17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси и бизнеса. Ще се само

Съболезнования! Той е умрял за да Живеят Пеевски,Домусчиев и Боко Тиквата ,и милиардите Дадени на Олигарсите и милиардите дългове Отписани от ГЕРБ.

Е, най-вероятно с това си начинание е оправил живота на семейството си.

Масово ще стане това... Толкова са затънали в БГ висчки в кредити, ще си е...е мамата скоро... Особено с бързите - там кучките и батките които ги събират ще спукат всички длъжници с подкрепата на БГ държавата :Д

ЖАЛКО за момчето - дано Бог му прости !!! Всеки може да не му издържат нервите и да направи някаква глупост - МНОГО ЖАЛКО , защото това може да му реши финансовите затруднения , но оставя едно малко и невинно дете на произвола на съдбата , а това вече не е добре - И все пак МИР на ДУШАТА МУ , защото е погубен още е дин млад живот !!!

Не може да е вярно! Уляхме с помощи малкия бизнес.

Защо бе човече?! Защо? Да, сигурно му е било трудно, но... Замини за чужбина поне, почни наново, ще се случат нещата в даден момент. Че и детенце оставил... Не случайно в чужбина при кандидатстване за работа в топ фирми една от целите на тестовете и интервютата е да установят нивото на Resilience (устойчивост) на кандидата. Не може така да постъпваш!

С тези символични пари за детски добавки - ето ви резултатите.

Буци като има проблеми дали ше прибегни до сепуку.

ПИПО

"нанесената травма била несъвместима с живота" този бисер го оставям без коментар. Светла му памет на момчето и съболезнования на близките.

Ето до къде докараха Българите крадливата пастмина в Българския Парламент от корумпирани-мафиотизирани политици, които вече 32 години крадът на гърба на всеки български данъкоплатец. И най интересното е че старите муцуни от БСП които ДОКАРАХА Виденовата зима, ПАК СЕ КАНЯТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.

Нещастниците отдолу с политическите коментари.... по-долни същества от вас няма. Тъпо е като си заминава млад човек. Особено като оставя бебенце... ебати ужаса. Винаги има начин да се оцелее, нещата никога не остават едни и същи, потърпи малко и ще има някакво развитие, нещо ще се промени, ще тръгнеш нагоре. Самоубийството не е решение.

Бог да го прости и мир на праха му. България ще се оправи все някой ден и ще стане прекрасно място за живеене

Трябва да си рядък тъпанар ,за да се самоубиеш по такъв ужасно мъчителен начин. Предполагам е тъмнозелен индивид.

+1 жертва на противоепидемичните мерки на правителството третата вълна от мерките на правителството, също както и първите две вълни, убиват най-вече младите, родителите и децата.

съгласен съм с теб, докато си жив има изход, има варианти ... като не си жив изведнъж вариантите изчезват. като си мъртъв, мъртъв си и това е. проблеми нямаш, ама и тебе те няма.

А какъв индивид трябва да си за злорадстваш на чуждото нещастие и да обиждаш жертвите в най-отчаяно положение?

като не ти върви бизнеса го затваряш и ставаш обикновен бачкер бе, какво са тия драми деа.

Ха ха хаааа !

Ако се изпада в подобна ситуация се постъпва друго. Вземат се да пистолета и разстрелваш като куче този, който те е довел до това състояние. Самоубийството не е решение. Мир на душата на това момче !!!

Съболезнования на близките Почивай в Мир

При демоНОкрацията е така - пробождат се, палят се, скачат от високо, пред влака...

Да разбираме ли, че случаят няма никаква връзка с политиката, според тебе. А?

Биткоинът падна и ...

Жалко за погубеният живот, жалко за близките му, но най вече за детенцето.Който не го е изпитал на гърба си да си сирак, не знае какво е. Аз съм останал без баща, като съм бил на 8 месеца.Баща ми умира след операция от язва................Не го помня естествено.Цял живот ми е липсвал викам си поне в сънят ми да беше дошъл.На такива като мен тогава гледаха с други очи, сякаш си половин човек.Поех сам в живота с една ученическа чанта на рамо от дома, отивайки в големият град да уча след 8 клас.От никъде помощ та и до сега.Майка ми нямаше как да ми помага, защото имаше болно сърце, дори се пенсионира преждевременно. Та мисълта ми е мъжът, който е посегнал на живота си, вече нищо не му трябва, но дълговете, си остават и една малка невинна душица без баща и то в този труден живот......................

Aхахахахах. Resilience на какво бе батко?! Да те ши и унижават по цял ден, а ти да казваш всичко е точно. :D

В училище трябва да има задължителна дисциплина за финансова грамотност! Много повече е нужда за децата от филосфията (примерно) ...

