Идва времето на шестата раса

Преломна за развитието на човечеството ще бъде 2012 година, обяви пред журналисти в Пловдив руският учен д-р Алексей Шадрин.

Обратно в новината

Коментари - Идва времето на шестата раса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хора, отворете си очите, огледайте се и вижте колко хора-индиго има между нас. Те са тук отдавна, откак затвориха някои лечебни заведения. Живеят между нас и ни разнообразяват живота. А напоследък май и ние ставаме индиго като тях. Не бойте се - светът им е весел поне.

tova e nai starata rasa glupako. tova e adresirano do rusnaka.

za tezi, koito ne 4etat dostatu4no.Tozi 4ovek ne edinstveniat s tova tvurdenie. Vsi4ko e viarno.Tezi deca imat sposobnosti da se otdeliat ot tialoto si i da otivat v paralelni svetove.Na hora, koito ne se e slu4valo nemoje da se obiasni.Vsi4ko , koeto horata nerazbirat se opredelia s ludost.Bravo!Intelek ot vsiakude!Edna informacia triabva da se prou4i i izsledva predi da si davash mnenieto po razni forumi.Taka gubish vremeto na ostanalite, da 4etat tvoite gluposti.Koito ne e 4el dostatu4no da ne bude tolkova sigyren vuv vijdaniata si za ne6tata. Pro4eti, analizirai cialata informacia i posle sam 6te reshish na koi da viarvash. Samo, 4e triabva mnogo da se 4ete, informaciata e dulga za da se opi6e lesno.Ina4e vijdam, 4e 4ustvo za humor ne vi lipstva.Smiah se dosta 4eteiki tuk :) da jivee lubovta ;)

Ами да, взех и проучих въпроса. Ето ги вашите извънземни и 6-ти раси. link

Шизофрениците - с лопата да ги ринеш. А пък Библията си я заврете изотзад.

Както винаги,хората с завишено мнение за самите себе си обявяват за глупости всички неща,които не разбират.Не сте дорасли достатъчно,за да ви третират като възрастни.На повечето коментари им трябва някакво зрелище,което те да изпият с поглед,защото умеят само това - мисленето им е чуждо.Може Шадрин да не е точният човек,но теорията за децата индиго е твърде убедителна,за да я отрека с лека ръка.

дрън дрън че пляс.глупости на търкалета и какво ще доиделеи хора ингиго това някакав нов вид социализъм ли ще е и какво няма да има бедни и богати ли и кои ще работи.тези индиго какво ще са някакви проповедници ли какво ли.те ще се отказват от всички блага ли.няма да има пари ли какво.бе вии луди ли сте какви сте.края на света ИДВАЛ.АЛА БАЛА ПОРТОКАЛА

Коментарите ми са били по-интересни и от самата статия!Статията беше поскоро като катализатор. Има много умни и знаещи хора!

Ами има читави коментари, но има и толкова слепи хора, колкото немога да го приема. Тези хора, които не са и нежелаят да усъзнаят онова за което се очаква, толкова по-лошо за тях :(

Темата е много интересна за някои от хора, защо да не напишете нещо подобно по въпроса?!!

Колкото ловече се опитваш да убедиш невежите,толкова по-остър и прост ще е езикат им.Те не те разбират.Ти не говориш на техният език.Ако смениш темата,и напишуш нешто за коли,жени или политика,ще се надпреварват да коментират.Това е техният свят.Ние знаем,че за някой от тях все още има шанс.И аз като теб се опитвам да спася колкото се може повече души.Няма да се откажа,както знам че няма да се откажеш и ти да накараш,слепите да прогледнат,както всички като нас няма да се откажат да помагат,въпреки хихикането на талпата.Ние знаем каквото знаем.Нека те преценят сами.Свободата да вземаме различни решения е за всички.

