Първанов чака Борисов на избори - рано или късно

Отказвам да водя полемика с Бойко Борисов, заяви днес пред журналисти в Пловдив президентът Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Първанов чака Борисов на избори - рано или късно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека се направи преглед на резултатите от управлението на двамата от 2000 година насам и тогава народа да преценя.

Вероятно правителството и лично премиерът изпитват притеснение от това, че не могат да се оправят проблемите на кризата, че не могат на практика да намерят решение на въпросите, свързани с безработицата, и това сигурно катализира тези настроения". това не може държавен глава да го изрече публично и официално.няма морално право .преди време изпадна в истерия защото министър внушил че е милиардер и то в смешно шоу!!!! защо сега журналистите не го попилеят и него защото внушава на хората неистини за правителството

Хей, Чав, да знаеш колко си прав! Но на теб ти е смешно, защото си на Острова! А ние тук плачем, за да заобиколим бедна България с вода и тя да стане остров, недостъпен за тъпи ченгета! Много са, брей- ще ни довършат!

Гоце, кой те е излъгал, че си популярен сред народа, та нови бози ще разбъркваш? Знаем те ние от ДС-то, и ловците ти завиждаме, че ловуваш в резервати и забранен дивеч, когато си на държавна визита в чужбина. А и за готините ученички може да ти завиждат. Хайде върви си със здраве и ти ни дойде много.

А кой е виновен бе г-н Президент?Нали Вие и Станишев ни убеждавахте цели 2 години ,че няма световна криза и ,че тя при нас няма да вирее? И харчехте на поразия!Естествено ,че няма да се съберат предвидените данъци именно поради тази криза !Всичко е замряло и търговия и производство и хората просто оцеляваме -благодарение на вашата малоумност.Ако бяхте взели мерки навреме нямаше да сме толкова засегнати.Като неискате да влизате в полемика с ББ спрете да интриганствате -вие и тия изкукали генерали около Вас!Държите се като малоумни ,без да ви пука за последсвията ,които могат да се случат в цяла една държава и да я сринете окончателно!

А бе Гоце , а бе селски, къде пак си ръгнал? Оти с празни работи се занимаваш? Не знаеш ли, че со стари гювендета нов бардак не става? Хората вече те знаят като добър авджия, че отбираш от хубави момета, че си найдел спонсор да ти бута каймета и че загроби станишката со шведската тройка и след него и БСП-то тръгна на майната си. Ей сега и армията ти тегне на врато и там бакии, нали си им главен войвода. Гоце, перчемот ти белее, малко време ти остава ученичките да се захласват по теб, вземай чифтето и докле си на власт, да одиме в санданскиот резарват и да пуцаме. Виж там и някое моме да ни радва окото. Айде, не се хаби...

След Сергей Станишев , не Бойко ами Пурко да беше премиер пак щеше да е по-добре. А този Първанов съвсем се оля.

Живея във Британия от доста години,въвлечен съм в политическият живот тук.Със погледа на човек следящ непрекъснато какво се случва в БГ и като сравнявам качества на политиците в Родината и тук(познавам някои лично) виждам ,че Президента Първанов е един от няколкото политици от Европейски калибър.Бойко Борисов би бил чудесен Трагикомичен Актиор в Англия-да разсмива някои хора и да разплаква други,всъщност това е което прави и в България като Премиер.

От както ГЕРБ и АТАКА са на власт форумът се напълни с неграмотни и прости чалгаджии..

Я, колко е самонадеян! Може да не бъдат номинирани нито единия, нито другия за следващите избори.

Никой не е по сляп от този който не желае да види

Ще се усетим и този път доста късно.Тези хора нямат капацитет да управляват защото знаят само да лъжат и крадат.До сега нито едно правилно,конкретно действие срещу кризата.

Бойко, с теб сме. Хайде да ги видим онези на следващите избори. Не сме забравили как ни работеха изтънко.

Президентски избори в България" С най-голямо мнозинство е избран президентът Георги Първанов през 2006 (втори тур)- 75,95% (2 050488 гласа) За Болен Сидеров 24,05% (649 хил. гласа) Аз лично винаги гласувам за СДС, ако трябва да избирам между Сидеров, Бойко Борисов и Първанов ще избера Първанов

Типичен похват на комунисти като Гоце, някой да вади горещите картофи а после те пак да дойдат да крадат. Вместо да се явява на избори, по добре е да си ходи в Сирищник....

