Оправдаха първия подсъдим за сексуални посегателства в Кьолн

Двадесет и шест годишен алжирец, който беше обвинен, че е бил част от група, опипвала и обрала жена навръх Нова година в германския град Кьолн, беше оправдан.

Обратно в новината

Коментари - Оправдаха първия подсъдим за сексуални посегателства в Кьолн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интерено колко ли дават за ппитежаване на крадени вещи и опит за кражба на кола в Алжир????

Няколко стотин изнасилвания- голяма работа! В Сирия това е ежедневие и никой не мрънка. Свиквайте и толкова!

Сигурно като малък е гледал Том и Джери .

ЗА немците всичко това те го искаха и си го получават.Мълчат и като ги изшамаросат си подлагат и другата"буза"- по християнски.Мият им краката и ...... и явно са доволни. Ние да си гледаме нашият двор.Както казваше един перникчанин" Ще ми пипне някой жената ама на секундата ще му пръсна главата"Българите са истински мъже.Съд ли? Няколко пръснати глави и ше си оберат крушите.

КРИВОСЪДИЕТО В ГЕРМАНИЯ,ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ТОТАЛНА ПРОМЯНА В ЕВРОПА!!!ПОСТАНОВКАТА СТАВА ВСЕ ПО ИНТЕРЕСНА!!!

Имам приятел , който живее в Германия от 5г. и твърди , че тия са уникални дебили с уникална дисциплина . Щял да се върне , когато синът му завърши университета в който учи .

Боргъския айдук, оня със Свинските опашки, нали каза, по Нова*, че на вечер тия животни изнасилвали по 50 Дебели германки! Даже, бех решила, и ас там да замина, щото Цара ни обеща, но се разсея, и стана, че само Бойко се облажи! баба Тодорка, с. Долна Грешница, Кюстендилско

Сега остава, по примера на БХК, да го обявят и за човек на годината! Направо ми се повръща вече от европейската политика, защото това не е съдебно решение, а просто провеждане на европейската политика!

Нашето правосъдие е смешно, но немското стана за резил. Как е възможно телефона на жертвата да е в нападателя и съда да повярва, че случайно бил закупен от друг човек?!

Когато немски съдии оправдаха мигранта, посегнал на Нова Година на 13-годишно момиче, пребиваващо в Берлин, германките мълчаха, защото момичето било от руски произход. Гостите на Меркел правилно разбраха решението на съда и започнаха да посягат и на германки, знаейки че отново ще останат безнаказани. Лошото е, че българският посланик в Германия, за разлика от западни посланици в България, се съобразява с дипломатическия си статут. Поради това той не може да си позволи да разкаже по немски медии приказката за Неволята. Докато германците не научат тази приказка, нищо добро не ги чака.

Шило

Другият път дамите да ползват фотоапарат! Да не се подават на ужаса от посегателството, а да снимат! Ако може да искат и автограф!

Германците са смотана нация. За пореден път го доказват.

Що, бе, може да ѝ е харесало е затова да се е отказала то обвинението...

"Отлично работещата" германска правна система успя за четири месеца да открие и да осъди само 3-4 извършители, при това условно...

Приликата с нашата съдебна система е просто случайна. :-))). Да погледнем Раднево.

"Невинният" и "неразпознат" като заглади перчема довечера ще е пръв пред катедралата.Да ама,там може да не го чакат някакви си госпожици , а младежи с кафяви ризи, които да го разпознаят и обявят за виновен.

Това което направиха в България "евро-атлантиците" и техните американски господари в България с циганския произвол беше само генерална репетиция. Сега тези издевателства на човекоподобни примати над християнското население, основните ценности на европейските народи и в крайна сметка Европа като цяло ще бъдат разиграни във всички европейски държави. Германия, за която ВСВ очевидно не е свършила още ще бъде първата жертва... Преди 15 г. се опитаха да направят това с разпищовилисе албански главорези (след ексцессите създадени от САЩ в Югославия), но те, алабнците са са много малко като брой. ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА Е В ХОД - ГОСПОДАРИТЕ НА ОФАШИЗЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ СРЕЩУ НАРОДИТЕ НА ЕВРОПА, АФРИКА И РУСИЯ !

Вече съм убеден, че поради липсата на правосъдие ще се възроди вендетата в Европа!!!

Горката жена - унизена, ограбена и онеправдана!Чета и не вярвам на очите си! Боже прибери си вересиите!

