Германия изпраща експерти за съветници на български министри

Пожелавам на българското правителство и на премиера Бойко Борисов възможно най-голям успех.

Обратно в новината

Коментари - Германия изпраща експерти за съветници на български министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ви щем меда не ви щем жилото,шибани германци.

Що му са съветници на Боче!Той всичко знае,другите са му виновни,ако не са ,пак ще станат,ще се изфабрикува,изобщо цъфтим и връзваме и гледаме глупост след глупост!

КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗАПЛАТИ, ПЪТНИ, ДНЕВНИ И ХОТЕЛ НА ТЕЗИ ГЕРМАНСКИ ПЕНСИОНЕРИ, ДОШЛИ У НАС ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГАУЛАЙТЕРИ В ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ?

Ами аз и други големи данъкоплатци като мен.

Който предлага той разбира се, случайно ние да сме ги искали

Някой сеща ли се за поне 2 евентуални ползи от шенген? За вредите и рисковете е ясно.

"Премиерът заяви, че КТБ е била беше умишлено съборена от предишното правителство, 4 млрд. са задълженията на НЕК и чакат неплатени договори на общините за милиони." Не знам, може и да е прав! Но не е редно да обвинява, ако няма аргументи (все пак е премиер, а не силов застраховател). Ако има аргументи, да не пее пред медиите, а пред съда. Сигурен съм, че министерският съвет си има юристи, да завеждат необходимите дела, за да може да се върнат поне малка част от ограбените средства. И още нещо: предишното си управление той напуснаслед масово народно недоволство. Така, че управлението му е имало доста трески за дялане. Предишният премиер нито веднъж не се оправда с наследеното от Борисов. Така, че и сегашния да не ни занимава с това, какво е заварил, а да си върши работата.

От предишното правителство. Хм, тоя Близнашки три месеца управлява, каква бела стори!

Отиде и там да лъже за КТБ,това му е номера,така ще си кара и нищо няма да се промени !Не стига че разтръби по медиите че банката е във фалит,сега се перчи,да си оправдава заемите!Отвратително,ама няма той да ги плаща!А от "протестна мрежа и те колко проблеми създадоха,ама сега си кютат,нали има заем,длъжниците да се радват!

АБЕ ЧЕРВЕНИТЕ ДЕБИЛИ ЛИ ТИ ВЗЕХА ВСИЧКО А КЪДЕ ЗАМИНАВА ПЕЧАЛБАТА ОТ ТОКА,ВОДАТА,ТЕЛЕФОНИТЕ,ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ,ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА КЪДЕ ЗАМИНАВАТ ААА В ЧЕРВЕНИТЕ НАЛИ АМА ЗАПАДНИТЕ ЧЕРВЕНИ ЗАТОВА СМЕ БЕДНИ НЯМА БОГАТИ БЪЛГАРИ

Този б есрамен наглец ББ е по-червен от всички в БСП, на всичко отгоре е бил и преподавател в Акдемията на ДС в с.Симеоново, както и доказано активен член на БКП! Какво е това негово двуличие! Каква е тази, само нему разрешена, метаморфоза в такъв мащаб! Алооо! Хора, нещо сме ошашавени, от ментарджилъците на този човек!

"Германия изпраща експерти за съветници на български министри" Ще плащаме ли и на експертите? Ако министрите не знаят, какво трябва да правят, чемодан, вокзал и в деревнье.

България винаги е разпокъсвана. Досега дърпаха руснаците сега ще дърпа Германия. Каквато и да е помощ тя не е безплатна. Всеки мастрав го плаща българина. Ако толкова искат да помагат нека да инвестират. За акъл има доста кадърни хора които умишлено се държат в сянка за да се осигури нясто за немеца. Господ да пази България и всички българи.

При толкова червени дебили е нормално да сме най-бедната страна в ЕС, даже се очудвам , че не сме най-бедната и от африканските

Борисов не схваща, че Меркел му се подиграва. В БГ няма икономика, няма работни места, бедността обхваща все по-големи части от хората, а тя ни праща "експери" с огромни заплати, които пак ние тябва да плащаме. Излиза, че най-голямата партия, спечелила поредица от избори, няма експерти.

За какво да праща съветници. НАПРАВО ДА ПРАТИ ЕДИН НЕМСКИ МИНИСТЕРСКИ ЕКИП, НЕМСКА ПОЛИЦИЯ, НЕМСКИ СЪДИИ И ДА ПРЕБАЗИРА ЕДНА ЧАСТ ОТ ВОЙСКИТЕ СИ В БЪЛГАРИЯ. ТО ВЕЧЕ СЕ ВИДЯ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ...

Прокурори,съдии,полицаи,администрация от Германия!Нашите да ходят да копат да им дойде акъла в главите...

