Коментари - Най-тежката присъда била житейски неоправдана | Днес.dir.bg

Най-тежката присъда била житейски неоправдана

В концепцията за новия Наказателен кодекс се обмисля да отпадне присъдата "доживотен затвор без право на замяна", съобщи на обществена дискусия министърът на правосъдието Миглена Тачева, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Най-тежката присъда била житейски неоправдана | Днес.dir.bg

Коментари

Вторият ти коментар ми хареса повече.Може би си юрист.Не мога да се съглася напълно с казаното от теб,но си личи че мислиш за тези неща.Както се казва истината е някъде там-по средата.

Предлагам да си вкараме олигарсите в затвора, както и техните изчадия - ефективно. Не да мислим по-тежки и по-тежки присъди, от които те все по-леко да се измъкват. За целите на превенцията малките наказания са достатъчни, стига да се прилагат неотклонно. А колкото по-тежки са наказанията, толкова повече престъпниците чувстват, че нямат какво да губят и стигат до по-големи крайности в деянията си. Историята го е доказала. Това, което ви прави живота ад не са издивелите хаймани по улиците, а корумпираните и безволеви мекотели, които ви управляват и заради които все повече хора откачат. Тях трябва да съдите за съучастие в геноцид - на някои вината ще се докаже. Не се оставяйте да отвличат вниманието ви с клюки, чалга, хляб и зрелища (черни хроники).

Ти на тези хора ли им викаш?И какво по точно предлагаш ?Да се правим че не забелязваме убийците,безнаказано и липсата на справедливост ли?И безочливостта и арогантността на управляващите?За какво да мислим-за силиконовите цици на чалга изпълнителките, за мезенцето и ракийката,за новата количка ,парцалки и телефончета ли.Мерси - струва си да се мисли за сериозните неща,защото истинският живот е това.Вечен купон няма. А на престъпниците които бъдат пуснати от затворите да им се даде пробационна мярка и план: 1.Да засади 5 саксии с цветя ,една круша и няколко тикви. 2.Да изчисти мазетата на 2 блока и събраното да предаде на вторични суровини-с цел възраждане на Кремиковци.Естествен без да получи и лев за това. 3.Да посещава учебни заведения и да разяснява на подрастващите колко лошо е да се вършат престъпления и да се стои в затвора. 4.Да скове 50 къщички за птици и да се грижи за тях... Все достойни занимания за който и да е закоравял престъпник,с които ще влезе в правия път и ще се интегрира успешно в обществото.

Не мога да повярвам.Ако това се случи тогава хората сами ще почнат да правораздават.Какви са тия безумия-всеки ден има убийства,изнасилвани си толкова млади хора и то без някаква сериозна причина и мотив-някой си погледнал накриво друг и хайде-наръгали го с нож или го пребили от бой.Какви са тези нищо не значещи доводи-житейски неоправдана.Ако е толкова тежко това наказание да се върне смъртната присъда за особено тежки престъпления ,извършени по особено жесток начин или при наличието на рецидив.

Не искам убийци, педофили, изнасилвачи и всякаква подобна паплач да соти десетина години в затвора и след това пак да върши същото и да страдат невинни хора!!!

Ами след като тази присъда е по-тежка от смъртното наказание, тогава да я заменим с по-леката - смъртно наказание!

Госпожо Тачева, добре сте го измисли ли но как ще реагирате ако някой си по жест ок начин отнеме живота на ваш много бли зък човек може би ще го разцелувате. Позор за българското правосъдие!!!!!!!!!

Може и да е по- умно и справедливо за особено тежките престъпления да се дават само условни присъди. Така престъпника ще се върне по- бързо в естествената си жизнена среда където може и да го споходи истинското възмездие от пострадалите от него. И без това съдулищата никаква работа не вършат по отношение на правораздаването...

Олеле тая кви ги дрънка... Дано некой изрод я хване в плен и я мъчи в продължение на месеи... Те тогава да ги дрънка тея булшити. Ако е в състояние де.

