Коментари - Берлин заплаши с налагане на квотите за бежанци | Днес.dir.bg

Берлин заплаши с налагане на квотите за бежанци

Германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер заплаши с "квалифицирано" гласуване, за да се задължат непокорните страни от ЕС да приемат мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Берлин заплаши с налагане на квотите за бежанци | Днес.dir.bg

Коментари

Разбрахте ли сега ?Доброволен съюз няма ,има диктат.Меркел си ги повика ,те си я искат ,да си ги прибере.Нас никой не ни е питал ,даже незаконно сме в ЕС. Айде сбогом лъжлив,лицемерен,заробващ ни ЕС.

Да си ги прибират в Германия - нали ги искаха?! Ако има безредици - да ползват опита от "Окончателното решение".

Като погледате на СПОДЕЛИ.ЕУ, ще разбере този другар Щайнмаиер, ЗАЩО българите са с/у квоти и п/в всякакви нашественици! Но той не знае КАКВО Е 500 г -робство и сега е време да се запознае!!!

А как заплаши министъра? Какво е казал? Едно предлижение не е заплаха!

"Европейската комисия е готова да изостави идеята си за квотното разпределение на бежанците в ЕС, предаде Ройтерс. Унгария, Чехия, Словакия, Полша и Румъния дадоха титаничен отпор на политическо ниво на предложението. Единствените предатели в Източна Европа се оказаха от българската управляваща коалиция."

защо не се допитахте до другите държави преди да каните талибаните?Идиоти

А кой каза ЗАПОВЯДЙТЕ!!!!! само с тази реплика над половин милион тръгнаха допълнително. ИДВАЩОТО ЗЛО ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ НА ВСЯКА, ВСЯКА ЦЕНА !!!!!!!!

В КОСОВО ДОШЛИ 1950 ГОД. 580 БРОЙКИ МУСУЛНЧЕТА ОТ КЪМ АЛБАНИА. ПОСЛЕ ТАМ СТАНАЛИ МИЛИОН НАБЪРЖЕ... Е СЪРБИТЕ ПРЕТРЕПАЛИ НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДАРКИ.... ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.....

Нали мама Меркел ги искаше всичките защо обърнахте палачинката мръсни шваби !

балонът европеиски съюз е на път да се спука.

Аз съм за Симеон-Хасан.

А,нема не искаме.Като им казахте че приемате,сега немаа са одметате.Аз в БГ не искам такива.Имаме си ги в достатъчно количество.И не само,ами хем ги издържаме,хем ни краднат по селата.Та сега и нови.Неееееееееее.

Покрай появата на руснаците в Сирия и присъединяването на турците в комбинацията с Асад , Меркел си търсила къде и е комсомолската книжка .Та много поздрави на имама от мен .

Германия най- добре да си "наложи" да си затваря устата... Тия няма да работят, ама ние ако спрем, ще видят голям зор...

Ми айде де, пробвайте насила :))) Ще получите нов СИВ!

Вижда му се края на ЕС

...стом се управлява от евроидиоти

Тъй като явно хамериканците се уплашиха от обединена Европа и сега я сриват, предлагам на лудото фрау, ако все още има сили, да почва да товари колкото има самолети и право на летище "Кенеди" и други на американска територия. Те там имат големи незаселени области, да си ги разселват.

Какви ги плещи това не ориентирано човече? Благодарение на неадекватните им действия объркаха живота на цяла Европа. Време е ние да им поискаме сметка.

Берлин няма кого да уплаши, по-вероятното е Берлин да е уплашен, от това което предизвика тъпата крава Меркел. Да ни резнат еврофондовете-голяма работа, без това се облажват само определен кръг хора, но да не виждаме орки у нас

Германия да си свери часовника.

Тя го е изтървала вече, няма полза от сверяване!

Когато Меркел получаваше подкрепата от САЩ, нещата бяха ОК. Сега се "отблагодарява" на Чичо Сам, но за сметка на европейския данакоплатец.

Нормално е да има квоти за разотиването на отпадналите от селекцията в Германия

А Меркел пита ли някого от останалите в ЕС дали искат емигрантите и кой колко иска. Сега да си сърба попарата. Елате елате, а после помагайте сами не можем.Да би мирно седяло- не би чудо видяло.

Нашата цел е Берлин!И ако някой ще налага това се Аллах - а това което ще се налага е ислямът - войнстващ, гаден ислям.Като начало започвайте да строите джамии - много джамии.После ще ви запознаем с обрязването. Който не си знае историята, ще преживява грешките си отново.