В соц-а всички щастливо живуркаха, и новините все бодри и радостни, само успехи и преизпълнение на плановете.. После се разбра че предумишлените убийства били ежедневие както тежките промишлени аварии. За самоубийствата не знам статистика но една жена от съседния вход скочи от 5тия етаж - деца намериха намериха челюстта и в канавката.

Ся промишлена авария що не стаа?

Да бе,ще трябва да разстреля рАдефф,чалгаря и всички дето докараха този преврат!

Сам се довеждаш до това състояние.Ако някой ти взел парите с престъпление -има виновен.В другите случаи сам си си виновен.

Е хубава работа! Това правителство ще остане още около два месеца. Ще трябва да издържим!

Това "после", дето се "разбрало", имаш пред вид, когато соросоидиотската пропаганда почна да лъже и да маже ли?

И доведените до самоубийства през десетте години български геноцид на Тиквата проста, ще се гръмнеш и ти, щото ще се окажеш единствен сред турци и цигани на рая територия вече...Друг е въпросът защо това временно правителство не говори за шибаната безработица , оттук и до липсата на клиенти за квото и да било бизнеси у нас... сем графската катастрофа у масовото измиране свиват всички бизнеси на тая територия...Вече имаме повече университети например от завършващите ученици 12 клас. За 80% от специалностите в университетите не съществуват работни места, а каквото има като работно място, то е окупирано вече от някой от 20-20-30-40 години трудов стаж, докато не пукне , той не освобождава работното място за друг съд същата специалност...

По скоро, когато социалистическата пропаганда спря да лъже и да маже....

Трябва да има вероучение и да изучават Библията, тогава никой няма да се самоубие , защото ще знае какво си причинява на себе си и в отвъдното. Повече вяра и опование на Живия ни Бог и така без страх от злото и кризите...Аз също съм без работа от февруари, но за самоубийство заради вярата си, не мисля дори...С постене и молитва колко проблеми ми се развиха досега, всичките неразрешими на вид...

Не знам защо се е самоубил. От както ГЕРБ напуснаха властта, от чешмите ежедневно тече мед и мляко... от какво е бил недоволен тоя?

Първата фирма на куят Тиквата Двойку бюрЮсуф дади пари за Ковид беши 100мильона на лихвар.

Е, да де, щото комунистическите пропагандатори се преквалифицирахте в демоНОкратически, като иВо мИнджев, например и нему подобни.

Е, да де, щото комунистическите пропагандатори се преквалифицирахте в демоНОкратически, като иВо мИнджев, например и нему подобни.

Това правителство ще остане повече от два месеца и както се очертава поне до края на годината.

Трябва да има задължително изучаване на западен език и подготовка за напускане на кенефа. Само това спасява животи.

Всички самоубили се поради финансови проблеми да лежат на съвестта на тези,които ограбиха България и тези,които докараха локдауните,та изпозасипаха всичко! Благодорение на Доган,Пеевски,Станишев,Черепа,Баневите,Тиквата,Трактора,Дамбовците,Галеви,Курнелия,Очите,Бенчо Бенчев,Цветан Василев,Прокопиев,Домусчиеви,ТИМ,Царя,Арабаджиеви,Миню Стайков и още една дузина свръх богати крадливи алчни отрепки подкрепени от покварената ни политическа класа стотици посегнаха на живота си,а милиони избягаха в чужбина...

На всеки некадърник, мафията му е виновна... Що не се самоубиваха, когато вилнееха мултигруп, сик и вис? Или тогава мутрите само галеха с бухалките...

Никой от гореспоменатите индивиди няма съвест, така че не се хаби.

Неуспешна валидация на recaptcha!

сега разбирам , заради правилното възпитание в пост си свел заплатите на работниците под жизнения минимум ? да не се разболяват

Самоубил се е като видял ИТН + БКП + ДПС

Жалко за човека. Винаги има надежда, но трябва да се търсят решения. Аз също имах сериозни проблеми докато правех бизнес в България. Нещата тук са тотално объркани от 2009 години. Много е брутално когато някой си посегне на живота. Факт е че животът в България никогане е бшл лесен, а в момента е направо сървайвър. Проблемът е че огромен икономически ресурс е в ръцете на невежи, алчни и неблагодарни хора. Колкото по-далече от български фирми и предприемачи, толкова по-добре. Същото важи и за банките.

по-мутренско време се живееше доста по- достойно 1991-1997. Аз лично със парите който родителите са ми давали съм живял добре и от нищо не съм се лишавал!!! Виж след 1997 вече всичко се сгромоляса....