Права е. Затова във Франция навремето са ги изпращали на каторга във френска Гвиана. Труд, чист въздух, социализиране, джунгла и океан. Може да я вземем под наем.

Хахахахахахахах :) Добре, извинявам се за 'пача-та. Та какво казваш че ще направиш ако имаш картечница, о ти чудо на мисълта?

Що плюете от злоба? По-добре ли ви е, ако на другите им е зле?Ако може да осъдим хората на 513 години мъчения, без право на замяна, ще сте най-доволни. А вие да цъкате и да се кефите, че и от вас по-зле има? Мислете за нещо хубаво, вместо за хляб и зрелища. Душманите ви точно такива искат да бъдете. Дали е за ваше добро?

Наказанията не са създадени за възмездие. Те са възможност за осъзнаване на грешниците, които не се разглеждат като злодеи, а като нещастни души, попаднали под властта на врага на човечеството, нуждаещи се от уединение и спокойствие за да намерят себе си и верният начин за общуване със себеподобните. Затв е място за осъзнаване!

Порнографията не трябва ли да е след 00 часа? Чета тези новини и нищо друго освен порнография с правораздавателната система не ми идва на ум.

Ами като те шамаросат по лявата страна-подай им дясната...

Тая що не иде за няколко дни само в някой от затворите.. Да повъзпитава някой затворник, или затворничка.. Просто да поживее малко в тази среда.. Мамка й миснистърска..

Ще наблегнем на-СТРОГО МЪМРЕНЕ БЕЗ ПРАВО НА ОПРАВДАНИЕ!!!Държа ни не може вече да изхранва толкова много Палавници!-Искате всички престъпници да са в Затвора?

Що не им направите и по една с..... а след това ги пуснете, може и да има резултат, като им омръзнат

За съжаление в затвора не сменят душите на престъпниците с души на ангели т.е. затвора като място за превъзпитание е кауза загубена

ЕС е натиснал министерството да правят живота на престъпниците по-лесен! Те там от ЕК - умници-юнаци - все такива ги измундрят: първо ни накараха да отменим смъртното наказание, сега и да няма доживотен затвор! Госпожо Тачева! Когато спрат отвличанията на хора, уличните разстрели, грабежите на банки, трафикът на хора, наркотърговията, апартаментските измами, тогава дайте да мислим за отмяна на доживотния затвор! Тежко било наказанието! И провиненията не са леки!... Хайде, орежете наказателния кодекс, та бандитите по-лесно да вилнеят! Питам се понякога - в чий интерес работите? Мога да се съглася за човешки права на затворниците (да не бъдат насилвани в затвора, да са лекувани при нужда и пр.). Но да им се правят отстъпки от наказанието - не! Защо не попитате пострадалите от престъпниците одобряват ли да няма доживотен затвор? Както сте почнали, остана да дадете на бандитите и депутатски пенсии! Просто не мога да повярвам! На какво основание решихте, че нивото на престъпността у нас е достатъчно ниско и позволява такава промяна в наказателния кодекс!

Пачата е в черепната ти кутия, иначе не мога да си обясня как така обиждаш без основание. А /пояснявам за невежите/ възклицанието ми просто е израз на омраза към всички малоумни концептуалисти и законотворци. Или ти си един от тях, а?

ако убият твой син пак ли ще искаш да няма доживотна присъда,да го помилват горкия,че пак е изложил тати

da se dopitat do obshtestvenostta iskam az.Tova afectira nai-mnogo horata - prestupnici umishleno ubili chovek, maltretirali i iznasilvali maloletni se razhojdat spokoino po ulicite. Ako niama drug nachin i e takava cenata za da jiveesh v demokratichno obshtestvo (kudeto ubiec ne moje da se ubia) shte ia plashtam za da ne gi puskat vuobshte navun.

интересно ще ми бъде ако криминално проявен и известен на полицията убие нейн близък,каква присъда ще му даде,как ще реагира като майка

Е тва жените за друго освен за св-ки не стават.

