Коментари - Оланд и Меркел: Всяка страна в Европа да приема мигранти | Днес.dir.bg

Оланд и Меркел: Всяка страна в Европа да приема мигранти

Европа трябва да си подели отговорността за справянето с масовата имиграция, заяви германският канцлер Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Оланд и Меркел: Всяка страна в Европа да приема мигранти | Днес.dir.bg

Коментари

Една от причините за вълната от имигранти е публичната покана, отправена от г-жа Меркел и други европейски лидери и дадените обещания за издръжка. България не е канила никого и няма никава роля в примамването на емигранти. Който ги е канил, да си ги прибира.

Меркел, Меркел ти си срам за цялата немска нация, че си и много куха на всичко отгоре - на бас че всички, които дойдат тук след седмица пак ще са при теб.

дъртата крава и смахнатия петел пак се изказват неподготвени доста неприятна гледка са. Само не знам като почне цветомузиката по всички точки на Европа приели джигити какво ще обясняват тия двамата. Фанатизма е безкруполен дали като получат бебе или малко дете сирийче с увита бомба вместо памперс тия двамата посерковци пак ще са радостни и доволни

Трябва ясно да се каже причината кой е виновен, а не да се търси някаква криворазбрана човещина. Къде беше тази човещина в момента, когато се вършиха неща, които сега (след 3, след 10 години) се вижда (се оказва), че са фатални, недалновидни грешки и се основаваха на лицемерни подбуди. Или някои си изплетоха кошниците и това е по-важно. Трябва да се реагира своевременно, а не след дъжд качулка. Щом има пари за джамии в Европа, тези пари трябва да се използват за възстановяване на разрушените градове и да се работи за създаване на условия за нормален живот по местата, където в определени периоди са живяли не лошо тези хора. Страните сами трябва да избират кой да ги управлява, а не някой отвън да взима решение и което е по-лошо да действа. Не е необхдимо многообразието да е организирано в рамките на един квадратен километър. Многообразието е многообразие и в рамките на Планетата Земя, стига да има спокойствие и възможности да се пътува навсякъде и от повечето хора. Но като че ли на някои хора им е по-изгодно да има хаос и те да се изживяват като велики миротворци. Истината е различна за различните хора, за различните географски дестинации, за конкретното време. Поговорете с хора (дори българи), които са работили в Либия, Ирак и ...

А може ли "всяка страна в Европа" да ви го начука, бе лицемери некадърни!!!

Това е все едно, да разруша къщата на съседа ( уж без да искам ) да го поканя да живее в нас и като тръгне да го пренасоча към другия съсед, който няма никаква вина за това. Тази тема невидима ли е за Бегееца и другите еднакомислещи?

Афганистанци, африканци и други -анци "бягат" от войната в Сирия! На възраст 20-30 г., без багаж и много войнствени. Че и питат дали са ни хубави жените. Троянците с техния кон "ряпа да ядат"!

Да,ама те не искат където и да е!Те искат в Германия!Ние тук с вериги да ли ги оковем?

Френските минетчии натресоха тази напаст в Европа. Бомбардираха Кадафито защото се осмели да каже истината - че е финансирал предизборната кампания на Саркузи и оня за благодарност прати да го бомбардират. Сега Оландовеца да събира вересиите, а не да разпределя на другите кофата с лайната.

Свещена истина казваш!

И защо трябва да налагатГермания и Франция на всички други членки на ЕС да приемат тези така наречени бежанци. След като те искат да си ги приемат никой не им пречи.

трябва да сложиме жени политици, мъжете са големи мекотели

Днес цяла Финландия излезе по улици и площади и каза Ислямисти не сте желани. Идете си! Прекланям се пред унгарците и финландците. Къде сме ние българите? Както винаги сме се снишили в дупките си

Един луд подпали Европа през 1939, сега една луда води европейската цивилизация към гибел! Струва ми се, че живея в сюрлеалистичен филм!

1. Чехия, Унгария, България и останалите не искаха да пускат емигранти и ги спираха. 2. Германците казаха: "Добре дошли, ние ще ви приемем". 3. Хиляди хукнаха към Германия.... 4. Германия каза: "Всички държави да си ги поделим по равно!" КЪДЕ Е ЛОГИКАТА???????? Щом Меркел ги иска - да си ги приема тя. Защо кара и тези, дето не искат, да приемат?

Защото е една изкуфялница и заедно с френския коцкар трябва да бъдат изритани.

