Македонският съд отне детото на Спаска Митрова

Съдът в македонския град Гевгели присъди родителските права върху 3-годишното момиченце на Спаска Митрова на бащата - Воислав Савич.

Обратно в новината

Коментари - Македонският съд отне детото на Спаска Митрова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На когото и да присъдят детето, другият родител ще е недоволен!и за него решението на съда ще е несправедливо! А тази жена,и да е българка, е жител на друга държава и ние не можем да се месим в работата на техния съд! Ние с нашия, българския съд не сме се оправили! В собствената си държава трябва да сложим ред най-напред!

А бе вие съвсем изкукахте, какво ни интересува тая кифла ? В България хиляди хора губят работа,жилища,деца и всичко ! Ама Спаска, ама Спаска , а бе свестете хора ! Преди години ,когато македонците бяха югославски граждани и ходеха по цял свят не ни ебаваха за слива,а сега са големи българи . Стига бе, мирясайте с тия глупости ! Писна ми от идиоти ! До кога ще броим разни оръфляци за българи и ще се пънем за глупости ? Колко данъци е платила тая българка в България ? За какъв чеп ни е ?

Добре помня,че Ж.Желев избърза да отмени софийското жителство и така с един подпис успя да съсипе София.Пак с един подпис избърза да признае македонска държава и така я превърна в концлагер за българите там.Въпреки примера на гърците!Но никой до сега не е завел дело срещу простотиите на този болен мозък.

kakvato durjavata,takava i prisudata

Ако нещата така се развиват, като порасне ще направи наложения му избор т.е. да мрази майка си, защото бащата така ще го възпита . Български съд да присъди детето на майката и Спаска да вземе една рускиня и със българския посланник да отведат детето.

Много си прав,брат ! Къде спи външното ни разузнаване ?,преди 25 г сърбите ревяха ,че 1/3 от младите им офицери са купени от Военното ДС.Сега им да търят кой с какви гащи спи ,мързи ги да работят...За този Воислав навремето щяха да знаят и размера на гръдната му кост ..

Каквито и да са междудържавните и политически глупости това си е една човешка трагедия. Отнема се детото от майката. Като порасне сигурно само ще направи правилния избор,но дотогава не искам да съм на местото на майката...

Във този форум пишат не малко сърби,румънци,помаци и вардароиди!Владеят перфектно български език ,представят се за българи и винаги имат антибългарски позиции .Нашите наивни глупаци само това и чакат .....

Ei ama mnogo si zlobna ma. Otde si nasabrala tolkoz zloba -ne znam. Vari na lekar!

А бе далечни роднини, Вие въобще не сте държава бе джаам.

Да дойдат танковете !

Браво на ВМРО обаче, че са изпратили представители там! Защо нито една друга партия в България не направи това?

На първо време на Спаска трябва да и се даде едно хубаво жилище в блока на медицинските сестри. После да и гласуваме стабилен ежемесечен доход и някакъв орден - може и Стара планина, но степен, та да не се обиди Батков. Трето - да се назначат няколко адвокати от българска страна, които да се заемат с делата и. Четвърто - ако Македония има някакъв дълг към Бълхаристан, да и се опрости одма, та да се оправят работите!

Сега какво ще им подарим на тези македонци.Може би трябва да им помогнем при членството им в Европейския съюз.нашите политици трябва доста да се позамислят заслужават ли нашата безрезервна подкрепа за каквото и да било.

Мисля че е крано време да си преусмислим позицията спрямо Македония, да вярно доста наши хора живеят там, но точно заради това трябва да сме доста по твърди към тях, те от друго неразбират горките!!!

Браво бе 12, браво.И майката е човек, но щом е с българско самоподсъзнание в РМакедония не е.Замисли се ако майката беше със сръбско самоподсъзнание дали така щяха да реагират и да лежи в затвора?????