За серийни убийци или за убийства по жесток начин не мисля че доживотен затвор е неоправдано. Трябва да има такива строги закони, които може да се прилагат много рядко но да ги има когато се налага! Такива психопати веднъж хванати не трябва да се разхождат никога повече на свобода!

Мъча се да не пиша думите, които ми идват по по адрес на великата правораздавателка. Само ще я попитам - как ще разбереш, че се е поправил изродът, който закла двете си дечица и изгори жена си? Така ни пееха и като отмениха смъртното наказание. И една гад, дето беше убила три дечица, осъден на смърт и го хвана мораториума на хуманистите после май осъди България за лошо отношение. Гнус ме е, хора!

Миленче, вземи да отмениш Наказателния кодекс! Че за какво ти е? Сами ти пречи!

И какво ще стане ако имаш картечница бе пача?

Извършители на най-тежки престъпления с асоциално /социопатно/личносто разстройство,при което те нямат задръжки и нарушават правата на другите вкл кражби,грабежи и убийства,лъжи без угризения,клевети,ка си възнаграждават нагоните и нуждите с отнемане от други, и не спазват законите,а и това състояние се съпътства с ниска грамотност,липсва потенциал за корекция и без и с наказание,и се контролират само в контролирана институция,извън която не се подават на контрол, подклаждат конфликти,побоища,ск и пожари -това е описанието за доживотното и некоригируемо асоциално /не се съобразяват с законовия ред в обществото/личностов разстройство,което се проявява от детството още,като жестокостта е не само към хора,проявават жестокост и към животни....от псхиатрията на български и на английски,известно е от десетилетия, и вече се доказва и с ДНК характеристики за социопат, от различни етноси и раси

Ей, мазно прасе такова! И всички плиткоумници като теб, пожелавам ви да имате по двама такива съседи на които да им следите и видите промените, но да сте без охрана и с възможностите на чичо от село /то видно и сега акъла ви е по- малко от неговия/

Много добре казано.И аз съм ЗА!

Искам на Тачева децата да понесат някакво престъпление и да видим тогава как ще отсъди?

изнасилванията, педофилията и грабежите са житейски напълно оправдани! Каква любов и грижа към престъпниците! Така е защото 20 години управляват престъпници. При социализма такава милост беше изключена - правата на честните хора бяха над всичко.

Щом смъртното наказание им се струва по-хуманно нека го върнат. За някои изроди май ще е по-добре, а и за данъкоплатците, които ги издържат. Всичко останало е прах в очите на хората- как ще разбереш дали един изрод е превъзпитан и какво остава за близките на жертвите?

Вдигнете мораториума на смъртното наказание ! Крайно време е и е обществено оправдано ! Направи нещо смислено , булдог , ще ти е за първи път.

Точно ГЕНЕРАЛНАТА ПРЕВЕНЦИЯ е важна и страшно необходима, др.Тачева! Вие за извергите ли се грижите или за нормалните потърпевши от тях граждани?

На серийните убийци какъв срок ще им дават?

Министърке ако твой близък стане жертва на някой изрод дали ще вярваш че същия този изрод има право на положителна промяна.............

Tia suvsem sa izperkali. Glasuvaite za tiah i BG 6te stane nai -kriminalnata durjava v evropa :)

Дайте да затворим стдилищата,да разпуснем прокуратурата и полицията-така и така полза от тях няма, а и ще спестим бая пари.

пълен позор е този травестит Тачева, то на целия ни хал и бъркотии сега и това..как се възпитава общество и съхранява гражданска съвест като всеки ще е свободен да прави каквото му душа иска и няма да има никакво наказание срещу това! ПОЗОР сте неуважаеми травестите Тачева за тая държава

Абе тези парламентарни дебили скоро и ордени на престъпниците ще по4натда дават........нещастн

Bezobrazie ! Tozi muj Meglena Ta4eva, e poludial napulno ! Ne stiga 4e razdavat uslovni prisydi i pod minuma ami i o6te da gi namaliat.Koito vleze go reabilitirat predi izbori ! Elate v strantara na Svobodata !