Нашите политици-дупедавци пак казаха "ДА". Вместо да се опълчат на баба Меркел, защото тя покани тая сган, която напира сега, те знаят само да козируват. Това са смешници, а не политици. Маймуни мръсни. Не заслужават нашето доверие, затова и пълен бойкот на изборите. Нека ги храни Меркел, а не ние с нашите данъци, да им преседне дано.

не,сте си изберем хора с мозък в главата,а не мекотели.

франция и германия да си приемат арабите, те са от тяхните колонии, ние като дисциплина и израстване и обучение нямаме нищо общо с тези селяндури в европа, вече го видях и преживях и разбрах всичко

Нещо притеснени ми се виждат!!!!!Да правят политика,а не да се кланят на САЩ и после ОХ!!!!

Разбрахте ли какво е това тоталитарен режим-идва от мечтата за тотално заробване на света - нарича се  ФАЩ-ЕС!!!

тези двамата за какви се имат? Кой ги назначи за императори на Европа? какви са те, че да казват на суверенни държави какво да правят. Или просто няма суверенни държави и тези предават нарежданията на господаря на по-нискостоящите местни губернатори като наш Боко.

Честит празник на Независимостта скъпи българи! Днес Цяла Финландия се е вдигнала като един човек по улиците, живи вериги по границите, навсякъде се казва само едно: не сте желани във Финладия ислямисти, вървете си!!! Време е и нашият народ да загърби всякакви политики и търкания и като финландците да излезем по улиците и площадите и високо да извикаме:Не сте желани в България ислямисти! Вървете си

Не трябва да се подчиняваме на подобни команди от Западна Европа. Това не са хора , бягащи от ятаган, а търсещи да преживяват по лесния начин. Когато ние бяхме под турското робство сме страдали и сме се борили в страната си, а не сме се разселвали в Европа.

Преди да приемаме пришълци, тези от снимката задължително трябва да отговорят на следните въпроси: 1. Тези пришълци последните ли ще са и ако не, колко още ще ни натресът; 2. За колко време ще с у нас, кой ще ги издържа, кой ще ги връща по домовете им и кога; 3. Съществува ли Шенгенско споразумение или не; 4. Ако тотално не се спазват, както сега, подписаните договорености при влизане в ЕС, следва ли от това, че те нямат никаква правна стойност и са нищожни. Никъде в тях не е посочено, че страните трябва да въвеждат търговски санкции спряма трети страни, както и насила да сключват неизгодни търговски спогодби /с САЩ/ в ущръб на интересите си. В предвид на гореизложеното, за мен вече няма такова нещо като ЕС.

Абе вие от снимката, я си е...е м.....а, който кани орки да ги хрантути и дундурка,... е поне ви напсувах!!!

откъде-накъде ще задължавате държавите да приемат боклуците в страните си?

Ако искате приемайте бежанци, но не налагайтена другите какво да правят

Първо тези две политически чучела се напънаха и обещаха за приемане на 400000 мигранти само в Германия и приблизително толкова във Франция,а после се усраха .Сега скалъпиха квоти и глоби за неприети мигранти.Бавно ,но сигурно във времето ЕС ще се саморазпадне,поради неадекватните политики на водещите държави в съюза.

Няма да е бавно, но е СИГУРНО! ХА, ХА, ХА!

Днешният европейски елит е обзет от самоубийствен за европейската цивилизация мазохизъм, той НЯМА право да решава съдбата на на нас, европейците. Да се надяваме, че европейските народи ще ги отхвърлят чрез избиране на нови партии,защищаващи границите и населението на континента от азиятските мирни завоеватели.

Идва време разделно ! Ако ние не сме единни против врага, отново ще бъдем унищожени като държава и като цивилизация ! Всичко това без въоръжена съпротива не може да мине . . . ако не искаме още поне 500г да сме под ислямско робство !

Планът за убийството на Европейската общност и Европа като цяло е доста добър. Явно само с икономическата криза и с Гърция не става . . .

Сега вече ще ги вземаме директно от конфликтите и ще благодарим на тези които непрекъснато разпалват такива ! А, честито на всички европейци !

На западна европа и трябва някакви цигани. Защо не искаха от България да си разтоварим гетата в Германия и Франция, ами са тръгнали да събират от Пакистан и Афганистан...

Вярно ли е че "В същото време на пресконференция в мароканския град Танжер френският президент Франсоа Оланд заяви" ЧЕ ВСИЧКИ МАРОКАНЦИ,АЛЖИРЦИ И ТУНЕЗИИЦИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ В ФРАНЦИЯ И НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ВЪРНАТ!?

