Русия свела до минимум щетите от кризата

Русия не е предотвратила, но е успяла да минимизира щетите от световната икономическа криза, заяви президентът на страната Дмитрий Медведев на 11-ия конгрес на управляващата партия “Единна Русия“.

Обратно в новината

Коментари - Русия свела до минимум щетите от кризата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В общи линии си се стремял нещо от сърце да кажеш, но все пак ще си позволя в едно нещо да доуточня изказването ти. Става въпрос за: ХИТРЕЛИСКАТА ВОЙНА В СВЕТА, РУСКИЯТ НАРОД Я ИЗНЕСЕ. По-точно би звучало така: В Съветско-хитлеристка война най-много си го отнесе руският народ!!! В нея Хитлер погуби много по-малко от Сталин, говоря за жертвите дадени от СССР.

Какви твои родни проблеми, бре, блядь? Иди научи малко български, какво ми пелтечиш на полуруски...

ГРОЗНО И НЕ ЕТИЧНО , ТОВА КОЕТО ПИШЕТЕ СРЕЩУ РУСИЯ, ЕДНА СТРАНА , КОЯТО ИКОНОМИЧЕСКИ Е ПО СТАБИЛНА ОТ БЪЛГАРИЯ И ДР. НЕ Е НЕОБХОДИМО ТОЛКОВА ОМРАЗА, АКО ВИЕ МЛАДИ ХОРА СТЕ ЖИВЯЛИ ПО ВРЕМЕТО НА ДР. ОБЩЕСТВЕН СТРОЙ, НЯМАШЕ ДА ПИШЕТЕ ТИЯ РЕДОВЕ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ , НЯКОИ ВИ Е РАЗКАЗВАЛ ЗА ОМРАЗАТА СИ И ВИЕ СТЕ Я ПРИХВАНАЛИ - ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ ВРАГЪТ СИ НИКОГА , А ГО ИЗДИГНИ ПОВЕЧЕ ОТ СЕБЕ СИ .КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ ПО ТАЗИ СТРАНА , ТЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ВЕЛИКА. ХИТРЕЛИСКАТА ВОЙНА В СВЕТА, РУСКИЯТ НАРОД Я ИЗНЕСЕ НА ГЪРБА СИ. ЗНАЕТЕ ЛИ НЕЩО ЗА ОБСАДАТА НА МОСКВА,

eiii lud umora nema..............dr za mejdunarodnoto polojenie...predlaga dasi gledame na6ta ko4ina-BG

Еба мааму, живея в Америка от години, пари и кредит бол, ама кучи живот, пие ми се та две не видя ама няма как. Ставам в 5:30 сутринта, имам два часа камют (придвижване) до работата. Работя до 5:00 после още два часа на пьтя. Вкьщи сьм в 7:00 имам само време за душ и нещо за ядене. Заспал сьм в 9 вечерта, утре е тежьк ден. Няма време за пиене, ебати мизерията. В петьк вечерта пия 240 мл. уиски, в сьбота сьщо. В неделя не, утре е тежьк ден! Искам да сьм руснак и да си пия на воля.Може и бьлгарин, ама не обичам чалга.

Странно, къде виждаш мое желание за уважение на руските милиардери - дори само думата разточителство показва отношението ми към тях...Мисля, че съм засегнал политическите ти убеждения, който, каквито и да са, не биха ме накарали да оценявам умствения ти капацитет...Просто не бива да подържаме илюзии със сравнения като сто пъти по-добре...бих желал да е така,но не е.Впрочм...има достатъчно американски сайтове-Библиотеката на конгреса, Национална статистика и мн.други, от които можеш да черпиш данни за действителното състояние на нещата, иска се само желанието за истина да стои над политическите страсти...,но без упрек...хора сме все пак...

Как е възможно да има такива смешни изказвания за Русия. Страна с 19 млн. кв. км. територия и изобилие от всички природни богатства. Разбира се, както в Русия така и в САЩ имат многобройни проблеми. Нали все пак комунизма е утопия :)) И като говорите за комунисти в България имайте предвид, че тези които ни управляваха 45 години и ни управляват и в момента, чрез Бата Бойко не са такива. Те са чиста порода бандити. Поздрави на всички!