Не споделям тезата, че по-добре стотина виновни да не понесат наказание, отколкото един невиновен да бъде осъден. Трябва да се възвърне смъртното наказание при беспорно установена вина, заслужаваща такова наказание. Искам да припомня на уважаемите участници в ДИР.бг. за най-демократичната според някои страна, САЩ, където на смърт се осъждат и непълнолетни, но присъдата се привежда в изпълнение само, след като престъпникът навърши пълнолетие.

Не мога да разбера при тази ескалация на престъпленията и това чувство за безнаказанос в кримиконтингента от къде на правосъдната министърка и идват такива гениални идей.При тези критики от Е.С.по тема правосъдие не мога да се сетя каква боза се опитва да забърка в края на мандата си.Вероятно търси промени в закона за още по голямо корумпиране на прокурори и съдий,каквато щв бъде и тя след два месеца.

Da be kato otmeniha smurtnoto nakazanie obeshtaha da e do jivot bez pravo na zamjana sega izvartat neshtata taka 4e ubiicite i ocadeni da se izmukvat. abe nema shto lajat ni kakto si ikat

Ами давайте, давайте - направо отменете целия наказателен кодекс! Престъпленията стават все по-жестоки, брутални и немотивирани, вие ще отменяте тежките наказания и ще се грижите за комфорта на престъпниците! Гадове!!! Ах, защо нямам една лека картечница!!!

Министърке, и как точно ще насърчиш положителна промяна в осъдения? Като му отмениш наказанието ли? Да ти имам логиката на правосъдието.Следващ ти предложение сигурно ще бъде за пълна реабилитация на престъпника, защото той може би ще се промени от това, че ще му намалиш присъдата и ще стане много добър човек.

що направо не вземат да отменят наказанието лишаване от свобода. за убийство-любимата им пробация например на тия тъпи комунисти. създадоха си ги престъпниците и си грижат добре за тях.добре че няма кога да ги приемат Тия промени в НК

Коментари - Най-тежката присъда била житейски неоправдана | Днес.dir.bg

Най-тежката присъда била житейски неоправдана

В концепцията за новия Наказателен кодекс се обмисля да отпадне присъдата "доживотен затвор без право на замяна", съобщи на обществена дискусия министърът на правосъдието Миглена Тачева, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Най-тежката присъда била житейски неоправдана | Днес.dir.bg

Коментари

Вторият ти коментар ми хареса повече.Може би си юрист.Не мога да се съглася напълно с казаното от теб,но си личи че мислиш за тези неща.Както се казва истината е някъде там-по средата.

Предлагам да си вкараме олигарсите в затвора, както и техните изчадия - ефективно. Не да мислим по-тежки и по-тежки присъди, от които те все по-леко да се измъкват. За целите на превенцията малките наказания са достатъчни, стига да се прилагат неотклонно. А колкото по-тежки са наказанията, толкова повече престъпниците чувстват, че нямат какво да губят и стигат до по-големи крайности в деянията си. Историята го е доказала. Това, което ви прави живота ад не са издивелите хаймани по улиците, а корумпираните и безволеви мекотели, които ви управляват и заради които все повече хора откачат. Тях трябва да съдите за съучастие в геноцид - на някои вината ще се докаже. Не се оставяйте да отвличат вниманието ви с клюки, чалга, хляб и зрелища (черни хроники).

Ти на тези хора ли им викаш?И какво по точно предлагаш ?Да се правим че не забелязваме убийците,безнаказано и липсата на справедливост ли?И безочливостта и арогантността на управляващите?За какво да мислим-за силиконовите цици на чалга изпълнителките, за мезенцето и ракийката,за новата количка ,парцалки и телефончета ли.Мерси - струва си да се мисли за сериозните неща,защото истинският живот е това.Вечен купон няма. А на престъпниците които бъдат пуснати от затворите да им се даде пробационна мярка и план: 1.Да засади 5 саксии с цветя ,една круша и няколко тикви. 2.Да изчисти мазетата на 2 блока и събраното да предаде на вторични суровини-с цел възраждане на Кремиковци.Естествен без да получи и лев за това. 3.Да посещава учебни заведения и да разяснява на подрастващите колко лошо е да се вършат престъпления и да се стои в затвора. 4.Да скове 50 къщички за птици и да се грижи за тях... Все достойни занимания за който и да е закоравял престъпник,с които ще влезе в правия път и ще се интегрира успешно в обществото.

