Японските банки отрязаха гангстерите

Японските банки спират да обслужват сметки на гангстери и свързани с тях фирми и компании, реши Националната асоциация на банкерите.

Обратно в новината

Коментари - Японските банки отрязаха гангстерите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как разбират кои са гангстери ? Събличат ги на входа и ако имат характерните татуировки има казват -дотук ???

Бих искал да чуя мнението на тези, които за пример винаги ни дават нормалните страни. Оказва се, че там официално се прави това, което у нас се осъжда. След като минат още 50 години и ние ще станем нормална държава, ако просъществуваме до тогава.

А Швейцария кога ще престане да обслужва гангстери и бандити?

Япония за нас е като Sci-Fi... с други думи скоро само ще сънуваме за подобно развитие.

Ако питате партиите от тройната коалиция, това си е нарушение на правата на човека (т.е. на боклука).

До Хена - у нас... когато стигнем Япония по останалите параграфи довели до този момент в тяхното развитие предполагам, че и това ще се мисли в БГ. Просто не мисля, че това ще е скоро До BG - всяка банка има собствени следователи. В нашия случай бивши служители на МВР. Така, че не ги мисли. Сигурен съм, че са го измисли как да си проверяват клиентите и съм още по сигурен, че няма да го обявят публично как става.

верно недейте да се правите на умни . ще го направят и отгоре на всичко ще има и ефект

хахаха харакири ;) евала ;)

В Япония имат записани родословните дървета над 1000 години назад. Там се знае не само кой си ,но и кои са били прапрадедите ти. Членовете на бандите и бандитските фамилии са известни на полицията и обществото. Даже на визитките тамошните мафиоти си го пишат.

как да не философстват бе, той ганьо все си мисли че има нещо гнило, все тарикат, все хитрец къде е япония, къде сме ние, не че и те са цъфнали ама в срвнение с нас са в мъглявината Андромеда вече

Недейте ми остроумничите долу.Щом са го решили ще го направят.Само философствате.Ако има желание сметки много бързо се ловят коя на кой е.А Япония за пореден път доказва защо без капка суровина са толкова напред с материала.

А дали е забранено да си създадат собствена банка ?

Супер умно - само ако може някой да ми обясни как различават гангстерите? Във вестника ли ще го проверяват или там им го пише в паспорта?

Браво! А у нас - кога?

Нашите бандити си имат собствена банка. Банка Василка!