Ски картите - на старите цени

Зимните ни курорти все още не са определили цените за ползване на ски съоръженията за предстоящия сезон, но от управите на дружествата, които ги стопанисват, твърдят, че едва ли ще ги променят в сравнение с миналогодишните.

Обратно в новината

Коментари - Ски картите - на старите цени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Относно коментарите, че трябва да се почива в България за да се подпомага туризма искам да кажа, че подкрепящите това твърдение са много заблудени...Ясно е, че качеството няма да се подобри а само обиновенния клиент ще бъде отново обран и ощетен.В тази държава на никой не му пука за качеството на обслужване и подобрение на туризма!!! Не мисля че бих жертвала ваканцията си за да съм част от една група алчни до безбожие хорица,мислещи си че правят туризъм в България.Наистина се огледайте за цените на нова година...невероятни са:)) Това може да се случи само в страната на чудесата носеща името България...

Аз бих посъветвал тарикатите да закръглят дневните карти на 100лв.,и така вече този спорт е привилегия на мангизлиите/мутри,съ тези на 1 заплата: найлона и баира на село.

Първо, 1400 лв е 2 пъти повече отколкото ще ти трябва за същото време в Банско. Второ, съоръженията в Банско са нови, организацията е прилична и рядко се чака. Трето, пистите са по-малко, защото като тръгнат да секат горите, изпълзявате тук и ревете за природата. Четвърто, какво точно ще правиш в Австрия след ските? Ще се съберете в една стая с аверите и ще извадите консервите? Лично за мен най-скучната страна в света не е добра дестинация. Ако ще пистите да 10,000 километра и да преливат в четвърто измерение. И пето, с какво ти е виновна България, че не разбрах как точно я намеси? Аман от мрънкала, ходи си да караш в Австрия за 1400 лева, тамън ще ми е по-широко на Банско...

Постепенно българина се изнесе от България - лятото на море в чужбино, по-евтино, по-приятно, по-различно, по-чисто, по-любезни хора, същото важи и за зимата - на същите цени, но с пъти по-добри писти, обслужване, условия и отношение. Ами господа, т.нар. хотелиери и турагенти и пр. докато не започнете да мислите с главите си, а не с .... така ще е, докато не започнете да я обичате тази нещастна България, така ще е! Жал ми е за хубаватани родина, съсипана от маса национални предатели - управляващи и техни протежета на възлови позицийки!

Газ към Италия- Доломитите, Мадона Ди Камп. и т.н. цените несравними, а да не говорим за инфраструктурата.

КАРТИТЕ СА БЕЗОБРАЗНО СКЪПИ БАНСКО ИМА 40 КИЛОМЕТРА ПИСТИ VAL GARDENA 1200 КИЛОМЕТРА ПИСТИ НА СЪЩАТА ЦЕНА НА КАРТАТА БЕЗОБРАЗИЕТО Е ПЪЛНО ЮЛЕН МАРОДЕРСТВАТ СКИОРИТЕ АКО СИ КЛИЕНТ НА ТЕХЕН ХОТЕЛ КАРТАТА Е БЕСПЛАТНА,

В Австрия 7 дни - 7 нощувки ол инклузив, 4 звезди хотел, пътни + карта за всички писти в курорта - 1400 лв. Не говоря, че пистите там са от друг свят - прекрасни! Лифтовете са на 2 години, обслужването - перфектно! На кой му дреме за България?!

Айде и тая година в Алпите. Едно студио 100 евра за 8 човека, картите като тука, ама карането космическо, а не като на осраното банско. Да го духат цекоминевци, краваровци, говедаровци и др. добитъци, които се мислят за велики. Напрвете картите 10 лева на ден и ще се напълни и Витоша др. места както беше през 80те години. Сега ще го духате с 50 кинта на ден.

Е,вече съм спокоен,нищо,че вдигат цената на всичко останало.И че не ходя на ски.

Минала година на Боровец бяхме 20 човека през седмицата !!

Ама какво, вместо да карат ски, туристите ще се подпрат на тях и ще играят на карти ли?....

Голяма свинщина!!!

Тая статия ми звучи като писанията от миналата година - Цените на имотите се стабилизираха и няма да има покачване :)))

В тази държава няма да се сложи ред! Не видяхте ли бе, пишман хотелиери и турагенти, че така туризъм не се прави! Не с ели поучихте от грешките на колегите си по Черноморието? Или май говорим за едни и същи дъбили? Как не се намери сред вас един родолюбец да иска да печели от българите на българския пазар, а не само да се подлага на социално слаби чужденци- пенсионери, а нашите хора да предпочитат чуждите курорти...Ех, българино!

.... vie ste super otvoreni 7 dni v aspen...7 dni v alpite i .....ako niakoi vi pla6ta smetkite moje i da e taka ,avie vdigaite krakata gore moje i da vi se slu4i...pojelavam vi go ot sarce

Остана и да ги вдигнат цените. Те и без това са както в големите европейски ски курорти а тук качеството не е същото.

А мен не ме бройте. За същите пари седем дни в алпите със самолет. Ските и картат за лифта са включени в цената. За обслужването и т.н. изобщо не ми се говори. Погледнете в Пампорово край лифта какъв свинарник е....

След черноморието идва ред и на планината да се усетят. 50 лв. дневна карта и сигурно 75 лв за легло. Не излиза ли по евтино да отиде човен в Аспен.

Ами при тези цени на лифтовете ще има и по-голям отлив. Предишната седмица се качвах с лифта на Алеко. За мен, децата и жената 27лв. И то без да се ползват ски, а ако е зимата и има и добавка за ски съоръженията олеле боже. Един ден мин. 100 - 150лв. При тези цени и средни заплати 500-600 лв. кой ще иде?

Ама какво, вместо да карат ски, туристите ще се подпрат на тях и ще играят на карти ли?....

Ама какво, вместо да карат ски, туристите ще се подпрат на тях и ще играят на карти ли?....