Сутринта по телевизията, едни наши двама се написаха много състрадателни, като казаха, че и те са потомци на бежанци които са дошли от Беломорска Тракия и още не запомих от къде, но от български заграбени впоследствие земи, някъде надолу от към Турция. Да, ама и двамата са християни и семействата им са дошли тук, където също има християни. Питам, защо братята мюсюлмани,вместо да си защитават държавата, са тръгнали не към Саудитска Арабия, а към християнска Европа? Е, вече и на най-простият стана ясно, че това е план за унищожаване на Европа и това, уви, ще стане, но би следвало да не без бой, все пак.

хора, Меркел си е Меркел, но ние ще сме си виновни за много неща. Между нас има много, които за евра и долари си продават-вадат жилища в центъра на София, каналджии-те изучават народопсихологията ни,дават им пари, за да ги дават на нашите бедняци, а и не само бедняци им се продават. Ако сме като един, да видим, дали ще е така лесно. Ама пак се о........

Тези какви се явяват, че да казват на всяка страна в Европа какво да прави? Кой ги назначи за Императори на ЕС? Алоо кви сте вие бе? За какви се имате?

Няма да стане! Скапахте ни държавата, а сега искате да ни натресете и мюсюлмани за да промените етническия ни състав като народ.

Дано скоро станем независими от тези, които щедро канят гости, а после определят задължителни квоти на съседите си за приемане и изхранване същите гости. Дано се разпадне по-скоро лицимирния съюз!

Ама то само с пожелания, писане на коментари и дремане НЕ ставааааа!

сега се събират вътрешните министри.И, о Боже - само нашата жена - може и други да има но не видях. И кво -"мин-мин-мин", само се ослушва, гледа страхливо да не кажа тъпо. Тя ли ще се опълчи - сравниха ни с земята, като от Австрия казаха, че мястото на мигрантите е на Балканите - санитарната зона на ЕС. Нямало да приемем пришълците, но нямало да има и "помощи". Е, това ми идва много, дори повече и от ерата на соца.

Та какво може да се очаква от една шматка на конци?!

прекланям се пред тях - има една "не ви ща нито жилото, нито меда". Не ви ща нито помощите европейски, нито квотите.

А къде виждаш мед? Иначе поговорката си е ПОГОВОРКА!

Който ги е канил, той да им прави софра! Събрали се двама малоумници да карат автобуса и всеки момент ще го катурнат в пропастта. Не би ми пукало, ако не бяхме се качили на последната спирка в него.

Оланд и Меркел олекнаха ужасно. Оказаха се късогледи и не много умни политици.

Меркел с малоумните си действията подготвя УСЛОВИЯ ЗА новият АДОЛФ ХИТЛЕР.

Една шантава бабичка и подгласникът ѝ обърнаха Европа наопаки.

моята пенсия е 154 лв. - минимална. Кажи ми аз къде да ходя да се изселвам - ама не съм здрав и силен като тези маратонци, а още повече нямам хиляди евра. Казват, че това сега е най-голямия бизнес - трафика на емигранти - милиарди евра. Ама нали са бедни бе! ТЕ ИСКАТ ДА ЗАВЛЕДЕЯТ ЕВРОПА - НЕ Е НАЙ-ПРЕКРАСНОТО МЯСТО В СВЕТА - НО ДРУГО НЯМА.дА ВИ СА ЧЕСТИТИ. нЕ ЧЕ У НАС НЯМА ВСЯКАКВА СВОЛАЧ, НО МОЖЕ ВСЕ ПАК НЯКАКЪВ КОНТРОЛ ДА ИМА.

Не бързай да им честитиш, защото ще напъплат и тук,просто не е дошло още времето, но е наближило. Първите ще избира, а другите ще ни напъплат. То сега едва започва. Вчера казаха, че тази тема ще бъде номер едно, поне още 10 години. Значи, прощавай Европа, прощавайте хриситяне в Европа.

Хора,не видяхте ли по телевизията шефката на вътрешните работи на Австрия, която каза, че не било честно мигрантите да навлизат навътре в Европа, те трябвало да останат на Балканите, демек циганите да си останат при циганите, за каквито ни имат в Европа. Ти за това ни приеха-да бъдем санитарен кордон за тях, да ама как ти Меркел се оказа достатъчно недалновидна/за да не употребя истинската дума/, та ги покани и сега "олеле", но пак ние ще го отнесем да знаете, ако не направим нещо. Най-накрая мъжете ни трябва да покажат, че са български мъже и че ще защитят жените и децата си, които са бъдещето на държавата ни като християнска такава.

