100 роми потрошиха къща на изнасилвач на дете

Над 100 разярени роми потрошиха снощи къщата на 34-годишния Филип Петров, който в понеделник изнасили 12-годишно момиче в Шумен, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - 100 роми потрошиха къща на изнасилвач на дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

po dobre cigansko pravosudie otkolkoto nikakvo ili nedai si Boje bulgarsko :)

vsi4ko e instsenirovka romkite rajdat ina 12 ako to ne si e vartqlo opachkata nqmalo dase slu4i slu4valo mi se e da vijdam kak takiva malki momi4eta se predlagat na mnogo stari maje

kü4ezite do tam vodiat.A problema,e 4e sigurno ne,e dal dostata4no pari4ki.Iskali sa pove4e sa bulkata,toi,e vidial,4e ve4e,e naprednala dostata4no i sega kato v latino serial se poyaviava Roberto

попитали радио Ереван: смели ли са българите; радиото веднага отговорило: да, смели са, всеки ден по интернет форумите избиват стотици цигани и турци...

вълкът си остава вълк, а циганинът - циганин, ако ще с 3 висши да е, народопсихологията им е такава...

Малко се сдържам да кажа браво на циганите, защото доста се съмнявам да са го направили за да защитят честа на девойчето.По-съм склонна да вярвам, че просто цената на детето е паднала след като вече не е девствена , но пък ако е с доста сръчни ръце и краде като шампион - цената и пак ще се вдигне, та не го мислете момичето, мислете по-добре как да си зашиете джобовете, че да не сте един от многото помогнал и за златния медал.Повечето ни ромски събратя си продават децата(вкл. мъжките) и на по-млада възраст, важното за тях е парата да пада.

Един циганин изнасилил циганка и се сбили циганята, дотук добре! Ама какво общо има ДАМС и в частност социалиската Весела Лечева със Сдружение Роми медникари ?? стана известно с това, че наскоро спечели проект на Държавната агенция за младежта и спорта за почистване на Шуменското плато, както и с организирането на изложба на медни съдове в Регионална библиотека Стилиян Чилингиров.!!!! ЦИГАНИТЕ СПЕЧЕЛИЛИ ПРОЕКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ????!!!! По-точно БСП-то купило гласовете на циганите в шуменско!!! Как да ви опиша по-точно от защото сте социалисти!!!

Не може за всяконещо да се хващат коловете!България е правова държава и трябва компетентните органи да си кажат думата,а не да има саморазправа!

moga da vi kaja 4e i v italia ne se leji ...kakto po dolu vidiah 4e sa pisali....i tuk gi puskat .....navsiakude edno i su6to

Абе, вие българите що ни викате роми кат сме си цигани не моа да разбера

Подострени КОЛОВЕ за ИЗНАСИЛВАЧИ,КРАДЦИ,И и ПОЛИТИЦИ !!! Крумови закони и Бесилки !!! САМО МЛАДИ ХОРА В ПОЛИТИКАТА !!! ЗА ВСИЧКО СТАВАЩО В ТАЗ ДЪРЖАВА СА ВИНОВНИ ПОЛИТИЦИТЕ !!!

СЛЕД КАТО ЗАКОНИТЕ СА ,,СУПЕР ТАКА СЕ ПРАВИ,НО Е ТРЯБВАЛО НЕГО ДА ПОЧУПЯТ. ДОБРЕ ЗНАЕМ КАК ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ. В БГ ЯВНО ТРЯБВА ТАКА ДА СЕ ПРАВИ ,,ОКО ЗА ОКО ЗЪБ ЗА ЗЪБ ИНАЧЕ НИЩО.

В случаи на вътрешноромски разправии, групата за бързо ре4агиране е трябвало да закъснее.

Мили хора, разходете се днес в 11:00h пред НАЙ КЛУБ, ще раздават безплатен сладолед. Освен това ще имате привилегията, само с присъствието си, да кажете Не живея добре или Искам, да мога да дам сигурност на децата си.или просто Пази Боже това да не се случва на мен. Ще се почувствате по-добре и довечера ще си легнете удовлетворени, че този път сте успели да бъдете там. Не сте се покрили и другият път ще вземете и приятелите си. Дори да закъснеете, не го отлагайте вече, кажете стига.

Интересно как ще реагират сега ромските организации. Защото всички гракат когато българин потърси правата си през саморазправа с циганин. А когато циганин удари някого ,а ама той щото от малцинство и затова... В България НИКОГА през историята не имала гонения над различните, само заради различието им. Факт е, че не имало НИКОГА, то леко съмнение да имаше, досега всичките моралисти и книжни професори да бяха гракнали, след независимостта 1878 погроми над турското население. Е може да се тълкува и като това, че всъщност българите не са страдали от турците и поради това не е имало за какво да си отмъшават. Не че българите не са отмъстителни както повечето МАЛЦИНСТВЕНИ и все преследвани( но не разбиращи -от глупост, инат или лошотия- защо) народи, дето само чаката да си отмъстят. А и българите, особено активните християни са доста меркантилни и материални поради което не виждат смисъл да гонят някой само заради идеалите му.

Абе, писачи-неразбирачи такива тука!? 1. Как може да подкрепяте самоуправството, бе? Утре до вашите глави ще дойде... 2. Разбрали-недоразбрал - имате вече мнение и давате оценки! Та нали затова трябва да имаме ДЪРЖАВА: - полцията да пази; - следствието и прокураурата да дирят виновните; - съдът да ги наказва справедливо... .. ПРЕДИ ДА СЕ ПРОИЗНАСЯТЕ! /...ил за всимко сте за и против, а?/

Евала на ромите ! Каня Ви днес на жълтите павета пред парламента !