На всички препоръчвам горещо следния адрес, пък дано се просветите малко: http://2012-

Действително промяната е започнала и трудно бихме я отрекли. Промяната е най- вече в самите нас. Пътят на доброто винаги е осеян с изпитания и неволи които оттърсват от останалите материални съмнения в нас. Промяната се движи тихо, но в крайна сметка ще се прояви и като катаклизми разтърсващи Земята. Ще се преживеят, но тези които ги чакат като очевидци няма да ги видят - за тях Земята отдавна ще е нещо, което сами са напуснали. Катаклизмите не биха се проявили толкова скоро - 2012, а по-късно. След 2026 - 27. Светът би изглеждал по друг начин, ако се проумеят прераждането и принципите на причинно-следственат връзка. Затова тези които все още се двоумят нека да поразтърсят информация за него или по крайното - да направят регресия. Абсолютно съм съгласен с ray.

ИЗВЪН СЪЗНАНИЕТО НИ ВСИЧКО Е ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО мерс

Темата е интересна и същевременно доста страшничка,когато касае годината 2012. Мили хора,не се плашете. Ние всеки ден умираме и се раждаме. Нима съня ни не е една малка и сигурна смърт ? Като си легнем и дълбоко заспим,нима някой от вас има спомени къде е разума и какво става с тялото ни ? Може ли някой от вас да знае този отговор ? не.определено, Н живите същества всяка нощт умира ме и на сутринте с божията воля се събужда ме. Запомнете само това. ИЗВЪН СЪЗНАНИЕТО НИ ВСИЧКО Е ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО. всичк това което виждат очите ни,всичко това в което се допират ръцете ни,нашата психика го възпройзвежда в материя. Вина ги е било и ще бъде че когато един от нас отправи поглед към дълбокия космос,то всички ни е виждаме чрез неговите очи и мислите ни се в едно. или Каквото аз виждам,чувам,мисля,п то и вие го чувствате така както аз го чувствам. е, от тук на татък някой хора ще разберат какво ще се случи в год 2012. нищо няма да се случи,горе главите. милиони години е трябвало на енргията и душата докато се материализират в плътна маса-материя.-растен и животно. с един замах света и живеещите в него невъзможно е да се унищожат. БОГ Е ВЕЛИК И СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.

казва истината написа: ...Моята дъщеря е индиго и... ??? Мъжа ти знае ли???

ПРИ ПРОЧИТАНЕТО НА МНОГО МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА.....И СРАВНЯВАЙКИ ГИ.....ТОВА Е ГОДИНАТА....Марчиняк Барбара- Вестители на зората .Хелсинг, Ян ван- Не пипай тази книга ....АКО ИМАТЕ МАЛКО ВРЕМЕ ОТ БЕЗЦЕННОТО ИЗХАБЕНО ЗА ГЛЪПОСТИ ДРУГО ЩЕ ПИШЕТЕ..........

mersi mnogo za preporychanata kniga

Внимавай генийчето да не стане дебил!

Ами,защото всъщност не ми се струва...Нещата са такива,каквито са...А за шамарите-запази си ги за теб.

Гражданка съм!:) Тия тук всичките са изтрещяли и яко вибрират!

Ей...ей -ха-ха! Гражданино, Вие избихте рибата и изкъртихте мивките, както се изразяват някои среди от народа ни!

Удари му два шамара и ще се оправи! На Белия рицар му трябва хубава тояга и усмирителна риза за глупостите, които бръщолеви! Не мога да разбера на малоумните родители защо им се струва, че децата им са гениални!

Уважаеми, отново повтарям: четете внимателно написаното от участниците в този форум и се опитмайте да мислите, а не не да вървите по най-малкото съпротивление и да отричате онова, което или не искате да разберете, или не можете.Никой никого не кара насила да възприема, казаното от другия - щом не си съгласен, занимавай се с онова, което можеш да правиш най.добре. Тук се чуват насмешливи коментарии по отношение на П.Дънов и пр. Не знам, може би и Толстой е бил перко та умира във влака на път към Б-я, защото е искал да се срещне с Дънов. Виж, приятелю, проблемът на нас българите е в това, че (макар и надарена нация) сме неверници и самонадеено отричаме всичко, което превишава провинциалния ни хоризонт. Чети повече и преди всичко мисли и не се доверявай на никого, а се опитвай по собствен път да стигаш до истината. Прощавай, но за такива като теб като че важи мисълта: Истината е онова нещо, което човек не иска да види и не желае да чуе.