Не мога да повярвам.Ако това се случи тогава хората сами ще почнат да правораздават.Какви са тия безумия-всеки ден има убийства,изнасилвани си толкова млади хора и то без някаква сериозна причина и мотив-някой си погледнал накриво друг и хайде-наръгали го с нож или го пребили от бой.Какви са тези нищо не значещи доводи-житейски неоправдана.Ако е толкова тежко това наказание да се върне смъртната присъда за особено тежки престъпления ,извършени по особено жесток начин или при наличието на рецидив.

Не искам убийци, педофили, изнасилвачи и всякаква подобна паплач да соти десетина години в затвора и след това пак да върши същото и да страдат невинни хора!!!

Ами след като тази присъда е по-тежка от смъртното наказание, тогава да я заменим с по-леката - смъртно наказание!

Госпожо Тачева, добре сте го измисли ли но как ще реагирате ако някой си по жест ок начин отнеме живота на ваш много бли зък човек може би ще го разцелувате. Позор за българското правосъдие!!!!!!!!!

Може и да е по- умно и справедливо за особено тежките престъпления да се дават само условни присъди. Така престъпника ще се върне по- бързо в естествената си жизнена среда където може и да го споходи истинското възмездие от пострадалите от него. И без това съдулищата никаква работа не вършат по отношение на правораздаването...

Олеле тая кви ги дрънка... Дано некой изрод я хване в плен и я мъчи в продължение на месеи... Те тогава да ги дрънка тея булшити. Ако е в състояние де.

Права е. Затова във Франция навремето са ги изпращали на каторга във френска Гвиана. Труд, чист въздух, социализиране, джунгла и океан. Може да я вземем под наем.

Хахахахахахахах :) Добре, извинявам се за 'пача-та. Та какво казваш че ще направиш ако имаш картечница, о ти чудо на мисълта?

Що плюете от злоба? По-добре ли ви е, ако на другите им е зле?Ако може да осъдим хората на 513 години мъчения, без право на замяна, ще сте най-доволни. А вие да цъкате и да се кефите, че и от вас по-зле има? Мислете за нещо хубаво, вместо за хляб и зрелища. Душманите ви точно такива искат да бъдете. Дали е за ваше добро?

Наказанията не са създадени за възмездие. Те са възможност за осъзнаване на грешниците, които не се разглеждат като злодеи, а като нещастни души, попаднали под властта на врага на човечеството, нуждаещи се от уединение и спокойствие за да намерят себе си и верният начин за общуване със себеподобните. Затв е място за осъзнаване!

Порнографията не трябва ли да е след 00 часа? Чета тези новини и нищо друго освен порнография с правораздавателната система не ми идва на ум.

Ами като те шамаросат по лявата страна-подай им дясната...

Тая що не иде за няколко дни само в някой от затворите.. Да повъзпитава някой затворник, или затворничка.. Просто да поживее малко в тази среда.. Мамка й миснистърска..

Ще наблегнем на-СТРОГО МЪМРЕНЕ БЕЗ ПРАВО НА ОПРАВДАНИЕ!!!Държа ни не може вече да изхранва толкова много Палавници!-Искате всички престъпници да са в Затвора?

