10-годишна каратистка извърши граждански арест на пиян шофьор в Бургас

Анабел Атанасова излиза от училище "Константин Преславски", когато вижда мъж във видимо нетрезво състояние да се качва в автомобил

Обратно в новината

Коментари - 10-годишна каратистка извърши граждански арест на пиян шофьор в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чшш, алоу....

Глупости на търкалета!

Реден павьон

Още малко, но вече натегаче

Стига глупости. Баща и е задържал пияния водач. Какво може да направи 10 годишно момиче?

Дир-ниците дори заглавието преписаха от жълтото сайтче, откъдето са взели новината.

ееех радостина, бе ти сама ли написа тази глупост, или татко ти ти помогна докато дойде учителката по литература?

Не омаловажавайте постъпката на детето. Естествено, че не може да се противопостави на възрастен мъж, но се е обадила на баща си , а той на тел. 112. Така се постъпва и вероятно са предотвратили по- голяма беля. Семейството заслужава поздравления.

дира опира дъното

Кое жалката работа приятел?????Детето е реагирало правилно и с гражданска отговорност,макар и на 10 години!А ти какво добро направи днес,освен да напсуваш всички на ...,а?!Усмихна ли се поне веднъж на непознат?!Български,балкански манталитет!

тъпи, не детето, дира е на дъното, с това заглавие и статията !

Това животно "граждански арест" го чух за първи път от Волен Сидеров и все още не знам, какво точно означава.

Аре стига сте я хвалили. Имали са час по Безопасност на движението по пътищата и учителя им се е направил на пиян за да им демонстрира

А ти си вече голям, но затова пък все още си дебил.

Баба Вида!!!

Не Дира,вие сте тъпи!Ако детето не беше се обадило,нямаше да има граждански арест!Не се хващайте за думите!

И кое му е гражданският арест като са го арестували ченгесарите?

..... найстияа ли си мислите че това е станало? Уважавайте малко читателите си!!!!!

Ти професионален тъпанар ли си, или талантлив аматьор?

"той", имаш зелен палец от мене. Да видиш, че не е лично :)

А как Ви звучи "Десет годишно момиченце и баща и подадоха сигнал, след който беше установен и задържан пиян шофьор"? Щото заглавието внушава друго. И не с цел да се отвори статията и за се отчете импресия на банерите. Те от дира толкова си могат.

Хаха, смея се с глас. Горе долу същото очаквах, но уви... Журналисти...

Подобно като "жена с кучето си", подадоха сигнал. - Хайде сега, мама, да се обадим в полицията!

А на бас че ако не е бил с включен двигател като са дошли полицаите да го тестват, най-много да му прочетат едно конско, че алкохолът е вреден за здравето...

Губиш баса.

Ей Тва е разузнавач каратист и одитор в едно.Жив милиционер в 23 година!

Вземи и отпуск, иди на ски някъде, събери си акъла и като почнеш да пишеш давай на още някой да го прочете преди публикуване.

Каква каратистка маже да бъде една 10 годишна пикла.Два шамара и ще се напике.

Браво на куклата, много ми хареса! :) Поздравления за ареста! Малката ме сложи у малкото си джобче, защото за разлика от мен (тя или баща й) е в час с текущото законодателство. Аз примерно не знам законовата уредба на гражданския арест, както и на ограничителната заповед, която дано да не ми се налага наистина да си вадя, защото дори и да си я извадя, няма смисъл. Имам проблем с 2 броя ЖЕНСКИ пиявици, седнах да ровя из Нета - понеже (и Слава Богу!) не става въпрос за домашно насилие, а за сравнително далечни нероднини и сродници, работата е дебела. Добре, освен физическата възможност да го извършиш гражданския арест, колко хора, или колко процента от хората въобще знаят за него и най-вече знаят какво да правят и какво да не правят, ако им се наложи да го направят (да, и имат и физическата възможност за това!)? Ако е същата патардия като ограничителна заповед, дори и да ми е физически възможно, аз лично не бих си и помислила за извършва граждански арест, ако после ще имам толкова разправии, плюс риска мен да ме изкарат виновна, ако съм превишила някакви права? Дир-а може да пуснете анкета колко процента от хората са на моя хал.

Със сигурност е по-смела и оправна и от някой 30 годишен "мъж" от новите поколения

така учат в америка човек като види нещо нередно в комшията трябва да се обади на полицията и да докладва какво е видял а не вижда че в собственият му дом хладилника е празен

Статията е осеяна с правописни грешки.

Какво досъдебно производство, какви пет лева?? Бързо в кауша, връчвайте му кирката и да копа канавки поне две години.

Путинокретен пиянде

без да се счути вида нещо

А един мармот завива шоколада в станиол. Дир, май върнахте сензацията

Детето е видяло, че нещо нередно се случва и се е обадило на баща си. Можеше нищо да не прави, както повечето деца. Браво на момичето! Вие какво очаквахте от дете на 10 години, да е отишло да се бие с пияния мъж? Хехе

Hiiiii Yaaaaaa

Луди ли сте какво тъпо заглавие, а после разбираме , че тате се е обадил на 112

Още едно глупаче израстващо и оформящо представи и ценности преди всичко и най вече с гледане на тъпи американски филми

Добре е когато младите са възпитани и съвестни граждани, обаче защо Анабел??? А защо не я кръстихте - Джесика, Джулия, Анджелина, Мириам, Луси, Брук..., или някое друго типично "българско" име??? Не я ли обричате да напусне нашата страна, преди още да е навършила пълнолетие??? Аман от евроатлантически нагласи!

Ще я напусне надявам се. Свестните хора в ненормална обстановка не се чувстват добре.

А кой мислиш, че е допринесъл за добрата обстановка в другите държави??? Сигурно некви извънземни дошли направили богати западните страни, а хората там бягали винаги където е подредено и уредено???!!! Никой не обича готованковците! Ако не ми вярваш иди и искай равни права с местните в западна Европа, или във фащ!!!

Бухаха, двегодишно бебе джудист обезвреди банда наркопласьори

В България, граждански арест може да има колко и гражданска война, т.е. хич. Тук сме само селяни. Отделно, я кажете къде е описано по принцип що за животно е това.

Ха, ха, "равни права с местните" - не мога вече. Джагалите искат повече права от местните и ги получават наготово. Виж какви протести има срещу това от Ирландия и Англия, та до Италия.

Гледах по новините какво говореха замесените лица - обадила го е на татко и той е повикал полиция. Не е приложила сила за да го задържи за да не избяга - значи няма арест.

Само не разбрах,къде точно е приложила каратистките си умения и кога точно е задържала пияния чичак,защото реално е казала на тате,а той се е обадил на 112.....но спор няма....каратистка на 10г направи граждански арест...заглавие дето хваща веднага окото :)))

Ей, не тръгвайте с такива гръмки заглавия, че някое хлапаче ще се вземе насериозно и може да настане голям проблем. Колко мозък имат 10-годишните? Някое ще тръгне да повтаря геройството и недай Боже да попадне на някой психопат. Цялото карате ще се оттече в канала.

Защото никой, освен неудачници и байганьовци, не желае децата му да растат в тази "държава". Анабелще си бъде чудесно, когато се изнесе от бантустана след 9-10 години.