2318 нови случаи на коронавирус, 50 болни са в интензивни отделения

24% от направените тестове са се оказали положителни, 16 души са починали

Обратно в новината

Коментари - 2318 нови случаи на коронавирус, 50 болни са в интензивни отделения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Половината малоумници в метрото се возят без маски !!! Как не ги е срам, хората водят малки деца с маски на лицата, те Бай Ганювците тарикати ..безсрамници !!!! Пуснете малко проверки да видите колко парички от глоби могат да се съберат ! Ганю разбира само от бъркане в джоба за пари :(

ОЩЕ АНТИ - ВАКСАЖИЙЧЕТА ? МИСЛЕХ ЧЕ ВЕЧЕ СА "СВЪРШИЛИ " !

МУШМОРОК, гърбав педал, в Ю.Корея има 224 починали за последните 7 дни. И още за сведение, в 95% оваксаната Нова Зеландия за същото време починалите са 181. Ние инатливите сме с 47. Справката тук : https://www.worldometers.info/coronavirus/weekly-trends/#weekly_table На всички трезвомислещи - сполай ви и успех!

ТЪПА ГНИДО , АМИ ВРЪЩАЙ СЕ В СЕВЕРНА КОРЕА И НЕ МИ СЕ ВРИ В КРАКАТА С ТЕЯ НЕДОМИСЛИЦИ !

АЛо, троловете, Къде изгубихте Служебния ученик? С пушката ли отиде да си играе, или го завлякохте в мазето за евтаназия?

https://www.japantimes.co.jp/news/2022/08/02/national/science-health/omi-coronavirus-disease-downgrade/ Шигеру Оми, който оглавява правителствения комитет по коронавирусите, и 17 други медицински и икономически експерти призоваха във вторник правителството да понижи класификацията на коронавируса до подобна на тази на сезонния грип, за да се намали тежестта върху болниците и обществените здравни центрове. В предложение от 19 страници експертите също така призоваха правителството да възприеме гъвкав подход към COVID-19, който да предотврати претоварването на здравната система, като например да не се идентифицират повече близките контакти и да се позволи на общите клиники да лекуват пациентите.

Щом японците предлагат, значи му е дошло времето. Тук го понижихме още лятото на 2020 и сега резилът се вижда.

Ало, троловете, Какво стана с Ю. Корея бе? 4 на милион седмична смъртност, а в България - 8 на милион. Месечна съответно -19 на милион там и 39 тук. Годишна - 430 на милион срещу 2800, от 2020 насам - 493 срещу 5476. Не трябваше ли с оглед ваксинационния статус да е обратното?

Ало, троловете, Защо днес никой не отбелязва броя на починалите в Израел? Да не би да е защото пак са 0?

Военните действиа и антитерористичнити операции първо убиват Ковида. Това е много чувствителен випус бяга от стрелба и взривове.

3евзек

Ало, само тролчето ZeVZeVkO не можа да разбере, троле наш, Затова ли ако Възраждане дойде на власт, първата им работа ще е да ни вкарат във война, за да си замине цялата тази истерия?

Сам си спори. Сам се кълне. То шизофренията и тя ли е страничен ефект или ваксинацията я 'отключва" надежно и безопадно. Баче след 4 дозички, наркоман, става ли се?

3евзек

Ало, Я ZeVZeVkO 4 dOZOV, троле наш, Не се прави, че ти съм аз. След 4 дози се става наркоман от ваксините за ненужни тролове. Ако още си жив, си остава доживот. Един приятел пита, нали?

да се готвят да управляват самостоятелно. Анти-настинка мерките ги обричат на абсолютно мнозинство в парламента от октомври. Сигурни ли сте, че такова е заданието, дир-човци? Да не предОбрим нещо по инерция..

Това не се ли случи още миналия ноември?

Тогава медиите се клеха, че няма да минат 4%.

Нямат търпение журналята и ковид латерните да дойде вторник... да изкарат малко числа...

И какво от това?

Ало, Крали Маркото, троле наш, Това е, че си социопат и затова околните не те интересуват.

Трябва да пазим ваксинираните

3евзек

То ако трябваше да пазиш и онези, които сами не се пазят... Не е ефективно.

