Това са известните гоцеделчевски лихвари Димитър Диамандиев, Николай Камбов, Борислав Мавродиев, Атанас Бунов, Витко Запрев и Ангел Ценкин, пише в днешния си брой вестник "Струма".
Задържаните се разследват за пране на пари е и за организиране на нелегални залози на т. нар. "черно тото", стана ясно вчера.

Димитър Диамандиев и Борислав Мавродиев са арестувани в София. Мавродиев е задържан на летището, а Диамандиев е арестуван в дискотека. И двамата бяха доведени през нощта от криминалистите в град Гоце Делчев и след обиските в домовете им и конфискацията на автомобилите заедно с другите четирима арестувани бяха върнати в столицата за разпити.

Синът ми е арестуван на връщане от Италия, каза майката на Борислав Мавродиев - Вили, която има фризьорски салон в новата му кооперация на улица "Илия Дуков" в Гоце Делчев, съобщи Дарик радио. Тя също е разпитвана за делата му.
Мавродиев е представител на близката до Алексей Петров застрахователна компания "Лев инс" в града.

До миналата година шесторката "работела" заедно, но оттогава за Баретата "официално" останал да работи Николай Камбов, а Диамандиев и Мавродиев се прикрепили към "Лев Инс".

За "тотаджиите" от Гоце Делчев се заговори официално след ареста на детеубиеца Манчо Панюков, който взел от тях голяма сума пари и притискан да ги върне, озверя и уби двете си деца и съпругата си Биляна. Миналата година, след като граничният полицай Димитър Христов Ботев се самоуби със служебното си оръжие в колата си край Гоце Делчев, също се коментираше, че е изгубил пари на "черно тото".

В две полицейски акции няколко души от групата бяха арестувани, но не се стигна до присъди.