Мамят ни с комплекта за дроб-сърма

Голяма търговска верига е продавала непълен комплект агнешки дреболии за дроб-сърма.

Обратно в новината

Коментари - Мамят ни с комплекта за дроб-сърма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Як контрол и много солени санкции,явно нашите търговци са забравили "сладостта" на тези мерки.

zashtovie ili tezi inspektori kriat magazina ??? shtoto imsa platili za da ne gi o4epazat...skapanadarjavicasme si eiiii i niamam opravia

Хайде стига с тези анонимни търговски вериги и производители! Голяма новина, няма що! Какво само палите безсмислени фитили? Или пишете всичко, или просто си замълчете и най-добре си сменете професията!

Бъбреците никога не са в комплекта, винаги ги пробутват с агнешкото. Включени в него, ценат им излиза 15 лв./кг.

Ти явно си от селяндурите, които отиват с цялата рода да пълнят количките в кауфландия, щото е много яко там и се чувстваш по-така, все едно си гражданин. Знам ги тия като теб, заради тях и тъпите им бегачки едва успявах да се прибера, когато живеех до кауфланд. Сега, за щастие, се преместих на място, където има нормални квартални магазини с човешки физиономии в тях. Има откъде да си купя нормално месо и зеленчуци, пресен хляб и всичко останало, без да трябва да се блъскам с кухи тикви като вас.

драги Джорджи, защо мислиш,че сме кухи тикви,зашото пазаруваме в големи магазини????? къде по-точно си се преселил,та си пазаруваш в квартален магазин с вмирисани бавярно салами.....

За да не ме връткат, тази година си купих яренце от едно софийско село. Току що заклано. Всички дреболийки на място. Кеф.

ния на село това го изфърляме.

KAUFLAND

КОЯ Е ФИРМАТА. За чий сте я написали тази информация? Нещо да научаваме от нея?

Кауфланд, а производителя "Чифлика".Комплекта го взех заради кърпата ("булото"), ама ...

Коментарите и изводите са безсмислени,ако не напишете името на веригата магазини.Весели празници!

Дроб-сърмата не убива хора, но тойота го прави ! Собственици на тойота - посетете сервизите, за да подменят дефектните компоненти от съвършенните ви коли - застрашавате и останалите участници в движението, които не притежават съвършенни коли като вашите !

ТЪПАНАР!!!!!

А стига бе! Нима ни мамят, не, нема как да е вярно. Те не ни мамят със сметките за мобилни и стационарни телефони, с ток , парно и електричество, дори и банките не ни мамят с депозити, кредити и най-обикновени трансфери, та пък "голема верига" сколасала да ни мами със състава на дроб-сърмата. Нема как да е верно просто, и то навръх Великден. Виж, да беше Коледа или Петровден например - как да е, но на този светъл ден - не е вярно!!

КЗК се занимава с очевидни глупости.

Коя "Голяма търговска верига"? Като не споменавате името значи това просто не е новина. Или ви е страх от съд за измислици или ви е платено да не пишете името.

Зор!Все едно някой яде такива гадории!

Tova sa pulni gluposti ! Agneshkia komplekt vinagi e ot bql drob,cheren drob,surce,momici i kurpa(bulo). Bubrecite ostavat na agneto,a shardena i shkembeto se prodavat otdelno !

Маро,ти разбра ли бе,мой човек - ''Според информацията НА ЕТИКЕТА от производителя комплектът трябва да съдържа бял дроб, бъбреци, момици, кърпа, черен дроб, шерден и шкембе. Оказало се, обаче, че в опаковката липсват белият дроб, бъбреците, момиците и кърпата.''

"Голяма търговска верига е продавала ..." - Добре де не мога да разбера ЗАЩО не пишете КОЯ точно верига е в нарушение. Каква новина е това?!?!? Не виждам защо "голяма търговска верига" може да си позволи да заблуждава потребителите си а медиите да не могат да я посочат?!?!

Да.и аз искам да знам коя "качествена" голяма верига е това!

Защо купувате, хора? Нека бойкотираме поне веднъж тия спекуланти!

osven, che e nepylen, toj smyrdi qko na ocet!