Нападнаха ЧЕЗ с яйца

С възгласи "Стига геноцид" и "Мафия“ над 500 симпатизанти на ВМРО се изправиха на протест в София срещу цените на тока, предлагани от електроразпределителното дружество ЧЕЗ- България.

Обратно в новината

Коментари - Нападнаха ЧЕЗ с яйца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bonel4o

ЧЕЗ трябва да ги махнат.То и без това тока в Западна България не е нормален

Браво на ВМРО !!! Много харесвам партий които защитават правата на Българите и не го правят само с думи а и с действия!!! Долу Бойко !

не яйца а камъни, за тия които са подписали приватизационните договори с гарантирана за ЧЕЗ 16% печалба,нека да излязат да им видим лицата,а след това и имотите.

този път яйцата останаха отвън, но следващия ще влезем със все яйцата. Клатят го наши и чужди гости.. но млъкни сърце.. на бунт, на оръжие братя!

НДСВ министър МИЛКО КОВАЧЕВ ПРОДАДЕ НЕРГЕТИКАТА.КОСТОВ И МИГЛЕНА КУНЕВА СПРЯХА А Е Ц КОЗЛОДУЙ

те и по европата са същите- някой да не мисли че това е изобретение на бг пазара- в германия, франция , австрия има по 2-3-4 големи фирми които държат мрежата, а и още други малки , които са само доставчици. И това само за да има юг конкуренция- ама няма. Защото тези, държащи мрежата вдигат постоянно цените- и то , щото тапите подкупни политици са я подарили чрез т.н. Cross Border Leasing сделки на американските банки за 99 години и плащат наем на американците, за да я ползват. Ако прекратят договора- страшни неустойки. уг заради пестене на данъци-а далаверата е за амерякнските банки. И сега онези приятели одвъд океана вдигат цените на наема и кво се получава- цените се вдигат без някой да може да направи нещо- нито тапите, подкупни политици нито народа. Това е. Измислиха ни отвсякъде и още ще ни измислят- докато мърдаме- умиране има, оттърване няма. Всички ресурси и инфраструктура от първа необходимост, държавно имущество и монополи- железници, канализации, енергийни мрежи и т. н са в ръцете на американците. и то в цяла европа. google още знае- cross border leasing.америка някога да е спазвала международен договор? Никсон и златното покритие само сте спомена. 4е няма да стигне един ден да изброявам. никога няма да ги върнат. не след 99 не и след 199. колкото румъния варна добруджа на българия.

Н надзорния съвет на ЧЕЗ се подвизава небезизвестният Златомир Орсов, оня, приближеният на Веска Меджидиева, дето източи Банка за земеделски кредит през 1996. В надзора на две от компаниите са пратени да защитават интересите на държавата и двама членове на Висшия съвет на БСП. Това са Антон Кутев в ЧЕЗ Електро България и Валери Жаблянов в ЕОН България. Кутев е и секретар на ВС на БСП, изкуствовед по образование, а Жаблянов социолог. В управата на енергото е и Айсехел Руфи, бивша съпруга на Ахмед Доган, май ПР по образование. Въобще страхотно компетентна по енергийните въпроси компания. И после пищите, що са ви високи сметките за тока. Е, затова са високи!

Забрави да споменеш малцинствата, демек циганорите, дето и на тях плащаме тока. И следващия път не с яйца, ами направо с коктейли Молотов. Ако се поразровите, в Интернет ще откриете как се прави.

Надяваме се българското правителство добре да разбира, че защитавайки интересите на инвеститорите, защитава интересите на своите граждани Ха, тия за малоумни ли ни вземат!!!!!!!??????? Преди ЧЕЗ-човците да не сме стояли на тъмно?

Не може да се приватизира монополна дейност. Ако някой го направи, доживотен затвор и даже е малко. Това трябва да го има в закон. Горивата,електричест водата и големите банки следва да са държавни и тогава държавата може да управлява всякаква криза. Сега тя е най-големия работодател в консумативния сектор и само това.

