На наркопазара цари хаос, възможни са убийства

В момента на наркопазара у нас цари пълен хаос и всеки работи за себе си, което може да породи в бъдеще евентуални конфликти, физически убийства и саморазправи.

Обратно в новината

Коментари - На наркопазара цари хаос, възможни са убийства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха-ха.Още едно незабравимо изказване.Оставям с впечатление, че искат вместо да унищожат организираната престъпност да я има, защото видите ли, ако ги няма учителите-/шефов в занималнята децата -/наркопласьорите/ще се изтрепят.

Явно наближава откриването на ловния сезон. Сигурно от МВР ще дадат началото с показно отстрелване и след това ще помагат на изоставащите в разчистването на сметки...

А ПАК Е ВИНОВЕН Б.Б.ДА ВЪЗСТАНОВИ ПАЗАРА!ВЕДНАГА !КАК МОЖЕ И ТАЯ СФЕРА ДА СЪСИПЕ!ЦЯЛА НОЩ ЩЕ МИСЛЯ ЗА ПОТЕНЦИАЛНИТЕ ЖЕРТВИ НА ПРЕДПОЛАГАЕМИТЕ УБИЙСТВА.СЪЩО КАКТО ТЕ МИСЛЯТ , КОГАТО УБИВАТ ДЕЦАТА НИ!

чуваш ли се бе братко, Държавна Мутра, ти заявява - голяма стрелба се задава, бъдете сигурни, че когото гътнем по служебен начин, то ще е за доброто ... да не допълвам на кого. Но е древна поговорката ни --- и този с чужда пита - майчин помен прави. За това трябва да взаимстваме идеите на ККК от дедите на тези що му плащат.

Българи, имаше ли я всичката тази диващина в Народна Република България? Имаше ли ги всичките тези кървави мафиотски истории в Социалистическа България? Имаше ли го това мизерно и мутренско ежедневие у нас в годините на Народната Власт?...... Спомне си добре! НЯМАШЕ ГО!

Хей полицията ,ало само си приказвате щото трябва да хвърлите прах в очите на хората ,че уж нещо вършите ,нищичко не правите по въпроса ясно е като бял ден ако нещо правехте нямаше да има и грам в България от тази отрова и нямаше да се тровят ,умират и да вършат престъпления децата ни.Стига сте си пълнили гушите стреснете се най после ,защото никой не е застрахован утре и вашите деца може да се случат в същия кюп ,в който са нашите.Ако имаше едно правителство като хората нямаше да е така знам го ,но уви няма, а дали ще доживея да видя някаква промяна не знам отчайвам се вече .Всички,които се докопат до властта или до някакъв пост знаят от къде идват парите им ,от нещастието на другите ,но не се замислят въобще гледат да живеят охолно и на тях да им е добре -ама то и за тях има край ,всички сме смъртни.

личи му, че като малко, е падало с главата надолу от топола. Има гънка. Тя може и на черепа да е, но все пак я има, и за това сигурно е генерал. Знае и две думи - Хан и Аспарух. Дали обаче знае какво означават? Знае ли нещастното кретенче, кой отиде да възстанови прекратеното производство на наркотик в Авганистан. Сеща ли се това нещо, че някой като възстанови някое производство, после трябва да възстанови и реализирането на произведената продукция??? Но като му гледам снимката на това генералче, си мисля, че е напълно възможно, да е курва, спонсорирана от основния трафикант - СЪЩИЯ дето направи: атентата срещу Близнаците и ответната Авганистанската война - хАмериканците. Ха да гласуваме: давам 0.01 точка за това, че е кръгъл идиот и 9.99 за това, че е платена курва. Само не ме питайте, кой е платеца.

от канабис се преминава на по-силни субстанции.никакво легализиране. но клиентите на разпространителите са на територията на страната, нали? и какво се прави за превенцията на зависимостите?

То в Люлин град полицията ги знае но ако ги хванат ще си изгубят спонсорите който ги водят на отчет.Наскоро май хванаха някой дори ги използват като мулета или са шофьори на контрабандата други имат по пет-шест таксиметрови коли на аредда дори и кръчми държат срещу новострояща сграда на кауфланд в 7ми.Но си плащат да си траят началника на 09 рпу е на процент.

koi dopuska narotizite pres bg.kon napravi bagataschite i kratzite na bg.koi sa narkobosovete sascho ne sa v satvorite toja kato govori vse edno govori sa domati i krastavizi kakwo e tova intervue jalko e sa mladite balgari no s prava bjagat v tschujbina ostanaha mutrite zarvuli milionerite i miliardrite v bg

Ами да викаме хан Аспарух тогава, пък може да си го изберем, че дотук все бъркаме.

Какъв хаос бе! До сега все едно нямаше убийства.По-скоро ми се струва ,че вече няма от кого да си взимат процента ченгетата в тези несигурни времена за маргини, барети и къровци.

В момента на наркопазара у нас цари пълен хаос и всеки работи за себе си Taka znachi a? Vseki otiva na poleto, kopae, posle v chastnata laboratoria prerabotva, paketira, i nakraia izliza da prodava sobstvenata si producia - GENIALNO.