За децата от Китай и за други случващи се неща препоръчвам книгата Не пипай тази книга- която от скоро е качена в сайта spiralata.net

При шестата раса към човешките сетива се добавя и интуицията, която става доминиращо сетиво. Това сетиво е част от всеки от нас и в зависимост от това колко е развита интуицията и до колко и се доверява човек се прави разграничава на представители от 5 ..6-та раса.Да тенденцията е комуникацията между човека и всичко извън него да се осъществява изключително на базата на интуицията. Този преход е ЕВОЛЮЦИОНЕН : 1/ не може да се отбележи точно коя година ще се осъществи - звучи смехотворно и спекулативно твърдението на руският учен д-р Алексей Шадринче това ще стане 2012. 2/променя се вибрацията на човека/ или човечеството/ а НЕ на Земята както твърди ученият! 3/кога човек еволюира не му е нужна помощ, това е естествен процес!!!! 4/защо той споменава Ванга, защото знае че не му вярвате! 5/ има наука която с научни термини дава обяснение на процеса на еволюция на човечеството и Шадрин не е неин представител - това е изложеноно в цитирания по-горе материал: На хората ще им се наложи да..., в които ви заплашва че ако не го слушкате ще попаднете в: тъмни векове! За съжаление вашето възмущение от мисията на Шадрин е пропито от страховете ви, поради не информираност по въпроса 2012 година, нали той на това разчита. Очевидно и той не е информиран! От пръв поглед личи че неговата мисия е да събере последователиЗОМБИ с цел лично облагодетелстване! Точно каква е неговата изгода надявам се че всеки е разбрал.Ако не сте, това е предизвикателство което ви е необходимо за да повярвате на собствената си интуиция! Много цинично звучи неговото твърдение, че мисията му е била : била поръчана от пазителите на българската нация! А и кой ли би му повярвал?

Тези кристални дица и много от раждащите се в днешно време са нови души, т.е. те не са преродени, идват за първи път на земята. това е видно от физическата им същност. в тях няма да откриете типични черти, характерни за живелите досега поколения. Като идващи за първи път те често се чувстват некомфортно в същестмвуващия свят и реакциите им понякога са странни и неприемливи за останалите. Няма значение дали приемаме тези факти и дали се съобразяваме с тях. В момента земята преминава през гигантска традформация и очистване. Примерите за това са толкова много, че е безмислено да се изтъкват. нека всеки един да се обърне към себе си и да потърси обяснение защо се чувства така, както никога преди, без да може да намери отговора. Всъщност промените на земята са следствие на промините и трансформацията, която се извършва с цялата слънчева система като резултат от космически процеси, които са циклични и не могат да бъдат избягнати. Всичко около нас се променя с невероятна бързина. Събитията протичат със друга скорост. Онова, соето преди пр. 40-50 год. се е случвало в продължение на 24 ч. днес се случва за 16 ч. Всичко това е доказано , а не е плод на фантазии. Разбира се, има и много манипулация относно това, което наблюдаваме, но нещата следват определен ход и това не може да се промени. Колкото до календара на маите и годината 2012, там манипулациите са най-големи. От научна гледна точка (т.е. доказателства) годината с е свързва с навлизането на земята във Фотонния пояс (The Photon belt) и очакваните катаклизми във връзка с това космическо събитие. Очакват се радикални промени във всички области и нива. Е, времето е на прага ни, така че ще видим какво от предсказаното ще се изпълни. В личен човешки план паролата е да не се страхуваме от това, което предстои. Не случайно в библията се казва , че страхйът е грях - чрез него тъмната сила властва над човешките същества.

Тези кристални деца и много от раждащите се в момента са нови души, т.е. такива, които не са преродени, а идват за първи път на земята. Първото доказателство е външния им вид, в който няма да откриете черти, типични за живелите досага поколения. Това е и обяснението,

Останах изумен,като прочетох описанието за кристалните деца...та то напълно отговаря за моето 3 годишно дете...!Нима е възможно?! Аз действително се възхищавам на моето дете,но не съм предполагал,че може да е свързано с нещо по-специално! Времето ще покаже.

