1 млрд. евро подкупи са дадени в Румъния за 6 години

Националната дирекция за борба с корупцията е внесла в съда от 2014 г. 770 дела за корупция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1 млрд. евро подкупи са дадени в Румъния за 6 години Това е само за закуските на Доган.

"Най-често срещан е подкупът в брой, след това движими блага и услуги. Извършва се строителство или се купуват жилища, купуват се луксозни стоки и произведения на изкуството като форма на защита или инвестиция", разказа Амалия Константинеску от антикорупционната прокуратура." Много странно - нали в Румъния се вихреше Кьовеши? А за това къде си влагат парите от подкупи ме впечатли покупката на недвижимости - гаражи, мазета и т.н. Ми то в България е същото - влагат в гаражи и мазета е и някое и друго по- голямо имотче. Ама нищо де - те хората са работили цял живот като държавни служители. Та - лошо няма. Просто някои са по- спестовни.

Аматьори. При нас това се дава за 6м до 1г … и няма дела, щото не може да заведеш дело срещу всички!

Слабаци! Тука Боко е взел 500 000 000 само за магистралите, че и си го признава.

Евала на Румънците:) Водят статиситка за дадените подкупи. А дали се плаща данък и осигуровки от получателите

Кво рече ....

За Доган не знаем точно освен подаръците, които му правеше Борисов със студения резерв, наличието на специалните права в Росенец, послушанието и т.н. Но си дайте сметка за видимата страна на нещата - чекмеждето с тлъстата фигура напреко на леглото, а то пълно с пари, кюлчета и гол пищов за пазкош (при положение, че се намира в охранявана резиденция)ІІІІ Не затваряйте тази ТЕМА. Тя още не е отворена, защото видимо има намазали от тази схела и ще бранят да не се разнасят нещата. Както и с вилата в Барселона, както и с милиардите и дадения банкет в Гърция за първия милиард и т.н. И ако в Румъния, която е три пъти по-голяма от БГ има корепция 1 милиард за 6 години, у нас е МНОГО ПОВЕЧЕ. Да не забравяме ефективните усилия в Рмъния на правосъдието в борбата срещу корупцията във висшия ешелон и успехитте, които има тази държава след това, та дръпна напред , а ние си стоим на последните места по всички важни за живота ни теми и на последни по отрицателните - от 38-мо място преди Борисов по свобода на словото в света, сега сме на 112-то. По корупция сме първенци в ЕС. Ненапразно ГЕРБ не забелязаха първото гостуване на Кьовеши у нас (тогаваа надменно го раздаде и Меглена Кунева - поддържаща правителството на Борисов). Наскоро правителството на ГЕРБ и Борисов гласуваха отрицателно срещу Кьовеши да стане главен прокурор в ЕС. ЗАЩО ЛИ?????

За един приятел питам - пури и ром давали ли са?

Тиквата толкова прибираше до обяд :) И то само в лошите дни :)

Не, давали са банкноти по 500 и кюлчета злато!

Е нали трябва да има и за помияри като теб.

А може, може. По пурите ще ги открият.

Защо Тиквата се "обърка" с числото половин милиард, когато говореше за "великите" си 450 км. ултра некачествени магистрали???? Защото това му е останало в Тиквата Куха - половин милиард е прибрал от магистралите. През Чекмеджето, в Шкафа, после в чували и към офшорките.

слабаци!

Тия са си направо аматьори спрямо Буда

Малко бре. Тука са х10.

Смятай в България колко ще са

С пури и ром не стават милиарди, тука си трябва спец по кюлчетата