Не съм социопат. Наистина ще ме заболи, ако те докопам. Така ще те подредя

3евзек

Ало, Крали Маркото, троле наш, Като че ли много лесно изпадаш в гняв или ярост? Социопат не бил. Такива ли сте всичките от възраждане? Ще подреждате ли всеки, когото докопате?

Това не е гняв или ярост. Просто обичам да давам урок на такива като теб. Съвсем спокоен ще съм, когато ти сплесквам носа. Дори ще се усмихвам. Обещавам

Ще накарат народа да избере Възраждане,която ще премахне тия гнусни ваксинации и ежедневни лъжливи новини от медиите!

И това само защото най-големият проблем на държавата в момента е носенето на маски във варненско.

някои просто не са стигнали до края на курса.

Това много зависи от каква марка е ваксината.

Каква е приликата между ваксинираните и не ваксинираните? Никога няма да бъдат със завършен ваксинационен курс :)

Приликата е, че няма разлика.

Има и добра новина в цялата ковид история. В момента (световно) 99% от "случаи на ковид" са Б.А5 и за пръв път от началото няма друг вариант след него, което значи че в един момент голям прцент от хората ще имат имунитет. Ако нещата останат така до нова година почти няма да има ковид, освен ако не пуснат нещо ново.......овчата шарка.

Ало, 56, троле наш, Как така 99% са Б.А5? Тестовете вече не засичат ли други 50 вируса?

Зевзек, трябва да работя и нямам много време....накратко, теста за ковид не показва какъв е варианта на вируса. Определен брой от тях се пращат за определяне на варианта. Б.А5 е доминиращ вариант в момента и другите не могат да се разпространяват (за справка еволюция)

3евзек

А тестът не ловеше ли грип А, грип Б, папая, коза...

Мързи ме да ровя из Нета, но имаше някакъв предишен подвариант, който имаше някаква мутация, която будеше леко безпокойство. А и наесен се очаква дори и сравнително лекия B.A5 да се развихри. А дотогава може и нещо друго да се появи. Но поне засега, поне у нас не е чак някакъв ужас с тая корона. Ние така или иначе си се пазим, което не ни попречи пак да го пипнем, но поне пак се самоваксинирахме. :)

До октомври ще докарате Възраждане с мнозинство

И как ще стане това без зелен сертификат?

Ало, троловете, Днес няма ли да отбележите какъв е процентът на починалите ваксинирани бе? Ами вчера?

На мен ми е интересен % ваксинирани и болни :)

3евзек

Заповядай, https://coronavirus.bg/bg/statistika/hospitalized

Демек съотношението ваксинирани:неваксинирани се запазва и при хоспитализираните :) Яко.... ваксините НЕ работят!

3евзек

Ало, Хм, троле наш, При положителните е 33, при хоспитализираните е 23. На това ли му казваш "се запазва"?

Появи се тролЪТ Мушморок (старо кодово име - Зевзек). Малко късно почва работа, но и без това му плащат на реплика, сега ще осмърди целия форум.

3евзек

Ало, най-после, троле наш, Името ми не е кодово. Нито старото, нито новото. Напротив даже, всички ги знаят. Обаче твоите имена са кодови. Сигурно пишеш два пъти повече от мен, но никой не ги знае. Ако бях трол и аз щях да ползвам кодови имена.

Добро утро, дами и господа, Днес отново искам да пожелая навсички тролове да им изсъхнат тестикулите, а специално на онези от Възраждане - по още два крака и две ръце. На останалите пожелавам здраве и приятен ден!

Каза най-големият трол :)

3евзек

Ало, 56, троле наш, Не е важно какво казваш, а как се чувастваш. Например ти, ако се чувстваше като нормален човек, щеше да ми благодариш за доброто пожелание.

Не знам каква ти е дефиницията за " нормален човек" но....до някаде си прав. Желая ти същото което ти пожелаваш на другите!

3евзек

Ало, 56, троле наш, Ти още ли вярваш в подобни пожелания? Ами в дядо Коледа? Още ли не разбра, че цялата работа е само за да видя колко ще изплувате с корема нагоре? Редувате се по 1-2 едни и същи през 2-3 дни. Сигурно е само съвпадение. Нали бе, трол?