Що не им направите и по една с..... а след това ги пуснете, може и да има резултат, като им омръзнат

За съжаление в затвора не сменят душите на престъпниците с души на ангели т.е. затвора като място за превъзпитание е кауза загубена

ЕС е натиснал министерството да правят живота на престъпниците по-лесен! Те там от ЕК - умници-юнаци - все такива ги измундрят: първо ни накараха да отменим смъртното наказание, сега и да няма доживотен затвор! Госпожо Тачева! Когато спрат отвличанията на хора, уличните разстрели, грабежите на банки, трафикът на хора, наркотърговията, апартаментските измами, тогава дайте да мислим за отмяна на доживотния затвор! Тежко било наказанието! И провиненията не са леки!... Хайде, орежете наказателния кодекс, та бандитите по-лесно да вилнеят! Питам се понякога - в чий интерес работите? Мога да се съглася за човешки права на затворниците (да не бъдат насилвани в затвора, да са лекувани при нужда и пр.). Но да им се правят отстъпки от наказанието - не! Защо не попитате пострадалите от престъпниците одобряват ли да няма доживотен затвор? Както сте почнали, остана да дадете на бандитите и депутатски пенсии! Просто не мога да повярвам! На какво основание решихте, че нивото на престъпността у нас е достатъчно ниско и позволява такава промяна в наказателния кодекс!

Пачата е в черепната ти кутия, иначе не мога да си обясня как така обиждаш без основание. А /пояснявам за невежите/ възклицанието ми просто е израз на омраза към всички малоумни концептуалисти и законотворци. Или ти си един от тях, а?

ако убият твой син пак ли ще искаш да няма доживотна присъда,да го помилват горкия,че пак е изложил тати

da se dopitat do obshtestvenostta iskam az.Tova afectira nai-mnogo horata - prestupnici umishleno ubili chovek, maltretirali i iznasilvali maloletni se razhojdat spokoino po ulicite. Ako niama drug nachin i e takava cenata za da jiveesh v demokratichno obshtestvo (kudeto ubiec ne moje da se ubia) shte ia plashtam za da ne gi puskat vuobshte navun.

интересно ще ми бъде ако криминално проявен и известен на полицията убие нейн близък,каква присъда ще му даде,как ще реагира като майка

Е тва жените за друго освен за св-ки не стават.

За серийни убийци или за убийства по жесток начин не мисля че доживотен затвор е неоправдано. Трябва да има такива строги закони, които може да се прилагат много рядко но да ги има когато се налага! Такива психопати веднъж хванати не трябва да се разхождат никога повече на свобода!

Мъча се да не пиша думите, които ми идват по по адрес на великата правораздавателка. Само ще я попитам - как ще разбереш, че се е поправил изродът, който закла двете си дечица и изгори жена си? Така ни пееха и като отмениха смъртното наказание. И една гад, дето беше убила три дечица, осъден на смърт и го хвана мораториума на хуманистите после май осъди България за лошо отношение. Гнус ме е, хора!

Миленче, вземи да отмениш Наказателния кодекс! Че за какво ти е? Сами ти пречи!

И какво ще стане ако имаш картечница бе пача?

Извършители на най-тежки престъпления с асоциално /социопатно/личносто разстройство,при което те нямат задръжки и нарушават правата на другите вкл кражби,грабежи и убийства,лъжи без угризения,клевети,ка си възнаграждават нагоните и нуждите с отнемане от други, и не спазват законите,а и това състояние се съпътства с ниска грамотност,липсва потенциал за корекция и без и с наказание,и се контролират само в контролирана институция,извън която не се подават на контрол, подклаждат конфликти,побоища,ск и пожари -това е описанието за доживотното и некоригируемо асоциално /не се съобразяват с законовия ред в обществото/личностов разстройство,което се проявява от детството още,като жестокостта е не само към хора,проявават жестокост и към животни....от псхиатрията на български и на английски,известно е от десетилетия, и вече се доказва и с ДНК характеристики за социопат, от различни етноси и раси

Ей, мазно прасе такова! И всички плиткоумници като теб, пожелавам ви да имате по двама такива съседи на които да им следите и видите промените, но да сте без охрана и с възможностите на чичо от село /то видно и сега акъла ви е по- малко от неговия/

Много добре казано.И аз съм ЗА!