Браво! Така поне знаем, че имаме най-доброто правителство. Сега EU ще се чувства по-комфортно да отпуска средства. Все пак техни експерти ще са тук и ще наблюдават и консултират харченето. Очаквам за 2-3 години нещата да се оправят и да достигнем поне Австрия.

Само евроекспети в някои пбласти не е достатъчно. Във всяко министерство трябва да се назначат "зам. министри - еврокомисари" - западно- европейци. Ние доказахме на цял свят, че сме лъжци, крадци, рушветчии, простаци и мързеливци и можем да разбием и най-хубавата земя. Нужен ни е икономически и финансов борд, с германски надзор.

Борисов , значи пак друг ти е виновен ?Ти който опищя медиите с призиви вложителите да си теглят парите от банките , т.е. използува ЕДИНСТВЕНИЯ ход за разклащане банковата система си невинен , а Орешарски бил виновен , при това за ненамеса в една независима система!Ами има съд бре , осъдете виновните !Ха,ха ,ха Орешарски виновен , а Борисов и шмекерите на Иван Искров ....невинни!Не раздавай присъди от Германия , а намери истинските виновници и най - вече :Къде са парите от КТБ?

Цяло лято обикаляше и лаеше по стидита, че банковата система била в колапс. Сега - ПАК НЯКОЙ МУ СРАЛ В ГАЩИТЕ.

Не се безпокой, ще има ответен удар срещу Руските банки....Все пак нападение над една страна от Е.С е нападение над всички....А чукча Путя си позволи през Орешарски да напада Европейската банкова система като почна с КТБ!!! Да го видим дали ще издържи....Рубладжиите, смешни и жалки станахте такива като вашият господар чуката в Моксва!

Медведев ни даде като лош пример за Руската азиатска страна! Това е добър знак след като Беларус е " по добре" от нас. Сега като гръмнат Руски банки, ще видите какво е то да си под Руска простотия с Лади и пирожки!!!

Не, не останаха и 25 години това се доказа....Може и да има хора, но ДС не ги пуска да правят промени!!! Сега е ред на Е.С.....Тука вече заплахи от агенти на Путкин няма как да има без санкции!!!!

КОГАТО НЕ МОЖЕШ ОТКАЖИ СЕ ИМА И МОЖЕЩИ НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ЧУЖДЕНЦИ ДА НИ ПОМАГАТ ЗАЩОТО НЯКО СА НЕУКИ -СЪЖАЛЯВАМ ТАКА МИСЛЯ

Започва се, немските експерти ще помагат, румънските полицаи ще охраняват Банско, Да живее свободна България

Относно Шенген- "тате каза,че ще ми купи колело,ама друг път". Относно вносните експерти- супер, нямам търпение да дойдат чуждите надзиратели; все пак трябва и да изнесем малко корупция- и западняците ядат хляб, и те са хора. Относно 1300 полицаи на границата- приберете полЮцаите и изкарайте армията. Последната изглежда има единствени функции да се сприятелява с натовски войници и да се реди пред банкоматите; не я видях по време на наводненията в калта,например. Наясно съм, че навремето именно Гранична полиция охраняваше браздата,но пред този миграционен натиск е нормално да се вземат по-крути мерки и да се демонстрира по-голяма решимост, като се изкарат зелените човечета. О,забравих- те също за нищо не стават. Освен това като видят арабите,че половината личен състав е от дами с пищни задни части, ще тръгне още по-голям наплив:-).

link

Кой ще ми даде поне един пример когато чужденец е отстоявал нашите национални интереси, а не тези на държавата, от която идва? ЕДИН!!!! Или пък на корпорациите в страната, от която идва. Честито ни немско икономическо робство! до сега беше завуалирано, но вече стана явно.....

Цар Борис? То затова и Хитлер го отрови...

ха ха

А НЕКА ДА СА ТИКВИ ВИШЕ ВАС БЕ ТЪПАНАРИ

В цялата българска история има няколко периода в който България се заиграва с Германия и после понася доста загуби.......

Правилно - вместо Южен поток - съветници! Не безплатни, разбира се ;)

Що? Руските ни даваха кинти ли?

А ти памперси ли искаш!!!???

Боко лизац и некадърен да води национално отговорна самостоятелна политика.Но Плевнята е още по-зле от него ,още по-голям плужек.

КАКВО ЧАКАТЕ ОТ НЕБЕТО НИЩО НЕ ПАДА

На Позитания, всичко и падна от крадене!!!

То, че България никога след 1878г. не е водила самостоятелна политика е ясно, но пък толкова ясно да бъде казано, никога не е било.

И какво, Ви, топли лъжата? Какво стана със "светлото комунистическо бъдеще"? Светло, само за шепа избрани, паразити?

Ееей, ква убава новина! По колко на ден ще струва една експертна "глава"?

По един, позитановски крадец на ден по малко?

Знаe се само, че твойта за нищо нестава!!!