Бежанец в Германия искал от ИД €180 000 за камиони-бомби

В Германия е арестуван сириец по подозрение, че е искал 180 000 евро от "Ислямска държава" за превозни средства, които да използва за един или няколко атентата.

Обратно в новината

Коментари - Бежанец в Германия искал от ИД €180 000 за камиони-бомби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега напъхайте този "бежанец" в безплатна кола с 500 кг.експлозив и обратно в Сирия.

Интересно защо тогава продължаваме да го наричаме бежанец, ами не с истинското му име - терорист!

Очевидно е. Не може да се прави тероризъм без пари.

Сега трябва да няма прошка за този изрод!Ако пак либералните германци го пуснат на свобода никой не знае какво може да се случи! Така че или в затвора до живот или депортиране или не знам какво,но не трябва да има прошка за изроди като този!!!

С каква паплач сами напълниха Европа и Германия... После ние, които ги алармирахме за рисковете се оказахме виновни, а не собствените им дементни политици.

Няма друго обяснение за действията на ЕС-управниците, освен че служат на плановете на християнина Барак Хюсеин и Сорос за ислямизация и унищожение на европейската цивилизация и християнството! Джагалите нахлуват и това е поддържано от европейските държавници с цялата им власт за да го организират и осъществят против интереса на народите си. Канят ги и приемат, настаняват, хранят, обличат, че и им плащат! На сайта Europe Israel в публикация от 19 септември 2015г., озаглавена "Контра-анкета: Метронюз лъже. Ето истинските помощи, на които имат право мигрантите във Франция" ("Contre-enquête : Metronews ment. Voici les vraies allocations auxquelles ont droit les migrants en France !", Sep 19, 2015, Europe Israel) е изложен подробен анализ на действащото законодателство касаещо правата на мигрантите, с линкове към съответните нормативни актове, като накрая авторът прави следния извод: "Така, един мигрант може да получи RSA от 524 евро + ATA от 343,50 евро + детски и APL, без да споменаваме CMU и безплатните грижи..." Пояснение: RSA (revenu de solidarité active) е френска социална престация, предназначена да гарантира на работоспособни или не, един минимален доход срещу задължението да търсят работа... ATA (allocation temporaire d'attente) е социален минимум насочен главно към искащите убежище, някои категории индивиди за реинтеграция и чакащите статут на протекция чужденци. APL (Aide personnalisée au logement) е помощ, предназначена да редуцира наема на жилище или погасителните вноски по жилищни кредити. CMU (Couverture maladie universelle) е здравна осигуреност за всеки френски гражданин или чужденец, живеещ във Франция от 3 месеца, със или без установено жилище. Ама и наш'те бесепари не са по-долу от френските управляващи социалисти и вкупом гласуваха в Страсбург за джагалите от цял свят да се мъкнат в Европа, за което от Козяк се очаква отново да ги възнаградят с поредната власт! Всъщност, това вече започна, с избора на обучения в САЩ президент-бесепар.

Sm3hurk0

И аз преговарям с ИД за финансиране на разни идей, ама само с преговорите си оставаме на този етап... Преговарям и с български граждани за конкретни неща и те имат обещаващ напредък. Подготвя се проект - 240 клоуна от жълтите павета да литнат на Марс с вертикално излитане и да кацнат междинно при Свети Петър за неопределено време. Интересното на проекта е, че всички българи ще бъдат щастливи и благодарни, след като завърши. Нека този проект е обществена тайна !

Информацията е пълна боза - хем ползвал кодирано приложение, хем му подслушвали телефона - нищо не става ясно . Мирише на Бин Ладен - има ли такъв, няма ли - и до ден днешен никой нищо не знае. После - конспирациите били виновни - то изглежда като съшито..

Ами що да не иска бе? Нали затова баба Меркел ги кани там! Или някой допуска, че бабичката, а и цялата ЕС управленческа върхушка, не са наясно за последствията за Европа при нахлуването на милионите ислямски джагали?! Или че християнинът Барак Хюсеин ги е поставил там за благополучието на европейските народи, а не за ислямизацията на Европа и унищожението на европейската цивилизация и християнството?! Или пък, че чалмалията от Анкара ги събира от цял свят и ги праща в ЕС от най-приятелски чувства и за неговия разцвет и благополучие?

Никак не съм склонен да вярвам на масовите медии. Защото те старателно се опитват да внушават страха от ислямският фундаментализъм за стандартно световно плашило, за да отклонят вниманието от истинският причинитен на бедите в света - библейския звяр който излиза от морето (народите) със седем глави и десет корони и на тях богохулни имена. За справка Откровение глава 13. И Даниил глава 7 и 9.

Сорос и Меркел ще му ги дадът.

предполага, че след разпита ще го пуснат с безкрайни извинения за нарушения рахатлък. Иначе няма да е евротолерастно!

и след ХХ дена той да свърши започнатата работа... Те така или иначе първо ги хващат отрано и поради липса на доказателства ги отпускат.

И сега какво ще правим???? ЕС ще почне да репатрира мигрантите или ще чакаме поредният прекрасно интегрирал се да направи следващия золум???? ДОКОГА бе ЕВРОПА????? НЕ виждаш ли , че така не става???

Докато наложат белегът на авторитет на звярът (папството), който гордо заявява пред света - неделният закон, и единна световна луциферианска религия. Господ казва че когато всички заговорят за мир тогава ще дойде свършекът. Защото не може да има мир, спаведливост и благоденствие в сатаниските заблуди.

А, искал е пари за нов вид камион-заря! Инжинер - кво да го правиш! Ей, тъпи немци - не дават поле за изява на клетите бежанци!

И я сакам да пратят някой лев за силиконови бомби. Дека да попълня молба за помощ от ИДИЛ?

Меркел ку.во дано умреш. лично ще тепа германи. Гнусни твари 2 севтовни войни сега и тия сириици ни натресохте. Ще тръгнем на свечена христянска война

Нарушени са правата на бежанеца! Той е бил жертва на хибридна война и вместо да му помогнат, те са му подслушвали телефона. А накрая не са намерили нищо. Той отрича, камиони не са купени, и експлозиви няма. А сега да осъди Германия за нарушени права.

Само наш'те мурзилки и дупе дават, за да работят срущу България в полза на Русия.

една от звездите на форума, бати!! Пълен с изненади.... Тъкмо помисли човек, че си стигнал до дъното и ти, намираш винаги начин да пропаднеш още!!

Както ни учи ЕС, БХК, САЩ и други такива велики организации - Това са неговите културни особенсти и трябва да ги уважаваме.

а,добър ден...германияяяя няма да амате вече спокоен сън постоянно трябва да сте нащрек..що е мюсюлманин всички са такива-фанатици до мозъка,вкл.жените и децата...

Брей, то не само инжинери и медици, то и бизнесмени и търговци са си внесли. Интересно защо не са изчакали превода, че да видят кой чичо Скуч или Соро ще ги донесе и как.

освободете клетия мигрант

dsco@

Не са искали да проследят от къде идват и през кого минават парите. Защо?

Ами много просто.... Ще намерят нещо ,което хората в ЕС не трябва да знаят.....