Бой и арести на Дунав мост

Протестиращи тютюнопроизводители и полицаи се сбиха на пътя към Дунав мост. Най-активните демонстранти бяха арестувани.

Обратно в новината

Коментари - Бой и арести на Дунав мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

некадърната политика на предишните и подмолните действия на дпс доведоха до тези ексцесии.

Защо биете хорицата бе тъпаци,те ви хранятт с данъците си!?!?!?

А бе,що не смятате ? Кг. тютюн-3,20лв.-1грам-0,0032лв, а в магазина-50 грама-9 лева! Държавата гуши яко,а бедните да го духат! Кой е гледал тютюн,че пишете глупости за хората,които се гърбят за жълти стотинки? А за непушачите-яжте марули с НИТРАТИ !

Ех, Алексчо, кой те знае на кое питие си в момента. Как може да сравняваш така елементарно цените на суров и сушен тютюн.

долни гадни полицаъи не искате дадавате пари за тутуна но ви харесват 3 5 милиярда пари от него

само този който не е гледал тютюн може да пише такива откровенни глупости че за тютюна се дават високи премии .Друг е въпроса че това производство трябва да се намали и да се замени с друго напр. картофи кито искат по малко грижи.Аколкото до протестиращите мисля че тук се крие ръката на ДПС.

против съм производството на тютюн, но смятам за много по-опасно действията на полицаите.България няма нужда от 65 хиляди дебели свине ПОЛИЦАИ, които да бият хората и да нахлуват по домовете ни и да пребиват по погрешка. ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ СЕТА- върхушка от мутри и ченгета, както Путин в Русия и неговия ,,ред,,!

МАЛКО СА ГИ БИЛИ ГАДОВЕТЕ!!!КОГАТО БИХА МИНЬРИТЕ И МЛЕКОПРОЙЗВОДИТЕЛИТЕ, НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКАШЕ....

Излиза, че тия тютюнопроизводители всъщност нищо не работят защото ние ги издържаме - откъде идват тия пари за субсидии! Кой ги плаща - ние, които все пак успяваме да печелим въпреки всичко и намираме начин да оцелем без субсидии и държавна хранилка! Какво ще стане ако всички ревнем за помощи! Не е важно колко много работиш, а дали работиш умно и умееш да печелиш - стига комунистическо мислене! Като отидете в магазина хич не ви интересува кой колко работи а си правите сметката и купувате най-изгодно!

Стига с тия тютюни, бе! Само защото агите друго не щат да правят. Ами да гледат билки и овошки.

Защо биете нещастните протестиращи. Бийте други, а не хората с напукани раце и гладни и мизерстващи. Не гласувахме за ГЕРБ да биете отрудените хора. СРАМ-да биете нещастните и бедени и трудолюбиви хора.

Това са служители на ДПС.

Радостни новини. Има надежда, във форума има все по-малко национални предатели. Е има и такива екземпляри като "Гост" но те от БСП са си такива - вълкът козината си мени, но нрава никога. Казусът е прост. Имат ли разрешение за демонстрация на това място? Не. Имат ли право да затварят международен път? Не. Имат ли право да не изпълняват полицейско разпореждане? Не. Тогава нещата са в законовите рамки. Защото иначе всеки може да затвори какъвто път си иска за всяко нещо, което му скефне. В Германия този въпрос е решен веднаж за винаги. И когато разни там екскурзианти, наричащи се анти-глобалисти или защитници на не знам какво си, се опитаха да правят безредици полицията ги смаза с твърда ръка (с водни струи, палки и димни гранати, градирани по подходящ начин). И те си подвиха опашките и никакви не с епоявиха следващите дни. Защото тя, германската полиция никак не си поплюва. Спазва закона такъв, какъвто е и не я интерсува кой какво си мисли. А има и подкрепата ан всички нормални хора в Германия. Та това е може би първата лястовичка на осъзнаването на полицията в България. Аз, ако съм ан мястото на ББ, след като той ги беше предупредил да няма ексцеции, един лев няма да им дам. Ще ходи той да се разправя за тах в ЕС да им дават пари, а тези неблагодарници се бунтуват. Я у лево! Ясно е кой организира тези действия - ДПС. Настъпиха ги и те сега искат да отвръщат на удара. Ама тозии път не са познали. Ще го отнесат та ще хвърчат пуканки. Не може полуграмотни екземпляри да ни нареждат на кого кога и колко да се дава. Като не им харесва да гледат тютюн, да не гледат. Ама те друго не могат да правят. Добре е действала полицията. Даже още по-твърдо е трябвало да се разправи с турчолята. Ама едно по едно. Следващият път - повече.

Коментара ти много ми хареса.

Не се прави на идиот! Кой нагнетяваше напрежението в страната само допреди една година? Бойко и Цветанов ! Та нали те заставаха (инициираха) зад всичките протести ( лекари, фермери, даскали и най- вече полицаи). Мамицата ви изродска герберска , колко народ излъгахте!

Това за Бойко Борисов ли се отнася: "Не може полуграмотни екземпляри да ни нареждат на кого кога и колко да се дава" МНОГО СИ ПРАВ!!!

Май не познаваш добре германските фермери, да не говорим за студентските протести в Германия. Бедна ти е фантазията KGB! За справка 273 полицаи са били ранени през първомайските размирици само в Берлин през 2009 г.

