26 г. затвор за бившия рейнджър, убил бившата си жена и баща й

36-годишният Петко Черкезов закла 72-годишния Стефко и 35-годишната му дъщеря Наталия в Горни Дъбник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати боклука. Човешки отпадък.

Предлагам да редактирате заглавието по следния начин: "26 г. затвор за бившия рейнджър, убил бившата си жена и бившия си тъст"

"Прескочил дувара" - от къде ви намират, бе?

Променете бе хора, променете наказателния закон и върнете смъртното наказание! А на ЕС кажете, че не сме дорасли за ЕВРОГЕЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ!

Ще ми насложите ли минуси, ако кажа, че жените обожават да бъдат с такива боклуци...

Все мъжете са виновни, а?! Бе то ... се чесало както му свари. Бе то, забило му рога като на лос. Бе то ... джендърска държава ставаме. Cuckold се оказва най търсената дума от България в разни сайтове. Който знае, ще си направи изводите. Някакъв гаден план очевидно работи.

Ти си ненормален. Да, все мъже - все глупаци с анадолско мислене като теб. Ако оставим на такива като теб да разрешават проблемите ще си заключваме жените вкъщи и ако погледнат млекаря или пощальона ще ги убиваме с камъни на площада. Застреляй се за да се отървем по-бързо от такова назадничаво мислене.

Доживотен затвор без право на отмяна!!!

PEYTSCH

Не е чсно що за присъда са тези 26 години за двоен убиец? Та той в най-лошия случай ще излезе в пенсия от затвора на 62 години, а може и много по-рано ! За всеки убит по 26 години едни след други ! 52 години строг затвор без намаление и с един ден. Като го чуе, сам ще се обеси.

26 години? Тази подигравателна присъда, една от стотиците подобни, може да има вероятно обяснение с много силно лоби на убийците в България....

Не. Само слабохарактерните хора и платените тролове слагат минуси на очевидната истина!

Не всички.

Това престъпление е за абсолютната доживотна присъда без право на замяна. Не само че българските магистрати за безпринципни, но и законодателството ни е супер неадекватно.

Ако ми попреееечиш Ще те убииииииииия....

Само дълбоко комплексиран и слаб човек може да пристъпи към такова малоумно действие. За такива нискочели типове, само доживотен затвор/по-добре смърт/. Защо съдията е отсъдил така??? Мисля си, че съдиите живеят в някаква паралелна реалност!

Хлапе, не говори от името на мъжете. Ти конкретно сигурно нямаш и 15 г, така че не коментирай без да разбираш проблема.

Слаб и комплексиран, но жената си го е харесала и е родила дете от него.

Че не са от чалгарското поколение, че нямат никакви морални ценности, че не действат първосигнално???

Това е едно гадно убийство, извършено по садистичен начин от ментално болен човек. В Щатите не му мърдат две доживотни присъди, без право на предсрочно освобождаване. В България меките присъди окуражават престъпниците

Какво значи забило рога бе умнико? Знаеш ли колко мъже изневеряват на жените си, а този селяндур като го гледам се е праскал наляво-надясно на 100%. И кой е виновен? Ами в 99% от случайте мъж извършва убийството, фактите са си факти. Комплексирани, ревиниви свине които си мислят че някой им е длъжен. Никой не ви е длъжен за НИЩО в тоя живот, изневярата не е пресъпление, убийството е! И такива като теб с твоя манталитет сте част от проблема.

Какъв е този съд? Убил 2-ма по най-жесток начин. Оставил дете сираче и 26 години. Че този ще лежи реално най-много 12 години. За това престъпление трябва да му дадат доживотна.

“РЕЙНДЖЪР”!Чей си проверим у гуглето що е то.Редакторчето мож ли да ни го обясни на прост език?

Съдията е отсъдил по законите....приети от 3 мандата на депутатите на Анекдота. За 10 години власт анекдотите с гербери не посмяха да променят законите.

Дебил до дебил, мила моя майно льо. Прости селендури, неподлежащи на еволюция, интегриращи се успешно към циганите, вместо да е обратното.

Кажи му ,,РЕЙНЖЪР"....останалото е ясно! Още повече,като го и зърнеш на фото... На такива ,като него се ,,надява" Националната ни сигурност. И Краси МАКЕДОНСКИЯТ ПАТРИОТ....с КАРАКАЧАНСКИ КОРЕН.... КАКВИ 26 ГОДИНИ БЕ ??? ЩЕ ГО ХРАНТУТИМ В ЗАТВОРА И ВНУЦИ ЛИ ДА ДОЧАКА ОТ ДЪЩЕРИЧКАТА ,КОЯТО ОСТАВИ БЕЗ МАЙКА???

В Европа през кредновековието са раздали фамилните имена който говорят за произхода, занаята, навиците и характера на човека който го носи ...

Изневярата е морално престъпление...а ако не знаеш е един от смъртните грехове...жените са толкова убийци колкото и мъжете...нещо бъркаш процентите....но факт е че 99% от серийните убийци са мъже и то основно от бялата раса.