Тризнаци се родиха в Смолян за първи път от 15 г.

Тризнаци се родиха в смолянската болница за първи път от 15 години.

Обратно в новината

Коментари - Тризнаци се родиха в Смолян за първи път от 15 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито на родителите ! Да са ви живи и здрави бебчетата , да ви носят само радости , а вие да сте горди с тях и постиженията им !

свински са привържиниците на тази религия, не ми дреме дали ядат свинско или не.Какво ме интересуват догмите на исляма след като виждам догмите на неговите на неговите последователи- най-общо се състоят в избиване на неверниците, превръщането на жената в роб и общо взето пълно Средновековие. Хм викаш раздадени пари но отец Съръев, ами какво да кажа аз за милионите пари така да се каже инвестирани от незаконни ислямски секти от Турция в Родопите, благодарение на които помаците от Благоевградско и Пазарджишко се мислят за турци. Още по-лошо те са фанатизирани и недай си боже някой външен човек да отиде в тяхното село го гледат на кръв, общо взето където властва исляма са тъмните векове. А за това, че ти наричаш хората от смолянско безверници говори за твоята фанатизираност, да бил съм в смолянско и знам, че там помаците не се вписват в определението помаци. Те са много гостоприемни, добри и благородни хора точно благодарение на това, че са безверници както ти ги наричаш, т.е не са промити мозъци. Господ да пази България от такива вярващи като теб!

Свинска религия, а? Явна говориш за вашата, защото ние свинско не консумираме. Интересно ми е с какъв ентусиазъм се заяждате без изобщо да сте идвали в Смолянско. В цялата община Неделино живеят само помаци, които обаче и преди и сега са си абсолютни безверници и не вярват нито пък изпълняват нищо. Те са помаци по произход, а по религия са атеисти. В средата на 90-те благодарение на парите раздадени им от Боян Саръев част от тях се върнаха към християнските корени на дедите си. Сега и двете построени по онова време църкви (в Неделино и в Старцево) са затворени и евентуално на някой празник идва някакъв свещеник за да го пишат по вестниците, че видите ли искрата на Христовата вяра още тлее в Родопите. Проблемите идват от безверниците, а не от християни или мюсюлмани. Проблемите се коренят в това, че днес много малко хора имат страх от Бога и понеже смятат, че живота, който живеем сега е единствен и за него няма да се търси отговорност правят всякакви злини, за да живеят по-добре сега и не мислят колко хора ще пострадат от действията им - важно е те да са добре. Хейтъри като теб, които са против Исляма без дори да знаят основните му догми, които даже не са и християни в истинския смисъл на тази дума формират мисленето на подрастващите.Какво друго да кажа освен - Бог да пази България, защото българите очевидно не го правят.

мда помаци са,Мирослава Кръстева е типично помашко име нали? И дори и да са помаци са с български имена, приемат българските си корени иможе би дори са приели християнството. Тебе май те е яд, че са се отрекли от свинската ви религия, а?

До до родопчанина (11.02.2010 г. 16:26ч.) Първо, може би, болния ти мозък не е проумял, но те са ПОМАЦИ. Второ, аз им честитих и изобщо на раждането на деца аз винаги се радвам, дори да са латиноамериканци. Децата не са виновни за нищо - обществото ги превръща в добри или лоши възрастни. И ако позволиш един въпрос - теб яд ли те е че са помаци?

Да са им честити,нека да растат здрави и щастливи в сплотено и добро семейство!!! Дано родителите успеят да ги отгледат без да се налага да ходят на гурбет в чужбина!!!

да са живи и здрави, те и техните родители, които тепърва ще се борят с живота в България

ахаха гадно ли ти е, че са българи а не са помаци мюсюлманска свиня такава!

da sa zivi i zdravi

da sa jivi i zdravi sega darjavata da im podade raka da namalqt besmislenite komandirovki v polza na dezata

da sa zivi i zdravi i mnogo da radvat roditelite si

Хайде сега не превръщай хубавата новина в пропаганда на илюзии. Много българи също сме бедни като помаците, но не смятаме че е добродетелно да лишаваш момичетата от образование и тем подобни дивотии, с оправданието да се запазят старите поредки.

само да не са помаци!

Честито на щастливите родители! Да са живи, здрави и големи късметлии в живота! Поклон пред тази майка! Поздравления и за таткото, разбира се!

bravo be mai4e!s kasmet da gi otgledash

да са живи и здрави бебоците и цялото семейство

Поздравления за майката! Да са здрави дечицата.... а може би доста българи трябва да се замислят и да създадат поколение, вместо да се крият при мама и тате ........ все пак идва Благовещение и е добре да имаме повече познати - бъдещи родители!

Честито на родителите, да са им живи и здрави малките помакинчета. Дано ги възпитат добре и да станат съвестни граждани на България. Е, вярно, ще са бедни, ако се про..ат до 15 и не пият като смоци и не плющат свинско ще ги мислят за фанатички и проводници на турски национални интереси, но в общи линни това е цената да си обикновен човек в Родопите. И още веднъж честито!

Да сте живи и здрави мили дечица, да носите само радост на мама и тати

Да са живи и здрави трите дечица и тяхната майка. Дано господ да ги пази и да им даде дълъг живот.

Да са живи и здрави.На цялото семейство много радост,щастие и късмет

Да са ви живи и здрави! И кмета да помогне също на голямото семейство с пари и там каквото му сърце даде :)

ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И МНОГО КЪСМЕТЛИВИ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА МАЙКАТА-ГЕОРИНЯ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТТА, ДА ИМА И ТЯ МНОГО ЗДРЯВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

Да са живи и здрави момиченцата и дано семейството винаги да разполага с достатъчно средства, за да ги отгледа, изучи и устрои материално :))

Общо 6,790 кг. Браво. Дано са българчета. На фона на безконтролно развъждащите се циганчета и считащите се за турци бъргарски мохамедани това е добре. И дай боже да са по-умни от т.н. тризначки. Предполагам, че бащата е в дълбоко униние 4 жени в къщата. ХА ХА ХА. Ще свикне горе главата.

Браво на майката и на лекарите! Да са живи и здрави момиченцата!

da si jivi i zdravi i mnogo po-umni ot rusite bigbratherki

Да са и живи и здрави дечицата!

Чудесна новина ! Много късмет и здраве на цялото семейство !

Да са и живи и здрави... Браво на храбрата майка!!!

Да са живи и здрави :)

Да са ви живи и здрави! Много радост и успех желая на цялото семейство!

da sa jivi i zdravi malkite sladuranki I Maikata-geroinia!!!! mnogo kasmet i 6tastie za cialoto semeistvo! bravo na ekipa ot doktori i sestri!!!

All the best

Готови са за биг брадър

майче! Да сте живи и здрави всички!

да са живи и здрави бебоците и цялото семейство

да са живи и здрави и майката и децата много здраве, късмет и радости на цялото семейстяво

да са живи и здрави и майката и бебчетата

da sa jivi i zdravi malkite sladuranki I Maikata-geroinia!!!! mnogo kasmet i 6tastie za cialoto semeistvo! bravo na ekipa ot doktori i sestri!!!