомните бомби над Хирошима и Нагазаки ,кога ще ги издирят

Е, те са като Исус Христос- нахранили са с две риби много хора.

Престъпници са, защото загубиха войната. По-големите престъпници я спечелиха и се правят на герои.

Май от сутринта те гони тъпотията- наричаме я обикновено нацизъм.

Обикновена мурзилска простотия. Празна кратуна не може да съчини нищо смислено.

в центъра на БРЮССЕЛ е паметника на ЛЕОПОЛД.КЛАНЯТ МУ СЕ И ЦВЕТЯ МУ НОСЯТ.СЪЩИЯ ТОЯ СУБЕКТ КОЙТО Е ПРЕВЪРНАЛ КОНГО В ЧАСТНА КАУЧУКОВА ПЛАНТАЦИЯ.СЪЩИЯ ТОЯ ДЕТО Е ОТРЯЗЪЛ ХИЛЯДИ НЕГЪРСКИ РЪЦЕ ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА НОРМАТА КЪРТОВСКИ ТРУД В ПЛАНТАЦИИТЕ.И НАКРАЯ ОТ КУМОВА СРАМА БЕЛГИЯ МУ Е НАРИНАЛА МИЛИОНИ ЗА ДА ОТКУПИ КОНГО И ДА СТАНЕ БЕЛГИЙСКО КОНГО.

да издирят, военните които се гавреха с войниците в казармите, да си понесат наказателната отговорност!

Тая Меркелица, съвсем е изтрещяла от постоянните наколенки...

То и в книгите на Свен Хазел също са осем такива, но се чудя как и защо чакаха толкова много години за да ги открият.

Браво! Сега ще са нужни. Търсят ги за да ги назначат пак.

а някои задавал ли си е въпроса кога сте разкрят имената на хората управлявали и издевателсвали в българските концлагери? или маи е неудобно, щото те сега се пишат социалисти и борци на правата на народа..

Някои имена са известни. Потърсете информация за Юлияна Ръжгева например.

Някой задавал ли си е въпроса:Защо евреите ги гонят още от времената на фараоните,та до днес.

Задавам въпроса.

Събрали се евреите, да обсъдят защо никой не ги харесва. Старият равин рекъл: -сигурно е защото не пием. Я утре всеки да донесе по едно шише водка, ще ги смесим в една голяма тенджера и всеки ще пие, да се научим. Речено-сторено. Ама на Моше му се досвидяло да купи цяло шиш водка си рекъл: ще взема да напълня едно с вода, ще го излея в тенджерата. Като се смеси с останалите, никой няма да разбере. Така и направил. Напълнили тенджерата, старият равин първи загребал, пийнал, поклатил глава и рекъл: -Ясно ми е сега, защо никой не ни харесва.

либералното общество е по лошо от фашизма и комунизма взети заедно

Ясно, Германия да подготви още една вноска компенсации. 2-3 милиарда, няма нужда от повече. Машинописките и телефонистките пък какви престъпници са били ? Чакаме да видим съответната холивудска продукция как са измъчвали затворниците с клавиши и телефонни кабели ...

Днес в Близкият изток режат глави, в Европа газят хора като мухи с камиони, а те моля ви се седнали да търсят престъпници от преди 100 години които най-вероятно вече са гушнали букета. Малко ли ви са сегашните? Що не вземете да осъдите тия дето са убили Цезар..а ?

А нашите надзиратели садисти от Белене и Ловеч, осъдиха ли ги? Когато чуя за циганин, веднага пред очите ми изплува образа на садиста циганин Шако, който убива хората с тояга, като се убиват бесни кучета и ми става мъчно, защо и ние си нямахме поне един Пиночет, ако не може да си имаме Хитлер. И моля, без криене на коментара от криворазбрана толерантност.

Концлагерите в Белене и Ловеч са създадени и управлявани от българите, не извъртай нещата нещастнико ! И това деяние ли искаш да нахлузиш на циганите?

Еее, да вземат да ме съдят и мен. Веднъж в една книжарница взех да разгледам Моята Борба на Хитлер.

На тези медали трябва да им се дадат, не да ги съдят ! И да се организират спешни мероприятия по мултиплициране на генетичния им материал! Такъв вече няма, а е крайно необходим !

Нашите комуняги треперят ли след такива новини ? бат Бойко как се чувства като участник в потушаването на турското въстание през 1989 г. и като участник в преименуването им.

Търсили са ги, за да им дадат Ноу-хау за концлагерите, че както е тръгнало...

" а жените машинописки или телефонистки в лагера" - даже и Мосад не се занимава с тея. Следват зидарите на стените на лагера и техните деца...

