Рязко спадна продажбата на нови коли

През първите три месеца на 2010 г. продажбата на нови коли у нас е спаднала почти двойно в сравнение със същия период на миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Рязко спадна продажбата на нови коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквито са политиците такива са ни и търговците,изпуснали са доста от часовете за усвояване на знания и опит.

Всички цени са така, за пример цените на стоки в магазини, които се намират в Обединеното Кралство са двойно по евтини. Същите магазини в България цените са x2.

това е много по добра новина... по малко коли, по чиста природа, по здрави хора... само глупавите хора искат да се продават повече коли, защото са глупави и не разбират от екология и здравеопазване.. пак после сащите тези глупави хора говорят защо била мрасна природата, защо имало толкова болни хора.. ми заради вас бе простаци които искате да се произвеждат все повеече и повече отровни продукти ;) има много други деиности в които да се пренасочи работната рака а това е в сферата на услугите и туризма

Ужас!Отивам да се гръмна!

"заради правителствените програми за стимулиране на икономиката"... а нашите чукани от ГЕРБ вдигат данъците, ДДС, махат болнични и т.н. Чудно

Да затворят пиратските автокъщи за коли на старо и ще оправим и пазара на нови автомобили нали сме номер едно в ЕС :))))

И тези продажби са им много.Един европеец за 5 месеца може да си купи кола нисък клас/до 8-10 000Е/,а при нас за 10г.Има нещо сбъркано някъде.Алчни търговци,ниски доходи?И в румъния не са толкова зле.Дачия за 7000Е се купува за 1г.!!!

Китай е следващата супер сила.

Да живее ГЕРБ-а!

Прав си, Гост.. само те са виновни за това, че сме народ от кръчмарски партриоти, мрънкачи, кръшкачи и мързеливци. Дай да ги свалим от власт и да назначим БСП и ДПС - те доказано ще ни направят Швейцария... специалисти са! Само им трябва малко време, че в последните 20 години взимаха засилка - сега вече са готови! Никое правителство не ни е виновно - политиците сами си ги назначаваме и напълно си ги заслужаваме.

нали са алчни та сега нямало продажби ...смешна работа !

Аз искам да си закупя нов автомобил, но за съжаление цените на новите коли в БГ са много по-високи в сравнение с тези в Германия. Дори и с отстъпки пак са изненадващо високи.

кой луд ша си купи такава кола от БГ??? "Кадилак", "Корвет", "Хамър" и "Ягуар". че в щатите са в пъти по-ефтини от тука. много ясно че от там ще си я вземеш ако искаш, после да ми разправят пак за криза - криза ша е като ни е такава политиката! Я забранете частично вноса да видим дали ще има криза тогава