Борим се за китайските туристи

Проблемът с издаването на визи за руските и турските туристи ще бъде дискутиран отново на заседание на парламентарната комисия по външната политика на 27 май.

Обратно в новината

Коментари - Борим се за китайските туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

китайски турист харчи минимум 100 евро на ден - abe vie ebavate li se s nas? Edin kitaec jivee s 44$ na godina : At that time, 230 million Chinese were living on an average annual income of US$44, Su said. The wage standard last set by the United Nations was US$1 per person per day ...

Откога китайците взеха да вадят по 100 евро на ден за харчене? Китайски милионери ли ще идват - че сме най-екзотичното място на света.

Гледай ти! Борим се? НИЕ се борим? Тези дето се борят за храна от кофите за боклук, и те ли са НИЕ? И те ли се борят за КИТАЙСКИТЕ туристи? Кои са тези НИЕ? Имена имат ли си? Те ли са НИЕ?

да се борим против банкянските смешници...

По ред причини много руснаци искат да посещават страната ни даже по няколко пъти годишно,но освен за виза техните туроператори ги обират допълнително, чакат се големи опашки, тия ,които не живеят в Москва и Петербург трябва да пътуват на големи разстояния, да плащат за хотели и т.н. и накрая огромно число руснаци се отказват да идват.Толкова много празни хотели стоят, в криза сме, трябват ни пари-нашите тъпанари толкова ли не се сещат , че ако направят визите символични и то да се плащат на границата държавата ни ще спечели много повече, отколкото от глупашките визи.Ние спираме само законопослушните руснаци-за мафиотите визите не са проблем.Младенов, Борисов, Цветанов, Дянков-помислете малко бе хора!Турците да не са по-прости от нас?

Това наистина беше вица на деня. Смях се на глас докато четох статията! Китайците не знаят къде сме на картата на света, камо ли да тръгнат да почиват тук. И за чий .... биха платили билет до г...а на географията? Какво точно им предлагаме насреща??? Вместо да се постараем за българските туристи, които и харчат, и са по заведенията през цялото време, сме тръгнали китайците да гоним...

Китайските туристи заедно с британците са най-нежеланата пасмина,не харчат пари,некултурни и нечистоплътни.Вече имаме опит с ингилизите, остава и чайниците да съберем....те тогава точка и кръст на туризма в БГ

Е па да заповедат. Ма да бъдат така добри и да се върнат отдето са дошли.

ми то хубаво ама те като доидат какво ще правят нашите хора с кучетата имаме ли толкова ориз да ги изхраним

Ами ако наистина дойдат?!?!

Муаха-ха-ха! Това беше вица не деня! Те да се сетят малко за БГ туриста, д не се целят много нависоко, че съвсем ще им опустеят смешните комплекси с помпозни имена!

Късно е, вече си купих от Америка почивка на курорт в к.к. Албена. Като ми приспаднаха разходите за самолетен билет, щото ще си отида със собствената кола. В 5 звезден хотел, all inclusive за 15 дена, на първа линия - цена за 4 човека + отстъпка за ранно записване 920 лева за 4-ма. Смятайте българи колко много сте минати от тур операторите в БГ. Една такава оферта в БГ при проверка ще Ви излезе около 2.500 лева при което децата ще са натъпкани заедно с родителите в една стая. Моята оферта е за апартамент. Разбира се освен, ако не ползвате някоя почивна база на предприятие.

еи печелбар как пак се прежали да похарчиш някои лев в бг?да беше отишъл в малибу да не изтичат хамерикански пари :д вземама ви се акала за жълти стотинки всички се сдухвате :д

Абе хора, що говорите глупости - китайци, японци, дрън дрън. Японците тъпоустойчиво обясниха преди години на дебелите донки и недялки, че единствения мотив да идват тука е културния туризъм и то за 2 - 3 дена мааааааксимум. Щото времето на японския турист е безценно като се калкулира цената на билета. затова той почва от Париж, Лондон, Рим Гърция, Египет и др. Обясниха японските експерти, че трябва да се правят комбинирани маршрути с др. страни. За чий х.. бе, Рагин, японците ще си пекат гъза на лайняния Сл. бряг на гъза на географията като могат да отидат на приказните плажове в региона си - Тайланд, Индонезия и др. А тоя човек е прав за педерастията на БГ хотелите, които дерат клиентите, а продават евтино на посредниците, че и забраняват на агентите да продават на БГ туристи пакети от чужбина. Само затова заслужавате тотален бойкот това лято! Ако някой си мисли, че китайците са баламурници, значи е спал с мокри чорапи и е сънувал беи мишки.

А иди ти сега в Тайланд на почивка. Носи си и каска ,не че ще ти помогне особено..

не съм сигурен, че е добра идея да се привличат китайски и чпонски туристи в БГ! Това май са последните останали народи, които все още не ни мразят.

ха-ха, много точно....

А дано,ама едва ли...Не е само Хърватска,Словения,Черна гора /Монтенегро/предлагат страхотно красиви места,правят всичко възможно да угодят на туриста и да му приберат парите.При нас сякаш искат да го отвратят ...Ако тази година не използват ситуацията в Гърция и да привлекат повече туристи ,въпреки несравнимо по-доброто качество на туристическия бизнес на Гърция,не знам кога ще го направят.Защо не китайци,японци,които имат традиционно добро отношение към България?Давайте им визи на летището,рекламирайте яко и се дръжте с тях като със свои лични гости...

на теория звучи добре,но забрави да видиш такова поведение от онези диваци по черноморието ни.....

по принцип си прав а да ги проверяват ли дали няма багаж за илиянци или щото са туристи без митнически контрол ;)

Да ги проверяват особено зорко на излизане, да не ни измъкнат кучетата и котките.