5-ма младежи загинаха при катастрофа край София

Петима младежи са загинали при тежка катастрофа, станала на пътя между гара Яна и град Бухово.

Обратно в новината

Коментари - 5-ма младежи загинаха при катастрофа край София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ne wii iskame tapite komentari zapazete si gi za was we4e nqma nikwo zna4enie koi e winowen ;( 6-te 4oweka koito zaginaxa gii poznawam ;( ii ne me pitaite kwo mi e ;( R.I.P lipswate mii ;( zawinagi waw nashite sarca ;(;(

6ofiorat koito e ojivql si e karal v negovata lenta a tezi s mazdata sa izleteli ot tqxnata lenta i sa se zabili v nego i drugoto bez knijka nese kara koito nemisli taka stava

анархията продължава,законите ни са за никъде.

капут си ти и се научи да четеш,тъпако

golqmi pi4ove bqxa mnogo jalko za tqx moite saboleznovanq km roditelite im i ostanalite leka im prst BOG DA GI PROSTI

защо смяташ, че даскалите са виновни-днешните младежи са изключително нагли, защото надойдоха родителите им от провинцията ис нокти и лакти пробиват път на чедата, не знам дали си забелязал , но те са само самочувствие , а главите им празни, поне да се научат да говорят нормално, ама те и това не могат

абе капут невиждаш ли че колата е с номер вр, ане со. мир на прахъ им.

ТОВА , КОЕТО САМ СИ НАПРАВИШ И НАЙ- ГОЛЕМИЯ ТИ ВРАГ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО ПРИЧИНИ! НЕ ТЪРСЕТЕ ВИНА ДРУГАДЕ, ОСВЕН В МЛАДИЯ ШОФЬОР!

регистрацията на колата е СО,тъпако,ето ме,и кво общо има това с смърта на 6 човека

Не съм съгласен с теб - не е важно в случая нито образованието /математика, физика ..../ , нито културата /музика, акварел ..../! В подобна /и всякаква/ ситуация НАЙ-ВАЖНО Е В Ъ З П И Т А Н И Е Т О ! Ако някои родители разчитат на училището и/или обществото да свърши тяхната работа - ще трябва да очакват и логично този резултат - нещастие. Затова изяснете си приоритетите - живота, здравето, децата .... парите, колите, лукса - и работете за възпитанието на децата си!

Мир на праха им. Не може така. Никой не се съобразява с никого и с нищо. Днес една кака ми надмина огромното пъплещо в снега волво с бясна скорост и на 20 метра започна да се върти като че ли няма нищо общо със земята. Не може така бе кака, ако ставаше това време за мерцедес и аз щях да го извадя. Не става, а и ти едва ли си минала повече от 5 километра в такъв сняг през живота си.

abe ti akal ima6 li?vse daskalite li sa vinovni,be???

Преди 3-4 години на прав заледен участък, с перфектни зимни гуми, загубих за миг концентрация и колата ми направи 2-3 пълни пируета на платното, преди да спре невреима в преспите в страни от пътя. Ако имаше насрещно движение сега щях да съм мъртъв, нищо че имам над 20г. шофьорски стаж. А се движех с не повече от 70км/ч. на първокласен разчистен, видимо добър прав път. Жалко за младежите, но никой не е имунизиран срещу подобни катастрофи.

На какво са ги учили в училище тия мърши даскалите, където искат само мангизи и ваканций. Затова ще измират младежта, че няма кой да ги научи на ум и мъдрос

маздата е била ниско-летящ автомобил, спасение няма дори при идеално почистени пътища. а когато са заснежени - има безопасен начин на шофиране с 30-40 км/час. това лайно е пренебрегнало безопасността и сега е виновно за смъртта на 5, повтарям 5 човешки живота. миг самовлюбеност 5 човешки живота. ето това е неандерталщинатах която наричаме селящина. да, защото селата не заприличаха на градчета, а станаха центрове за комплексари.

Забелязвате ли, пак виновника е жив!Как става това - в повечето катастрофи шофьорите,виновни за катастрофата остават живи, а пътниците загиват??

тва да не е у вас на сели ма.

абе простаци бол на пътя....

Наистина жалко за младежите, но всички трябва най-после да резберат и да си го набият в тъпите глави, че шофирането не е шега работа. Мисля, че автомобила служи за да те закара жив от т.А до т.Б, а не за гъзария по пътищата. Докато се позволява на такива неправоспособни и неопитни пиклоьвци да управляват МПС-та ще има невинни жертви.

Много добре го е написал АБ -каквото в маздата, това и в асансьора. Въпрос на култура и дисциплина - законите в обществото може да се погазват, но природните не прощават. Пишат тука някакви пак за софиянци и скъпите им коли. Софийският номер е като българското гражданство - може и арабин да си и пак да го имаш. Къде го видяхте, че е софийски - май не е! И Анчето - колко скъпа може да е една мазда от началото на 90-те? Човек затова има глава на раменете си - каквито и да са пътищата, колата ти и времето, трябва да си преценяваш скоростта. Това не може да е удар с по-малко от 100 км/ч. Жалко за родителите и дано другите пикльовци малко се стреснат!

Жалко за децата,ама ха да се попитаме кой на 20 год. може да си позволи въобще кола-да неговорим за марка???Убийци са родителите им-какво мешате правителството!!!

Мир на душите им! Тръпки ме побиват от ширещите се невъзпитание и отказ от мислене. Това важи за представителите на всички възрастови групи и поколения. Подобни случаи са събирателен огледален образ на обществото ни, синтезирал в себе си целокупния отказ от поемане на отговорност, от спазването на правилата, от изискването на елементарна нормалност. Считам че е просто: 6 чифта необразовани и невъзпитани родители са позволили на невъзпитаните си деца да рискуват своето и на другите здраве и живот за едината суета! И сега какво? Ще ми се тръшкат, реват и обявят траур. Ами да си поплачем с тях до следващия път и да се помолим ние и/или близките ни да не са им на пътя!