тия са ги изгонили от цяла европа заради кражби и мошенничество , ние тук ги търпим. Знам , че не ти ги докара , а един дупедат от Монтана от предишните маймуни , който ни управляваха , но ВИЖ ТАМ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ДА ГИ МАХНЕШ ТИЯ КРАДЦИ.

братя и сестри нека не гледаме сеир -да спрем да плащаме всички , масово, единно - на цял народ не могат да надделеят - вземете се в ръце

Браво ! (дано само не са забравили преди хвърлянето по боклука/боклуците - да отделят жълтъка и белтъка ... и да са запълнили черупките с бързосъхнещ цимент ... или нещо по-така) Всъщност -- защо на този целия тип вагабонти още не са им запорирани сметките/авоарите !?

Време е гражданското общество в България да се разгърне и да помете монополистите.

Братя исестри по съдба яйцата ще послужат за нещо дали за ядене или за продаваане не знам но все още наистина камъните са без пари нека дружно се съберем и ЧЕЗ ЕВН И ЕОН ИЗМЕТЕММММ.

Казах ли ви какво ви чака в България?! Това да не ви е като моя лъснат турски кнеф??? !!!

ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН трябва да бъдат изгонени от България НЕЗАБАВНО!

Само с яйца да ги замерят ЧЕЗ не би имало голям ефект, НО виж ако яйцата имаха шплентове нещата вече щяха да седят по друг начин !

Защо да се хабят яйцата като има камъни и павета!

супер, почна се...СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ ...да се включим всички и да ги изметем

Не знам дали щъркеловите гнезда са застрашени но е грехота-асъщо така ще бэде грехота ако си помислят някой прекрасен ден да искат такса за НЕКРОЛОЗИТЕ защото всички знаем че в отдалечените села в провинцията и на много други места стълбовете се използват не само за плакати в предизборни дни но и за некролози при възпоменания .Дано нямат толкова акъл да стигнат до там .

при наличието че произвеждахме ток,сега го плащаме солено на тия аидуци.незнам защо народа си мълчи тилкова време няма ли кои да ни поведе?небива да ги търпим повече.

Време беше, това ЧЕЗ се не издържа...

Защо хабите яйцата бе? Не сте бедни значи, още могат да ви доят.

Надяваме се българското правителство добре да разбира, че защитавайки интересите на инвеститорите, защитава интересите на своите граждани. - Това не винаги е така и изречението е спекулативно и безумно!!!

а защо на никой не му прави впечатление,че при това 3месечно отчитане ни събираха по 2 пъти ДДС? когато имаш 100 лв и начислят 20% плащаш 120,но после при изравнителната сметка ти изваждат само 100 от цялата сума и на полученото пак 20% ДДС Как пък на 1 мозък не му стигна да види тази супер далавера аааааааааа?!?!?! Ет за това беше тази дива борба с тези 3 месечни сметки...

Samo edin fakt .Jivea v Colorado i plashtam po malko ot 6 centa za kilovat.Maika mi plashta dvoino na tezi kradzi v BG.

Те тука има голямо противоречие : Надяваме се българското правителство добре да разбира, че защитавайки интересите на инвеститорите, защитава интересите на своите граждани - ТИЯ ВЕРВАТ ЛИ СИ ?

Жалко че няма кои да ги изгони от БГ тези чешки мошенници,кои знае на кои депутат плащат за да седят тук да ни дерат

Н А Ц И О Н А Л И З А Ц И Я!!! и на Софийск вода, и на банките!

ЧЕЗ- вън от България!!!!Завинаги

Да така е прав си трябва да се почне от топлофикация и ДКЕВЕР и независимия съд там е главата на енергийната мафия всички неволи на българите започват от там и чез им е най малкия проблем за момента.

Семерджиев, наистина е за набиване на кол. Сам предложи на ЕРП-та ЕОН, ЧЕЗ и ИВиЕн да вдигне цената на тока. Без те да са си поискали. Към нашите продажници трябва да се насочим. Впрочем, някой чувал ли е нещо за Шушулов? Кой знае къде си харчи милионите от рушвети... на някой екзотичен остров си припича дъртия тлъст задник...

