Агджа излезе от затвора и обяви края на света

Мехмет Али Агджа, който опита да убие папа Йоан Павел II през 1981 г. "обяви края на света" в писмено съобщение в деня на освобождаването си от затвора, където прекара близо три десетилетия.

Обратно в новината

Коментари - Агджа излезе от затвора и обяви края на света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до Хайдут Гого че ти какви терористични актове си видял от турците в бг мангал , недей да търсиш кълъф за диващината ви ,не напразно са казали за българите че сте варвари .Ганю мръсен още малко и ние турците ще сме виновни за българските ви простотии и гаврата с паметта на починалите даже .

Хайде не се прави на интересен. Нали и турците снабдяваха терористите в България с оръжие и така се стигна до т.нар. възродителен процес. А сега - кой ми ака в гащите!

до Розалина защото вашия С.А. не си призна а тоя си призна - това е разликата българите са подли и никога не си признават грешките и все за невинни .

Или наистина е напълно луд, или много хитър и алчен за пари.Той почерни живота на толкова българи, и Сергей Антонов си отиде смачкан и унижен от италианското правосъдие. Но пак този двоен стандарт у западняците-защо трябваше Папата да приема майката на Али Агджа, а после и самия него ? Прошка по християнски ли беше това ? А защо не прости на нашия Антонов ? Благодарение на медиите един престъпник - убиец и атентатор стана едва ли не герой. Жалко за разбиранията на европейците , които все търсят сензация. Исега, кой знае какви нови глупости ще изнесе, за да спечели много пари. Опасен е този човек.

абе тоя малко или много си излежа присъдата а Сергейчо го прикриваха комунистите , бил невинен хайсиктир бе та нали българите доставяха оръжия на терористите преди 80 те год ,нали руснаците помагаха на социалистите преди 80 год кво се правите на свеци сега .Някой от вас тука знае ли защо стана воения преврат през 80 те год в Турция.Българите никога не са играли честно а винаги с удари под кръста .

Агджа е най-новият член на герб! Честито!

Този и Ого са от една кръвна група.

Moze i da e prav, mnogo misliteli, yasnovidci, fantasti, ta dori i bibliyata predskazvat skoroshnia krai na sveta. Ako nen prez 2112, kakto usileno se tvardi, to pone v blizkite gofini tova shte se sluchi. Gigantskite zemeytresenia, navodnenia, terorizam, cunamite, uragani i tornado sa svidetelstva, che Bog (zemnite i kosmicheski sili na koito sme podvlastni) se yadosva i shte ni nakaze za alchnostta, licemerieto, lazata, krazbite,.....

Аман от луди!!!

Това още един път доказва, че с честен труд никой не е станал милионер, па макар и издухан като ракетна дюза на руски космически кораб.

Някой може ли да ми обясни с какъв аршин се мери вината на ПКК и Агджа, в Турция?

Използуваха го, свърши си работата и го наблъскаха с халюциногени, за да не каже истината. Папата искаше да премахне хората, които исползуваха банката на Ватикана за пране на пари. Мафията в Италия винаги е била по силна от държавата. Впрочем, както е и при нас... Може да е бил близо 30 години в затвора, но поне е жив и вече е на свобода! А с нашия сънародник какво се случи??? Умря в мизерия и полупобъркан от всичко, което му натресе ненормалният турчин! Държавата се сети за него едва, когато беше вече твърде късно и човечецът си отиде! Никой до последно не му вярваше,че е НЕВИНЕН! Жалко за държавата ни, много жалко... Сергей Антонов беше сринат психически и физически. След хилядите разпити и инжектирането на вещества в кръвта ( т.нар. серуми на истината), увреждащи безвъзвратно мозъка... Не се учудвам, че и Агджа е изперкал съвсем...Такъв опасен луд на свобода... Много лоша идея!!! В сутрешния блок на БНТ гостуваше преводачът на процеса срещу него, който за толкова години го е опознал много добре. Според него Агджа си е напълно с акъла си, но иска да е под светлините на прожекторите! Сега тоя като излезе от затвора, е добре да го настанят в психиатрията и то за по-дълъг период от време... Ето още един пример, че смъртните присъди трябва да се изпълняват навреме. Нали заради убийството на Ипекчи е бил осъден на смърт, а след това на доживотна присъда за покушението срещу папата. След това Турция му замени смъртната присъда с доживотна, а сега стана - човекът е на свобода. При една смъртна и две доживотни присъди в крайна сметка е на свобода, че даже може да стане милионер...