къде мога да прочета по въпроса - много ми е интересно

Знаете ли, че в Китай има 100 хиляди деца- индиго и тяхното правителство се гордее с тях. За тях са построени специални училища. Знаете ли колко сме прозрачни за тези деца, които сега се раждат по целия свят. Няма как да скрием нито страховете си, нито гнева, нито вината. Тези деца носят нещо ново и прекрасно- те могат да обичат. Тези деца не искат нищо от нас- само да им позволим да ни обичат. Нещо, което ние сме забравили. Благодаря.

НАЛИ СЕ ГОТВЕХА ЗА 2000 ГОДИНА ПЪК СЕГА ОТЛАГАТ ЗА 2012 ? КАКВО ЛИ ГИ ЗАБАВИ?

oo

ИДВА ВРЕМЕТО НА ЛУЦИФЕРИСТИТЕ, ИЛЮМИНАТИТЕ, ПЛАНЕТАТА ЩЕ БЪДЕ ЕДИН КОНЦЛАГЕР И ТЕЖКО И ГОРКО НИ! В БИБЛИЯТА ПИШЕ: Откровение 12:12 Затова веселете се, небеса, и вие, които живеете в тях. Но горко на вас, земя и море, защото дяволът слезе при вас много разярен, понеже знае, че му остава малко време. ДА ЛУЦИ Е МНОГО РАЗЯРЕН, ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ МУ ОСТАВА МАЛКО ВРЕМЕ И ЩЕ СЕ БОРИ ДО КРАЙ. ЩЕ ЗАВЛИЧА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА КЪМ ГИБЕЛТА! ЗАТОВА СЕ ПОКАЙТЕ И ЧАКАЙТЕ ИСУС ХРИСТОС, КОЙТО ИДВА МНОГО СКОРО!

Един съвет до всички пишещи тук: Преди да изложите мнението си, прочетете какво са писали и другите във форума. Иначе не се получава обмяна на идеи и полезна дискусия, което в крайна сметка е целта на форума. В противен случай само си губим времето и словоблудстваме. тези, които наистина проявяват сериозен интерес към онова, което не се изучава в училище и за което не се говори по принцип в медиите, предлагам да разгледат следните сайтове: - The photon belt alcyone saga - by Shirley Kemp - Code red - by David Booth - The search of Amitakh Stanford. Разбира се, човек не трябва да приема всичко за меродавно и окончателно, но ако има сетива и любознателен и възприемчив ум, може да научи невероятни неща. Желая успех!

От всичко прочетено до тук ,за сетен път се убеждавам че хората не са дорасли за такива неща.Дай им да слушат ,кой кого убил,кой убил децата си,кой катастрофирал,кой кого набил на магистралата.Недай си боже никoй да напише такива неща,обявява се за луд,ненормален,препи и така нататък.От всички постинги само ,,рай,,се изказва без злоба и нормално като мислещ човек,всичко друго е боза.Натрупай знания и тогава давай мнение ,отнася се за хората.като се пише ,не се вярва,като се гледа по ,,Телевизора,,става. по,,Телевизора казаха и показаха ,,хихихихихи.Ами проверете защо етака,като се чете едната част на мозъкът подлага всичко на съмнения,а като се гледа всичко влиза.Ми така е,те хората отдавна го знаят,затова вуцв всеки дом и колоба има телевизор.Събрали се 500 tin идиота,чупят и хвърлят ,преди години.И по БИТИВИТИИ,,аууу България протестирала,,малко такива протести в още два три града и готово.Правителствот е долу.идват други,такива дето са дашни,дават на Амитата,и на ндруги ,те вземат,и сяаа,кризааааа реват.имало икономически подем ,ми ше имам ми кредити се разват,спират кредитите,айде няма подем ,смешка:))))))отвлия се от темата..Дерзайте братя,яжте чипс,пийте кола,яко свинско,купивайте скъпи коли,да ви забелейят,и кво ви интересува ,че щяло да стане нещо със Земята,ко има далавера добре,ко нима лошо.Пък тоз Руския ,не едобре нали,ся караш Мерцедес,преди Лада,тъй че руснака не струва ,нищо незнае,само лъже.Българинът знае всичко,да яде пие,да плуе без да знае,не чете,гледа тв,и чете вестници,оттам му е информацията.Не чете книги,ко да ги чете,вестниците ги пишат извънземни,книгите хората.На вестници и телевизия се вярва.А забравих и долу интернет ,там само глупости нали,я идете и си kupete24 часа ,там ше ви кажат кой ,как се блъснал,и кой кого е заклал.Нали това еважно..Айде поздрави от снежен Лондон.Не се обиждайте ама,много,много сте назад с тия постинги