Какви български мъже? Я погледнете в парламента, половината са с меки китки, напарфюмирани, ондулирани... Тези ли ще грабнат оръжие?

Сирийски бежанец от Алжир се сбил със сирийски бежанец от Гана, понеже сирийски бежанец от Афганистан продал опиум на сирийски бежанец от Мали, а сирийски бежанец от Габон успял да открадне дрогата и парите и избягал. Оказало се, че сирийския бежанец от Алжир и сирийския бежанец от Габон са братя и са сирийски бежанци от Мароко.(((((

Знаеш, че сме в пъти по-бедни от тези в Европа. За всичко сме под чертата на мизерията. Ами опни се малко, поне днес да ти дойде отвътре да си поне малко независим. Който ги иска, който има възможност да ги приема, който си прави селфита с тях - да ги приема. При нас са гладни питомниците на отез Иван - имаме изградено нещо и го съсипваме, а защитените жилища SOS kinderdorf и тях унищожаваме.

ТОВА КОЕТО ПРАВИ ЛУДАТА МЕРКЕЛ И ДРУГИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ШЕФОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЕС И ГЕРМАНИЯ..НАШТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ЗАЕДНО С УНГАРСКИТЕ ,ПОЛСКИТЕ ,ЧЕХСКИТЕ ДА НАДИГНАТ ГЛАС ИДА ЗАКЛЕЙМЯТ ТАЗИ ПАРОДИЯ -,ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВОЕН СТАНДАРТ. ДА СЕ ВЗЕМАТ АРАБИ ОТ АФРИКАНСКИЯ КОНТИНЕНТ ДА ХАРЧАТ ЗА НЕГО ПО 1600 ЕВРО НА МЕС. ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПО 100-250ЕВРО.??И ЗА КАПАК ДА ЗАСТАВЯ ДЪРЖАВИТЕ ИМ СЪЩО ДА ПРИЕМАТ АФРИКАНЦИ? НО ЖАЛКО ,ЧЕ ОСВЕН АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТИ НЯМАМЕ,ДРУГИТЕ СА НА ХРАНИЛКА ПРИ СОРОС.... Крайно време беше да застрелят 5-6 ислямиста на телените мрежи мангалите ще се уплашат и ще се върнат и само соросоидните СМИ ще лаят като бесни ,но ще има решение на въпроса.Даже не е зле по нашата граница да наслагат кукли манекени да висят по оградата и надписи на арабски:СТОП-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА. Че то най-обикновен склад за скраб се охранява с оръжие,а те .....???

ВРЕМЕ Е МАМА МЕРКЕЛ ДА Я ЗАТВОРЯТ В ПСИХИАТРИЯТА! МЕШАРЕТО ПРЕДЛАГА ДА НАПРАВИ ПОДАРЪК НА МАМА М. -ВСИЧКИ РОМИ ОТ БГ ДА ДОЙДАТ В ГЕРМАНИЯ И ПО ЦЯЛ ДЕН ДА И ПЕЯТ НА УХО ЧАЛГА. АЗИС ЩЕ ПЕЕ И НА БИС. СЕГА Е МОМЕНТА ВСИЧКИ РОМИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЗА ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ ДО ГЕРМАНИЯ. ДА ИМ ПРЕДОСТАВЯТ БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСИ И ДА ГИ СТОВАРВАТ В МЮНХЕН БЕЗ ПАСПОРТИ. ЮРУШ ВСИЧКУТУ СИГЪН В ГЕРМАНИЯ!ВСЕКИ С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ДАДЕ ПО НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ТОВА НАЧИНАНИЕ.

И да се снимат нашите роми "СЕЛФИ" С МЕРКЕЛ.

Абе някой жали ли за нашите бащи пенсии от 150 лв, за децата, издържаме тъпи цигани, че сега и тези ни ги натрапват. Не трябва да позволяваме, макар, че никой няма да ни пита и ще ни ги натресат. Ние обаче имаме начин да се защитаваме, като пазим нашият начин а живот. Който не иска-вън, каква ти интеграция на някакви дрипльовци, които са с векове назад от нас?! И все на жал ни карат от официалните медии,хайде холан! А за нас жал има ли? Стига вече са ни натрапвали собственото ни унищожаване като цивилизация. А децата ни?Големите ще изчезнат от тук, като видят, че става напечено, а ще останат обикновените хора да ки колят и изнасилват.

и къде ще отидат? То вече в Европа е по-зле

Госпожа МЕРКЕЛ работи активно в скоро време да се ПОЯВИ НОВИЯТ АДОЛФ ХИТЛЕР!!!

