Екшън на летище Хийтроу с 3-ма пияни британци

Трима видимо пияни британци бяха арестувани на борда на самолет Бойнг 777 на авиокомпанията на Обединените арабски емирства - "Емирейтс", който трябваше да излети от лондонското летище Хийтроу за Дубай снощи в 20 часа по Гринуич.

Обратно в новината

Коментари - Екшън на летище Хийтроу с 3-ма пияни британци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Jack, a ZASCHTO se razbi samoleta s futbolistite nad Juzna Amerika predi godini? ? ? ?

мръсни свини, имали сме проблеми с тях

В туристическа Малта има пияници от всички народи,но лично у мен паника биха предизвикали пътници с фереджета,чалми и бради...

Дреме им на дедовия на англичаните - така се прави, какво са виновни че някакви олигофрени се стягат за щяло и нещяло ?! Въобще какъв е проблема да се качват пияни не разбирам ? Нали не пилотират те...

Не веднъж ми се е случвало да пътувам с пияни до неадеватност нагличани. Стояха на подлкътниците, понякога прави, хилиха се и крещяха, докато продължаваха да пият бири и друг алкохол! Естествено стюардесите не им направиха забележка, защото пътувахме с British Airways и те си бяха русоляви английски поданици! Мисля, че е редно да има забрана за пътуване в такова състояние!

Ого, ти си поредният болен мозък, смърдящ по форумите!

руснаците са виновни, а тези може и да са само с английски паспорти. нещо като наш'те мангасарян.

Знам, че в България чуждопоклоничеството е на почит. Но не си мислете, че британец сега значи това, което е било някога. В момента в Лондон 50% от населението няма бял цвят на кожата и няма нищо с общо с Англия. Единствено имат паспорти и хората по света ги водят британци.

човек да пийне преди полета така малко ! То при комунистите винаги имало за пийване и за мезе и то в самолета без пари го даваха, а сега кво, - шиш да маленко , както казват руснаци.

Да не би да си накъркан вече, че зад всяка следваща бутилка ти се привижда комунист?

хахаха на полетите на ЕК до всяка великобританкса дестинация има екшън с пияни :) хахаха то е Лондон 001, 005 най-гадният полет, като продължиш с Манчестър, Гласгол, Ливерпул, Бирмингам!!Напрови ми се драйфа!!Как съм ги изкарвала тези полети!?!?!?!явно екипажа са попаднали на свестен пърсър и капитан,защото това са адекватни мерки,а не както обиркновенно да ги търпи тези изроди целия полет!!

хохохо !! Май нещата и там не са много наред. Има и други неудобства, защото съм живял година в лондон, но гарантирам че ако пропадналите бяха българи, форума щеше да е пълен от ЛЕЙБЪРСКИ коментари.

napravili sa im usluga kato sa gi svalili tuka, che arabite shtiaha da im razkazat igrata

Сигурно са били диви руснаци, не може културни британци да са били къркани. Комунисти гадни, само заблуждавате.

АМИ ТЕ БРИТАНЦИТЕ ВИНАГИ СА СИ БИЛИ СВИНЕ

Сега да вземе Кралицата да им се извини, че им е образувала стрес.

Като слушат чалга, така е!

Можеш ли да четеш, че става дума за британци? Неграмотен народ по тези форуми...

те не са на първо място по алкохол. Северните страни са по-напред, според официалната статистика на Швеция.

качили са се безпроблемно щото почти винаги всички британци са пияни,та затуй не е направило никому впечатление.даже може и да не са знаели де се качват!

Предлагам чекирането да включва и проба за алкохол, като пред КАТ :)

цветущ пример за олигофренизацията бойнг!

Да еа и пияните им русняци да еa

Ехооо,някой трябва да се дообразова май....

От всички глупости изписани по-долу,най-ме кефи този,който си прави гаргара с овцата Ого,подписвайки се като Ого!