Когато един човек говори с неясни думи, в главата му е боза. Ако една мисъл не може да се изрази с прости думи, мисъл липсва. Това ми е показал до тук жизненият ми опит. Чел съм няколко книги за децата индиго. Жена ми си пада по тази теория. Непрекъснато купува книги по темата. Мога само да кажа, че самите книги са под индиго. Преписвани са една от друга. При това некадърно. Съдържат противоречащи си твърдения. Най-често критериите за деца индиго се припокриват със симтомите на ADHD - дефицит на вниманието и хиперактивност. Просто в книгите с прозрението се ползват по-поетични описания на един и същ тип поведение. Лошото е, че наистина броят на тези деца експлозивно расте. Когато баща ми е бил ученик са били по едно на випуск. Толкова бяха и когато аз бях ученик. Сега, когато децата ми са ученици, са по две в клас.

Мили хора, пишете на кирилица! Все пак сме в бъргарски сайт!

Никой не станал пророк в страната си пълно е с неверници.

Добре, че има и такива новини, че да се поразсеем малко от зловещите заглавия напоследък! Като гледам, щом пишем тук толкова много хора, явно ни е дошло до гуша от всичко друго! Много свежи коментари!

Някои гледат на понятието 6 раса съвсем теоретично. Просто човешкият мозък се ползва на 4-5% в момента. Новите хора просто ще ползват много по-голям процент. Възприятията са силно разширени. В момента човешките сетива са стандартни датчици с ограничен обхват. Когато се разшири, което става именно в мозъка, човешкото същество придобива достъп и до други канали на информация. Това е грубо обяснение и се отнася основно до физическото ниво, но нещата са по-дълбоки и като чета коментарите има смисъл да се дават на отделни хора, както винаги е било. Няма общо с множество псевдо врачки и екстрасенси. Някои от тях имат достъпа и сетивата. Но им липсва новата култура, манталитет и мъдрост за използването им. Просто обикновена търговийка. Но това са лични изпитания за конкретния дух. В момента върви процес на тихата революция, който е видим от малко хора. Огромно количество развити същества са родени на земята, за да подготвят този преход. Това, обаче са първите видими за всички признаци. След време просто някои от пишещите, с изненада ще открият, че светът вече не е същият и че са вече на опашката на вълната. За случващото се, никой не е длъжен да уведомява или дава отчети на някого. Всеки има своя път и своята еволюция. Информацията ще намери своите получатели. Хората не са длъжни да вярват сляпо на всичко. Трябва да се научат да проучват и проверяват. След минута четене и никакви познания в някаква област, изводът ще бъда най-вероятно някоя глупост. Изисква се значителна работа и натрупване на голям обем знания. Най-важното е приложението в живота на тези знания. Именно то изчиства фалшивото от теориите и дава така ценения опит. Ако проследите историята на света, виначи когато е било измисляно нещо хубаво и добро, веднага са се намирали хора, които почват да го оплюват, изкривяват. До момента, когато прогледне и общата маса. Тогава нещата се обръщат. Джордано Бруно са го изгорили на кладата, оказало се, че е напразно. Като прочетете коментарите за илюстрация, ще видите, че средновековните принципи на мислене много не са се развили. Не само у нас. Това е една от предстоящите промени. Но винаги има яростно противодействие от срещуположната тъмна страна. България се явява един от предните фронтове на този много жесток сблъсък. За това тук е трудно и натиска от тъмните е висок. За това и тук са концентрирани преродени много опитни и мъдри души, не единици. В басейн всеки може да плува. А в бурното море, могат само опитните плувци. Винаги тежките уроци и битки ускоряват обучението, увеличава опитността и мъдростта. За това някои чужденци се насочват към България. А всеки, не зависимо къде е и какъв е може да работи по въпроса. Найважното е, човек да успее в това време да запази човешкото в себе си и да се опита да живее по законите на Духа.