Болни хора,ей,болни....

Виновни ще бъдат и тези, които се съгласят да платят на убиец милиони за интервюта и книга по негови разкази. Не на убийците

Аlex, дето казваш с една смъртна присъда, с две доживотни и ей го на на свобода па и милионер можел да стане... така както го е подкарал утре може и цигара да запали! :)

В сравнение с папата, Мехмет е светец.

пълен боклук е тоя!

sergei antonov nikoga ne e opravdan ot sada- pusnat e na svoboda poradi nedostatachi dokazatelstva koeto e savsem razlichno.

Тоя мюсюлманин какво се е набъркал с Християнството..

ТОЯ СИ Е НАЙ - ДОБРЕ В КАФЕЗА.

Сега като излезе от затвора е добре да го настанят в психиатрията и то за по дълъг период от време

Идва края на света!!!

не е нужно да си пророк, за да кажеш 4е:...... Всички хора ще умрат през този век .... , важно е уточнението: вси4ки родени през този век, ще умрат през този век, с изкючение на малцина ... а ина4е за тоя екземпляр Агджа ли е махджа не ми се говори даже....

Ненормално е такива идиоти да се пускат от затвора? Най-малко доживотна трябва.

Така и така като ще идва края на света... защо не си пръсне мозака... Аман от психопати...

Ако една десета от твърденията на тоз кирлив турчин бяха истина, досега да бяха до ликвидирали 10 пъти.

Давайте му само халосни!!! От утре съм с бронежилетка - и чакам края на света!

какво ли не прави човек, за да не кара казарма... е, все пак става въпрос за анадола.

Горкия.Исползваха го, свърши си работата и го наблъскаха с халюцюгени за да не каже истината. Папата искаше да премахне хората, които исползваха банката на ватикана за пране на пари.Мафията в италия винаги е била по силна от държавата.Впрочем, както е и при нас.

Ostava samo i avtomat da mu dadat !

Може да е бил близо 30 години в затвора,но поне е жив и вече е насвобода! А с нашия сънародник,какво се случи???? Умря в мизерия и полупобъркан от всичко,което му натресе ненормалният турчин!Държавата се сети за него едва,когато беше вече твърде късно и човечецът си отиде!Никой до последно не му вярваше,че е НЕВИНЕН! Жалко за държавата ни,много жалко.........

смеете се вие но заради тоя Антонов пострада и ред други...трябва Смърт з а такива утре Вие ще сте техни жертви..малоумници..

В сутрешния блок на БНТ гостуваше преводача на процеса с/у него, който за толкова години го е опознал много добре. Според него Агджа си е напълно с акъла си, но както тука пише - иска да е под светлините на прожекторите. Но най- ме впечатли версията за покушението - че е организирано всичко от Ватикана!!! Няма да се учудя, ако наистина е така!

predlagam tozi pak da go varnat na toplo za nevmeniaemost.

много любопитни възгледи за себе си е развил г-н Агджа...турците що го мъчат, да го оставят да пази някой бостан по-добре

Този се прави по-голям от Бойко Борисов!?!?!

Тоя не можах да разбера защо го пуснаха, трябваше напрво да го преместят в лудницата.

Сергей Антонов беше сринат психически и физически. След хилядите разпити и инжектирането на вещества в кръвта ( т.нар. серуми на истината) увреждат безвъзвратно мозъка. Не се учудвам , че и Агджа е изперкал съвсем...Такъв опасен луд на свобода...Много лоша идея!!!

Прости му Господи, той не знае какво прави!

Сега военна кариера ли ще прави ?

на 52 години войник!!! При турците нема лабаво!

Ще го сцапят от служба!

Ама да го пратят да служи до ирак.

Ето още един пример, че смъртните присъди трябва да се изпълняват на време. Нали заради убийството на Ипекчи е бил осъден на смърт, а след това на доживотна присъда за покушението срещу папата. След това Турция му замени смъртната присъда с доживотна, а сега стана - човека е на свобода. При една смъртна и две доживотни присъди в крайна сметка е на свобода, че даже може да стане милионер.

Тия, османците ме кефят! Затова имат държава. Затвор и след това казарма! Нема лабаво! Чалгария трябва да се поучи от тях за да не стане Мангалия!

Военната си служба може да изкара и в България като охрана на Бойко Борисов.

Дайте му пушка с хаосни патрони и при първото военно учение го гръмнете.