Туристическо корабче потъна край турски курорт

Корабче за туристически разходки с 11 чужденци на борда е потънало в понеделник край турския курорт Фетхие на Средиземно море, съобщават местните медии, цитирани от Дневник, на който се позова БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Туристическо корабче потъна край турски курорт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и железо имало у тия корабе...

Да, бог е и във всичко лошо, което се случва.

Случва се навсякъде,но тук хората са били достатъчно подготвени, за да реагират навреме. Преди няколко години в Турция ни завариха много високи вълни ,докато се возихме на корабче. Беше истински ад, сега като се сетя осъзнавам какъв късмет сме извадили, но капитанът беше професионалист и ни докара невредими до брега.

много е важно в тия случаи хората да не изпадат в паника, защото освен на себе си ще пречат и на спасителите...а в Западна Европа- Германия, Холандия ..в училище по програма задължително се научават да плуват, което също е от голямо значение.

Глупак ли си или какво? за пръв път нашата държава реагира адекватно! А За Гоце си прав - дай му да се показва..

до Аурора: във всичко си права , само в едно грешиш БОГ НЕ Е ВИСОКО И БОГ НЕ Е ДАЛЕКО, БОГ Е ВЪВ ВСИЧКО И НАВСЯКЪДЕ! Моля, помисли върху това, когато споменавш Бог.

ти тъп ли си, та не можеш да си измислиш собствен ник и ползваш моя? Именувай се, например, Фетхие.

Какво става? Май да се возиш на кораб е доста опасно? Преди десетина дни се возихме на корабче по Босфора,но нито за миг не ми мина мисълта,че нещо може да се случи.Беше толкова красиво! А сега да го е страх човек да се качи на кораб!!!

Ето, такива неща стават всеки ден и във всяка държава. Само че резултатите са други - защото не е било претоварено, имало е спасителни моторни лодки, екипажът е бил трима, а пътниците - 11, а не двама за 55 души, реагирали са бързо - и няма ни една жертва! Правете си сами изводите, на мен ми омръзна вече да пиша, че ИМА голямо значение как се правят нещата! И не казвайте Бог ни наказа и Бог ни спаси - когато става дума за професионализъм, човешка отговорност и технически средства ... Ние сами си правим нещата в собствения живот, а след това неудачниците се оправдават с Бога. Бог е високо, а цар - далеко, и на двамата не им е до нас. Всеки трябва да си носи отговорностите.

как не ви е срам ,що за хора сте

така става ,когато всичко е както трябва......има спасителни лодки има и обучен екипаж..........то за това Турция ще е една от най-предпочитаните дестинации ,всичко при тях е на ниво

браво за бързата реакция на 3-мата души от екипажа!

Току-що предизвика нещо ужасно срещу себе си! Не искам да съм на твое място, сериозно!