СЗО препоръча затваряне на училища заради грипа

Затварянето на училища с цел да се предотврати разпространението на новия грип A/H1N1/е ефективно в началото на епидемията, докато броят на заразените е по-малък от един процент, съобщи Световната здравна организация.

Обратно в новината

Коментари - СЗО препоръча затваряне на училища заради грипа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЗО първо да каже дали не направи в Африка епидемията от спин чрез ваксинирането срещу едра шарка...Че има доста улики водещи към това...абе видите ли световна, всеобща, обединителна и други подобни абревиатури - бегайте далече !

Че защо да се разхождат безконтролно, нали си имат родители?!?

Мили ученици, честит 15-ти септември - от утре сте в грипна ваканция...Йе-е-е...

Едно да ви е ясно. СЗО препоръчва, но не носи отговорност за здравето ви. Вие решавате. Хората само си гледат работата и никой на сила няма да ви пази. Вашето здраве си е ваша отговорност. За това какво толкова се пените, никой не ви принуждава на сила да се грижите за себе си.

проблемът според мен тук не е дали има или няма .лично мен ме притеснява това решение( или препоръка) ..с цел ограничаване на разпространението на заразата да не се ходи на училище .... че къде тогава ще ходят малките диванета .. нали съвсем безконтролно ще щъкат навсякъде ще се събират на групички и едвали ще има някакъв ефект на ограничаване на заразата.

Те не са ги отворили още бе! Не е дошъл 15 септември!

Заравяйте си главите в пясъка и си мислете, че няма грип пък като ви изненада, тогава му мислете. Във Франция има по 20 000 нови регистрирани случаи седмично, обаче има и национална осведомителна кампания, целяща да предпази хората. Вярно, че при много хора минава леко, но има и такива, които завършват фатално. Освен това няма да умрете ако известно време избягвате по-близки контакти с хора и спазвате няколко елементарни хигиенни правила. Не е страшно и не мога да разбера защо сте се разпенили...

след 2 години като изтече срока на годнст на тоя боклук тамифлу ще има кучешки или маймунски грип... Не им омръзна на тия алчни търговци !

Аз бих включил смело и образованието в този му вид като промивка на мозъци и индоктриниране на стадото.

Стига глупости! Грипът е измислен и изкуствено създаден, ваксината му - още повече, и от нея със сигурност се разболяват ваксинираните, а от грип- само някои, и всичко това е за много, много пари! Под егидата на ООН!

Е га... упоритите говеда. Кой шизофреник ви вярва още за тоя измислен грип беееее???!!...

Ето още едно доказателство за т.нар световна конспирация - първо - зарази всички хора с ваксина! Второ - остави хората без образование! - необразованите се управляват по-лесно. И това заедно с целодневните промивки на мозъците с телевизионни програми ... и ето ви Нов Световен Ред - един господар управляващ зомбитата с биочипове ...

Няколко пъти вече писах за това колко е съмнителна ползата от затварянето на училищата.Непрекъсна ни набиват в главите колко е страшна тази пандемия за да ни натрапят в крайна сметка задължителна ваксинация с ваксина за която има много възражения и може да се окаже много по-опасна от грипа.