10-годишна каратистка извърши граждански арест на пиян шофьор в Бургас

Анабел Атанасова излиза от училище "Константин Преславски", когато вижда мъж във видимо нетрезво състояние да се качва в автомобил

Обратно в новината

Коментари - 10-годишна каратистка извърши граждански арест на пиян шофьор в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бях отварял Дир-а от около 2 год., защото адски изпростяха. Попадна ми това заглавие в социалките и в последствие гледам - Дир-а! Незнам кой ги пише тия статии, ама положението е трагично. Хубавото е, че момичето е проявило самосъзнание, което е най-важноти в случая, но статията, заглавието и начина, по който е написана…..просто тия медии са от и за олигофрени!

Имали са късмет хората, че явно е бил някъв добродушен престъпник - пияница. Всички знаем какво става по улицата. Ако бяха попаднали на агресивен такъв, заглавието на статията щеше да е друго. Доколко е съдържателна - да не гворим.

Що за малоумно заглавие. ! "Извършила граждански арест". Кой го е извършил, тя или полицията. ? И с какво й е помогнало това,че е каратистка , да се обади по телефона на баща си ли, сигурно телефона се е съпротивлявал.

абсолютни глупости!

Докато се игнорира масовия алкохолизъм у нас все така ще е. Не че имам представа как може да се реши проблемът. Той на почти три промила за да е в състояние да се движи, да е контактен та чак да шофира макар и зле това значи, че е алкохолик и вероятно пие от дни. Разберете, че такива хора наказанията не могат да ги стреснат защото в това състояние те не могат да имат трезва преценка.

Тъкмо реших, че момиченцето му е вкарало едно мае гери в бъбрека, ама тя изпълнила ката с телефона. Стига бе, дир-ници, айде малко по-сериозно.

и неговата команда по евроатлантически.

Човека пил,доспало му се и се качил в автомобила си да си поспи. Тия вели как се качва и го натопили това било граждански арест да видиш ти.

Ти докато шофираш ли си поспиваш?

Жълто жълто жълто

Само една приказка ми разкажете - мама и тате ли платиха за да почешат самочувствието на лиглата си и да има утре с какво да се фука в училище или Дир.бг вече толкова се е изчерпал откъм новини и добри материали, че се чудят какви глупости да постнат. Граждански арест - прекалено много американски филми гледат някои бледолики драскачи. И е прав читателя, който е написал мнението си преди мен - като пишете тия глупости мислите ли какво ще стане утре когато тълпи младши пубертети започнат масово да извършват граждански арести. Добре, че до сутринта тая "новина" ще е заминала в канала.

Ей, не тръгвайте с такива гръмки заглавия, че някое хлапаче ще се вземе насериозно и може да настане голям проблем. Колко мозък имат 10-годишните? Някое ще тръгне да повтаря геройството и недай Боже да попадне на някой психопат. Цялото карате ще се оттече в канала.

Само не разбрах,къде точно е приложила каратистките си умения и кога точно е задържала пияния чичак,защото реално е казала на тате,а той се е обадил на 112.....но спор няма....каратистка на 10г направи граждански арест...заглавие дето хваща веднага окото :)))

Гледах по новините какво говореха замесените лица - обадила го е на татко и той е повикал полиция. Не е приложила сила за да го задържи за да не избяга - значи няма арест.

В България, граждански арест може да има колко и гражданска война, т.е. хич. Тук сме само селяни. Отделно, я кажете къде е описано по принцип що за животно е това.

Бухаха, двегодишно бебе джудист обезвреди банда наркопласьори

... след което пребори слона и бялата мечка в зоопарка !

Добре е когато младите са възпитани и съвестни граждани, обаче защо Анабел??? А защо не я кръстихте - Джесика, Джулия, Анджелина, Мириам, Луси, Брук..., или някое друго типично "българско" име??? Не я ли обричате да напусне нашата страна, преди още да е навършила пълнолетие??? Аман от евроатлантически нагласи!

Ще я напусне надявам се. Свестните хора в ненормална обстановка не се чувстват добре.

А кой мислиш, че е допринесъл за добрата обстановка в другите държави??? Сигурно некви извънземни дошли направили богати западните страни, а хората там бягали винаги където е подредено и уредено???!!! Никой не обича готованковците! Ако не ми вярваш иди и искай равни права с местните в западна Европа, или във фащ!!!

Ха, ха, "равни права с местните" - не мога вече. Джагалите искат повече права от местните и ги получават наготово. Виж какви протести има срещу това от Ирландия и Англия, та до Италия.

Защото никой, освен неудачници и байганьовци, не желае децата му да растат в тази "държава". Анабелще си бъде чудесно, когато се изнесе от бантустана след 9-10 години.

