Битка за клиентите на Sky Europe

Дни след краха на нискотарифната авиокомпания “Sky Europe“ вече започна и битката за клиентите й. Повече от 12 хиляди пътници само в Чехия бързо трябваше да изберат конкурентни превозвачи, за да се придвижат след анулирането на билетите им.

Обратно в новината

Коментари - Битка за клиентите на Sky Europe | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прав е колегата. ползвам често полетите на Уизеър до Рим. отвратително е. прилича на маршрутка.всичко става на бегом,никакво обслужване, теснотия. само където не дават правостоящи... ако можеха и това щяха да направят. приятен полет!!

В грешка си, друже. В САЩ пазарът е изключително либерален, въздушният транспорт е невевроятно развит, но това, за което си мечтаеш го няма. Тройно пространство за всеки пътни оазначава 3х по-малко пътници във всеки полет и съответно 3х по-висока цена на билета... А за лукс пък да не говорим. При ниски цени освен раздрънкани машини друго няма да видиш. Нещо като маршрутките в София :)

Предлагам корекции в един прост общоевропейски авиозакон - 1.Да се регламентира тройно повече пространство за всеки пътник. 2.Да се забрани на непублични дружества да извършват превоз на хора. 3.Да се съкратят 5 пъти всякаквите регламенти и правилници, пречещи на навлизането на нови играчи на пазара. В резултат ще имаме луксозни, но евтини авиокомпании....

Тъп си ти ! Да те светна , че Аерофлот също лети в чужбина а Boeng и Аirbus. Зашо ли ? Очевидно никога не си се качвал на самолет. Раликата мажду ТУ и Airbus е примерно като между Волга и Мерцедес . Да не говорим , че руските горят до три пъти повече гориво. Ама тъи сигурно си от тези за които и от руския автомобил по-добро няма:-)))

Ако може и самолетите да ги направите от картон, за да са по-евтинки и не толкова често да им се прави технически преглед, за да не се харчат парици, а и да забраните на руснаците да произвеждат самолети, защото са прости и тъпи и - ще се балирате с мангизи!

Хммм, раздрънкани... ??? Машините на Ryanair , easyJet , Wizz air са Boeng 737-700 и Airbus A320 със средна възраст на флотилията от 3 години !