“Нелегална поправка“ на закон се появи в ДВ

Скандална поправка в Закона за контрол на наркотичните вещества излиза в “Държавен вестник“, без депутатите да са я гласували и без президентът Георги Първанов да е издал задължителния по конституция указ.

Обратно в новината

Коментари - “Нелегална поправка“ на закон се появи в ДВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Се е бивало да има прости и некадърни хора по предишни управления, амааа тези направо ни смайват. Чудо на чудесата.

тия дето произвеждат водка мериджейн са намесени явно, щото използват листо на марихуана на етикета...

ББ, ЦЦ и ЦЦ, барабар с малките букви марш!!! Това ни е прокобата. Да остане за сега ЯЯ, защото все още ни трябва -свестните у нас считат за луди.

КОЙ СЕГА НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА?

То е повече от ясно, че не е никаква техническа грешка това. Закони и поправки си обнародват без да са гласувани от НС и без да е издаден указ от президента! Представяте ли си колко такива технически грешки може да са минали покрай капките? Е как няма после Цецка да смее да си пише и по 10 000 хиляди лева заплата?

Скандала със Закона за лова??? .. примерно...

Вместо да си спомняш услужливо, просто ги посочи. Няма случай на такова публикуване. Явно обаче си в абстинентна криза и главата ти се е размътила. желанието отново да прехвърляш вината на предишните няма как да се изпълни точно този път. Хаха.

Щом има за президента и-пич-мен, то за нея веднага да има и-пичка- мен: да върви на майка си в пичката... Пич

А къде за платените писачи на ГЕРБ да кажат как са го направили това нещо комунистите. Липсват ми във форума.

Наистина се оказа, че това правителство е най-немощното от 20 год. !!!

Мдааа, лошо, лошо....

Ако Борисов не я накаже тази очилата госпожа, да си ходи с нея. Законите са за това, да се спазват от всички Цачева не е най-важната в страната/това, че сме парламентарна република не и дава основания/ и не стои над законите.

Това е причина за отстраняване от пост. Цачева 2 седмици мисли и стъкмисва за какво да иска отстраняване на законно избрания Президент и то 1 година преди изтичане на мандата му. А тази простачка сме принудени да траем още 3 години при това без да сме я искали и никой гласувал за ГЕРБ не е гласувал за нея.

Оставка на Цецка Цачева, незабавно. Особено към хора, които за да разчистват терен и за да си осигуряват политически комфорт, използвйки всеки повод и буква от Конституцията, трябва да бъдем безкомпромисни и много критични. ГЕРБ с идването си на власт, доказаха, не само, че са некадърни, но не зачитат никакви правила. Променят всичко както им изнася и без да се усетим ни върнаха в друго време, с тази разлика, че дори и по Тошово все пак правиха опити да спазват законите.

Господи, тези от ГЕРБ вече тотално прекалиха. Мисля че е време или да ги махнем или да се махнем ние...

Я СТИГА СИ НИ ПРАВИЛ НА НЕГРАМОТНИ И ЛУДИ. ТВОИТЕ ГАРБАДЖИИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.

То май вървим вече към диктатура. А може и за добро да е.

Какво се пените? Ясно е, че става дума за една известна марка водка! Водката си е хубаво нещо, а ако и се плати на някой да смени закона, ще е още по-добре! Най-добре ще е и ако никой не го забележи! Да живеят герберите!

kvato durjavata,takuv i vestnika i

Г-н Янев много отдавна каза и за тези неща ... а дали го чухме ! ?

Обнародвана поправка.. обаче излязла за малко, някой се възползвал за малко... само 1-2 случая и после всичко било оправено... Е тия два случая трябва да се хванат и да им се даде максимално наказания по старият закон!

Тази не е добре, препоръчвам и да си ходи на село. Да вземе и БОЙКО, Цецо, Дянков, Лъчо- мозъка и всички гербери. Това са чудовища дошли на власт само да крадат, като подменят основната тема-все повече задълбочаващата се КРИЗА.

Защото съм си простичък се питам как ли се нарича процедурата за отстраняване на Председател на Народното събрание, който е нарушил Конституцията на Република България? Тази цачева не беше ли по образование юрист? Може и да е, но с диплома от Мало Конаре плевенско. Неправилно използваната чуждица за отстраняване на Президента, която освен всичко друго има доста по различно значение в американския случай, абсолютно не е приложима в случая с недоразумението ЦЦ отПлевен. Единствено необходимото и възможното, в случай на проверено и доказано потвърждение на това нарушение, е да се отстрани незабавно защото това е безпрецедентен случай не само в нашата, но и в Европейската практика. Съзнателно не казвам световната практика, защото допускам подобни безобразия и беззакония да са се случили през 70-те години на миналия век в някоя от диктаторските и хунтаджийските Южно-и централно американски, Африкански или други подобни държавици...Това нарушение и своеволие май надмина и най-неочакваните случки и проявления в нашето битие!

веднага импийчмънт на Цецка и сие!

До колкото си спомням през миналите 2-3 години, на 2 пъти в ДВ бяха публикувани съвсем различни от гласуваните закони от предишния парламент. Текста подменен по пътя към печатницата. Чудя се не е ли време да се разрови по-дълбоко и там?

Драги съграждани, за всеки поне малко запознат с нормативните актове този факт е достатъчно показателен.

Започна голямото оливане. България прилича на силно вмирисана помийна яма. Това с публикуване на неприети неща като приети в ДВ е трудно да бъде квалифицирано като друго, освен като яко оливане и присъствие на доктатура.

е ако Цачева е подписала такава ПОДМЯНА с цел облагодетелстване на определени хора, автоматично трябва да си ходи, и то ВЕДНАГА!!!

Тръгнаа хептен през просото.

Тези направо са за съда в Страсбург. И балгарската съдебна ситема даже не може да ги спаси. Такава маршируваща простотия, такова тъпоумие, сигурно и в най-изпадналите африкански държавици го няма. Просто, ако е останал жив, шаващ политик, да си направи сметката, че ако иска да го има е крайно време да ни изведе на избори. Няма за кога да се чака повече. Те загиват за винаги, ама и ние си отиваме с тях.

Малка поправка с големи цели-пдрива директно президентската институция.Здраво лобира за фарм фирми.Като се размирише за поправката щеше да е виновен разбира се Президента. 4 ната са клоуни.