СТРАХУВАЙ! МАСКИРАЙ! ЗАТВАРЯЙ! БУСТРИРАЙ! Яко ще се мре ... от простотията.

На 2.10 идва възраждане и много се чудя дали няма да подхване сем и дир за НПО -платена антибългарска пропаганда

Абе... Докатео се чудиш, те май при теб ще дойдат, защото вече няма да им трябваш.

В момента карам грипче. Нищо ново! И преди е имало летни грипове и е абсолютно същото. Имам 3 ваксини за устатниците, че само неваксинираните боледуват :) Лайняните ваксини не са фактор, а средство за печелене на пари. Не се вкасинирайте! Няма смисъл. Преболедувах Делта, 2 ваксини, преболедувах Омникрон, сега грип! Същата продължителност и еднакво "текжо". С други думи ИДИОТИИТЕ нямат край на разни хипохондрици!

АКО СЕ АБСТРАХИРАТЕ ОТ-МЕДИЙНИЯ ТЕРОР…ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ОКОЛО ВАС,ДАЛИ ИМА-“ПАНДЕМИЯ”,”СМЪРТОНОСНА ЧУМА”??? ОРКИТЕ-АДОВИ ИЗЧАДИЯ,НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ ДОБРОВОЛНО ОТ: МИЛИАРДИТЕ(КЛЕЧКИ,ТЕЧНОСТИ,МАСКИ)! НЕЗАКОННАТА ИЗВЪНРЕДНА ВЛАСТ(ДИКТАТУРА,ПРЕВРАТ)!!! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ! НИТО ГЛАС,ЗА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ: ГЕРБ! ПП! ДБ! БСП!А!!! ДОС! ИТН! ЯНЕВ(СЕРТИФИЦИРА НИ КАТО ГОВЕДА)!!! ДА ГИ-ИЗМЕТЕМ,ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА

Любчо, троле наш, Чурката ли се смали след ковида, че за компенсация си уголемил буквите? https://www.henryford.com/blog/2022/04/covid-and-erectile-dysfunction

ИЗМАМАТ-ПРОДЪЛЖАВА!!! ДОКАТО СЕ ТЕСТВАТ-ЗДРАВИ ХОРА(МАСОВО),С КЛЕЧКИ-НЕРАЗЛИЧАВАЩИ-ДЕСЕТКИ ВИРУСИ,ПОСТОЯННО ЦИРКУЛИРАЩИ СРЕД ХОРАТА,НИКОГА НАМА ДА ИМА-НУЛА “БОЛНИ”!!! СЪОТВЕТНО-НУЛА ПОЧИНАЛИ С-“ПИЗИТИВНА КЛЕЧКА”!!! ИЗРОДИТЕ,НЯМА ДА СПРАТ САМИ!!! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ!!!

демек 40% набодени са се заразили ???

Заразили са се, но не са и няма да умрат..

То вече никой не умира от ковид

3евзек

Ало, фс, троле наш Що така бе, преди умираха ли от него?

Умират само неваксинирани болни от Ковид. Много малък процент има и ваксинирани , но с над 6 мес. от последната игла, т.е. и те са практически неваксинирани.

Вакснатите умират внезапно

3евзек

Около 6 пъти по-рядко.

Всеки трети ваксиниран се заразява

3евзек

Това значи, че 2 от 3 не се заразяват.

Е и????? Ще си го преместя!!!!!!

Еми... Като е омекнал след Делта само процедурите сочещи надолу са му е останали.

Тоест, бройките падат: - в абсолютна стойност week-to date база - процента и той - в абсолютна стойност на седемдневна база - процент на седемдневна база - падат и хоспитализациите - падат и в интензивно Общата смъртност е на нива, близка до периода 2015-2019. Та въпорса е, след като болниците са празни, общата смъртност е неповлияна, това все още пандемия ли е, или ендемичен вирус?

Общата смъртност е уж неповлияна заради вече измрелите през предните две години хора.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Как е? Мрете ли? Мрете ли? Нека! Нека! Колкото по-бързо напълните траповете, толкова по-добре!