Ako ще е така защо не направят референдум, общоевропейски, да не се окаже, че самите германци не сикат да приемат орки? Вместо да заплашват, да организират референдум, след една седмица. всички в Европа да гласуат дали искат хора по нощници в градовете си?

май ви е заложено генетично да строите лагери и да разселвате насилствено.

Швабен, не търси покорни, а равностойни приятели. Само с вас още общуваме, но не ни подценявайте сякаш не знаем, че ни ограбвате с банки, застрахователни компании, търговски вериги ... и се правите на много напредничави, организирани и умни. Ще ви отбичим като руснаците и американците. Та, какво вече ни остава преди да ни уморат напълно световните кукловоди.

Интересно как една държава в съюз от 28 "заплашва". Някак недемократично ми звучи ;)

Тези празноглавци дето объркаха европа няма ли най-после да ги съдят?

На следващите избори. Даже може и да са предсрочни...

Появи се много интересно разследване на западни журналисти. Няколко американски организации финансират бежанците - The Ayn Rand Institute(Алиса Зиновьевна Розенбаум), Rise Up(те финансираха безредиците в Македония!), Международна интеграционна организация(шеф - Уйлям Лейси Суинг, бивш посланик на САЩ в няколко африкански държави и високопоставен агент на ЦРУ). Бежанците се обръщат за помощ не към посолствата на държавите от Европа, ами към специални агенти незаконни баш-каналджии. Те вземат от бежанците разписка за заема от 7 000 да 14 евро, като този дълг да си го платят, когато се установят в Европа. Как и по какъв начин ще се издължат? Там в Европа вече щели да им кажат по какъв начин...Другото интересно наблюдение е, че в разпространяваните призиви не ги приканват да отидат в Мексико, САЩ, Канада, ами само в Европа...

Берлин първо да признае, че Мама Меркел е излъгала, че ще приеме всички бежанци с цел да обнови гена на германците и намери евтина ръботна ръка. Да я прикани да направи изявление защо ден след като отври границите си отново ги затвори. След това да каже къде да се депата за мигранти, на тяхна или на чужда територия. С тази си покана тя предостави териториите на много държави да станат лагери и поле на битки които се водят без оръжие между полиция и мигранти. Последните започнаха да показват културата си и какво чака Европа след като трайно се настанат в Европа. Има разботи хотел, магазини има бити хора от негодуващи новоевропейци. Тогава Берлин да се разпоалга с територията на суверенни европейски държави. Берлин трябва да признае грешката на Мама Меркел, а не да казва, че трябва целия арабски свят да се изсипе под формата на мигранти в Европа. Ако Германия застарява и иска нови европейци това не означава че всички държави в европа са като нея.

Май швабите пак искат червеното знаме да се вее над райхстага

Що не вземете да направите първо един референдум в ЕС, дали искаме бежанци или не. Хем ще видим дали наистина сме "обединена Европа", хем като излязат резултатите (всички знаем какви ще бъдат), хайде шута в гъза на тия и кой от къде е, на там да тръгва!

Хахахах санкции ли? Ами нали скоро ще искате същите санкционирани да гласуват санкциите срещу Русия..

А квоти за Искандер ще има ли?!

Мами Миркел да си гушне девойче сирийче и девойче негърче и ще се успокои!

Сегашното състояние на Европа предизвикано от това преселение на голяма човешка маса е възможно най-добрата илюстрация на това, какво означава да отрежеш клона на който седиш. Преди години Европа поради липса на качественни и независими държавни лидери и поради криво разбрана евроатлантическа солидарност ,взе участие или си затвои очите пред дивотиите, които извърши САЩ извършвайки агресиите първоначално в Ирак и Либия , а в последствие и в Сирия. Резултатът от този слугинаж и безгръбначно поведение на водещите еропейски държави е сегашният бежански поток, който ще доведе до непредвидими на този етап беди за съществуването на Европа.

Съгласен съм и е добре Европейския Съюз да се разпадне, за да разберат някои тъпи глави в Брюксел, че така не става, защото и САЩ и Русия и Китай а добре е да се добавят Идия и Япония играят твърдо.

Германцте нямат право да определят квоти, защото конвенцията за статута на бежанците задължава приемащата държава да окаже пълна помощ на бежанците! А Германия е ратифицирала конвенцията на ООН и е длъжна да я спазва!

