Уволниха училищна директорка за ”мъртви души”

Регионалният инспекторат по образованието в Кърджали уволни директорка заради несъществуващи ученици.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха училищна директорка за ”мъртви души” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ли още "мъртви души" има в тези региони, които се "броят", "гласуват" и взимат предвид при определяне на помощи, средства за развитие и какво ли не още...

Трябва се проверят и вузовете, най вече Русенския университет, където последните 10 години масово се издават фалшиви дипломи на необразовани ДПС активисти.

нормална практика в училищата!!! смо кадето се проверява по сигнал!?

Някой да провери лекаря, издал фалшив болничен!!! Заради такива медицински светила" правителството сега прокарва малоумната си идея работникът сам да си заплаща заради това, че се е разболял! E, тo тoва е обществена тайна!... Ама за да се хванат всички нарушители и то не само в тази сфера, ами и във всички сфери е така и трябва да има постояни проверки! Да, ама няма кой да проверява!... За това престъпление само дисциплинарно наказание ли ще наложите?! Тогава не се учудвайте след време, че дете, получило дипломата си по този начин, ще ви лекува", ще обучава" децата ви или ще ги управлява!!! Има ли още държавна институция, където да не се върши някаква далавера? За частните да не говорим!... Ако се проверят директорите за далавери в училищата,това присъствие на липсващи от училището деца ще е един от малките проблеми... Надявам се ГЕРБ да посети и провери и училищата. Повечето директори са корумпирани!...

Това е прикрита трактика на ДПС в региона!

Ах, какви хубави български имена имат тия хора...защо изобщо са в БГ питам аз?

Ако се проверят директорите за далавери в училищата,това присъствие на липсващи от училището деца,ще е един от малките проблеми.... Надявам се Герб да посети и провери и училищата.Повечето директори са корумпирани.

Директорите трябва да бъдат проверявани не само от МОН, но и данъчните да проверят внимателно имотното им състояние и да кажат как директор с 1000-1200лв. заплата например кара кола за 100хил. Най-лошото е, че мандадите им са до живот, което значи, че ако те изберат за директор на 40-45 години и умееш да прикриваш добре далаверите си, така че никой да не те хване, внуците ти могат да очакват бентли като подарък за бала. Тъпото обаче е, че като се разкрият подобни злоупотреби директорите не отиват на съд, а само ги уволняват, а кака Пенка ако открадне един хляб да си нахрани децата, после лежи в Сливенския.

заради такава директорка се махнах от училище. 80% от директорите, крадат от училищния буцет и парите се делят саответно от мон, община и директор. има и случаи , когато се упражнява притискане на директор от община и пегионален инспекторат. нещата са комплексни. а почти всеки директор прави това, което е направила вапросната г-я. и само в училищата ли? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стига с тези акции срещу честния, почтен и работлив електорат на ДПС!

Някой да провери лекарят издал фалшив болничен!!! Заради такива "медицински светила" правителството сега прокарва малоумната си идея работника сам да си заплаща заради това че се е разболял!

E to toва е обществена тайна ама за да се хванат всички нарушители и то не само в тази сфера ами и във всички сферие така и трябва да има постояни проверки .Да ама няма кой да проверява.

За това престъпление само дисциплинарно наказание ли ще наложите?! Тогава не се очудвайте след време, че дете, получило дипломата си по този начин ще ви "лекува", ще "обучава" децата ви или ще ги управлява!!!

Има има ли държавна институция където не се върши някаква далавера? За частните да не говорим....

защо това бе възможно по време на тройната коалиция,за отговор,дончева и янев.