Мисля че е крано време да си преусмислим позицията спрямо Македония, да вярно доста наши хора живеят там, но точно заради това трябва да сме доста по твърди към тях, те от друго неразбират горките!!!

Голям кеф ми прави да гледам как македонците се гаврят с родния ни политически елит. Плужаци , убитаци, за нищо не стават.А тук се правят на велики.Договор за дружба щели да предлагат.Видяхте ли ги колко струват тъпанарите?

Мисля че е крано време да си преусмислим позицията спрямо Македония, да вярно доста наши хора живеят там, но точно заради това трябва да сме доста по твърди към тях, те от друго неразбират горките!!!

Престанете с това че детето трябва да се присъди на майката. Знаете ли колко дела има в България които се оспорват от бащите именно заради това предрасъдие. Никой неможе да твърди че детето единствено ще бъде добре при майката. Негодувахме за полякинята а защитаваме Спаска. Нямам нищо против нея но и БАЩАТА Е ЧОВЕК

Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! Аз не зная! Аз не мога! - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика Яман ни е нам хала! - а всякому меракът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.

От 1917 година сърбите обработват Македония - сега вече българите /т.н. македонци/ са 100 % сръбски гъзолизци.

Искаш да демонстрираш познания,но не си учил достатъчно,ако си ходил на училище.Цитатът ти не е от Алеко,а от Славейков-старши. Искам да попитам :Как ще реагираме,ако в България един човек от турски произход заяви публично,че е с турско самосъзнание и не обича България?

Искаш да демонстрираш познания,но не си учил достатъчно,ако си ходил на училище.Цитатът ти не е от Алеко,а от Славейков-старши. Искам да попитам :Как ще реагираме,ако в България един човек от турски произход заяви публично,че е с турско самосъзнание и не обича България?

Искаш да демонстрираш познания,но не си учил достатъчно,ако си ходил на училище.Цитатът ти не е от Алеко,а от Славейков-старши. Искам да попитам :Как ще реагираме,ако в България един човек от турски произход заяви публично,че е с турско самосъзнание и не обича България?

Най-гадното е, че детето и в Македония се изпозва като наказателна мярка от един родител към друг. Балкански простотии. Зашо този добър баща не помисли, че емомиченце и е по-добре да е при майка си. Гадно отмъщение за сметка на детето. Следва да се злепоставя майката в очите на детето ис това да и се причинява болка. Дано на този човек- бивш баща и мъж се осъзнае, че е тормози детето си. Но явно в случая деттео не важно, а да си повдигне самочуствието. Егоист и мръсник!

Да, поредния пример, че за всички сме роби. И за американците, и за руснаците, и за циганите, и за македонците.

Спаске, вече е срамно да се наричаш българин, защото циганите ни компрометираха на всякъде. Стига вече с тая.

po povod na niakoi ot komentarite - balgarite ostanali da jivejat izvan granicite na darjavata Balgaria vsledstvie rezultat ot voini zagubeni ot Balgaria sa balgari kolkoto i tesi ostanali v predelite na darjavata!!!!!!!!!!! I ne im pravim evala kato im davame pasporti , tova e tiahno pravo !!!!!!!!!!!!!!!, kato gi 4eta tija komentari ot balgari , deto svobodno tvoriat gluposti po temata , ne mi e 4udno 4e v Makedonija sa tolkova ludi sled dalgogodi6na propaganda , javno stradame ot ob6ta balgarska tapota , ama tam e torena

Ще мине доста време докато мине това дело през местните съдилища. Най-вероятно няма да й върнат детето. След това сигурно ще има дело в Европейския съд, което ме съмнява да не спечели. Лошото е че детето ще преживее всичко това.

Sajaliavam sa tova che i otneha deteto, no imam vapros . Sasto Spaska ne e dopuskala bastata da vijda deteto si ? Nali roditelskite im prava sa raspredeleni po ravno? V nikoia zivilisovana darjava niama da tolerirat otkasa i bastata da vijda deteto si. Spored men Spaska sama si goe isprosila.