ставате жалки с поредните си манипулации! това не са бежанци! помолих ви да го запомните, но не минаха и 20минути и вие продължавате да ръсите манипулационния си нео-либерастки спам! значи да се разберем! това не са бежанци! колкото и да ви се иска. и ако са бежанци, те са такива благодарение на вашата фашистко-завоевателна политика по света! нео-либерастчета!

Bместо да заплашват, да вземат да забършат а*кото, което надробиха.

Нищо не предлага човека,за разпределяне на либийският нефт по квотен принцип!!!За негативите,следствие на алчна,но глупава политика,трябва да ни задължат с поделянето!!!Ехо,ВСВ свърши отдавна и вие нямате думата да диктувате"правилата"!!!!!!!!!!!

Германия не е спечелила ТСВ, за да дава заповеди!

Да,ама като не сме в шенген квотите не са задължителни за нас. Просто се надупваме,а Местан ни подготвя за масово нахлуване на мигранти

не може да има задължение, чрез незаконна заплаха в уж доброволен съюз! заплахата на берлин е незаконна, както и цялото правителство!

другарю (айн)щайн-майер, другарко меркел, оланд юнкер ек(все отбор соц. нео-болшевики), И НИЕ имаме право на щастлив живот, какъвто ви осигуряваме на вас, чрез данъците си. И ние имаме право на пенсиониране, както вас, имаме право и на същата по размер пенсия, каквато вие вземате. Имаме право и на мерките за сигурност, които вие сами си определяте, както и възнагражденията, които получавате! Ние най-вече имаме правата да решаваме, защото ние сме ви избрали или неизбирали, защото НИЕ СМЕ НАРОДЪТ и вие трябва да ни слушате нас, а не ние вас! това е Демокрацията, всичко останало е от лукаваго, на когото така вярно служите!

Ко слушате тая бяла картуна. Психо-двулична, нагла немска мусура ша плаши гаргите на бостаня. С тоа облещен очилат сурат само на БАБА СИ ИЗПЕРКЕЛА МЕРКЕЛ мой да са звери. Германия - арабски КАПУТ! Айде баста на яурупейския союз!

другарите социалисти и мама меркел искат да осъществят мечтите за "хубав живот" на едени, за сметка на други, като при това газят де що има писани и неписани правила и закони! при това насаждат омраза и нетолерантност към собствените си и европейските народи. не да дават съвети, а тея диктатори Трябва да бъдат съдени от военен трибунал!

Я го направи това гласуване да видиш как ще има излезли от ЕС. На приказки е голям, много лесно е да говори, но му е ясно че ако не иска разпадане на същия този ЕС трябва да си трае.

Голямата загуба на Европа се казва Източна Европа. По времето на социализма хората на Изток, считаха западна Европа за справедлива уредена демократична част на света.За двадесет и пет години източно европейците видяха една лицемерна ,лъжлива двулична сервилна на САЩ ,безмозъчна Европа и все по голяма част се усещат ,че социалистическите общества са били ,ако не по материално благополучни ,поне по справедливи и честни.

След потушаване на унгарската революция,1956 г, от Руския САТРАП Западна Европа прие над 250 000 унгарски бежанци.

Играете си с числата, като прасе с тиква. Дали са 250000 никой не знае .Факт е че унгарците и сега са недоволни ,този път от ЕС. А ако говорим за бежанци ,можем да си спомним за чилийските бежанци от преврата на Пиночет инспириран от ам.компанияITT. Или за хилядите бежанци от Гърция след 1948 година. Пораженията за света предизвикани от САЩ са несравними ,даже с пораженията нанесени на Европа от хитлеристка Германия.Съсипани над 60 държави само след ВСВ.Да припомним ли 3 милиона избити в Индонезия след преврата срещу Сукарно -директно предизвикан от ЦРУ. Конго,Гренада,Гватемала,Виетнам,.........

"Не е възможно Германия, Австрия, Швеция и Италия да носят сами товара" по поемане на прииждащите в Европа мигранти, каза Щайнмайер в интервю. Ха-ха-ха... Че кой ги вика - нали вашата уважавана канцлерка.

"Не е възможно Германия, Австрия, Швеция и Италия да носят сами товара" - И що да не е възможно? Вие сами забъркахте попарата, сега си я сърбайте. Точно страните които в момента са против квотите, са и страните които бяха против санкциите срещу Русия. Същите тези страни в момента страдат и от спирането на Южен поток, който беше предназначен за тях. А иначе Северен поток 2 - там няма проблем. ЕС и по-точно изброените бежанецофили са най-големите лицемери.