Искам на Тачева децата да понесат някакво престъпление и да видим тогава как ще отсъди?

изнасилванията, педофилията и грабежите са житейски напълно оправдани! Каква любов и грижа към престъпниците! Така е защото 20 години управляват престъпници. При социализма такава милост беше изключена - правата на честните хора бяха над всичко.

Щом смъртното наказание им се струва по-хуманно нека го върнат. За някои изроди май ще е по-добре, а и за данъкоплатците, които ги издържат. Всичко останало е прах в очите на хората- как ще разбереш дали един изрод е превъзпитан и какво остава за близките на жертвите?

Вдигнете мораториума на смъртното наказание ! Крайно време е и е обществено оправдано ! Направи нещо смислено , булдог , ще ти е за първи път.

Точно ГЕНЕРАЛНАТА ПРЕВЕНЦИЯ е важна и страшно необходима, др.Тачева! Вие за извергите ли се грижите или за нормалните потърпевши от тях граждани?

На серийните убийци какъв срок ще им дават?

Министърке ако твой близък стане жертва на някой изрод дали ще вярваш че същия този изрод има право на положителна промяна.............

Tia suvsem sa izperkali. Glasuvaite za tiah i BG 6te stane nai -kriminalnata durjava v evropa :)

Дайте да затворим стдилищата,да разпуснем прокуратурата и полицията-така и така полза от тях няма, а и ще спестим бая пари.

пълен позор е този травестит Тачева, то на целия ни хал и бъркотии сега и това..как се възпитава общество и съхранява гражданска съвест като всеки ще е свободен да прави каквото му душа иска и няма да има никакво наказание срещу това! ПОЗОР сте неуважаеми травестите Тачева за тая държава

Абе тези парламентарни дебили скоро и ордени на престъпниците ще по4натда дават........нещастн

Bezobrazie ! Tozi muj Meglena Ta4eva, e poludial napulno ! Ne stiga 4e razdavat uslovni prisydi i pod minuma ami i o6te da gi namaliat.Koito vleze go reabilitirat predi izbori ! Elate v strantara na Svobodata !

Не споделям тезата, че по-добре стотина виновни да не понесат наказание, отколкото един невиновен да бъде осъден. Трябва да се възвърне смъртното наказание при беспорно установена вина, заслужаваща такова наказание. Искам да припомня на уважаемите участници в ДИР.бг. за най-демократичната според някои страна, САЩ, където на смърт се осъждат и непълнолетни, но присъдата се привежда в изпълнение само, след като престъпникът навърши пълнолетие.

Не мога да разбера при тази ескалация на престъпленията и това чувство за безнаказанос в кримиконтингента от къде на правосъдната министърка и идват такива гениални идей.При тези критики от Е.С.по тема правосъдие не мога да се сетя каква боза се опитва да забърка в края на мандата си.Вероятно търси промени в закона за още по голямо корумпиране на прокурори и съдий,каквато щв бъде и тя след два месеца.

Da be kato otmeniha smurtnoto nakazanie obeshtaha da e do jivot bez pravo na zamjana sega izvartat neshtata taka 4e ubiicite i ocadeni da se izmukvat. abe nema shto lajat ni kakto si ikat

Ами давайте, давайте - направо отменете целия наказателен кодекс! Престъпленията стават все по-жестоки, брутални и немотивирани, вие ще отменяте тежките наказания и ще се грижите за комфорта на престъпниците! Гадове!!! Ах, защо нямам една лека картечница!!!

Министърке, и как точно ще насърчиш положителна промяна в осъдения? Като му отмениш наказанието ли? Да ти имам логиката на правосъдието.Следващ ти предложение сигурно ще бъде за пълна реабилитация на престъпника, защото той може би ще се промени от това, че ще му намалиш присъдата и ще стане много добър човек.

що направо не вземат да отменят наказанието лишаване от свобода. за убийство-любимата им пробация например на тия тъпи комунисти. създадоха си ги престъпниците и си грижат добре за тях.добре че няма кога да ги приемат Тия промени в НК