Митето Мечкарски нещо загладил косъма . Защо ли !? (или по-скоро -- как ? ) (иначе, уважаеми съ-коментатори, това за Дубинушка Вие просто слагате началото на нова класика . Поздравления ! )

NE GOLIAM SMEH A MNOGO GOLIAM NAPRAVO SI E CHOU.KRIZATA V RUSIA E NE SAMO IKONOMICHESKA NO I POLITICHESKA .VTORATA E PO-STRACHNA ZACHTOTO RUSITE NE VIARVAT VECHE NA VOGDOVETE SI.VREMETO NA LAGITE IM SVARCHI .V SIBIR VECHE SE ORGANIZIRAT HILIADI RUSI DA PREVZEMAT KREMAL .TAKA CHE V MOSKVA PREZ ZIMATA TEMPERETURATA CHE BADE MNOGO VISOKA . REVOLIUCIA 2010 CHTE BADE NAI-NOVATA DATA V ISTORIATA NA RUSIA. NIAMA NEGNI REVOLIUCII IMA SAMO REVOLIUCII. TOGAVA FILOSOFA GELIO GELEV CHTE GO PRATIM NA BUNICHTETO ZAEDNO S PERESTROICHIKA GORBI.I VSICHKO SI IDVA NA MIASTOTO.DA NE SE OPRAVDAVAT CHERVENITE BOKLUCI CHE TAKAV PREHOD NE E PRAVEN I NE ZNAIAT ZA KAKVO STAVA VAPROS .SOBSTVENOSTA I VLASTA SE SMENIAT SAMO SAS SILA .OSTANALOTO SA ALI BALI ZA GLUPACI.PERESTROIKAT E GALAK OPIT DA OSTANE IKONOMICHESKATA VLAST V CHERVENITE BOKLUCI.DA AMA NE. SLED PERESTROIKATA IDVA REVOLIUCIA.

До хан Тукту: В Русия се правят специални модификации на Шевролет, Деу, СангЙонг, Рено, БМВ и още някои за които в момента не се сещам. Чисто руските не ги броя. А иначе при по тежките автомобили ситуацията е друга. А наистина кризата в Русия е друга и няма нищо общо с американската. Иначе мога да ви кажа как е кризата в Москва - Излизаме с разни девойки дето ходят полуголи и с некакви скъсани дънки докарани от Италия под норковите и лисичите палта, вместо водка жулиме някакви френски вина с изтекъл срок на годност и мезиме мухлясало френско сирене. Купуваме коли без покриви и то от американско, немско или английско желязо че японската пластмаса е много скъпа. И Голем смех ела да ми платиш сметката в ресторанта отсреща, а аз ще ти я платя твоята в който искаш ресторант в САЩ. Да видим кой ще се смее :) Щото аз ревах снощи кат плащах

В ПИЯНА РУСИЯ ВАКСИНИРАХА ЦЯЛОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ СРЕЩУ НОВИЯ ГРИП, А В МИЛАТА НИ РОДИНА ВАКСИНИТЕ ЩЕ ПРИСТИГНАТ ПРЕЗ АПРИЛ И САМО ЗА НЯКОИ.ЗА СМЕТКА НА ТОВА ОБАЧЕ ВСЯКА ГОДИНА ПРЕЗ ЛЯТОТО В БГ НАМАЛЯВЯТ ЦЕНИТЕ НА ПАРНОТО И АЗ ДОСКОРО НЕ ЗНАЕХ ЗАЩО-СЕГА ОБАЧЕ ЗНАМ.ЗА ДА МОЖЕ НЕЩО ДА ЗГРЕЕ ИЗТЕРЗАНИТЕ ВИ ОТ ЛИПСА НА КАПАЦИТЕТ МОЗЪЦИ.

От това, че нещата в САЩ стоят по този начин следва ли, че в Русия е по-различно, и че трябва да питаем някакво специално уважение към руските милиардери, които били най-разточителните в света? Извинявай, но според мене меко казано ти нямаш никакъв умствен капацитет.