Само Хан Аспарух може да направи нещо, за да се преместим и да не сме на балканския път на наркотика, заяви началникът на антимафиотите И ББ ще помогне да я няма БЪЛГАРИЯ. .

флоров е мръсник!

Трябва да се действа едновременно по цялата верига. В Афганистан да се унищожават планатции и паралелно да се създава друг поминък, а тук да се води агитация и пропаганда срещу наркотиците и да се ловят пласьорите.

хаоса е навсякъде,това е още по опасно защото може да срине и държавата.

Ангелов, ами със словесни престрелки как да има физическо, а не психическо убийство?

Отлична работа. Но ги прекарайте през курс за точна стрелба, да не отиват мърцина невинни хора! Да започват везнага.

И на пазара за лекарства е същото.

Ами нали за това има цяла камара полицейски служби службици,дирекции,аг и какви ли не още тути кванти,за да им канализирате работата и да заработят ритмично,без сътресения и хаос.

Хайде. С нетърпение очакваме още гръмнати пласьори. Най-добре всичките.

Всеки шанаджия отговаря със живота си. Риска е голям, заслужава ли си????Имайки впредвид, че вече се стреля направо с калашници.

Еми ловете ги де. Няма да ви чакаме.Какво признавате си че ги знаете ама няма да ги хващате.Грам не трябва да се продава!!!Същото е и с проституцията и една не трябва да има!!!

Човекът изглежда доста загрижен...Ами що не вземете да им помогнете да са стабилизират горките, не може така да се избиват, и те са хора!

Няма нищо лошо в това, само че им сложете по един касов апарат като ги знаете кои са и бюджета ще се напълни. Може и на магистралките по касов апарат. Решихме проблема с кризата.

По стара традиция полицията НАБЛЮДАВА разпространението на наркотици и дава статистически данни и пазарни анализи. Така се работи!

Парламента да въведе ред в наркобизнеса за да няма убйства.Да раздадат квоти.

ТУК ЩЕ Е БЪЛГАРИЯ!!! ФЛОРОВ, ЗНАЕТЕ ВСИЧКО ТОВА И НЕ ДЕЙСТВАТЕ ЗА ДА ЛИКВИДИРАТЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО ЩОМ Е ТОЛКОВА МАЛКО!! КОЙ НЕ ВИ ДАВА ЦРУ, ИЛИ БОЙКО!

нещо българско да е добре организирано! организацията на българите е доста добра.

Boiko, shte vuvede red na pazara-shte rabotqt samo za nego.....Te tova e...

То ако не се избият помежду си няма кой да ги закача. Това даже звучи и малко като призив :)

Възможни са убийства....Сопред мен са желателни...Да се прочисти малко от квартални дилъри и махаленски псевдомутри.

Ами като цари хаос,поемете го целия във ваши ръце и въдворете ред,какъвто въведохте в държавата.А пък като убият някой друг бандит ще си останат само от вашите.

Българските апаши дори да не сме на пътя на наркотика пак с мръсен бизнес ще се занимават.И полицаите са замесени също и митничари ,иначе не може да се пробие.Аз дори подозирам схема да пускат качествената дрогата а да залавят пратки с нискокачествена, за да симулират дейност и да си запазят работата.Така остават извън подозрение а качествената дрога си влиза и се разпределя свободно. Приходите от нея имат и дял за тези каналджии през които преминава.

Флоров,Флоров....ВИФ като на врабче ...Едно нещо каза и се разсмърдя на глупост и простащина !!! Бог да прости ДАНС,БОП и МВР !!!

Че ако колегата Аспарух възкръсне, ще има горко да плаче и да си посипва главата с пепел, каква беля е направил!

Играчите на наркопазара знаят какво неговото състояние. Хаха. Предполагам, че скоро някой като Чората пак ще изгърми. Хаха.

НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ

този сигурно е изкукал, явно са му засегнали интересите.

Така е най-добре, сами да се изтребят тия гадове. То се е видяло, че полиция и прокоратура няма да се справят. Иначе в Китай са си решили проблема вече. Разстрел за всеки който пласира или разпространява дрога!!! Много е просто, но в наща говняна държавичка това няма да стане!!!

А хората не били толква прости маи да хранят мафиотите, можело да си работят и сами не за МВР

в прав текст: КОЙТО ПРОДАВА НАРКОТИЦИ ЗА СЕБЕ СИ А НЕ ЗА МВР - ЩЕ ГО УБИЕМ!!! Те това е държавата булгаристан

Ха ха (12.03.2010 г. 13:59ч.) то изобщо не е за смях ,че нацията се в идиоти напълно!

На всички трябва да е ясно, че МВР се занимава с разпространението и продажбите на наркотици в България.

ami dokato golemite sa na toplo 6te ima haos ...to e logi4no...tapaci takiva..da sa trepqt barem sa iztrepqt do edin

крайно време е да стане като на запад-децентрализира на наркобизнеса.много дребни дилъри всеки сам за себе си.така няма всичките пари да отиват на едно место и няма да се формират мощни финансови криминални групировки

Е,и?