2318 нови случаи на коронавирус, 50 болни са в интензивни отделения

24% от направените тестове са се оказали положителни, 16 души са починали

Обратно в новината

Коментари - 2318 нови случаи на коронавирус, 50 болни са в интензивни отделения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото дето постигнаха ПП и ДейБа е това, върнаха лятото коронавируса, дето беше изчезнал, няма ток, няма газ, няма пътища, наесен пак им гласувайте доверие, балъци

ㅤ

2318 нови случая на летен грип, който заедно с още 50тина патогена се пишат под един общ знаменател, за да е удобно на продажниците я медиите.

Вервам ви... Слънцето изгрява от запад...

Да се събере стария щаб начело с генерал годжи и дя се изскубнат всички пейки, да се изпразнят всички басейни и всички площадки за тренировки да бъдат минирани, 10 бона глоба ако някой си позволи да излезе от вкъщи без да има поне 12 дози от поне 3 различни производителя. Само така ще се оправим!

Стадото упорито отказва да носи маски! Навират ми се по щандовете и пред касите в магазините. Пак ли трябва да пусна юмручното право като миналата година? Охранители и касиерки си мълчат и се правят, че не те чуват. Горко му който ми се надене! Обещавам след "обработката" лично да го откарам до Травматологията в "Пирогов"! Все пак хора сме.

"""""""""""""""""От началото на разпространяването на заболяването у нас са регистрирани общо 1 219 883 случая, от които 1 156 517 са били излекувани, """"""""""""""""""""" Реално 1219883 --1156517 което е 63366 .??!!!!!!!! Защо пишат 37451 .?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стига с тия лъжи вече прекалихте.

Върлува “страшния” вирус. Вчера жената даде положителен тест - един ден беше с 38С, втория беше с 37.4-5, малко Зинат 500 и вече има само хрема. Мен миналата седмица ме болеше глава и малко бях отпаднал (вместо 8км - ходех по само по 5-6 сутрин) - на “крак” съм го карал “страшния” вирус. В интензивното са около 50 души от 4-5 седмици и не мърдат нагоре.

Че Копейкин се ваксинира!

Егати хипохондрията баце - намали шкембето и цигарите и ще ти мине за 2 дни на крак.

Хремата не е сред страничните ефекти на короната. Което пък говори много за достоверността на "тестовете", показали коронавирус.

То тази статистика малко кривичка.......от починалите толкова процента неваксинирани но не казват от какво само че са били положителни.По тази логика трябва да кажат от общия брой починали примерно от инфаркт в България колко са били ваксинирани и колко не.

Ето, че отново сме в кондиция, браво герои! А вие се ваксинирайте, ха ха!

Да се посмеем на поредната лъжлива статистика на Бялата мафия. Хахахахахахахаха Мръсни ,долни гниди.

Тъпи малоумни дирници - всеки вторник е така, от три години насам.

ㅤ

Ти не разбра ли, че "стадото" са онези с маските, а не онези с акъла си?!!

И ние сме лоши,хем не искаме ваксини,хем на закрито не искаме да носим маски на закрито.

Егати и тъпия хипохондрик

Значи антиваксърите сте против хората които са направили изборът за себе си, а не да има избор за всички. Ясно, ясно!

Путин не си е свършил работата ,лабораториите от украйна се преместиха на сигурно в нашето ВМА

Какво си нарисувал бре, маймун?

16 починали, 100% от тях не ваксинирани…

Тъпанар, ти имаш нужда от преглед при психиатър, ковида при теб е само бонус!!! А, и по новата мода вече такива като теб трябва да носят маски не само на грозните си капацуни, но и на гъзЪ, против педерасТка шарка!!! ЯСНО ли ти е лайновоз пробит???

Но винаги около 40% от новите случаи са ваксинирани

Всеки вторник от две години е така и се отчитат данни от уикенда. Не манипулирайте хората

Рекламата на ваксините продължава с пълна пара. Няма да помогне.

От новопостъпилите в болнично заведение 260 пациенти 76,92% не били ваксинирани.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Как е? Мрете ли? Мрете ли? Нека! Нека! Колкото по-бързо напълните траповете, толкова по-добре!

Жив ли още бе педал? Успял си безпроблем о да изкараш летното грипче май? Браво! С всички е така.

