Съдът остави в ареста наркобос и групата му

Състав на Благоевградския окръжен съд остави в ареста Огнян Атанасов и петимата от групата му, обвинени в организиране на престъпна група, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста наркобос и групата му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при този хаос в съдебната система,адвокатите винаги ще са по добрите-двама се карат третия печели.

Докато прокуратура и полиция не разберат,че и те са длъжни да спазват закона ще има такива адвокатчета.За сега много от доказателствата са хвалбите на Ц.Ц. които минават само пред заблудената публика. Ако има годни доказателства няма да има такива адвокати. Разбира се и съдиите трябва да бъдат безпристрастни.

Това е само защото в момента цялото общество наблюдава внимателно съдийските действия заради изказванията на Цветанов, иначе да са ги пуснали. И изцяло подкрепям мнението на man!

Крайно време е такива като теб да се научат, че за ходне по голяма нужда има специално оборудвани за целта места.Наричат се тоалетни а не интернет форуми.

Кой казва, че нашите хора не са предприемчиви? Предприемчиви са и още как! Не е ясно сами ли са открили пътя на забогатяването или някой друг им го е показал?!

Мисля, че е време съда да третира като обида, когато разни адвокатчета се опитват да освободят задържан с безумни доводи от типа 150 говеда за гледане и болест, която лесно може да се диагностицира, че я няма. Т. е. крайно време е подобни адвокати да загубят професията си (това може адвокатската колегия), защото работата на адвоката е да защитава правото - това което крепи обществените отношения, а не да защитава с всякакви средства очевидни бандити. Т.е. самият адвокат трябва да има самосъзнание, кое е допустимо и кое не, като си избие от главата (или съда помогне за това) усещането за лична безнаказаност. Тогава и имиджа на съда, както и този на адвокатите ще скочи.

DO DO MAN TAKIVA GADOVE KATO TEBE NIAMAT MIASTO V INTERNET FORUMI CAPISH

Не мога да повярвам на ушите си??? Български съд да остави в ареста предполагаем престъпник??? Предполагаем - хванат с пари, наркотик, оръжие, фалшиви документи .... предполагаем??? Само дето не е стрелял. Ако и сега не бяха го закопчали.....не знам какво трябваше да прави? А г-н върховния съдия Лазар Груев, дали НЯКОГА ЩЕ ЗАКОПЧАЕ НЯКОГО? Или неговото президентче(или президентската банда) пак ще му каже - този е наш, пази го!!!