17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минах покрай катастрофата. БМВ с регистрация Х...

Голяма работа са БМВ! Голяма! Но не за всеки, някои хора не са порастнали за БМВ! От личен опит го казвам, аз започнах с тройка. Сега карам петица. Всичко живо мен уважава. Правят ми път, на места като ме питат какво карам като кажа Баварец или БМВ всичко живо мен почита. На светофара съм забелязъл тея смешните марки разни тойоти и хонди, никои не смее да се дърпа. Жал ми като видя катастрофирало БМВ това е сериозен автомобил не се дава на всеки много мощност под капака един новак не може да я овладее. Лично аз на магистралата си карам над 170, старая се да не падам под тая скорост, в сняг също е много стаилна колата не ги слушайте разни шушумиги които казват че бмв зима не се кара, да доиде в очите да ми го каже.

Не трябва се спира рязко ако зад тебе има някой много засилен или по-голям. Затова аз в града карам с 40 и спирам много от далеч и много дълго. Така задния яко ще ме блъска да е с неговите 5км/ч. Даже ги карам първо те да спрат , чак после аз.

Ako не са ви казали вече BMW- тата са много хубави коли ама все на шофьори не случват. Нищо, че задните колелета се въртят, а предните не могат да спират.

Ей такива съсели карат броня в броня, още малко в багажника ще ти влезнат, и умрат да изпреварят 1-2 коли, само и само да пристигнат на следващия светофар 3 сек по-бързо.

29 годишен дрисльо на BMW ... БГ класика

аха, БМВ е третата кола, 29 годишен шофьор ...

...и със затъмнени стъкла, естествено. Ако е бил първа кола, щеше да отнесе пешеходеца, що пък да спира баварецо...

Чи ко против имаш затъмнените стъкла. Има превозни средства и без стъкла. Просто някой хора не искат да се возят в аквариуми и парници освен това и дамаските не избеляват, и таблото не се напуква от слънчевата радиация.