Посланикът ни в Тайланд обвинен в секстормоз

Сигнал за сексуален тормоз на работното място - българска дипломатическа мисия в чужбина- е подаден в Комисията за защита от дискриминация (КЗД).

Обратно в новината

Коментари - Посланикът ни в Тайланд обвинен в секстормоз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бати изродите!

Поздрав от Българите в Тайланд, този нещастник си получи заслуженото, малцината Българи тук го знаят много добре и сме напълно убедени че всичко това е истина....

Макси ,то и ти трябва да ходиш на преглед и психо но в МВР болница

абе хора тази комисия да се вземе в ръце и да провери тази "дипломатка "дали е със всичкия си а ако не има боници за такива. явно и се е искало много но като не става .....хайде да станем известни.

тоя е такъв безподобен кретен, по-симпатичен е пиян-напикан в лигите си

тоя е такъв безподобен кретен, по-симпатичен е пиян-напикан в лигите си

Айде на бас че той е от ДС.

Пълна глупост, познавам човека. Госпожата е привърженик на принципа на бай Ганьо- нека доказва сега, че не е вярно.

На лъжеца краката са къси. Нека я прекарат на дедектора на лъжата,психо тест в МВР болница и да видим после как въобщте е заминала. После да я УВОНЯТ . Но нека пишат всичко във весниците.

Ама айде и него да го прекараме и да видим как въоще е заминал.

Заминал е благодарение на уменията и образованието си,не като петни името на някой невинен човечец.

Интелигентността, на която подчертано е наблегнато в новината, няма нищо общо с морала на хората, за съжаление !

Според мен човечеца не е виновен,а това си е постановка на психично болна,,дипломатка'',която не е успяла да се реализира и търси отмъщение по този долен начин.

това е един отговорен еродиран човек който никога не би направил такова нещо. Арабис преподавател в различни институти.ВСИЧКО ТОВА Е ЛЪЖА.

Не е вярно, че той е оказвал секс тормоз ! точно обратното-тя си искала през 5 мин. а той отказвал и заради това тя подала жалба !

УФ ,И АЗ СЪМ НА 51 . ЗНАМ , ЗНАМ ЯКО МУ СЕ ИСКА НА ТОЗИ - СЪЩО КАТО НА МЕН !

Или си на 51, или ти се иска. И двете не може, щото трудно можеш.

Нали не могат да го обвинят в кражби и злоупотреби,затова е измислена тази долнопробна история.Просто на тези постове явно не могат да се допуснат почтени хора

отзовават камен за дисциплинарни нарушения, това не е секс тормоз, но то като няма сиво вещество хахаха

Проблемът ви не е с кого да легнете.Проблемът ви е след като легнете...

А за чий ни е посолство в Тайланд, между другото питам аз..

А не мислите ли ,че може би и това е просто една нескопосано скалъпена история?!Този човек е изключителен ерудит,произхождащ от изключително семейство и мисля ,че това е поредното хвърляне на кал в лицето на честните и можещи хора!

Точно заради това се мисли, че е над другите хора и затова си позволява такива волности! Лично познавам такива "ерудити", на които само самочувствието им е голямо и то без покритие!

Просто на човека му е писнало по цял ден да си чепка вълната, та е решил да почепка и нечия друга вълна.

И ти ле бе, ряпо ненагледна...

Хм интересно ..Ква информация е изтекла и от къде нали уж всичко е тайно?

Единственото нещо в метериала, за което мога убедено да кажа, че е лъжа, е твърдението, че К. Величков гобори арабски ;)

Мисля,че грешите.Така че помислете и върху другите лъжи в материала

Явно този индивид е решил на дърти години да съчетае полезното с приятното и да провери дали е вярна максимата "Там където човек си вади хляба не трабва да си навира други работи."

Бай Ганьо обича всичко да му се поднася безплатно....И понеже обикновено е мухльо, продава бабаитлъци предимно пред зависими от него хора.

Право в десятката

браточка, ти от коя планета падаш?

Да,ама и ти няма да легнеш с някой, който пътува с градски транспорт,ГОЙА

Да си легнеж с една от тези дребни като деца в 4-ти клас кльощави, с настъпени физиономии и квакащи на непонятен език жаби? Не! Благодаря! И най-грозната европейка там би ми се сторила богиня!

Това пък да си в Тайланд, земята на секса и вместо да черпиш на воля от несметните й сексуални "ресурси", да задяваш някаква чиновничка в мисия, си е чисто извращение...

Точно в Тайланд ли бе човече намери да задиряш колежка, при толкова много,красиви и свободни тайландки.Да ти се чуди човек на акъла.

точно пък там в Тайланд с толкова платени жрици

Ами няма си работа човека и мисли да щипне нещо:)

Тъпо си е изиграла картите тази дама. Ако някой има възможност да следи професионалното й развитие след жалбата ще види, че и тя ще си загуби работата в близко бъдеще.

Ако теб те подпират с "тояшка" отзад разни чичковци, ще те видя какъв картоиграч си!

А тя как се уреди за Тайланд? Сигурно не с усмивки.

Виж брато, да не мислиш, че в Тайланд е отишла за да се развива професионално тази девойка и да расте в иерархията на дипломацията? Бъди убеден, че е дъщеря на някой стар генерал или служител във външно министерство и още нещо трябва да знаеш: Като я видят, че не е такъв голям специалист, почват да си искат от нея та да има защо да я държат там на работа. А и да ти кажа или е била препоръчана(сексуално) от колега на посланика или се е държала предизвикателно. Не се опитвам да защитавам който и да било, но мисля, че и дамата има своя принос в създалата се ситуация.

Аре пак глупости, а какво стана с оня хубавец от Афганистан дето беше изнасилил една от местни служителки а???? потулихте го.

Еее дайте малко по подробно де.Едно продължение на Емануела,би ни зарадвало много.

епа точно в тайланд ли бе