Ужас! Поредните нелепо загубени младежи... Как може с кола на над 20 години да се правят експерименти в това време....

Бог да ги прости!

Преди вземането на изпит кандадат - водачите трябва да минат и обучение за шофиране при зимни условия. И да се полага втори изпит за управление на автомобола при зимни условия - контролирано хлъзгане и т.н. - нещата ги пише в учебниците от по-севрните нам даържави. И само който е издържал такъв изпит да има право да кормува при сняг. Иначе каквото и да си говорим, хората ще се избиват от липса на умение и паника, когато започнат да летят. Дано някой от когото зависи това, да прочете този коментар

При предния голям сняг пред мен се завъртя един такъв, за късмет дистанцията беше голяма и не го ударих. Пътя беше в прилично състояние за снеговалежа, аз се движех спокойно с 80 (карам джип). Но той просто направи нещо безумно. Спряхме да му помогнем да излезе от пряспата в която се заби. Беше с много хубави зимни гуми, пътят беше нормално почистен, но в момента валеше сняг, а той караше много бързо. Просто изкара късмет, че никой не го удари докато се въртеше като пумпал.

Съболезнования на близките им! Да не дава господ на никой такова нещо!!! Но като гледам колата по-скоро ниско е летяла... Вярно е, че водачите нямат култура на пътя, но е вярно и че КАТ не си върши работата!!!

Бог да ги прости. А до големите разбирачи-дървени философи - там ли сте били и сте видяли всичко та давате такива компетентни мнения ?!?!

Жалко ,бог да ги прости,съболезновани на близките!

В 6.50 ч. в София не бяха почистени от сняг: бул. Вазов и особено кръстовищата му, Черковна, вьзел Ситняково, кръстовището Вапцаров-Симеоновско шосе. Колко милиона ще им хариже кметицата на фирмите? На 4 март съм си платил данъците и такса смет!!!!!!!!!!!!!!!!

mnogo zloba ste sybrali.....shto za hora ste?

При НЕПОЧИСТЕНИ, заснежени и заледени участъци подобна трагедия може да се случи и при ниска скорост.

стана страшно да излезеш по шосетата, а как да му вържеш десния крак на младия карач? връзката между главата и гъза я няма!

Каква е била маздата? Никой не казва! Ако е била 6 местна - това значи, че е тип мини ван, но най-вероятно е от онези ниски, ала спортни и много мощни модели, които са като магнит за очите не младите! Оттам идва един ОГРОМЕН проблем - факта, че са 6 души в 4-5 местен автомобил!!! И след това някой задава ли си въпроса какво правят 6 деца в една кола, тръгнали на път в страховита снежна виелица? Никой не им е виновен! Съжалявам за грубият тон, но това е истината!

Не се сдържах и искам да напиша коментар! Първо - някой отбелязва ли, че в леката кола мазда е имало 6 души???!!! Втори, някой отбелязва ли факта,че всички те са на 20 години???!!! Кой нормален човек тръгва в такава виелица с ниска и мощна кола (каквато е маздата) и освен това не спазва едно от ОСНОВНИТЕ правила - колата е за 4 или максимум 5 души!!!

Дано никога да не ми се случва такова нещо - най-вече като родител, а и като шофьор...

Да! Бойко Борисов по време на кметския си мандат. Толкова разбити улиците не са били. Държавата също. Ако имаш малко мозък и не си обременен и комплексиран от думата комунизъм ще ме разбереш. Чувал ли си за член номер 1?

nqkoi vse pak znae li ot kade sa bili bednite deca leka im prast da po4ivat v mir i spored men nqmame pravo da tarsim vinovni na koi kakvoto mu e pisano stanaloto stanalo nqma da se varnat koito i da obvinqvame

Добре,че не са убили невинни хора.Сами са решили да се самоубиват и са успели без да убият други.Това е добре.Ако искаха само да стигнат сигурно щяха да карат с 40 ,а не с 140.Късмет ,че не са убили други.

nikade v sofia ne be6e iz4isteni neska :X

глупако,маздата се е ударила в джипа,а не обратното,научи се да четеш, малоумник

Бог да ги прости!

айде айде млъквайте вече с тея безмислени коментари още 900 трупа ни чаката по пътищата до края на годината нищо ново под слънцето

eeeeeeeeeeeee aman!otvratitelno!do !!!! kakvo pove4e da se kaje!!!!!

Защо не мислите,бе хора ,за шест месеца на поста си Бойко ли изкопа дупките на пътя,или тези които окрадиха парите правейки го?!

minax kam 15 i 35 ottam no nemojax da vida tela samo vidqx kolata 4e be6e mnogo sma4kana . jalko za decata kak moja 5 mladi jivota navednaj. ama mnogo sa nerazymni

прав си там не е София. София са няколко улички около жълтите павета с апартаментчета строени 1912, живели и мрели 9-10 поколения вътре (по 2-3 едновременно) и миришещи на влага и плъхове. Да завиди човек на истинските софиянци

Естествения подбор на чичко Дарвин. Точно по това време валя много сняг. За да се изшият в джипа по този начин значи е карал с над 100 или пиян или надрусан ... не го съжалявам защото можеше да ме срещне мен със семейството!!!

наистина колко тъжни неща стават,как може да кажете даите им коли те сами ще...даже не искам да го кажа,просто ми се иска да напиша на всички билбордове хора пазете се пътя е заледен.......