Жив ли още бе педал? Успял си безпроблем о да изкараш летното грипче май? Браво! С всички е така.

Рекламата на ваксините продължава с пълна пара. Няма да помогне.

То ако сам не си помогнеш, кой друг?

Всеки вторник от две години е така и се отчитат данни от уикенда. Не манипулирайте хората

16 починали, 100% от тях не ваксинирани…

Но винаги около 40% от новите случаи са ваксинирани

От новопостъпилите в болнично заведение 260 пациенти 76,92% не били ваксинирани.

Преди няколко дни беше "40% от починалите са неваксинирани", но тогава от Дира си замълчаха "тактично"...

Путин не си е свършил работата ,лабораториите от украйна се преместиха на сигурно в нашето ВМА

Тъпи малоумни дирници - всеки вторник е така, от три години насам.

Да се посмеем на поредната лъжлива статистика на Бялата мафия. Хахахахахахахаха Мръсни ,долни гниди.

И ние сме лоши,хем не искаме ваксини,хем на закрито не искаме да носим маски на закрито.

Ето, че отново сме в кондиция, браво герои! А вие се ваксинирайте, ха ха!

То тази статистика малко кривичка.......от починалите толкова процента неваксинирани но не казват от какво само че са били положителни.По тази логика трябва да кажат от общия брой починали примерно от инфаркт в България колко са били ваксинирани и колко не.

Че Копейкин се ваксинира!

Знаеш, че е това лъжа, но за теб няма проблем, защото си лъжец.

Върлува “страшния” вирус. Вчера жената даде положителен тест - един ден беше с 38С, втория беше с 37.4-5, малко Зинат 500 и вече има само хрема. Мен миналата седмица ме болеше глава и малко бях отпаднал (вместо 8км - ходех по само по 5-6 сутрин) - на “крак” съм го карал “страшния” вирус. В интензивното са около 50 души от 4-5 седмици и не мърдат нагоре.

Хремата не е сред страничните ефекти на короната. Което пък говори много за достоверността на "тестовете", показали коронавирус.

Стига с тия лъжи вече прекалихте.

"""""""""""""""""От началото на разпространяването на заболяването у нас са регистрирани общо 1 219 883 случая, от които 1 156 517 са били излекувани, """"""""""""""""""""" Реално 1219883 --1156517 което е 63366 .??!!!!!!!! Защо пишат 37451 .?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Забравяш активните случаи, които в момента са 25915. От 63366 вадиш 25915 и получаваш 37451, т.е. броя на починалите.

Стадото упорито отказва да носи маски! Навират ми се по щандовете и пред касите в магазините. Пак ли трябва да пусна юмручното право като миналата година? Охранители и касиерки си мълчат и се правят, че не те чуват. Горко му който ми се надене! Обещавам след "обработката" лично да го откарам до Травматологията в "Пирогов"! Все пак хора сме.

Егати хипохондрията баце - намали шкембето и цигарите и ще ти мине за 2 дни на крак.

ㅤ

Ти не разбра ли, че "стадото" са онези с маските, а не онези с акъла си?!!

Егати и тъпия хипохондрик

Тъпанар, ти имаш нужда от преглед при психиатър, ковида при теб е само бонус!!! А, и по новата мода вече такива като теб трябва да носят маски не само на грозните си капацуни, но и на гъзЪ, против педерасТка шарка!!! ЯСНО ли ти е лайновоз пробит???

Да се събере стария щаб начело с генерал годжи и дя се изскубнат всички пейки, да се изпразнят всички басейни и всички площадки за тренировки да бъдат минирани, 10 бона глоба ако някой си позволи да излезе от вкъщи без да има поне 12 дози от поне 3 различни производителя. Само така ще се оправим!

Вервам ви... Слънцето изгрява от запад...

ㅤ

2318 нови случая на летен грип, който заедно с още 50тина патогена се пишат под един общ знаменател, за да е удобно на продажниците я медиите.

Единственото дето постигнаха ПП и ДейБа е това, върнаха лятото коронавируса, дето беше изчезнал, няма ток, няма газ, няма пътища, наесен пак им гласувайте доверие, балъци