Коментари - Оланд и Меркел: Всяка страна в Европа да приема мигранти | Днес.dir.bg

Оланд и Меркел: Всяка страна в Европа да приема мигранти

Европа трябва да си подели отговорността за справянето с масовата имиграция, заяви германският канцлер Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Оланд и Меркел: Всяка страна в Европа да приема мигранти | Днес.dir.bg

Коментари

Една от причините за вълната от имигранти е публичната покана, отправена от г-жа Меркел и други европейски лидери и дадените обещания за издръжка. България не е канила никого и няма никава роля в примамването на емигранти. Който ги е канил, да си ги прибира.

Меркел, Меркел ти си срам за цялата немска нация, че си и много куха на всичко отгоре - на бас че всички, които дойдат тук след седмица пак ще са при теб.

дъртата крава и смахнатия петел пак се изказват неподготвени доста неприятна гледка са. Само не знам като почне цветомузиката по всички точки на Европа приели джигити какво ще обясняват тия двамата. Фанатизма е безкруполен дали като получат бебе или малко дете сирийче с увита бомба вместо памперс тия двамата посерковци пак ще са радостни и доволни

Трябва ясно да се каже причината кой е виновен, а не да се търси някаква криворазбрана човещина. Къде беше тази човещина в момента, когато се вършиха неща, които сега (след 3, след 10 години) се вижда (се оказва), че са фатални, недалновидни грешки и се основаваха на лицемерни подбуди. Или някои си изплетоха кошниците и това е по-важно. Трябва да се реагира своевременно, а не след дъжд качулка. Щом има пари за джамии в Европа, тези пари трябва да се използват за възстановяване на разрушените градове и да се работи за създаване на условия за нормален живот по местата, където в определени периоди са живяли не лошо тези хора. Страните сами трябва да избират кой да ги управлява, а не някой отвън да взима решение и което е по-лошо да действа. Не е необхдимо многообразието да е организирано в рамките на един квадратен километър. Многообразието е многообразие и в рамките на Планетата Земя, стига да има спокойствие и възможности да се пътува навсякъде и от повечето хора. Но като че ли на някои хора им е по-изгодно да има хаос и те да се изживяват като велики миротворци. Истината е различна за различните хора, за различните географски дестинации, за конкретното време. Поговорете с хора (дори българи), които са работили в Либия, Ирак и ...

А може ли "всяка страна в Европа" да ви го начука, бе лицемери некадърни!!!

Това е все едно, да разруша къщата на съседа ( уж без да искам ) да го поканя да живее в нас и като тръгне да го пренасоча към другия съсед, който няма никаква вина за това. Тази тема невидима ли е за Бегееца и другите еднакомислещи?

Афганистанци, африканци и други -анци "бягат" от войната в Сирия! На възраст 20-30 г., без багаж и много войнствени. Че и питат дали са ни хубави жените. Троянците с техния кон "ряпа да ядат"!

Да,ама те не искат където и да е!Те искат в Германия!Ние тук с вериги да ли ги оковем?

Френските минетчии натресоха тази напаст в Европа. Бомбардираха Кадафито защото се осмели да каже истината - че е финансирал предизборната кампания на Саркузи и оня за благодарност прати да го бомбардират. Сега Оландовеца да събира вересиите, а не да разпределя на другите кофата с лайната.

Свещена истина казваш!

И защо трябва да налагатГермания и Франция на всички други членки на ЕС да приемат тези така наречени бежанци. След като те искат да си ги приемат никой не им пречи.

трябва да сложиме жени политици, мъжете са големи мекотели

Днес цяла Финландия излезе по улици и площади и каза Ислямисти не сте желани. Идете си! Прекланям се пред унгарците и финландците. Къде сме ние българите? Както винаги сме се снишили в дупките си

Един луд подпали Европа през 1939, сега една луда води европейската цивилизация към гибел! Струва ми се, че живея в сюрлеалистичен филм!

1. Чехия, Унгария, България и останалите не искаха да пускат емигранти и ги спираха. 2. Германците казаха: "Добре дошли, ние ще ви приемем". 3. Хиляди хукнаха към Германия.... 4. Германия каза: "Всички държави да си ги поделим по равно!" КЪДЕ Е ЛОГИКАТА???????? Щом Меркел ги иска - да си ги приема тя. Защо кара и тези, дето не искат, да приемат?

Защото е една изкуфялница и заедно с френския коцкар трябва да бъдат изритани.

