”Тотаджиите” - хора на Баретата и на Трактора

Шестимата задържани вчера "тотаджии" при едноименната спецоперация в Гоце Делчев са гравитирали около Златомир Иванов-Баретата и Алексей Петров-Трактора.

Обратно в новината

Коментари - ”Тотаджиите” - хора на Баретата и на Трактора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kambata,Bunata,Stoikov,Malkiq Shpek,Tonev,Dambika...spisyka e dylyg!Vsi4ki se znaiat i gi poznavat.Vsi4ki znaiat s kakvo se zanimavat,MVR-syshto,i to ot godini!Izpokriha se minaliq pyt,Krum4o daje karashe starata si Vectra,sega go vijte-4isto novo AUDI,Kambata-6L AUDI,po cial den spiat,macki,kurvi,po restorantite...Dokoga?Pylni bokluci.A!Ima i edin shmatarok s bql djip Mercedes,leti hromirani djanti-shto go propuskate?Bokluci v Goceto s lopata da gi rinesh.Ama toia pyt ne gi puskajte!

абе Вили синат ти е толкова голям боклук казвам ти го аз защото го познавам тои си мислеше че е бог вав града хубава кола сас хубави номера пари ,недвижими имоти и какво сега да го духа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на 27г а карал порше за 250 000,а преди тожа какъм мерцедес имаше като на пъф деди,и роувър и т.н....номера му беше 77777 абе "голями играчи".няма начин да не е стоял някой зад тях при "трпината коалиция" да ги... в ... и доган и сергейгейгейгей...

Много ми допада начинът по който тарикатът лежи на земята целувайки асвалта ! Поздравления Цветанов ! другият път пак ще гласувам за вас !

E niama na4in i ti da ne leji6 taka niakoi den a drug maloumnik da ti se radva.

Ако им съберете и данъците,ще помогнете да се запълнят дупките в бюджета, а такива има, проверете в съответната НАП.

Стига вече с този Алексей Петров. Намесиха го във всички далавери на държавата. Мисля, че това е невъзможно. А може би е необходимият грешник.

БОГ да пази правителството на Републиа България, бъдете живи здрави.

хаха я кажи кави хапчета взимаш за да си взема и аз :)))

' Излишно се драматизират промените в НПК. Това заяви главният прокурор Борис Велчев преди заседанието на ВСС. Той даде категоричната си подкрепа за промените в НПК.' Който е против новите промени в НПК, дали пък не защитава интересите на мафията и се страхува да не излезе нещо нередно около него наяве ? Честните и трудолюбиви български граждани не се страхуват от новите промени в НПК ! А дали Гоце се страхува от нещо ? Според лидера на ДСБ Иван Костов, когато се обсъжда НПК, в центъра е поставен въпросът за сигурността, а не за правата и свободите. "Искам да застана силно като народен представител и колегите ми до тези, които са потърпевши, тези, които страдат от престъпността. Те имат нужда в момента много повече от нас в Народното събрание, отколкото имат нужда тези, които са потърпевши от повдигнато обвинение", коментира Иван Костов.

Честните и трудлюбивите не се знае след думите на някои съвестен анонимен гражданин дали няма да станат най-големите престъпници пък тогава ще ги видим по медиите да търсят помощ но ще е много късно.........

Не бойте се,момчета! Съдът си знае работата, ще ви пусне на свобода само след броени дни.

Правилно до 48 часа пичовете пак ще си бъдат на скъпите коли и тн

НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ ЧУЯТ И ПРИСЪДИТЕ НА ТОЛКОВА АРЕСТУВАНИ ВЕЧЕ МАФИОТИ! КОГА ЩЕ ИМ СЕ ИЗВЗЕМАТ МИЛИОНИТЕ И КОГА НАРОДА ЩЕ ГИ ВИДИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ? ИНАЧЕ ДНЕС ГИ АРЕСТУВАТ, УТРЕ ГИ ПУСНАТ ПОД ГАРАНЦИЯ И СТАВА НИЩО! ИГРА НА ЖМИЧКА! ТУКА ИМА, ТУКА НЕМА!

Присъди няма поради липса на доказателства ! Няма и да има само предложения за догошаряне . Всичко е един фарс за заблуда на населението . Относно момчетата с скъпите коли замислете се от каде идша баницата.

С нетърпение чакам, кога ще арестувате Дряновския лихвар Йордан Млъзев.Колко хора закупа. Години наред не работи.

Кога ще има операция Мутрите? Да се проведе в Банкя и да приберат Бойко.

сигорно е ходил да бере портокали в италия или да оглежда имоти в портофино ;)

не,ходил е на "шопинг"... :)armani,ferre,versace.тия да не ходят с дънки от 50 лева??

на тотаджиите босовете ни ги посочват,а кога ще ни покажат и босовете на босовете.

стига де