Тоест, бройките падат: - в абсолютна стойност week-to date база - процента и той - в абсолютна стойност на седемдневна база - процент на седемдневна база - падат и хоспитализациите - падат и в интензивно Общата смъртност е на нива, близка до периода 2015-2019. Та въпорса е, след като болниците са празни, общата смъртност е неповлияна, това все още пандемия ли е, или ендемичен вирус?

Е и????? Ще си го преместя!!!!!!

Умират само неваксинирани болни от Ковид. Много малък процент има и ваксинирани , но с над 6 мес. от последната игла, т.е. и те са практически неваксинирани.

Знаеш, че е това лъжа, но за теб няма проблем, защото си лъжец.

демек 40% набодени са се заразили ???

Вакснатите умират внезапно

Заразили са се, но не са и няма да умрат..

То вече никой не умира от ковид

ИЗМАМАТ-ПРОДЪЛЖАВА!!! ДОКАТО СЕ ТЕСТВАТ-ЗДРАВИ ХОРА(МАСОВО),С КЛЕЧКИ-НЕРАЗЛИЧАВАЩИ-ДЕСЕТКИ ВИРУСИ,ПОСТОЯННО ЦИРКУЛИРАЩИ СРЕД ХОРАТА,НИКОГА НАМА ДА ИМА-НУЛА “БОЛНИ”!!! СЪОТВЕТНО-НУЛА ПОЧИНАЛИ С-“ПИЗИТИВНА КЛЕЧКА”!!! ИЗРОДИТЕ,НЯМА ДА СПРАТ САМИ!!! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ!!!

Преди няколко дни беше "40% от починалите са неваксинирани", но тогава от Дира си замълчаха "тактично"...

АКО СЕ АБСТРАХИРАТЕ ОТ-МЕДИЙНИЯ ТЕРОР…ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ОКОЛО ВАС,ДАЛИ ИМА-“ПАНДЕМИЯ”,”СМЪРТОНОСНА ЧУМА”??? ОРКИТЕ-АДОВИ ИЗЧАДИЯ,НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ ДОБРОВОЛНО ОТ: МИЛИАРДИТЕ(КЛЕЧКИ,ТЕЧНОСТИ,МАСКИ)! НЕЗАКОННАТА ИЗВЪНРЕДНА ВЛАСТ(ДИКТАТУРА,ПРЕВРАТ)!!! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ! НИТО ГЛАС,ЗА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ: ГЕРБ! ПП! ДБ! БСП!А!!! ДОС! ИТН! ЯНЕВ(СЕРТИФИЦИРА НИ КАТО ГОВЕДА)!!! ДА ГИ-ИЗМЕТЕМ,ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА

В момента карам грипче. Нищо ново! И преди е имало летни грипове и е абсолютно същото. Имам 3 ваксини за устатниците, че само неваксинираните боледуват :) Лайняните ваксини не са фактор, а средство за печелене на пари. Не се вкасинирайте! Няма смисъл. Преболедувах Делта, 2 ваксини, преболедувах Омникрон, сега грип! Същата продължителност и еднакво "текжо". С други думи ИДИОТИИТЕ нямат край на разни хипохондрици!

На 2.10 идва възраждане и много се чудя дали няма да подхване сем и дир за НПО -платена антибългарска пропаганда

СТРАХУВАЙ! МАСКИРАЙ! ЗАТВАРЯЙ! БУСТРИРАЙ! Яко ще се мре ... от простотията.

Абе... Докатео се чудиш, те май при теб ще дойдат, защото вече няма да им трябваш.

Добро утро, дами и господа, Днес отново искам да пожелая навсички тролове да им изсъхнат тестикулите, а специално на онези от Възраждане - по още два крака и две ръце. На останалите пожелавам здраве и приятен ден!

Любчо, троле наш, Чурката ли се смали след ковида, че за компенсация си уголемил буквите? https://www.henryford.com/blog/2022/04/covid-and-erectile-dysfunction

Каза най-големият трол :)

Ало, 56, троле наш, Не е важно какво казваш, а как се чувастваш. Например ти, ако се чувстваше като нормален човек, щеше да ми благодариш за доброто пожелание.

Всеки трети ваксиниран се заразява

Ало, фс, троле наш Що така бе, преди умираха ли от него?