Нашите политици-дупедавци пак казаха "ДА". Вместо да се опълчат на баба Меркел, защото тя покани тая сган, която напира сега, те знаят само да козируват. Това са смешници, а не политици. Маймуни мръсни. Не заслужават нашето доверие, затова и пълен бойкот на изборите. Нека ги храни Меркел, а не ние с нашите данъци, да им преседне дано.

не,сте си изберем хора с мозък в главата,а не мекотели.

франция и германия да си приемат арабите, те са от тяхните колонии, ние като дисциплина и израстване и обучение нямаме нищо общо с тези селяндури в европа, вече го видях и преживях и разбрах всичко

Нещо притеснени ми се виждат!!!!!Да правят политика,а не да се кланят на САЩ и после ОХ!!!!

Разбрахте ли какво е това тоталитарен режим-идва от мечтата за тотално заробване на света - нарича се  ФАЩ-ЕС!!!

тези двамата за какви се имат? Кой ги назначи за императори на Европа? какви са те, че да казват на суверенни държави какво да правят. Или просто няма суверенни държави и тези предават нарежданията на господаря на по-нискостоящите местни губернатори като наш Боко.

Честит празник на Независимостта скъпи българи! Днес Цяла Финландия се е вдигнала като един човек по улиците, живи вериги по границите, навсякъде се казва само едно: не сте желани във Финладия ислямисти, вървете си!!! Време е и нашият народ да загърби всякакви политики и търкания и като финландците да излезем по улиците и площадите и високо да извикаме:Не сте желани в България ислямисти! Вървете си

Не трябва да се подчиняваме на подобни команди от Западна Европа. Това не са хора , бягащи от ятаган, а търсещи да преживяват по лесния начин. Когато ние бяхме под турското робство сме страдали и сме се борили в страната си, а не сме се разселвали в Европа.

Преди да приемаме пришълци, тези от снимката задължително трябва да отговорят на следните въпроси: 1. Тези пришълци последните ли ще са и ако не, колко още ще ни натресът; 2. За колко време ще с у нас, кой ще ги издържа, кой ще ги връща по домовете им и кога; 3. Съществува ли Шенгенско споразумение или не; 4. Ако тотално не се спазват, както сега, подписаните договорености при влизане в ЕС, следва ли от това, че те нямат никаква правна стойност и са нищожни. Никъде в тях не е посочено, че страните трябва да въвеждат търговски санкции спряма трети страни, както и насила да сключват неизгодни търговски спогодби /с САЩ/ в ущръб на интересите си. В предвид на гореизложеното, за мен вече няма такова нещо като ЕС.

Абе вие от снимката, я си е...е м.....а, който кани орки да ги хрантути и дундурка,... е поне ви напсувах!!!

откъде-накъде ще задължавате държавите да приемат боклуците в страните си?

Ако искате приемайте бежанци, но не налагайтена другите какво да правят

Първо тези две политически чучела се напънаха и обещаха за приемане на 400000 мигранти само в Германия и приблизително толкова във Франция,а после се усраха .Сега скалъпиха квоти и глоби за неприети мигранти.Бавно ,но сигурно във времето ЕС ще се саморазпадне,поради неадекватните политики на водещите държави в съюза.

Няма да е бавно, но е СИГУРНО! ХА, ХА, ХА!

Днешният европейски елит е обзет от самоубийствен за европейската цивилизация мазохизъм, той НЯМА право да решава съдбата на на нас, европейците. Да се надяваме, че европейските народи ще ги отхвърлят чрез избиране на нови партии,защищаващи границите и населението на континента от азиятските мирни завоеватели.

Идва време разделно ! Ако ние не сме единни против врага, отново ще бъдем унищожени като държава и като цивилизация ! Всичко това без въоръжена съпротива не може да мине . . . ако не искаме още поне 500г да сме под ислямско робство !

Планът за убийството на Европейската общност и Европа като цяло е доста добър. Явно само с икономическата криза и с Гърция не става . . .

Сега вече ще ги вземаме директно от конфликтите и ще благодарим на тези които непрекъснато разпалват такива ! А, честито на всички европейци !

На западна европа и трябва някакви цигани. Защо не искаха от България да си разтоварим гетата в Германия и Франция, ами са тръгнали да събират от Пакистан и Афганистан...

Вярно ли е че "В същото време на пресконференция в мароканския град Танжер френският президент Франсоа Оланд заяви" ЧЕ ВСИЧКИ МАРОКАНЦИ,АЛЖИРЦИ И ТУНЕЗИИЦИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ В ФРАНЦИЯ И НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ВЪРНАТ!?