"Жертвата обаче не го разпозна и окръжният съд в Кьолн реши, че няма доказателства, ...". Тук трябва да се запитаме, дали върху жертвата - свидетел не е оказан натиск именно за да не "разпознае" насилвача. Гавазите на Меркел и социалистите са напълно способни на подобни издевателства над жертвите на насилия. Все пак насилниците са неприкосновени гости на Меркел и имат в пъти повече права от всеки данъкоплатец, пък и не само..

Понеже немчетата и останалата евро-пасмина са се огейчили яко, и няма кой да им задоволява женките. И женките, какво да правят, радват се на арабски... мигранти. Сигурни сме, че никого няма да осъдят за сексуални посегателства - жените на еврогейчетата са си го търсили сами.

Вижте какво ще ви кажа. Жените може да си плащат за секс, да ходят по съседи, да си го търсят, да ходят на секс екскурзии и т.нт. Но това е напълно доброволно, а до сега не съм срещал жена, която се кефи извънредно много да бъде насилена (от няколко смрадливи, безмозъчни идиота.) Ако вие знаете за такава жена, моля осведомете ме.

Затова ли от години се предлага платена услуга "изнасилване" в специализираните заведения?

Иванчо, стига завиждай. Явно ти липсват арабски чл.... , Заминавай за Германия, че тук още не са ти предложили тази услуга.

Хитлер вече 1000 пъти се пеобърна в гроба си. Ако продължават така скоро ще възкръсне.

И да възкръсне, бурките ще го изнасилят ан--но и след това с подвита опашка ще се върне обратно в гроба.

,,мелиха,, и тя била на ,,гарата,, но не се ,,оплакала,,!!! чакала ,,щерев,,!!! тои ,,боядисвал,, наоколо , изпаднал в ,,демократичен,, екстаз!!!

Тези маймуни са виновни по презумпция, поради факта, че самият им генетичен материал е с виновна ДНК. Какъв съд, какво разпознаване ?Проблемът трябва да се решава на място и завинаги!

Защо да обвинява германец, след като е разпознала арабин? Друг е въпросът, че те всички си приличат.

А сега да осъдят мърлата за расизъм. Що не обвинява германци?

Даа, така е. Преди всичко демократичните власти в Германия, Норвегия и пр., т.е. почти навсякъде в ЕС, със 'сичките си европейски ценности се опитват да прикрият престъпленията на джагалите, но ако не успеят и се разчуе, от хорски срам ги съдят и накрая ги оправдават, докато през това време западните официози бичат небивалици и ни убеждават колко нещастни били т.нар. бежанци и к'ъв голям келепир са те за Европата, като никога не забравят да добавят колко са лоши Асад и Путин, а също и всеки противопоставил се на гостоприемството на Фрау Меркел.

"Над хиляда жалби за секусално посегателство или кражба бяха подадени в полицията на Кьолн за нощта на 31 декември. " то има ли нужда от коментар? та, час по-скоро да разкарат бабиера канцлер! а за нас да не се притесняват - ще им пратим всички що дойдат и искат да ходят на секс-туризъм :)

Сега обаче той ще осъди немската държава за причинените му унижения в съда. А после ще му връчат и награда от някоя от НПО-тата. И след 5-6 месеца германският БХК ще го обяви за "човек на годината".

После ... БУМ. С някое коланче на някое летище или стадион.

благодарение на дъртата проционистка вещица Меркел Европа я чака ислямистко оциганяване и унищожаване, ако европейците не се събудят навреме е не я пратят с щут в задника в панделата!

Двама немски полицаи спират някакъв за проверка и след като го отпращат, единият казва: "Ахмед, видя ли този какво странно име имаше - Гюнтер!"

Е сега вече няма накъде, щом и в Германия мангала не го лови ни съд ни закон...така че да идват черните униформи!!!

Тези започнаха като нашите, хванали го с крадено злато, отпечатъци в разбития дом и после те собствениците му скалъпили това, ама видиш ли той човека с още 15 висящи дела... Немците ми паднаха в очите.

Юруш на германките! Няма да се плашите. Барайте смело и безотговорно! Всичко е част от плана да се докара населението до отчаяние и да пожелае диктатура.

български проститутки, българки циганки, туркини от България във всички по голями градове са се разпищолили. А ти GTA къде си?

Нищо чудно и лично мама меркел да е заплашвала жената да не го разпознава за да не обидят "гостите"....

