Гръм поразил парламента, часовниците спряха

Светкавица е ударила сградата на парламента вчера при разразилата се буря в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Гръм поразил парламента, часовниците спряха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това не е станало вчера,а може би преди повече от 20 години,ефекта от удара се вижда навсякъде в икономиката и социалната сфера на българия.

Да беше ги поразила една дупка като Гватемалската - повече полза щеше да има!

ние ще наказваме.

абе ,аз му виках на тати ,че китайската оптика не струва ,ама той пак неговото си!!! :)

Дано другия път се оттървем от тях наистина.Май им идва края.Те най , най много заслужават божието наказание!!!!Молим се!!!

Сега в парламента скоро и по други места.

Жалко че само това са били последствията. Тази гадна сграда е трябвао да се запали и да изгори заедно със съдържанието вътре.

Този номер със спирането на часовниците е елементарен. Следващия път могат да бъдат върнати поне едно двадесетина хиляди години назад, заедно с времето.

като се замисля след като им е изтекло движението дали да не земем да се размърдаме и да ги подритаме да си излизат по бърже, че скапват ситуацията още повече.

Това е добре казано.

Народният гняв е най-страшен. Народните избраници да се притесняват от народния гняв.

Защо часовниците?А дано следващия път ...

този път часовниците, следващия път депутатите и мили боже корегирай си мерника

Първо "Божия гняв" , после "Народния гняв"...скоро ще ви погне и цялата вселена за кражбите, поръчковите убийства и поставянето на интересите на чуждестранните инвеститори пред тези на хората, на които уж слижите!

хаха да беше улучило ...хххаа

Защо часовниците ?????? А можеби това е предупреждение ???????

Вчера гръм, утре метеорит!

Бог забавя, но не забравя! Сега да удари и Министерски съвет! Но американският слуга да е вътре!!!

Какъф кеф и колко жалко,че не ги е пръжнало малко та да им дойде акъла на тез хубостници. Стига яли и пили и се веселили на наш гръб.

Гръм да ги удари дано. Има Господ!!!

Трябва на тия измекяри сърцата да спрат, а не часовниците.:)

Жалко за часовниците.

Нещастието на България е в парламАнта/предполагам знаете думата парлама/

[27:45] А от шестия час настана тъмнина по цялата земя до деветия час; [27:46] а около деветия час Иисус извика с висок глас: Или'! Или'! лама' савахтани'? сиреч, Боже Мой, Боже Мой! Защо си Ме оставил? [27:51] И ето, храмовата завеса се раздра на две, отгоре додолу; и земята се потресе; и скалите се разпукаха; - Евангелие от Матея

Това, всъщност, е звучало мало по-иначе. Ето го и на гръцки, който е най-древния превод, известен до сега : , , . Само дето не разбрах, какво общо има с мълнията. Ама друго си е да изплющим по някой друг цитат от Библията, нали християче?

Е..., защо само часвниците?

колко добре звучи "Гръм поразил парламента...." и ... разочарование на следващия ред "...часовниците спряха"

жалко- трябваше да падне вътре в парламента- и бог не е съгласен с тези празноглави. спящи. мазни и охранени некадърници.

Гръм да ги удари (тези, които предават националните интереси)!

А пък казват, че попържните на добър български не давали резултат в наши дни !

Тях Господ ги поразил....

Шегаджии ли... с БОЖИЯ ГНЯВ шега не бива... Пратил ви е само предупреждение - следващия път ще ви "изпържи" направо в пленарна зала.... - Ха дано,Господи! И ни прати умни и честни депутати, че парламента ни вони на Сухиндолско сметище

Не часовниците, а тези дето са вътре е тръбвало да ги порази гръм!Как няма един самолет камикадзе да се взриви точно когато всички са вътре!!

Господ влезе в сградата....

Преди 2-3 години когато бяха големите порои и наводнения боко тиквата се изцепи че бог наказва България за това че я управлявала БСП сега какво ли ще каже тиквата ?

Ура! Стигнали са значи молитвите ни!!! Гръм да ги удари..... остана и чумата да ги тръшне...

Явно народното "гръм да ги удари, дано!" най-накрая ги е застигнало ;-)

жалко че е поразил само часовницити преди години когато др костов даде небето ни на американците и ракета падна в горна баня хората тогава казваха жалко че не падна в парламента

Колко жалко че само часовниците са ударени ...............

Това е Божия гняв ... няма никакво съмнение всички депутати са досотйни за него, очаквайте нови гръмотевици над министерски съвет и сградите на около 100-тина общини. Който краде гръм го поразява!!!

Ах, как не ги е изтръшкало сичките.......

Ами да, това е следствие на тоталното безхаберие. Преди 30-на години България беше една от малкото със добра законова база за мълниезащита. За съжаление, от 50-те години на миналия век НЯМА НИКАКВО РАЗВИТИЕ по въпрова. Има една скапана НАРЕДБА 8 за мълниезащита от 2005-та, а горе-долу от това време обикаля по проектанските браншови организации и една проекто-наредба, за изчистване на неточности и неясноти. На това му викат "индиректни поражения" от мълнията. Не знам какво точно е убило електрониката, но хората по света отдавна са измислили начини за предпазване както отдиректите поражения, така и от индиректните. Не е необходимо да преоткриваме топлата вода - просто трябва да се приеме това, което е като нормативи и технологии в развитите държави. И проблемите драстично ще спаднат.

Лошо няма, че е ударил гръм, лошото е, че е имало гръмоотвод и че сградата е поела напрежението, а колко по полезно за България щеше да е, да мине това позитивно напрежение през всички народни избранници - гръм никога не удря на едно място, но може да повтори следващия път, дано не е след работният ден както е било вчера.