Франция се надигна срещу Саркози

Ден на национален протест срещу социалната и икономическата политика на френското правителство организират пет френски синдиката, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Франция се надигна срещу Саркози | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ти е казал че Julien Dray оглавява лявото простраство бе тъпанар?!

Тоз, който иска да ме тикне в затвора е или прост СДСарист- до уши окалян в престъпленията си във властта и страхуваш се от народното възмездие като дявола от тамяна, или тоталитарчик като болшевиките комунисти, тъпо просто сороско мекере...

Значи след като десните евреи начело със Саркози управляваха, сега е време за левите евреи начело с Julien Dray да довършат окончателно Франция. Такива боклуци като тебе заслужават да ги тикнат в затвора или да изпълняват обществено-полезен труд.

Може ли да си такъв тъпак.Американците нямат нищо против силна и богата Европа.От такива тъпи ,злобни и промити мозъци като тебе до гуша ми дойде.

Шоуто на Саркози във Франция приключи.Точно така ще приключи и шоуто на Бойко в България.Агонията може би ще е по дълга,заради някои особености в манталитета на нацията.

Колкото и да протестират си ги очакват китайски заплати

Снощи по БНТ тъпата водеща каза, че една от три метростанции няма да се движи! Но това е бял кахър. Проблемът е, че родните управляващи бъркат милионите с милиардите - и на думи, и на практика.

Ей,франсета.Братя елате у нас.Поле за стачки и демонстрации има колкото искаш. Елате поне вие, че тук стадото е слънчасало и съвсем заспало.

За да се вдигне Европа от кризата, която я докараха американците, трябва да стане само с ЛЯВА ПОЛИТИКА а не дясна. Дясното е показало своята проамерикански предателска линия. Лявото пространство е слабо след като социалдемократите излязоха от левия фронт и се прехвърлиха на десния фронт и станаха слуиг на десните. Левия фронт в Европа отслабна и след срутването на социалистическата система, като Рейгън успя да прокара в Европа( най вече в източна Европа) американския икономически модел ,който донесе кризата сега. За това трябва да се роди нова лява алтернатива в Европа, за да оглави борбата, както е правила до сега в Европа.Европа винаги е била лява-от времето на Френската революция до сега неизменно е била само лява. Десните управляват монолитно последните 10 години но доказаха своята предателска и анитнарподна същност. ideyazabulgaria.org

а бълхария кога?