Коментари - Берлин заплаши с налагане на квотите за бежанци | Днес.dir.bg

Берлин заплаши с налагане на квотите за бежанци

Германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер заплаши с "квалифицирано" гласуване, за да се задължат непокорните страни от ЕС да приемат мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Берлин заплаши с налагане на квотите за бежанци | Днес.dir.bg

Коментари

Разбрахте ли сега ?Доброволен съюз няма ,има диктат.Меркел си ги повика ,те си я искат ,да си ги прибере.Нас никой не ни е питал ,даже незаконно сме в ЕС. Айде сбогом лъжлив,лицемерен,заробващ ни ЕС.

Да си ги прибират в Германия - нали ги искаха?! Ако има безредици - да ползват опита от "Окончателното решение".

Като погледате на СПОДЕЛИ.ЕУ, ще разбере този другар Щайнмаиер, ЗАЩО българите са с/у квоти и п/в всякакви нашественици! Но той не знае КАКВО Е 500 г -робство и сега е време да се запознае!!!

А как заплаши министъра? Какво е казал? Едно предлижение не е заплаха!

"Европейската комисия е готова да изостави идеята си за квотното разпределение на бежанците в ЕС, предаде Ройтерс. Унгария, Чехия, Словакия, Полша и Румъния дадоха титаничен отпор на политическо ниво на предложението. Единствените предатели в Източна Европа се оказаха от българската управляваща коалиция."

защо не се допитахте до другите държави преди да каните талибаните?Идиоти

А кой каза ЗАПОВЯДЙТЕ!!!!! само с тази реплика над половин милион тръгнаха допълнително. ИДВАЩОТО ЗЛО ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ НА ВСЯКА, ВСЯКА ЦЕНА !!!!!!!!

В КОСОВО ДОШЛИ 1950 ГОД. 580 БРОЙКИ МУСУЛНЧЕТА ОТ КЪМ АЛБАНИА. ПОСЛЕ ТАМ СТАНАЛИ МИЛИОН НАБЪРЖЕ... Е СЪРБИТЕ ПРЕТРЕПАЛИ НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДАРКИ.... ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.....

Нали мама Меркел ги искаше всичките защо обърнахте палачинката мръсни шваби !

балонът европеиски съюз е на път да се спука.

Аз съм за Симеон-Хасан.

А,нема не искаме.Като им казахте че приемате,сега немаа са одметате.Аз в БГ не искам такива.Имаме си ги в достатъчно количество.И не само,ами хем ги издържаме,хем ни краднат по селата.Та сега и нови.Неееееееееее.

Покрай появата на руснаците в Сирия и присъединяването на турците в комбинацията с Асад , Меркел си търсила къде и е комсомолската книжка .Та много поздрави на имама от мен .

Германия най- добре да си "наложи" да си затваря устата... Тия няма да работят, ама ние ако спрем, ще видят голям зор...

Ми айде де, пробвайте насила :))) Ще получите нов СИВ!

Вижда му се края на ЕС

...стом се управлява от евроидиоти

Тъй като явно хамериканците се уплашиха от обединена Европа и сега я сриват, предлагам на лудото фрау, ако все още има сили, да почва да товари колкото има самолети и право на летище "Кенеди" и други на американска територия. Те там имат големи незаселени области, да си ги разселват.

Какви ги плещи това не ориентирано човече? Благодарение на неадекватните им действия объркаха живота на цяла Европа. Време е ние да им поискаме сметка.

Берлин няма кого да уплаши, по-вероятното е Берлин да е уплашен, от това което предизвика тъпата крава Меркел. Да ни резнат еврофондовете-голяма работа, без това се облажват само определен кръг хора, но да не виждаме орки у нас

Германия да си свери часовника.

Тя го е изтървала вече, няма полза от сверяване!

Когато Меркел получаваше подкрепата от САЩ, нещата бяха ОК. Сега се "отблагодарява" на Чичо Сам, но за сметка на европейския данакоплатец.

Нормално е да има квоти за разотиването на отпадналите от селекцията в Германия

А Меркел пита ли някого от останалите в ЕС дали искат емигрантите и кой колко иска. Сега да си сърба попарата. Елате елате, а после помагайте сами не можем.Да би мирно седяло- не би чудо видяло.

Нашата цел е Берлин!И ако някой ще налага това се Аллах - а това което ще се налага е ислямът - войнстващ, гаден ислям.Като начало започвайте да строите джамии - много джамии.После ще ви запознаем с обрязването. Който не си знае историята, ще преживява грешките си отново.