Германците разкриват неща станали през 1941- 45 г. , а нашите не могат да разкрият и осъдят нито един за комунистическите престъпления от 1989 г.

Аха, сетиха се! Айде сега като ги намерите, да почерпите опит и знания, че и направо да ви направят едно показно как да се справите с тая сган, която ви е налазила и ви оправя по улиците, тъпи шваби!

а защо не арестуват тези , които са много по-лоши(вредни) от тях , тези които унищожават демокрацията в европа , тези които вкарват джихадистите с мачете и експлозиви , насочени срещу европейските данъкоплатци !?? или за да стане това, трябва да има милиони жертви ли ?

Концентрационния лагер Щутхоф е открит през 1939г. Роденият/ родената 1927 охранител/телефонистка са били на внушителната възраст от 12 години (!!!). Тоест четем поредните митове и легенди по въпроса. Да не е дошло време за изплащане на поредните годишни обезщетения заради Холокоста, че трябва да оправдаваме даването на десетки милиони долари и евро на едни хора, които вероятно нямат нищо общо с ужасите на Втората световна война, но пък са се уредили на щедра издръжка, благодарение на невежеството на европейските народи?

Браво! Потуткайте се още някоя година докато всичките измрат. От години пилоти на бомбардировачи биват интервюирани във филмчет аза войната как са заличавали цели градове от картата и се вижда с каква наслада си спомнят тези времена. Още след края на войната трябваше да бъдат осъдени на смърт всички офицери от немската армия, всичик, работили в концлагери, Гестапо и СС и после да се мине към установяване приноса на особено усърдните редници. Само такава мярка в някакава, макар и малка степен би компенсирала страданията на потърпевшите от войната.

Ще стане и това...когато американците компенсират японския народ за най-античовешката дейност за цялата история на Земята и човечеството, а именно пускането на атомните бомби над Хирошима и Нагазаки. И това само 20 дни преди края на Втората световна война т.е. когато вече се е знаело, че САЩ ще излязат победители от войната. Кому беше нужно това и да си чул да има осъдени ? Няма и да чуеш!

Дядото

Това си е отделно. Те американците имат да компенсират много държави - Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Европейските държави, залети от "бежанци"...

Издирват "Нацистки" престъпници" ! От това словосъчетание човек би си направил погрешен извод, 8ащото нацизма не е престъпен щом е последван от определението престъпен! Извода е че не всички нацисти са били престъпници?! Налага се извода че би могло да се каже "Демократичен престъпник" в случая един демократ извършва престъпление, нима няма такива случай!? В Румъния има доста "демократични престъпници, които румънския прокурор вкара в затвора, въпреки че бяха на високи постове!!! В нашия наказателен кодекс вече не съществува думата фашистка идеология, замениха я с антидемократична??? Питам се какво става у свето!?!

След толкова десетилетия опряха и до машинописките... оливат се вече... Ако продължават така по някое време ще почнат да подвеждт под отговорност последните живи немци които просто са били пълнолетни по времето на 3-ия Райх...

Освен машинописките трябва да се издирят и строителите и бояджиите и стъкларите и мебелировчиците и още много други. Жалки скопени немци.... Чичкото с мустачките сигурно беснее някъде в Аржентина.

Със сигурност може да се каже ,че след още 50-100 години ще бъде открито ,че сума ти нацистки военнопрестъпници /от Einzatz-.Schutz-komando.,доказани садисти и извършвали опити с концлагеристи,надзиратели и SS-овци ,отговорни за избиването на десетки хиляди и т.н./са си живели спокойно в Германия,САЩ,Канада ,Испания,Португалия и други страни.При това са търсени от организацията на Симон Визентал,но някой ги е прикривал!Хайде да познаем до 3 пъти защо и кой ги е прикривал?

АШКОЛСУН.СЛЕД 70 ГОДИНИ ЗА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЯМА ДАВНОСТ И СЕ ИЗДИРВАТИ ОПАНДИЗВАТ,АКО СА ЖИВИ.А ЗА НАШИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ-КОМУНЯГИ ИЗБИЛИ СЛЕД ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИЯ ПРЕВРАТ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ-ЦВЕТА НА НАЦИЯТА ПЪЛНА АМНЕЗИЯ,ЗАГУБИЛО СИ ДАВНОСТ И ВИДИТЕ ЛИ ДРУГОТО БИЛО ЕЗИК НА ОМРАЗА И НЕ СЕ ТОЛЕРИРАЛО.АМА ПАМЕТТА НА НАРОДА НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА КЪСА КОЛКОТО ИМ СЕ ИСКА НА НЯКОЙ.