Много сте ербаб пред компа, ама колко от вас отидоха на протеста ? Добре, че излезоха пенсионерите . И не само тези ще ни доят- като знаят ,че българите си мълчат,защо и някой друг инвеститор да не дойде да пълни гушка в БГ. И стига сте скимтяли- това е лицето на дивия дикенсов капитализъм в БГ. Това е положението. Сами сме си избрали този път. Промяна ? Историческите цикли според Хегел са през 40-45 години - минали са едва 20 г.......

Малко им е било на ЧЕЗ! Няма такава държава като нашата - по отношение на електроразпределение държавният монопол беше заменен с частен, че да не може да има какъвто и да е контрол! БРАВО, господа управляващи! Няма да е лошо да бъде проверена каква е практиката в тази област в развитите държави и да се създадат условия за конкуренция между електроразпределител дружества, вместо да им се дава неограничена власт над България! Редно е те да се борят за клиенти, а не ние да се задъхваме, опитвайки да достигнем цените на некачествената услуга, която предлагат!

Ох как не съм разбрала и аз да отида! Само така - ЧЕЗ са за народен съд!

И не приватизацията и либерализацията на структуроопределящит обекти, а национализацията ще ни спаси, както е в белите държави. При жесток обществен контрол, разбира се!!!!

много ми е любопитно ако всички спрат да плащат... ще спрат ли на всички тока? ще върнат ли всички пациенти? ама не сме обединени и те на това разчитат.

как управниците ще ни защитят - нали от там гушат. нищо че откриват измами. те затова увеличават цени, осигуровки, данъци - защото едно кранче като потече - да текне от три поне други. и си мислят че им вярваме. не всеки четвъртък - всеки ден трябва да е.

До всички малоумници и неграмотни! Драги малоумници и т.н., не е важно на какъв период от време ви отчитат електромерите - по-важно е в отчетите да фигурира старо показание - ново показание, а хитрите чехи (признайте си, че са по-хитри от нас) ни преметнаха и престанаха да дават тези сведения, както беше едно време в бележките за ток. И така ние не знаем какво КОЛИЧЕСТВО електричество сме изразходвали и от там каква сума следва да заплатим!!! Простата формула е: количество (kWh) Х цена (лв/кВтч) Стойност (лв.). И като гледам как някои бабички реват Сметката ми е много голяма, защото не знаят какво количество електричество са изразходвали! Хората трябва сами да започнат да си отчитат електромерите, както правя аз!

Ало, войводите! А какво става с протестите с/у най-големия рекетьор ТОИПЛОФИКАЦИЯ АД. С сравнение с нея ЧЕЗ са направо ангели!

Sprete da pla6tate za 3 meseca i te sami 6te si tragnat (s dylgowe pri towa :)

Не са само чехите от ЧЕЗ,такива са и Е ОН ,такива са и другите,ЕВН.Хич не ги е еня за българите! Такива цени на дребно за 1кВтч няма никъде в света!!! И то като номинална цена,а съотнесено към доходите е направо грабеж.И естествено,печалбите заминават в чужбина.А тези чужденци не са монтирали и една жичка в разпределителните мрежи и подстанции.Обръщам се към ативистите на ВМРО: ОРГАНИЗИРАЙТЕ ВСЕНАРОДНО ПРОТЕСТНО ДВИЖЕНИЕ ЗА ИЗГОНВАНЕТО НА ЧУЖДИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ пак България е НА българите и ЗА българите!!!

Браво на ВМРО,отдавна си мисля да гаслувам за тях,...

В НАШЕ СЕЛО ПО ЕЛ.СТЪЛБОВЕ ИМА ЩЪРКЕЛОВИ ГНЕЗДА,НА ТЯХ ТАКСА НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА ИМ ВЗЕМАТ?

Абе хора много ви моля обявайвате ги публично тези протести ,сега ме е яд че не съм присъствал .Не с яйца ами трябваше да ги линчувате ,другия път с факли и коктеили молотов ,като едно време партийния дом ,ше им се не знае и мошенниците баш .Че печелат като за световно от народа печелат ама защо е нужно по толкова мошенически начин да си прибират парите .

Борисов искат сега и НЕК да продадат на тея изедници за някой лев комисионна!Няма да им позволим да досъсипят България!