Наркобарон търсил евтини имоти у нас

Продължило шест години полицейско разследване на британска престъпна организация, оглавявана от наркобарона Халид Малик, разкрива, че негови съдружници са пътували до България, за да търсят да купят евтини земи и имоти.

Обратно в новината

Коментари - Наркобарон търсил евтини имоти у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пич, вземи вникни малко в това, което съм ти написал! Какво са ти виновни депутатите - и 100 години да сложат за дадено престъпление, то правилните хора ще бъдат оневинени - т.е. няма значение колко е наказанието - първо трябва да има осъдени! И никой не ти говори за 2 години за ТОВА престъпление, говоря по принцип, че е по добре 2г. вътре и осъден ЕФЕКТИВНО, отколкото навън и пуснат условно! Какво те грее, че за наркотици ще дават доживот, когато тези, които се занимават с това знаят, че ще ги пуснат! Първо да почнат да ги осъждат, после може да мислим и за по-тежки наказания - но ти гарантирам, че страхът им ще е по-голям не е от годините (2,5,10 все тая - веднъж в затвора и животът ти се променя, независимо от срока), а от присъдата ВИНОВЕН!

А тук, ако изобщо го бяха задържали, първо съдът щеше да го пусне, защото е болен, освен това тия количества са му за лична употреба, после може би щеше да осъди държавата да му плати, а управляващите щяха да му уредят да купи евтини имоти, стига да мине през фирмата за недвижими имоти на сина на подходящия политик.

Те само такива ще дойдат у нас! Да не мислите, че някой свестен ще тръгне да инвестира и да развива? Дръпни, скубни, припери, плюй и бегай...

И да офкаш и да не офкаш все ще те наофкат! Какъв е смисълът от строги наказания, когато хората които ги вършат имат и връзките и парите, за да не се стига до наказание? Т.е. когато съдът е с вързани ръце и пълни джобове - файда от Крумови закони - НЯМА! Чак като заработи съдебната система може да помислим и за по-сурови наказания! Но аз предпочитам да има 100 осъдени на по 2 години, отколкото 100 пуснати при наказание от 20г. за същото престъпление! Т.е. дайте да не слагаме каруцата пред коня!

ние си имаме достатачно БАРОНИ те са на наи високо ниво

Пак не са разбрали. Не е идвал да купува а да продава. От къде иначе се е финансирала цялата свинщина със строителството. Яко бьекло се е изпрало с тия пропъртис.

Тука държавата изнесоха няма присъди...)))Да се смееш ли, да плачеш ли..

Ти се питай кое е актив в България!

Serious Organi-Z-ed Crime Agency. OPS

Така, значи в UK само за намерение да направиш престъпление получаваш 25г. А в България за реално притежание и разпространение каква присъда получаваш - условна!!! ПИТАМ ВИ Г-ДА ДУПЕТАТИ - КОИ ОТ ВАС ПОДКРЕПЯХА ТЕЗАТА, ЧЕ УВЕЛИЧАВАНЕТО НА НАКАЗАНИЯТА НЯМА ДА ДОВЕДЕ ДО НИЩО ХУБАВО??? И ЗА КОГО? ПРЕСТЪПНИЦИ ДОЛНИ!

Няма как ! Наистина ще е задължително да благодарим на поименно печално-известните наши сънародници (сънародници ? ) за мнооого неща : - къде за попадането на България под дъното на световната ранг-листа; - къде за попадането й във върховете на една друга листа (ненадеждност, зловредене в особено големи размери по величина/тип/географ . Е, сега когато вече имаме официално представеното благодарствено писмо и за големите имотно/застроителни махленски шмекерии (в допълнение на сума ти по-предишни - за създаването на фестивала на несъществуващото иранско кино, за осиновяванетона наследствено-доказан мискинска дамаскинска фамилия и за въдворяването в тамада на баш-майстора на садамската гвардия) -- вероятно ще трябва да се ускори процеса по благодаренето ! И то в реален вид . Няма как !

Колко ли подобни инвеститори прибраха активите на България?

За план да внесе - 25г. Ей така се прави. А къде сме ние?

Тези трафиканти Не са ли чували, че има държава България?Ами, че тук госпожица Темида ги чака със свалени гащи...