100 пъти... Дори най-богатите американци не живеят по-богато от руските милиардери, които са на върха по разточителство..., възродена е имперската традиция, на руският императорски двор, на когото дори Луи 14 е завиждал...Не знам дали ви е известно, но/по официални американски данни/, в момента всеки 7 американец има проблеми с изхранването...,а що се отнася до здравеопазването и преди кризата 40 милиона бяха реално лишени от него.Обама обеща да реши проблема, но най-богатите /и демократи и републиканци/ са твърдо против.Хубавите квартали и къщи на т.н. средна класа, които наистина съществуват, най-често са ипотекирани, купени с банкови заеми,които се изплащат десетилетия-например -едностаен апартамент, в добър квартал в Сан -Франциско,преди кризата можеше да се купи за 300-350 х.$ с банков заем за 30 години/като внесеш 40 х. в банката при подписване на договора и след като банката ти прави такова проучване, че нашия ДАНС...-:) ...,на 30 гонина си върнал на банката 1 милион и 200 х. долара...През последните 15 години имах възможност от близо да опозная тази среда-средната класа...едва ли има по-стресирани хора в Америка/което не променя политическите им позиции на твърда подкрепа на системата.../.Който е имал възможност да пътува из американската провинция ще види, че има бедност, изненадващо,но...има селца по-бедни от българските. Най-бедните, когато много са зле със здравето/но нямат социални осигуровки/ ги приемат на нещо като медицински преглед в поликлиники, пред които нашите са като дворци...,за средната класа/докато има осигуровка,т.е. работа и все още пари в банката.../ и богатите обслужването е на изключително високо равнище.Поради лични причини не съм антиамерикански настроен и не мога да бъда, но...в Америка се живее не леко, меко казано...

Вярно, вярно! Преди кризата Иванушка дръпваше една водка, помиришеше рибата от вътрешния джоб, хапнеше залък хляб от задния джоб и запяваше Ех ухнем. Сега дръпне една водка, помирише рибата от вътрешния джоб, хапне залък хляб от задния джоб и запява Ех ухнем. Честно казано, благодарение на Путин кризата изобщо не е повлияла на икономиката на Русия, особено в производството на автомобили! Тоя ще ме умори ха ха ха автомобили хе хе хе

когато се върнеш от Москва, трябва да направиш този коментар, само ще Ви кажа за пенсиите на възръстните , че са 3 пъти по голями от минималната тук в България, А СТОЛИЦАТА ИМ ПРИЛИЧА НА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД по всички показатели.

Стандартни фрази за хвърляне на прах в очите. Какво значи да минимизира и колко е този минимум? Следват обичайната декларация на добри намерения.

те затова са там, пък абдалите от 05 07 ще духнат яко супичката...което им се полага между другото...щот те искали да покажат че могат ...хи хи

Нещастнико, като говориш за простотия си казваш името, посочваш себе си. Като си малограмотен и явно тъп по-добре е да не драскаш глупости и да ставаш за смях. Арабийската ти редим...

Голем смех, не ги слушай тези идиоти промити и родоотстъпници! Наистина с декрети не става....Горкият им народец там все пак....Още са като Бурлаки на Волге !

Не знам за Русия, но Б.Б. и С.Дякнков - малката пица имат само 1 точка за справяне с кризата в България и тя е: ПРИВАТИЗАЦИЯ на системообразуващите и стратегически предприятия - по възможност купуването им от американски фирми!

По повод щатите не знам, но русите живеят много по-добре от нас. И, според мен, трябва да гледаме малко по-реалистично на нещата...

На това в наше село казват - Ниц бе ,румбо !

По заповед на президента кризата беше намалена :))) Егати простотията :))) Американците уж най-потърпевши от тая криза, а живеят 100 пъти по-добре от хората в държави като Русия и България дето криза изобщо нямало по думите на политиците :)))

Хане Путку, не видях веднага умните ти писания и правя втори пост, за да ти направя забележка - днес, братко, двойна доза литиеви хапове, че си много мунти. Ама, на ръба си от поставяне под запрещение със съдебна заповед!

Предлагам реституто-седерастче да се информират как живеят хората в тази страна и да престанат да плещят идиотщините си за пещери и хора, живеещи в тях с мечките, защото лиснахте вече на всички нормални хора.