Продадоха ”Каменица”

Anheuser-Busch InBev се раздели с бизнеса си в девет страни в Източна Европа, сред които и България, където компанията държеше пивоварната "Каменица" АД, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Продадоха ”Каменица” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо бъркате със сумите - пише се за 2, за 3 МИЛИАРДА долара, че после 613. Абе и аз съм откраднал толкова, ама не бих дал и малка част от тях за Каменица!

До тук пълен консенсус за ползата от смяната на собствеността на Каменица АД. И както повечето са се изказали бирата им не е добра, да не кажа най-големия боклук на българския пазар. А и наистина и идеите им за реклама са доста странни , направо тъпи. Те обиждат непиещите техните продукти, Какво е това мъжете знаят защо . Аз като не им харесвам бирата и не я пия не съм мъж ли. Сигурно детето ми е от друг. В заключение - лошо качество с лоша реклама.

Радвам се ;) Тази компания държи правата на Формула 1 ;) Изключително сериозна компания :)

да фалират всички ментаци и пикочи на майните. Бира се прави само в един град и този град е кръстен на бирата. Давм 20 кинта за бутилка нестерилизирано пиво !

Частният инвестиционен фонд CVC Capital Partners. е поредната офшорна фирма с неизвестен собственик и неизвестен произход на капиталите. В 20 години криминален преход България продължава да е единсвената страна в ЕС която няма политика за инвестициите, финансово разузнаване за движението на външните и вътрешни капитали, да бъде най-разградения двор, в който влизат и се изпират всякакви мръсни капитали, с напълно денационализирана икономика, корпрадорска политическа класа и робски народ. ideyazabugaria.org

Не им е добра бирата на тия,па и скъпа за качеството си,горчиляк та се не трае..Да ходат в Германия или Белгия да ги научат как се прави добра бира!!

Добре че ги продадоха, сега дано и бирата стане по-добра, защото е най-голямата пикня. Преди пиех само астика и беше супер - тия олигофрени ги купиха и я развалиха. После почнаха да правят старопрамен и за мое учудване бирата беше стреахотна, да ама само за няколко месеца докато им свърши обучението и после и тя стана на пикня. Общо взето каквото се прави от каменица все е боклук. Язък само са развалените марки. Познавам и някои пловдивчани дето директно си казват , че може да е пловдивска бира ама не става за пиене. И рекламите им едни тъпи - мъжете знаят защо - е аз не знам защо и ще пия друга бира. може пък да не съм мъж ама по-добре да не пия тая пикня.

Частният инвестиционен фонд CVC Capital Partners. е поредната офшорна фирма с неизвестен собственик и неизвестен произход на капиталите. В 20 години криминален преход България продължава да е единсвената страна в ЕС която няма политика за инвестициите, финансово разузнаване за движението на външните и вътрешни капитали, да бъде най-разградения двор, в който влизат и се изпират всякакви мръсни капитали, с напълно денационализирана икономика, компрадорска политическа класа и заробен народ.ideyazabulgari