Да бе, издирват се! От милионните немски армии и полицаи след има- няма 70 години намерили 8 човека дето май били работили в лагерите като машинописки и готвачи. Хайде холан!

Малко известен исторически факт е, че по време на прочутата война Север срещу Юг в САЩ, Северът е имал мащабни лагери, военнопленниците в които са третирани точно както нацистите са третирали евреите. Не оправдавам нацистите за зверствата им, но и германци, и руснаци, и японци, и американци и почти всички други са вършели мащабни зверства. По време на война хората откачат. Затова да даваш власт на военен е признак на психично заболяване и кратка историческа памет.

Има цял епизод за такъв лагер в "The Good, the Bad and the Ugly" с Клинт Ийстууд

ПАМЕТНИК ДА СЕ ИЗДИГНЕ!

Нищо не разбирам! Издирваните са били служители, защо ги сърсят като те са изпълнявали заповеди на по вищестоящите! Или са проявявали самоинициатива в убийствата, в разрез с установените правила!? Кой е виновен, фашисткия режим или всеки отделен служещ в армията на вермахта!? Все едно в лагерите е имало организирани престъпни групи за които върховното командване на Германия си е затваряло очите или зъобще не е знаело какво се случва там!? В 0ългария се случи същото, търсеха комендантите на лагера в Белене? Но кой им е нареждал да вършат жестокости, така и не се разбра...

Издирват всеки който е свързан с онова време за да бъде унищожен и да неможе да говори ИСТИНАТА за ХОЛОКОСТА и как евреите направиха най-големият HOAX(измама) за всички времена и то с ЦЕЛ ! Холокоста беше предтекст за създаване изкуствено на държавата ИЗРАЕЛ на територията на ПАЛЕСТИНА ! ИЗРАЕЛ са терористи номер 1 заедно със САЩ !

Да ги пратят да надзирават бежански лагер....Сигурен съм, че ще са безупречно ефикасни!!!

Щом Господ им е дал толкова години живот, значи е доволен от делото им!

нацистите в Германия са преследвани и съдени до дупка, а тук комунягите ги издигаме за кандидатури за ООН или пък изобщо не им се бъркаме в харченето на милионите заграбени от народа. Сравнете средната заплата в Германия и средната в България!

Е то затова Германия изнася Мерцедеси, а ние изнасяме Римляни.

Едните проповядват избиване на народи и геноцид. А другите равенство и така нататък, все едно слушаш христянски проповеди.

само дето национал социалистите са видели от комунистите, как се прави конц. лагери.

абе я ги оставете тия 100 годишни...щом господ им е отредил да живеят толкова,значи мобе и да не са грешни...евреите имат да изкупуват голяма вина за разпъването на Христос...така че,да не се месим в божиите работи,и да обърнем внимание на сегашните престъпници,които ислямизират европа..и които също ще останат в историята...

По-добре да се концентрират върху по наболели теми, като например тия дето ги трепат по улиците в името на измисления си бог. Тия старци така или иначе са пътници и са безвредни.

Ама хайде стига глупости бе та те са вече над 80 години те тръгнали да ги издирват :)))))Каквото и да си олещят не са по различни в мислите си да са велики както хитлер си е въобразявал. Нека аз да си изживея живота необезпокояван толкова години докато костите на жертвите ми вече са изгнили па ме хванете на 80 години и ме осъдете

Роден 1918година. Сигурно прилича на концлагерист.

Ми има хора, които са виновни много повче от някяква телефонистка в концлагер пред човечеството - за затриването и геноцида в Европа сега и в близко бъдеще - Меркел, напр.

Всички статии в ДИР днес са изсмукани от пръстите! Нищо актуално от случващото се или по скоро от неслучващото се в страната! Батко и кохортата му се покрили в миша дупка...

Почиват си хората, преработили са се, ваканция са, не са длъжни новини да ти правят, та да четеш и да плюеш. Ааама ха, все недоволства, като работят и с пот на челце сътворяват закони, за да си ти добре, нахранен, облечен и пр. пак недоволстваш. Сега отишли да отморяват и пак недоволстваш. Ама вземи се в ръце бе човек!

Трябва да се издирят и тези, които са поддържали телефонните линии и пишещите машини по лагерите...Те ,вероятно,са били външни фирми на повикване, но също могат да бъдат обвинени в съучастие....!

Какво наказание само ,да поживееш необезпокояван 100 години ,каквото и да са направили тези хора вече няма никакво значение ,дай боже всеки да доживее техните години.