”Стани богат” в Деня на потребителите

По повод на Световния ден на потребителя, който се отбелязва днес, в City Center Sofia ще се състои специално издание на играта "Стани богат" с тематични въпроси в областта на потребителската защита, съобщиха от Комисията за защита на потребителите /КЗП/.

Обратно в новината

Коментари - ”Стани богат” в Деня на потребителите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обърнете внимание на цитираната реч на Кенеди, не се занимавайте с глупостите! Има вече и еврепейско /на ЕС/ законодателство за правата на потребителите. Вижте си правата и си ги защитавайте с всички средства, защото българската държава и частните субекти ги погазват поголовно.

Напълно подкрепям Любител,откакто няма истински участници в Стани Богат вече не го гледам.

Голям любител съм на подобни предавания от години - Минута е много и всички след това. Но стана отвратително това Стани богат. Уреждат си само свои хора, преекспонирани тъпаци - брадъри, политици, прост----и, всякаква паплач. Пък ние, глупаците, да пускаме SMS-и и да се надяваме да паднат на коча м----е. Ако искам да гледам Азис, Здравко, шефа на администрацията (как му беше името) и пр. - има си начин. Банални и безинтересни сте вече!!!

Кунева да си опъне транспарантите в тях:):)и да говори сама на себе си. Най ще и приляга...

Гледам предаването от самото му начало и бях голям фен до последните 2 предавания, който ме изумиха меко казано. Това ли са ВИП персоните на България - Китаеца и Азис, направо ужас, като почнем от облекло, сценично поведение и т.н. Едно уж интелигентно предаване да падне на такова ниво! А подсказвача Ники Кънчев, просто беше черешката на тортата. Когато играе, някой знаещ играч, той го забива по всякакъв начин, а сега услужливо помага на бедните ВИП да спечелят горките някой лев. Като продуцентите имат излишни пари да ги дадат там където наистина трябват! Явно, като всяко нещо в държавата и това предаване загуби стойност!