Алеко е казал-не сме народ, а мърша!!!..да беха едни гърци-такъв фурор щяха да предизвикат в световен мащаб... А бг държавата мълчи като ...да не казвам....Ние сме в ЕС, БЮРМ зависи от нас! В нас е и хляба, и ножа!!!! защо толкова им се церемоним!!!!????

Ама така и не разбрах защо на спаска митрова онзи радомиро-пернишкия бивш агент цървул не взе да и връчи един орден стара планина и без това скоро ще го инпичнат да се беше постарал малко преди това .

Браво на ''Од Македония!!! Не всички в България мислят така за ''макетата''! Ние сме братя!

Хайде бе, проблема бил, че бащата бил безработен. То пък защото майката е много работна. Или вече й дадоха политическият пост, който Божидар Димитров така сладко й обеща.

И Акедонския съд, безпристрастен колкото Българския съд. После да казват, че не сме един народ.

Перверзията на гербавите е, че безскрупулно експлоатират темата Спаска. Още по-перфидно е, че тематизират за собствени цели и детето и, което си е чиста гавра по отношение на малкото момиченце.

Всичко това е следствие от политиката на Великите сили след Първата и Втората световни войни и проститутките от престъпния Коминтерн.

И на мен ми писна от простотията им! Определено европейското им членство минава през стадии на очовечаване, а при тях това липсва... Вече си мисля, че Македония задържа гражданите си, като ги отчуждава от майките им. Ако го карат така, естетвено ще приключи една изкуствено създадена държава.

Ако Спаска беше гръцка поданичка, досега щеше да се е прибрала с детето си в Солун. Ние просто нямаме държава - това е! Ако имахме - такъв скандал щеше да бъде раздухан на най-високо ниво, ама не между София си Скопие - не--е-е-е-е, а между София с Брюксел/Страсбург, че ония шугави сръбски копелдаци сами щяха да си говорят... Щяха да ги накарат с цената на искономически санкции да спазват правата на една европейска гражданка в 21 век, па макар и в дивата, ориенталска, Караджорджовска Сърбоманска Вардария.

Жалам што така одлучил судот во штета на Спаска Митрова.Детето треба да биде со маката.Ако и нека ги има своите права и таткото да го посетува и гледа.Но,на еден невработен родител како што е таткото да му се даде дете,а да и се одземе на мака,коа сигурно е вработена блиску до умот.Не мислиме сите од Македониа дека Спаска не е во право.Маката има потполно право детето да биде со неа.Мислам дека второстепениот суд во Скопе ке а измени пресудата во корист на Спаска.Спаска држисе,малата сигурно ке биде со тебе.Поздрав до Блгариа,не сите сме лошимакета.Позз

е нали щяхме да подписваме някакви договори с Македония, какво стана? май прекалено националистични се оказаха и ви дръпнаха шалтера, а? така е. другите наций си гледат себе си. А ние дупедавците, даже и пред мекетата клякаме.

Защто ни занимавате със Спаска тя е българка колкото аз македонка

Има си съд в Хага, има си и Страсбург. Бълагария да пусне едно такова дело и да поиска компенсации за Спаска. С парите хем ще си гледа детето, хем да си идва в България, за да си е у тях си. А македонците са едни лайна. Това е известно на всички нормални съседни страни. Рано или късно ще си получат заслуженото. Те и сега си го получават. Простотия и беднотия, които са по-големи от българските, са си баш наказание. Долна измет!

Време е България да блокира пътя на МК към ЕС тези сърбомани незаслужават съжаление.

И на мен ми писна от простотията им! Определено европейското им членство минава през стадии на очовечаване, а при тях това липсва... Вече си мисля, че Македония задържа гражданите си, като ги отчуждава от майките им. Ако го карат така, естетвено ще приключи една изкуствено създадена държава.

И на мен ми писна от простотията им! Определено европейското им членство минава през стадии на очовечаване, а при тях това липсва...