17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мале, колко българи ще се почувстват истински мъже на 5 октомври!

дори в дира явно ги надушвам - най-противния трол бил ловец и той пп. по-долу някой нещастник ме е нарекъл джендър. не ми пука.

и ме е посъветвал да нося чорапогащник - ами аз съм жена, защо да не нося?

Комплексарите чаакат да започнат да трепят. Мръсни изчадия.

150 хиляди комплексаря чакат заветния момент! Понеже са нищо в живота сега ще отмарят убивайки живитни и да си вдигат "самочувствието"! Болни хора!

Това число го умножете поне по две,защото много ловци имат повече от две еденици ,ще получите огромна армия.А шкембелията ще прави армия,та то ние си я имаме.

Щом не са пред НС и МС, за нищо не стават.

алооо природолюбителите . вмомента популацията им е 3 пъти над нормалната .

К'во значи напрежение сред ловците на дребен дивеч? Искат си кръвта и не им дреме, че има по-важни неща в държавата от задоволяване на примитивния им нагон към убиване? И изобщо, ако има нещо, за което можем да съжаляваме за режима преди 1989 г. - това е ограничаването на ловците. Тогава ловът беше само за галениците на режима, а за ловната дружинка на Тато се носеха легенди. Дончо Цончев и други бардове възпяваха излетите, даже този стана академик на БАН(!). Сега - и куцо и сакато излиза с пушката да гърми. В мойто село се напълва с непознати типове с всякакви видове джипове, от очукани ГАЗ-ки, до най-модерни, дори некви ни казаха да се прибираме от планината, че имало много ловци!!! Пълна забрана на всякакъв лов, освен в случаи като епидемията от АЧС е решението! Може би и да се върне движението с открити листове? Иначе ще продължава бракониерството, че и с нарезно оръжие!

150 000 хиляди пушки...че то на нас армия не ни трябва :)

Е че то ние си имаме готова армия. Що да храним наемници

Какво е виновна, че е вкусна, но болна и грозна?!?! А толкова много свине я дебнат.....

даже не е и вкусна . дивечът иска яко киснене и подправки и е силно надценен . като домашната ракия

да има сезон по южната граница за отстрелване на "бежанци" и пр. цветнокожа измет

150 000 УБИЙЦИ,гадове мръсни...

На 5 Октомври когато отстрелвам глиган, ще си мисля за вас, неолиберални мекотели. Като го слагам на скарата, пак. После с кеф ще си го хапна и наздравица ще вдигна с червено винце!!!

Еко-фашаги, ГретоТумберговци, ревете на воля. Лов ще има винаги!!!

и инциденти при лов също

И при вас има риск от инциденти- венерически, ама кой може да ви спре?!?

отвратштелни сте

Дивите прасета не трябваше ли да бъдат вече изтрепани? Нали са носители на АЧС или тази нужда отпадна, след като изтрепахме питомните по свинекомлексите и вдигнахме цената на свинското?

Да бе да, повечето от ловците са се писали ловци за да получат разрешение да си купят пушка... а дали въобще се вясват в ловните дружинки е друга бира;)

весват се и още как . по лесно се влиза в харвард отколкото в ловна дружинка . хората са под бройка съобразно землището и за да влезнеш някой от дружинката трябва да умре

То ще излезе че имаме повече пушки от американците бе!?

Знам едно място, пълно с диви прасета!

Така като чета - ловжиите и те ще гласуват за Герб - ама с надежда. Като гръмнат прасе може да го носят в централата на Герба да си режат герберите комисионната - че им се полага.

150000 пушки. На война ли сме тръгнали?

Варварщина.

Ловът в България трябва да бъде забранен ! 150 000 хиляди пушки ! ми то няма толкова животни в България ! Спрете убийците !

Бай Тодоре, хапчетата редовно, иначе лошо.

стига бе изтъркана плоча само за това мислиш

Всички с пушки да си ги заврат в з@дниците и да стрелят на воля! Пожелавам и повече инциденти :)

Не виждам смисъл да чета друго освен заглавията и коментарите, защото неграмотността на редакторите е пословична. Какво става - директива на ЕС за загробване и на дивите свине ли?

Бих се включил с удоволствие в ловна група, но за лов на ловци.Ще взема ловна карабина с най-мощните боеприпаси, супермодерна оптика и маскировъчно облекло.Ще си подбера добро укритие на пусия и ще чеша ловци един по един отдалеко също толкова подло, колкото подло тези лицензирани късопишковци ловците изтребват беззащитните животинки.

Евала за смелостта, иначе нямаш шанс.

... той може да няма, но той не е сам!

Евала и на теб. Още няколко души ще са нужни...

А ти?