10 арапа нападат девойка, издеватателстват, опипват, грабят и сед като тя в ужаса се не може да разпознае някого ги пускат да продължават същото. Докато не се намери някоя мъжкарана, която да изкорми някого. И след това да я съдят за превишаване пределите на неизбежната отбрана. Заплашвали я, видите ли с к*р, а тя му го счупила с ръка - средна телесна порведа, клоняща към тежка. Това ни чака и тук, да не си въобразявате друго? Вие, временно "управляващите" за луди ли ни вземате или искате гражданска война заради арапите?

Вече има такъв случй; в Дания един арап свли гащите на 17 годишна, която го напръска с ослепяаш спрей. И я глобиха 250 евро, щото било незаконно да има ослепяваш спрей.

Разпознаването в съда ли става? Не е ли по време на следствието?

Добро начало!Не само нашите съдилища са педерастки...!

до година от обарване към еб..не така ще ги рапознаят по ...

Що ни занимават с глупости? Като са решили да си дават жените и задниците на новодошлите, да си трошат главите. С това решение само ще ги поощрят, а може би и това търсят!

Не викайте на помощ Хитлер - той самият е имал т.нар. "мюсюлмански легион", бригади и батальони от мюсюлмани (вкл. бошняци, кримски татари, кавказци), поддържал е прекрасни връзки с ислямистите - напр. с основателя на Мюсюлманско братство Хасан ал-Банна (още от времето преди да дойде на власт), великят мюфтия на джамията Ал Акса (Йерусалим) е ходил специално да благославя войските ... Не ни трябва Хитлер. Сами трябва да изринем тази напаст от нашия дом - Европа.

това всичко е следствие от политиката на обонго-диктатура на приматите над белите-това е целта

да посмее жената да го разпознае

За чича ви с мустачките - много бъркате ако мислите, че би се разтичал да разчиства Европа от минги. Самият той е бил маша в ръцете на други, които са преследвали съвсем различни цели. А иначе, представете си вие да си живеете и работите кротко в страната в която сте родени и плащате данъци и някакъв овластен ненормалник да реши да ви избие цялото семейство барабар с дечицата под предлог, че сте от неправилния етнос - този случай няма нищо общо с надъханите придошли минги в днешно време. Всъщност, има - диригентът е един и същ. Та, внимавайте какво си пожелавате.

Нека ви е, само така. Тепърва ще ви трепят и ще ви унижават жените тези пишман бежанци-терористи търсещи лек начин на живот мързеливи икономически емигранти. Спомнете си как преди 17 години в навечерието на 21 век бомбардирахте една цивилизована християнска държава в сърцето на Европа, говоря за Сърбия, разрушихте им мостовете по р.Дунав, избихте цивилно население, бомбардирахте с обеднен радиоактивен уран, само и само да угодите на шиптерите и Олбрайт от САЩ, създадохте им измислена държава-плюнка т.нар.Косово. Ееее....сега идва момента на разплатата, от техните съмишленици мюсолмани да сърбате и берете техните плодове на тяхната благодарност.

Нещо не пише да го депортират. Ще си го гункат и занапред.

Ще го депортират, така информираха у нас, защото влезе в Германия нелегално.

Чудесно!!! Скоро германките ще ги ощасливяват масово по улиците. Германците ще ходят с по един ибрик за да мият атрибутите на ощасливителите, а германският ислямски съд ще ги прави почетни граждани на Германския халифат.

същите присъди ще получат и радневските цигани.невинни

откакто черния -обама -започна да нарежда на меркел какво да прави европа се затрива и самоубива подлагайки гражданите си на сексуална диктатура -това е терор на черния над европейците подстрекаван организирано от папата и ренци -това са тримата предатели на европа -меркел ренци и папата -послушковците на черния-дано дойде по-бързо тръмп за да оправи света-и днес наш бокич се среща с вицедържавния секретар за да му нареждат да пропуска и приема мигранти като това беше завоялирано с израза по-голям хуманизъм към бежанците -мръсна американска администрация -по-бързо се изнасяйте от белия дом и освободете пътя на тръмп!

Тръмп участва в цирк, за да имитират конкуренция. Определени Фамилии управляват от векове. Ако пък не е цирк - не се надай, че ще го оставят да създава нови правила - ще му намерят цаката - я някоя Моника, я компромат за сваляне. Иначе на техния трилионен дълг им трябва бизнесмен.

АКО ИМАШЕ ЕДИН ЧЕЧЕНЕЦ ИЛИ НЯКОЙ ОТ СРЕДНО-АЗИАТСКИТЕ РЕСПУБЛИКИ .... ПОЛИЦИЯТА В КЬОЛН НАПРАВО ЩЕШЕ ДА КАЖЕ ЧЕ ОБАРВАНЕТО Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ ПУТИН :))