Сутринта по телевизията, едни наши двама се написаха много състрадателни, като казаха, че и те са потомци на бежанци които са дошли от Беломорска Тракия и още не запомих от къде, но от български заграбени впоследствие земи, някъде надолу от към Турция. Да, ама и двамата са християни и семействата им са дошли тук, където също има християни. Питам, защо братята мюсюлмани,вместо да си защитават държавата, са тръгнали не към Саудитска Арабия, а към християнска Европа? Е, вече и на най-простият стана ясно, че това е план за унищожаване на Европа и това, уви, ще стане, но би следвало да не без бой, все пак.

хора, Меркел си е Меркел, но ние ще сме си виновни за много неща. Между нас има много, които за евра и долари си продават-вадат жилища в центъра на София, каналджии-те изучават народопсихологията ни,дават им пари, за да ги дават на нашите бедняци, а и не само бедняци им се продават. Ако сме като един, да видим, дали ще е така лесно. Ама пак се о........

Тези какви се явяват, че да казват на всяка страна в Европа какво да прави? Кой ги назначи за Императори на ЕС? Алоо кви сте вие бе? За какви се имате?

Няма да стане! Скапахте ни държавата, а сега искате да ни натресете и мюсюлмани за да промените етническия ни състав като народ.

Дано скоро станем независими от тези, които щедро канят гости, а после определят задължителни квоти на съседите си за приемане и изхранване същите гости. Дано се разпадне по-скоро лицимирния съюз!

Ама то само с пожелания, писане на коментари и дремане НЕ ставааааа!

сега се събират вътрешните министри.И, о Боже - само нашата жена - може и други да има но не видях. И кво -"мин-мин-мин", само се ослушва, гледа страхливо да не кажа тъпо. Тя ли ще се опълчи - сравниха ни с земята, като от Австрия казаха, че мястото на мигрантите е на Балканите - санитарната зона на ЕС. Нямало да приемем пришълците, но нямало да има и "помощи". Е, това ми идва много, дори повече и от ерата на соца.

Та какво може да се очаква от една шматка на конци?!

прекланям се пред тях - има една "не ви ща нито жилото, нито меда". Не ви ща нито помощите европейски, нито квотите.

А къде виждаш мед? Иначе поговорката си е ПОГОВОРКА!

Който ги е канил, той да им прави софра! Събрали се двама малоумници да карат автобуса и всеки момент ще го катурнат в пропастта. Не би ми пукало, ако не бяхме се качили на последната спирка в него.

Оланд и Меркел олекнаха ужасно. Оказаха се късогледи и не много умни политици.

Меркел с малоумните си действията подготвя УСЛОВИЯ ЗА новият АДОЛФ ХИТЛЕР.

Една шантава бабичка и подгласникът ѝ обърнаха Европа наопаки.

моята пенсия е 154 лв. - минимална. Кажи ми аз къде да ходя да се изселвам - ама не съм здрав и силен като тези маратонци, а още повече нямам хиляди евра. Казват, че това сега е най-голямия бизнес - трафика на емигранти - милиарди евра. Ама нали са бедни бе! ТЕ ИСКАТ ДА ЗАВЛЕДЕЯТ ЕВРОПА - НЕ Е НАЙ-ПРЕКРАСНОТО МЯСТО В СВЕТА - НО ДРУГО НЯМА.дА ВИ СА ЧЕСТИТИ. нЕ ЧЕ У НАС НЯМА ВСЯКАКВА СВОЛАЧ, НО МОЖЕ ВСЕ ПАК НЯКАКЪВ КОНТРОЛ ДА ИМА.

Не бързай да им честитиш, защото ще напъплат и тук,просто не е дошло още времето, но е наближило. Първите ще избира, а другите ще ни напъплат. То сега едва започва. Вчера казаха, че тази тема ще бъде номер едно, поне още 10 години. Значи, прощавай Европа, прощавайте хриситяне в Европа.

Хора,не видяхте ли по телевизията шефката на вътрешните работи на Австрия, която каза, че не било честно мигрантите да навлизат навътре в Европа, те трябвало да останат на Балканите, демек циганите да си останат при циганите, за каквито ни имат в Европа. Ти за това ни приеха-да бъдем санитарен кордон за тях, да ама как ти Меркел се оказа достатъчно недалновидна/за да не употребя истинската дума/, та ги покани и сега "олеле", но пак ние ще го отнесем да знаете, ако не направим нещо. Най-накрая мъжете ни трябва да покажат, че са български мъже и че ще защитят жените и децата си, които са бъдещето на държавата ни като християнска такава.