Именно, именно драги. Никой не обича готованковците, но в България останаха само такива. Мързели които само питат кой ще ни оправи и кой ще ни дигне заплатата. На чашка псуват как няма ред, после се качват на колата, а като ги спре полицията набутват подкуп и набързо забравят всичките приказки за ред.

Още едно глупаче израстващо и оформящо представи и ценности преди всичко и най вече с гледане на тъпи американски филми

Луди ли сте какво тъпо заглавие, а после разбираме , че тате се е обадил на 112

Hiiiii Yaaaaaa

А един мармот завива шоколада в станиол. Дир, май върнахте сензацията

без да се счути вида нещо

Путинокретен пиянде

Какво досъдебно производство, какви пет лева?? Бързо в кауша, връчвайте му кирката и да копа канавки поне две години.

Статията е осеяна с правописни грешки.

така учат в америка човек като види нещо нередно в комшията трябва да се обади на полицията и да докладва какво е видял а не вижда че в собственият му дом хладилника е празен

Браво на куклата, много ми хареса! :) Поздравления за ареста! Малката ме сложи у малкото си джобче, защото за разлика от мен (тя или баща й) е в час с текущото законодателство. Аз примерно не знам законовата уредба на гражданския арест, както и на ограничителната заповед, която дано да не ми се налага наистина да си вадя, защото дори и да си я извадя, няма смисъл. Имам проблем с 2 броя ЖЕНСКИ пиявици, седнах да ровя из Нета - понеже (и Слава Богу!) не става въпрос за домашно насилие, а за сравнително далечни нероднини и сродници, работата е дебела. Добре, освен физическата възможност да го извършиш гражданския арест, колко хора, или колко процента от хората въобще знаят за него и най-вече знаят какво да правят и какво да не правят, ако им се наложи да го направят (да, и имат и физическата възможност за това!)? Ако е същата патардия като ограничителна заповед, дори и да ми е физически възможно, аз лично не бих си и помислила за извършва граждански арест, ако после ще имам толкова разправии, плюс риска мен да ме изкарат виновна, ако съм превишила някакви права? Дир-а може да пуснете анкета колко процента от хората са на моя хал.

Каква каратистка маже да бъде една 10 годишна пикла.Два шамара и ще се напике.

Със сигурност е по-смела и оправна и от някой 30 годишен "мъж" от новите поколения

Вземи и отпуск, иди на ски някъде, събери си акъла и като почнеш да пишеш давай на още някой да го прочете преди публикуване.

Ей Тва е разузнавач каратист и одитор в едно.Жив милиционер в 23 година!

А на бас че ако не е бил с включен двигател като са дошли полицаите да го тестват, най-много да му прочетат едно конско, че алкохолът е вреден за здравето...

Губиш баса.

..... найстияа ли си мислите че това е станало? Уважавайте малко читателите си!!!!!

И кое му е гражданският арест като са го арестували ченгесарите?

Не Дира,вие сте тъпи!Ако детето не беше се обадило,нямаше да има граждански арест!Не се хващайте за думите!

А как Ви звучи "Десет годишно момиченце и баща и подадоха сигнал, след който беше установен и задържан пиян шофьор"? Щото заглавието внушава друго. И не с цел да се отвори статията и за се отчете импресия на банерите. Те от дира толкова си могат.

Подобно като "жена с кучето си", подадоха сигнал. - Хайде сега, мама, да се обадим в полицията!

Баба Вида!!!

Аре стига сте я хвалили. Имали са час по Безопасност на движението по пътищата и учителя им се е направил на пиян за да им демонстрира

Ти професионален тъпанар ли си, или талантлив аматьор?

Това животно "граждански арест" го чух за първи път от Волен Сидеров и все още не знам, какво точно означава.

дира опира дъното

Кое жалката работа приятел?????Детето е реагирало правилно и с гражданска отговорност,макар и на 10 години!А ти какво добро направи днес,освен да напсуваш всички на ...,а?!Усмихна ли се поне веднъж на непознат?!Български,балкански манталитет!

тъпи, не детето, дира е на дъното, с това заглавие и статията !

тапанар

"той", имаш зелен палец от мене. Да видиш, че не е лично :)

Не омаловажавайте постъпката на детето. Естествено, че не може да се противопостави на възрастен мъж, но се е обадила на баща си , а той на тел. 112. Така се постъпва и вероятно са предотвратили по- голяма беля. Семейството заслужава поздравления.

ееех радостина, бе ти сама ли написа тази глупост, или татко ти ти помогна докато дойде учителката по литература?

Дир-ниците дори заглавието преписаха от жълтото сайтче, откъдето са взели новината.

Стига глупости. Баща и е задържал пияния водач. Какво може да направи 10 годишно момиче?

Още малко, но вече натегаче

А ти си вече голям, но затова пък все още си дебил.

Реден павьон

Глупости на търкалета!

чшш, алоу....