Имало някога Златна ера. Тогава всичко било от злато. Тя била заменена отбронзовата епоха. След нея дошла желязната. Сега навлизаме в пясъчната. Почти всичко около нас е от пясък /силиций, германий и др./, въглища и петрол. Движение надолу, надолу и все надолу. Разрушаваме природата която ни е създала. Логично е да очакваме, че с изчезването на жизнената ни среда ще изчезнем и ние, хората. При сегашните темпове, краят не изглежга много далечен. Колкото до хората-индиго, като светне слънцето през озоновите дупки, всички ще засветим в лилаво.

Може и да е вярно това - само се огледайте и вижте в какъв свят живеем. Крайно време е да се случи нещо, за да осъзнаем, че нищо не зажиси от нас!!!

Кое е остарялото на любовта, на добротата, на почтеността, нима която и да е от ценностите в Бибилята са остарели, ако така мислите, не ме изненадват зверствата, на които сме свидетели ежедневно, бездушността и апатията обзели обществото ни !!!????? Не е остаряло, напротив, живо е и е вечно, нещо, което вашите т.нар. раси, никога няма да разберат, защото живеят само тук и сега, защото се борят за победа тук на земята, защото отричат исконни истини.

Нов вид примат - расата създадена в България.

МНОГО ПРЕДИ ДЪНОВ Е ПРЕДСКАЗАНО, ЧЕ ЩЕ ДОЙДАТ ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА И ХОРАТА ЩА СЕ ЗАПЛЕСВАТ ПО ВСЯКА ПСЕВДО ДУХОВНОСТ, ЧЕ ЩЕ ИМА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ И ЧЕ ЕДИН ЧОВЕК ЩЕ ДОНЕСЕ МИР КОЙТО НЯМА ДА Е РЕАЛЕН И ЩЕ ИМА НОВА РЕЛИГИЯ... А ДАЛИ ТОВА ЩЕ ИСТИНСКО, ДАЛИ ТОВА Е ИСТИНСКАТА ДУХОВНОСТ, ДАЛИ ХОРАТА МОГАТ ДА БЪДАТ АБСОЛЮТНО ДОБРИ, БИЛИ ТЕ ИНДИГОВИ ИЛИ КРИСТАЛНИ. НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ. НО НА НАС НЕ НИ ОТЪРВА ДА СИ ПРИЗНАМЕ ЧЕ ГРИШИМ И ИМАМЕ НУЖДА ОТ СПАСЕНИЕ И СЕ ЗАЛЪГВАМЕ С ПСЕВДО ДУХОВНОСТИ И ОКУЛТИЗЪМ... А ИСТИНАТА Е, ЧЕ МОЖЕМ ДА ИМАМЕ ВСИЧКО, ЧЕ НИ Е ДАДЕНО ВСИЧКО, НО НИЕ ГО ОТХВЪРЛЯМЕ... ХРИСТ Е ПЪТЯТ, ИСТИНАТА И ЖИВОТА!!

ето го и поредния малоумен, с поредната велика теория. знаете ли кой поред е тоя , считано от древни времена ? нали си спомняте колко пъти предричаха -такива като него-краят на света /напр.в 2000година/, как земята ще бъде ударена от комета и т.н.наистина може да стане нещо, но не е писано на никой от нас да знае какво и кога. най-вероятно ми се струва написаното в библията, но пак с уговорката, че трябва да се тълкува, а не да се възприема едно към едно.

ми то бате то ний сми шестата раса даже Айшето както ги цвъка мой да станем и седмата, пък за индигото то на Айшето тъй и викат штот ги вади по две наведнъж

Идват при нас, защото ние сме стадо и лесно ни пасат, овчарите! Доказали сме се и продължаваме да се доказваме.