"Вероятно правителството и лично премиерът изпитват притеснение от това, че не могат да се оправят проблемите на кризата, че не могат на практика да намерят решение на въпросите, свързани с безработицата, и това сигурно катализира тези настроения". Това изказване повече подхожда на президент на вража на България държава, отколкото на някой, които има претенциите да е надпартийния обединител на нацията. Ако господин президентът на републиката знае решенията на въпросите за проблемите с кризата и безработицата, то нека да бъде така добър и да ги сподели пред цяла България. По този начин господинът може да стане не само спасител на България, но и на Гърция, а защо не и на целия свят. После все ще намерим начин да му се отблагодарим.

Първанов не е по-малък глупак от Борисов!За вечни ли се смятат,че щели да се срещат рано или късно.Може и да са вечни.И двамата са номенклатурни кадри.

Бат Бойко иска да натика в затвора всичките си врагове. На цветелина не посяга, защото парите им са най-вероятно общи.

моля, всички към летището ... и последния да спре тока. Тези говеда се самозабравиха...

Не съм гласувал за ГЕРБ,но Борисов е прав.Първанов бяга от обвиненията,шикалкави ,както винаги и гузно отклонява проблемите в които той е основен виновник.Ами като 7г. е кротувал ,на наш гръб,и всички безобразия е премълчавал,значи е бил замесен в далаверите и с какво право сега ще иска реформите да станат за миг,та да се скрият неговите золуми?Ясно е ,че Гоце е просто ,червена гнида и дори престъпник като "президент".

Първанов да се готви за затвор заради убийството на защитен животински вид.

оф тука стана супер гадно, защо не си бих камшика преди 10г. вече ми е късно.. не разбирам от политика и не искам и да разбирам, толкова си ми харесва България не искам да бягам... :(

Отива младеж, живеещ в малко селце при попа: - Отче, сгреших. - С коя, синко? - Не мога да и кажа името. - С жената на кмета или с жената на лекаря? - Не, не с тях. - А може би с жената на пощальона? И с нея нашите мъже правят грешки. - Не, и с нея не съм. - Щом не казваш имена, няма да опростя греховете. Младежът излязъл от църквата и приятелите му веднага го наобиколили: - Какво стана? - Не ми опрости греховете, но научих адреса на няколко "кандидатки".

ДО НИКОЛОВ ( нерегистриран ) 29.04.2010 18:07 Тук няма ни злоба, ни отмъщение, а само и единствено ИСТИНА. Как Вие разсъждавате и чувствате няма абсолютно никакво значение за фактите които посочваме. ЗАПОМНЕТЕ!!! Има Страшен Съд, когато дойдете при нас. И така, опичайте си акъла! И умната!

Как не може да разберете,че този човек (Б.Б.),за да "начеше "егото си разделя обществото. Той противопоставя българите един срещу друг.Припомнете си някой друг политик през последните 20г да е противопоставял така институциите?Защо ?Помислете .

с тъпотиите ,които прави Бойко напоследък, Първанов ще го бие на всички избори,които предстоят . С вдигането на ДДС -то и почти нулевия ефект ,което това ще има за пълнене на хазната ,просто ББ е пътник . p.s. а и заиграването му с торентите , е поредният пирон в ковчега .

тьпите комунисчета как не разбраха че тва е края на мафията им свързана с държавата ако не всички напускаме хубавата им татковина и да си стоят те тука а ние ще работим и умираме в чужбина нямаме избор нормалните хора да живее простотията и селенията която дълбоко се е пропила в хората благодарение на столетницата

И двамата са от един отбор. Боклуци.

СТИГА СТЕ СЕ ВЪЗХИЩАВАЛИ ОТ ДОКАЗАНИЯ ДОНОСНИК - СЕЛЕНДУР ГОЦЕ. КАКВО ИСКАТЕ ОТ ПЪРВО ПОКОЛЕНИЕ С ОБУВКИ И ИЗЛЯЗЪЛ ОТ КЪЩАТА С НУЖНИК В ДВОРА? ТА ТОЙ НЕ ЗНАЕ НИТО ЗАПАДЕН, НИТО ИСТОЧЕН ЕЗИК. КАКЪВ ПОЛИТИК? БЕЗ КУЛТУРА. СЕГА ГО ГЛАСЯТ КАТО "ГОДЕН" ЦИГАНИН ЗА ПРЕД ХОРАТА И НЕ КАЗВА НИЩО ПО СЪЩЕСТВО. НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ. ШУБЕ ГО Е ЗА МЕСТЕНЦЕТО И ПЕНСИЙКАТА. ОТВРАТЕНА СЪМ!!!!

