Коментари - Цените на компютрите ще започнат да растат | dnes.dir.bg
назад

Цените на компютрите ще започнат да растат

Предвиждането е на експертите от Financial Times, които посочват като причини свръхпроизводството на компоненти и глобалната икономическа криза, цитирани от IDG BG.

Обратно в новината

Коментари - Цените на компютрите ще започнат да растат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех, че продажбите в техно, мехно и зора определят световните тенденции на цените на лаптопи и РС-та. Не знаех и че Китай диктува на големите производители на компютри за които работи на ишлеме какво и как да продават. Бъди здрав - развесели ме!

Не само цените на компютрите ще се повишат.

Pri svrax proizvodstvo ne traba li da ima namalenie?

То сега са по-важни цените на компотите!!

Имам над 10 години стаж в бранша ASROCK стабилизират сериозно бранша - Нови имена като Asrock e dushterna firma/marka na ASUS.

Имам над 10 години стаж в бранша и не вярвам че мастодонтите в производството и търговията имат интерес да мътят водата, съответно да вдигат цените, ще си докарат конкуренти. Смяна на цокли, памети, платформи и т. н. е имало и ще има. Проблеми с рандеман също. Лаптопите и близките им овладяват пазара. За 600 долара вече има свестни машини нисък клас. Нови имена като ASROCK стабилизират сериозно бранша. Мислете бе хора. В едно PC има с пъти повече материали и транспрт - от тази гл. точка вдигане може да има. Фирми много, издръжката им сериозна, а продажби на PC слаби. Лаптопите закотвени по цени, расте им дяла - кой да го отнесе. Печалбите от продажби на лаптопи са малки и като цяло фиксирани. Добре е да си имаш мощен комп. ама света е друг - жилища тесни особено по градовете и София, младежите мобилни все повече, енергийни разходи, де ще дене цял ПС един студент ако дели стая с още двама души. Вожте и фирмите - масово минават на лаптопи. Софтуера излиза без пари.

аре стига бе , стига сте се ояждапи вече

Като причини специалистите посочват свръхпроизводството ... Не ми стана ясно как като има свръхпроизводство ще се повишава цената. Това е или журналистическа грешка или поредното подковаване на изпростелия народ, който като чуе по телевизията слоновете могат да летят и вече коментира как е летял на слон.

Сега вче ще си купя компютър.... Не спряха да пишат глупости еййййй...

Asrock e dushterna firma/marka na ASUS. МУА-ХА-ХА МАЛУМНОТО ИЗКАЗВАНЕ !!!!! СИГУРНО СОНАШИ Е ДЪЩЕРНА НА СОНИ ?

Свръхпроизводството повишава цената? АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХААХАХАХ АХАХАХАХАХА АХАХАХАХА Ей това е нова икономика!

malko ;) bezsmislena statiq

Да,цените на магданоза и копъра-също.

ха ха ха ха ха..х.... : Цените на компютрите ще започнат да растат... ха ха ха ха.... хааалллахх аллаххх... !

Свхръхпроизводство свръхпредлагане по-ниски цени!