Браво на тях.Едно не може да им се отрече единни са.А изнасилвач на деца не с колове да му чупят къщата ами в гъ*за да му ги набучат пак е малко.Са и испанеца да го осъдят заслужава.

За любувта няма възрас, ми можи тейко й да не става , щом на на 12 г няма хордуски

Браво! Да довършат започнатото, че и без друго правосъдие за големците няма!

Само поука можем да си извлечем от случая. Ако сме единни и си защитаваме правата по тоя начин, няма да цъкаме с език, като пускат тоя или оня брутален престъпник. Що се отнася до този г*з, полицията няма да е все до него, че да го избави.

Искам да знам на какво основание е дадено разрешително на тоя испанец да носи оръжие! Ало, КОС - Шумен, какво ще кажете? А вие, останалите, не бързайте да хвалите циганите, защото още не се знае имало ли е изнасилване. Лекарят е коинстатирал само наличие на дефлорация, не се съобщава за следи от насилие. Може да е обикновена циганска хватка, за да му дадат булката.

Браво, роми.

Браво на циганите, така се действа! А ние ще се гърчим защото сме шубета!

Браво! Да се замислят правораздавателните органи как да си вършат работа, за да няма саморазправа.

а дали наистина я е изнасилил или просто се е отказал да се жени за нея,а?

Ех, ако взимахме пример от циганите жив циганин и комунист нямаше да остане!

Трябва полицията да се забави, и след това екшън. Така се прави.

браво на циганите, ако чакат по закон да се свърши работата, оня ще изнасилва още, а после ще го оправдаят...защо властта допуска изнасилвачи и продавачи на плът да си веят байраците?...и променят законите в полза на същите?...аз съм стар, помослете вие, младите, моля ви!

Когато вие изнасилвате и изнудвате ви е добре потривате ръце доволно, след поредната пласирана дрога,а когато сте потърпевши надавате вълчи вой! Мангалииииииииииииии всичко се връща на този свят ,рано или късно!!!!!!!

А кючекиня на 12 години как ви звучи?!

това е единственото нещо което харесвам на циганите-че си търсят правата и нетърпят някой да се гаври с тях и като стане сериозно се събират всички,какво ще го чакат тоя изрод да го съдят,за такова нещо присъда няма!

че положението е овладяно.Когато се чете присъдата на изнасилвача, тогава (като се има предвид как отсъждат БГ съдиите) положението ще се влоши съвсем. Да му мисли съдията!

Точно така Вини - много точно казано! Защото всички сме се скатали в миши дупки и не смеем да мръднем дори!

Само жестоките крумови закони ще въведат ред в обществото

kolkoto i da ne haresvam dejstvijata na romskite opstnosti i organizacii sega za prvi pat odobrjavam povedenieto im.Za iznasilvaci i pedofili samo taka.Takiva hora az vdnaga bih gi predal vo racete na zatvornicite kojto izdrzat podolgi nakazanija.Te znajat kakvo da gi pravat.Vednaga im smenjavat pola-pravat si gi sprugi.

Е, поздравления за циганите. На всички ни е ясно, че в Българишя няма правосъдие!!!!! Е, щом е така, който има кураж, сам раздава правосъдие. Подкрепям циганското отмъщение. /Не сме виновни ние, че комунистите ни върнаха столетия назад!/

ЕВАЛА !!!

Браво на Циганите. Единствено ме е яд, че не са го смазали него!!!!

Чисто човешки подкрепям предложението ти, но в скапаната ни държава ще попаднем под ударите на закона и ще лежим зад решетките точно ние, търсещите справедливоста. Такива неща трябва да се правят от нелегални организации.......

само така

Защо се пропуска факта,че изнасилвача също е циганин. Ако забелязвате има сдружение, т.е. е от тяхната мафия която усвоява ( смятай краде) пари от различни фондове.Това са пари събирани от нашите данъци които след това отиват по джобовете на подобни криминални типове. Дай на простака пари и му гледай сеира.

Добре са направили,но сега може тях да обвинят за нападението.Няма съд и справедливост в България/за съжаление/.

Винаги съм твърдял,че тия са много единни и веднага се обединяват,държат се хората това сам го забелязал и при турците, станели нещо заедно а ние просто нямам думи събираме се на мълчели ви протести и да чоплим семки.

Испанецът давайки на заден ход блъсна силно едната полицейска кола и още един автомобил Сеат. Полицаите го задържаха и го предпазиха от хвърляните по него камъни - питам ЗАЩО?Не трябваше ли да го оставят след такъв погром. Дали би направил същото в Испания??? И как щяха да го накажат. А този изрод си заслужава линча, щом е извършил такова нещо.

Малко му е на гадният педофил. В чудо се видя народа с нашето правосъдие. С камъни да го бяха убили.

Браво на ромите! Не полицаите са въдворили ред, а ромите. След като съда пусне изнасилвача добре е ромите с коловете и камъните да отидат да въведат ред в прокуратурата и съда. Ако българите така въдворяваха ред, правораздавателната система няма да се гаври с обикновените хора. Ако приятелите и родителите на убитият Стоян Балтов отидата при безпринципно освободените убийци с колове и камъни и въдворят ред нещата в държавата със сигурност ще се променят. По същата схема трябва да се въдвори ред, когато контролните органи остановят меланин във вафлите и си мълчат, кои са производителите.

колко са единни ,а ако някой от тях изнасили българско момиче дали ние ще се вдигнем да ги пребием?