Ako ще е така защо не направят референдум, общоевропейски, да не се окаже, че самите германци не сикат да приемат орки? Вместо да заплашват, да организират референдум, след една седмица. всички в Европа да гласуат дали искат хора по нощници в градовете си?

май ви е заложено генетично да строите лагери и да разселвате насилствено.

Швабен, не търси покорни, а равностойни приятели. Само с вас още общуваме, но не ни подценявайте сякаш не знаем, че ни ограбвате с банки, застрахователни компании, търговски вериги ... и се правите на много напредничави, организирани и умни. Ще ви отбичим като руснаците и американците. Та, какво вече ни остава преди да ни уморат напълно световните кукловоди.

Интересно как една държава в съюз от 28 "заплашва". Някак недемократично ми звучи ;)

Тези празноглавци дето объркаха европа няма ли най-после да ги съдят?

На следващите избори. Даже може и да са предсрочни...

Появи се много интересно разследване на западни журналисти. Няколко американски организации финансират бежанците - The Ayn Rand Institute(Алиса Зиновьевна Розенбаум), Rise Up(те финансираха безредиците в Македония!), Международна интеграционна организация(шеф - Уйлям Лейси Суинг, бивш посланик на САЩ в няколко африкански държави и високопоставен агент на ЦРУ). Бежанците се обръщат за помощ не към посолствата на държавите от Европа, ами към специални агенти незаконни баш-каналджии. Те вземат от бежанците разписка за заема от 7 000 да 14 евро, като този дълг да си го платят, когато се установят в Европа. Как и по какъв начин ще се издължат? Там в Европа вече щели да им кажат по какъв начин...Другото интересно наблюдение е, че в разпространяваните призиви не ги приканват да отидат в Мексико, САЩ, Канада, ами само в Европа...

Берлин първо да признае, че Мама Меркел е излъгала, че ще приеме всички бежанци с цел да обнови гена на германците и намери евтина ръботна ръка. Да я прикани да направи изявление защо ден след като отври границите си отново ги затвори. След това да каже къде да се депата за мигранти, на тяхна или на чужда територия. С тази си покана тя предостави териториите на много държави да станат лагери и поле на битки които се водят без оръжие между полиция и мигранти. Последните започнаха да показват културата си и какво чака Европа след като трайно се настанат в Европа. Има разботи хотел, магазини има бити хора от негодуващи новоевропейци. Тогава Берлин да се разпоалга с територията на суверенни европейски държави. Берлин трябва да признае грешката на Мама Меркел, а не да казва, че трябва целия арабски свят да се изсипе под формата на мигранти в Европа. Ако Германия застарява и иска нови европейци това не означава че всички държави в европа са като нея.

Май швабите пак искат червеното знаме да се вее над райхстага

Що не вземете да направите първо един референдум в ЕС, дали искаме бежанци или не. Хем ще видим дали наистина сме "обединена Европа", хем като излязат резултатите (всички знаем какви ще бъдат), хайде шута в гъза на тия и кой от къде е, на там да тръгва!

Хахахах санкции ли? Ами нали скоро ще искате същите санкционирани да гласуват санкциите срещу Русия..

А квоти за Искандер ще има ли?!

Мами Миркел да си гушне девойче сирийче и девойче негърче и ще се успокои!

Сегашното състояние на Европа предизвикано от това преселение на голяма човешка маса е възможно най-добрата илюстрация на това, какво означава да отрежеш клона на който седиш. Преди години Европа поради липса на качественни и независими държавни лидери и поради криво разбрана евроатлантическа солидарност ,взе участие или си затвои очите пред дивотиите, които извърши САЩ извършвайки агресиите първоначално в Ирак и Либия , а в последствие и в Сирия. Резултатът от този слугинаж и безгръбначно поведение на водещите еропейски държави е сегашният бежански поток, който ще доведе до непредвидими на този етап беди за съществуването на Европа.

Съгласен съм и е добре Европейския Съюз да се разпадне, за да разберат някои тъпи глави в Брюксел, че така не става, защото и САЩ и Русия и Китай а добре е да се добавят Идия и Япония играят твърдо.

Германцте нямат право да определят квоти, защото конвенцията за статута на бежанците задължава приемащата държава да окаже пълна помощ на бежанците! А Германия е ратифицирала конвенцията на ООН и е длъжна да я спазва!