Какво да отлеждат друго хората в тия пущинаци освен тютюнец ,какво ги плювате бе умници??? Айде и вие на полето да ви видим какво ще отлеждате!!!Отстрани е лесно да се говори,що не плювате по дебелите и тъпи полицаи дето сама един бой знаят???Аме не ви стиска нали!!!??

Ми защо искат субсидии, бе? Отде пари за тях?

От продажбите на цигари бе коко! Себестойност е 0,10-0,15 лв, продават по 3,50-4,50 лв! Къде са печалбите?!

От години Европа спря субсидиите за тютюнопроизводителите и отпусна субсидии в сектор био земеделие. Европа се грижи за здравето на гражданите си, а не убива като в България, че тук дори ги и поощряват да произвеждат тютюн, канабис и т.н.

Юруш на маслините. Пак био- зелени- и прочие извращения. Да напомня ли, че ГМХ са пряко следствие от био-лекетата? Ай сиктир!

към много знещите Нищожно количество от произведения тютюн отива за цигари. Той се използва във фармацията. Ами произвеждайте и вие, но ще ви се изпотят задниците.

Дрън-дрън. Основно за цигари. И не - няма да произвеждаме.

Боклуците от манафската и мафиотска партия ДПС да им платят на тутунджиите от Булгартъпак

Прави са коментиращите тука - субсидии трябва да се дават за неща много по-полезни за здравето на нацията, отколкото за производството на цигари. А на тютюнопроизводителите ще кажа - лоша инвестиция другари, захванете някакво друго производство - например на картофи. Че оня ден си купих френски картофи, български не се гледали вече.

Ти занеш ли колко вида картофи (колко произхода)се продават на френския или германския пазар? Егати потребител? Знаете само БГ или не БГ произход. Какво си купил? Какви френски картофи festkochend ,mehligkochend, Bildstart, Redstar, Sant, Bintje, Folva, Maritiema, Turbo, Victoria.

поправете ме ама аз не съм чула да се дава на друг отрасъл в земеделието или животновъдството толкова голяма субсидия нима други култури в България нямат нужда от финансиране. за каква оставка скандират затова ли са там тяхната партия нали беше на власт очевидци сме какво свърши

срамота ,разбирам премии за проиродство на мляко,месо ,лекарства ,спорт и др ,а то за тютюн - отвратително

господа полицаи ,защо не се набихте ,като стачкувахте вие ??!!....миропомазани ..фуу...!!!

Ако това беше нормална държава а не тъп булгаристан,заглавието щеше да бъде-полицията наби тютюно производители....Ама ква то държавата ,такава и полицията,за нищо не става!!!

До госта-ако беше нормална държава щеше да пише-Мафията от ДПС прави незаконен политически протест по измислен повод,а с причина да не ги гонят и разследват за 8 години кражби и безобразия.А полицията си е гледала работата,защото първо е Незаконен и второ-нямаш право да блокираш път.Апропо-докато триглавата мафия "управляваше" бяха резпектирани по същия начин 3-4 протеста,но тогава ти изнасяше,нали.

Много си прав. И веднага цъфват лекетата с "булгаристан" в речника....

А когато по 10-тина пикльовци преграждаха кръстовищата в София беше законно.Келешите бяха възмутени граждани нали.

Нещо не си спомням любимата ти змия да е била демонстранти.Не помня и синият герой от барикадите Панчо Панайотов да е пострадал.Или тогава можеше,беше демокрация,а сега не.Срещу омразните комунисти може и е задължително,а срещу нашите е престъпление.Правилно ли съм разбрал?

Ако не ти харесва отивай си обратно!

на всяка цена платете на млекопроизводители няма достатъчно мляко в страната

Защо не дават по два три лева за килограм зеленчуци субсидия?От един декар тютюн се вади добив около 200 кл. по 3 лв.прави шестотин лева ако работиш 2000 хиляди декара по ш00 лв.само субсидията е 1200000лв.Няколко човека са големите производители на тютюн,който пребират 90% от субсидята другите се разпределят от по малките.Аз познавам такива хора на които авто парка им е милиони.Те са хора на ДПС и въобще не трябваше да взимат тези субсидии но оказаха натиск на примиера.При този недостик на пари в държавата това е пристапление от страна на правителството.Аз не съм запознат ниакаде в света да се дават около 3лв. за килограм произведина продукция.Това си е чиста кражба.

не се правят само цигари от тъутъуна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

видимте вий кък шъ съ бъзикати с мутрата дет ни ръководи

Abe njama li kakvo drugo da proizvejdat tezi horica, ta proizvejdat tutun, da trovjat drugite. A i subsidii shte iskat. Zashto trjabva da im se davat subsidii za tutun, ta toj ubiva! Tezi subsidi trjbav da otidat za lekarstva na deca i za borba sreshtu raka!

Един коментар, с който съм напълно съгласен. Тея хора произвейдат тютюн не защото няма какво друго ами защото го изкупуват скъпо!!!!! По-добре да се ориентират към био горива или нещо друго. А и факт е че те протестират, защото другите производители вземат повече а те по-малко.

сагласен сам и европа иска да спре помощите за тутн,а наще вместо да се радват че ваобще им дават нещо трагнали да спорят кои колко взема !!!

САМО НЕ КЪМ БИО-ГОРИВА. Имаме нужда от храни, не от псевдо-зелени био-модифицирани буклуци. По-добре да няма горива, а да се работи с чиста енергия, не с "био" заместители.

"био" горивата са също токсични. Както и въглищата. Една от най-екологичните енергии е атомната, но се сещам за една "зелена партия" която ни прееба и сега ще гледаме тъжно към Гълъбово.