да бе, а Бойко е страшно възпитан......... боже.......

Е Първанката е връх на интелекта в сравнение с Боко Тиквата, а и владее чужди езици за разлика от него.

Стига с глупости. Не съм фен на Първанов, но съгласно изнесените от комисията данни Първанов не е бил доносник, а е бил привлечен в качеството на експерт (историк) по публикации (или книги) за македонизма. За разлика от него, Бойко Борисов е бил кадрови офицер - майор, на щат в ДС, като преподавател в школата на МВР ( преди мутренския му период

мъжко момче е бойко ако всички бяха такива нямаше да се стига до тук наистина е културен гоцето но не прави нищо а само се заяжда от толкова крадене трябва да се примирим и да изчакаме до нова година пък тогава ще видим

...."Който до тридесет годишна възраст не е социалист-значи е без сърце.Който и сслед тази възраст остане социалист-значи е без глава "...

Ти намери кого да цитираш. Да не говорим, че този лаф не е на Чърчил. А този англичанин е най-големият изрод на 19-ти век. Баща на студената война и автор на безброй злини.

Не се напъвай, умните изказвания не са ти по силите! Най - много пак да пръдеш шумно.

Чърчил е евреин не англичанин!

Чърчил е живял през 18 век. То тогава беше и студената война!

Господа, като противник на социализма, съм срещу социалиста Първанов, но съм още повече срещу откритата соц-полицейска диктатура на текущото правителство, което насилствено и разюздано тласка Родината ни към близък, пълен и окончателен провал. На България е необходимо да сменим мутренското правителство час по скоро - дори и с цената на съглашение с Първановци.

Напълно те подкрепям! Тази мутрунско-ченгеджийска партия напрово ще съсипе България!

А кого да изберем? Иначе, съгласен съм с вас.

ГОЦЕТО ЗАЩО НЕ ОТГОВАРЯ ПО СЪЩЕСТВО ,А ХИТРО ХИТРО ВЪРТИ СУЧЕ АБЕ КАЖИ ЯСНО ИМАШЕ ЛИ ЗЛОУПОТРЕБИ В АРМИЯТА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ КОГАТО ТИ СИ ГЛАВНОКОМАДВАЩ ИЛИ НЕ Е ИМАЛО. НЕ ОТГОВАРЯ ЗАЩОТО МАЙ НЕ МУ СТИСКА.

аман от тъпотии..... армията си има министър, бе пич...

На Боико много скоро и господ ще му стане виновен, ама каква полза от това. Тежко ни брате бъргарино.

БРАВО ПРЕЗИДЕНТЕ! НЕ СЛИЗАЙ НА НИВОТО НА ТЪПАНАРА МУТРА.

Каква разлика в интелекта на Първанов и Борисов! Представете си Първанов да ръси глупости всеки ден.

Гоцето е интелигентен и аз го уважавам. Но и той не е алтернатива на Бойко! Трябват ни абсолутноп нови лица!!!

А другаря Борисов къде беше през последните 20 години? Защо не излезе един път на демонстрация срещу тогавашните правителства? А се криеше зад гърбовете на Тодор Живков и на Симеон 2, а след това се опакова в подарената му от Първанов генералска униформа!

ТОЗИ ДЕТО СЕ ПИШЕ "ОТ ОТВЪДНОТО"Е ГОЛЯМ ПРОСТАК - ПРЕЗИДЕНТА Е НАЙ-ДОБРИЯ ПОЛИТИК А ТИЯ ДЕТО СИПЯТ ГЛУПОСТИ ПО НЕГОВ АДРЕС СА САМО ГОЛЕМИ ЗЛОБАРИ

Голям ама само за някой. А трябваше ако не за всички то поне за повечето. Скромно ... за претенциите които има.

Вярно, че Първанов е по-умен - по-точно по-образован, но... Само ходене насам-натам и празни приказки, с които основно се оправдава, за толкова висока заплата, са ни вредни. Искаме да се работи - иначе не Гърция, ами Хаити ни чака. Аман от чантаджии, от раздути щатове и мнооого депутати.

Румяна Желева: В Бойко са влюбени тези, които не са работили с него