ставате жалки с поредните си манипулации! това не са бежанци! помолих ви да го запомните, но не минаха и 20минути и вие продължавате да ръсите манипулационния си нео-либерастки спам! значи да се разберем! това не са бежанци! колкото и да ви се иска. и ако са бежанци, те са такива благодарение на вашата фашистко-завоевателна политика по света! нео-либерастчета!

Bместо да заплашват, да вземат да забършат а*кото, което надробиха.

Нищо не предлага човека,за разпределяне на либийският нефт по квотен принцип!!!За негативите,следствие на алчна,но глупава политика,трябва да ни задължат с поделянето!!!Ехо,ВСВ свърши отдавна и вие нямате думата да диктувате"правилата"!!!!!!!!!!!

Германия не е спечелила ТСВ, за да дава заповеди!

Да,ама като не сме в шенген квотите не са задължителни за нас. Просто се надупваме,а Местан ни подготвя за масово нахлуване на мигранти

не може да има задължение, чрез незаконна заплаха в уж доброволен съюз! заплахата на берлин е незаконна, както и цялото правителство!

другарю (айн)щайн-майер, другарко меркел, оланд юнкер ек(все отбор соц. нео-болшевики), И НИЕ имаме право на щастлив живот, какъвто ви осигуряваме на вас, чрез данъците си. И ние имаме право на пенсиониране, както вас, имаме право и на същата по размер пенсия, каквато вие вземате. Имаме право и на мерките за сигурност, които вие сами си определяте, както и възнагражденията, които получавате! Ние най-вече имаме правата да решаваме, защото ние сме ви избрали или неизбирали, защото НИЕ СМЕ НАРОДЪТ и вие трябва да ни слушате нас, а не ние вас! това е Демокрацията, всичко останало е от лукаваго, на когото така вярно служите!

Ко слушате тая бяла картуна. Психо-двулична, нагла немска мусура ша плаши гаргите на бостаня. С тоа облещен очилат сурат само на БАБА СИ ИЗПЕРКЕЛА МЕРКЕЛ мой да са звери. Германия - арабски КАПУТ! Айде баста на яурупейския союз!

другарите социалисти и мама меркел искат да осъществят мечтите за "хубав живот" на едени, за сметка на други, като при това газят де що има писани и неписани правила и закони! при това насаждат омраза и нетолерантност към собствените си и европейските народи. не да дават съвети, а тея диктатори Трябва да бъдат съдени от военен трибунал!

Я го направи това гласуване да видиш как ще има излезли от ЕС. На приказки е голям, много лесно е да говори, но му е ясно че ако не иска разпадане на същия този ЕС трябва да си трае.

Голямата загуба на Европа се казва Източна Европа. По времето на социализма хората на Изток, считаха западна Европа за справедлива уредена демократична част на света.За двадесет и пет години източно европейците видяха една лицемерна ,лъжлива двулична сервилна на САЩ ,безмозъчна Европа и все по голяма част се усещат ,че социалистическите общества са били ,ако не по материално благополучни ,поне по справедливи и честни.

След потушаване на унгарската революция,1956 г, от Руския САТРАП Западна Европа прие над 250 000 унгарски бежанци.

Играете си с числата, като прасе с тиква. Дали са 250000 никой не знае .Факт е че унгарците и сега са недоволни ,този път от ЕС. А ако говорим за бежанци ,можем да си спомним за чилийските бежанци от преврата на Пиночет инспириран от ам.компанияITT. Или за хилядите бежанци от Гърция след 1948 година. Пораженията за света предизвикани от САЩ са несравними ,даже с пораженията нанесени на Европа от хитлеристка Германия.Съсипани над 60 държави само след ВСВ.Да припомним ли 3 милиона избити в Индонезия след преврата срещу Сукарно -директно предизвикан от ЦРУ. Конго,Гренада,Гватемала,Виетнам,.........

"Не е възможно Германия, Австрия, Швеция и Италия да носят сами товара" по поемане на прииждащите в Европа мигранти, каза Щайнмайер в интервю. Ха-ха-ха... Че кой ги вика - нали вашата уважавана канцлерка.

"Не е възможно Германия, Австрия, Швеция и Италия да носят сами товара" - И що да не е възможно? Вие сами забъркахте попарата, сега си я сърбайте. Точно страните които в момента са против квотите, са и страните които бяха против санкциите срещу Русия. Същите тези страни в момента страдат и от спирането на Южен поток, който беше предназначен за тях. А иначе Северен поток 2 - там няма проблем. ЕС и по-точно изброените бежанецофили са най-големите лицемери.