Ти май си пробвал/а с ловци. Не си случил/а , добре. Разочарованието е явно. НО....продължавай да търсиш и ще намериш.

И аз идвам.

има ловци и ловци . едните са с пушка за 20 000 и джип , на който само тунинга му е 40 000 . паркират до чакалото, което е с ток, телефон, телевизор, печка . има и такива, без оптики, които правят преходи по 20 км .

Ба, да са стрелят, ба, всяка година ги има такива!

защо пак боко е на снимката?

... който по рога стреля, рога му слагат!

Гоня лисици по полето ,а тя била в къщата ми ...

... тея с пушките, като се напукат, се събират и се напиват като свини, докато си разправят истории, кой коя наебал ... в същото време в друга част на галактиката жените им се ебат с 10 коча едновременно, като им слагат такива ГОЛЕМИ рога, които те самите никога няма да видят на никоя животно! Стреляй ловецо, стреляй, женати също я пронизват в този момент!

ЕМИ НЕ ГИ ДАВАЙТЕ ТЕЗИ РАЗРЕШЕНИЯ ПРОСТО! ДО КОГА ЩЕ УНИЩОЖАВАМЕ ВСИЧКО ЖИВО? ЩО ЗА АЛЧНИ И КРЪВОЖАДНИ СЪЩЕСТВА СМЕ СТАНАЛИ???

Архенеми Глиганос, идат орди бойколюбиви ловци, бегай като от чума!

Много повече пушки трябват за 27-и октомври

... да убиваш за "удовослтвие", мечта на всеки вмирисан от ракия и цигари чалгаджия, селяк! НИКОГА не съм срещал интелигентен човек - ЛОВЕЦ ! НИКОГА !

а поета на тато,дето го закопахте на централно място в софийските гробища?? а самият тошо? а добри джуров пенчо от кубаду? а георги първанов

... теб лично ще те закопая до тях, като поздравявам онзи, който е сложил и другите там!

тъпи, аз няма да те копам, а ще те оставя на природата, понеже освен ловец съм и рибар! колкото и да си смо..тан, добри бели червии ще направят от тебе мухите!

Дедо Тошо беше вегетарианец, да е ходил да бие мечки и глигани - най-много колкото да угод на някой другар от СССР!

Иначе вечер бъркаш в хладилника.

... за разлика от теб, ние интелигетните хора, след 19:00 не се храним!

Да каже човек, че армия имаме, като четеш това заглавие...

БЕЗУМИЕ!!!

Комплексари с малки пишки и големи пушки.

... даже и пишки нямат, това са мъжки ПУТКИ!

тъй си е! онзи ден погребаха поредния ловец от дружинката на живков, който по съвместителство беше и поет!

... тъй, де противоречие няма, СОЦ поетите са като ловците - ПУТКИ НЕПОРЪБЕНИ!

Те са комплексари и тия с големите пишки и с малките пушки

харесвам прасетата и останалите горски животни.

Джендю, обуй си чорапоганщика и марш да протестираш с рамадан и пинокио срещу гешев!

... голям хуй лапни, голяма дума не казвай! Такива ловни лайна като теб ги познавам от 50 години! Смели сте пред нещастните прасета, а пред шефовете и жените си мълчите като ШУНДИ !

1984г когато майкати те е изс....рала, +50 е някъде къде 2034 г

... до 1957, много се изложи, като не разпозна числото 1984 и естествено, понеже си невежа, единственото, което можа да предположиш бе, че е годината на раждането ми! Ух, че си тъпак! После не видя ли какво пише бе, нещастно говедо! Спри да убиваш, ЧЕТИ!!!!!!!!!!!!!

тъ..пи, ти прасе си виждал само на дядоти в кочината на село, а кое да е горско животно си виеждал само в кошмарите си!

... е ти нали си и ловец и рибар, знаеш всичко ... даже и броя на учебниците ми по медицина, световна политика и електроинженерство, които съм изчел на френски, немски, руски и англйски езици! ... равностойни интелекти сме ние с теб ... ловецо! РАВНОСТОЙНИ!

много чело, много знайййй! прочети и нашите класици, имат христоматийни примери за "учени" като тебе! на един такъв като тебе, селският бит му разпрал бузата! сети се сам от кой разказ е, и кой му е автора!

... ти за мен грижа не бери, аз което чета, ти не можеш! Моите книги като ги хванеш ще има да ги въртиш и пак няма да можеш да се сетиш в коя посока и какво е написано! Стреляй, че ще изпуснеш някое животинче, а за рогата дето жена ти ти ги слага докато си с вмирисаните си "приятели" в гората не бери грижа също, те няма да са последните! ... и с по-голями ще те удостоят!

С две думи ,глада е голям. Свинско няма ,вървете за гъби, корени и мъх.ха.ха.ха