Какви български мъже? Я погледнете в парламента, половината са с меки китки, напарфюмирани, ондулирани... Тези ли ще грабнат оръжие?

Сирийски бежанец от Алжир се сбил със сирийски бежанец от Гана, понеже сирийски бежанец от Афганистан продал опиум на сирийски бежанец от Мали, а сирийски бежанец от Габон успял да открадне дрогата и парите и избягал. Оказало се, че сирийския бежанец от Алжир и сирийския бежанец от Габон са братя и са сирийски бежанци от Мароко.(((((

Знаеш, че сме в пъти по-бедни от тези в Европа. За всичко сме под чертата на мизерията. Ами опни се малко, поне днес да ти дойде отвътре да си поне малко независим. Който ги иска, който има възможност да ги приема, който си прави селфита с тях - да ги приема. При нас са гладни питомниците на отез Иван - имаме изградено нещо и го съсипваме, а защитените жилища SOS kinderdorf и тях унищожаваме.

ТОВА КОЕТО ПРАВИ ЛУДАТА МЕРКЕЛ И ДРУГИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ШЕФОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЕС И ГЕРМАНИЯ..НАШТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ЗАЕДНО С УНГАРСКИТЕ ,ПОЛСКИТЕ ,ЧЕХСКИТЕ ДА НАДИГНАТ ГЛАС ИДА ЗАКЛЕЙМЯТ ТАЗИ ПАРОДИЯ -,ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВОЕН СТАНДАРТ. ДА СЕ ВЗЕМАТ АРАБИ ОТ АФРИКАНСКИЯ КОНТИНЕНТ ДА ХАРЧАТ ЗА НЕГО ПО 1600 ЕВРО НА МЕС. ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПО 100-250ЕВРО.??И ЗА КАПАК ДА ЗАСТАВЯ ДЪРЖАВИТЕ ИМ СЪЩО ДА ПРИЕМАТ АФРИКАНЦИ? НО ЖАЛКО ,ЧЕ ОСВЕН АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТИ НЯМАМЕ,ДРУГИТЕ СА НА ХРАНИЛКА ПРИ СОРОС.... Крайно време беше да застрелят 5-6 ислямиста на телените мрежи мангалите ще се уплашат и ще се върнат и само соросоидните СМИ ще лаят като бесни ,но ще има решение на въпроса.Даже не е зле по нашата граница да наслагат кукли манекени да висят по оградата и надписи на арабски:СТОП-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА. Че то най-обикновен склад за скраб се охранява с оръжие,а те .....???

ВРЕМЕ Е МАМА МЕРКЕЛ ДА Я ЗАТВОРЯТ В ПСИХИАТРИЯТА! МЕШАРЕТО ПРЕДЛАГА ДА НАПРАВИ ПОДАРЪК НА МАМА М. -ВСИЧКИ РОМИ ОТ БГ ДА ДОЙДАТ В ГЕРМАНИЯ И ПО ЦЯЛ ДЕН ДА И ПЕЯТ НА УХО ЧАЛГА. АЗИС ЩЕ ПЕЕ И НА БИС. СЕГА Е МОМЕНТА ВСИЧКИ РОМИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЗА ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ ДО ГЕРМАНИЯ. ДА ИМ ПРЕДОСТАВЯТ БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСИ И ДА ГИ СТОВАРВАТ В МЮНХЕН БЕЗ ПАСПОРТИ. ЮРУШ ВСИЧКУТУ СИГЪН В ГЕРМАНИЯ!ВСЕКИ С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ДАДЕ ПО НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ТОВА НАЧИНАНИЕ.

И да се снимат нашите роми "СЕЛФИ" С МЕРКЕЛ.

Абе някой жали ли за нашите бащи пенсии от 150 лв, за децата, издържаме тъпи цигани, че сега и тези ни ги натрапват. Не трябва да позволяваме, макар, че никой няма да ни пита и ще ни ги натресат. Ние обаче имаме начин да се защитаваме, като пазим нашият начин а живот. Който не иска-вън, каква ти интеграция на някакви дрипльовци, които са с векове назад от нас?! И все на жал ни карат от официалните медии,хайде холан! А за нас жал има ли? Стига вече са ни натрапвали собственото ни унищожаване като цивилизация. А децата ни?Големите ще изчезнат от тук, като видят, че става напечено, а ще останат обикновените хора да ки колят и изнасилват.

и къде ще отидат? То вече в Европа е по-зле

Госпожа МЕРКЕЛ работи активно в скоро време да се ПОЯВИ НОВИЯТ АДОЛФ ХИТЛЕР!!!